Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Batman
őstag
Ha lehet kelleni kis segítség mplayerhez, leszedtem a honlpajáról svn-el, majd ./configure persze gui kapcsoloval, majd make, make install, mindne hiba nélkül lefutott, de mégsem hajlandó elidulni és semmi hibaüzenetet nem ad.
Se egy logot se semmit , valakinek esetleg ötlet?
köszi -
Batman
őstag
Hali!
Most először fekszek neki komolyabban az ubuntunak, vagyis inakbb a kubuntunak, megkéretek ,hogy rakjak fel egy gépre linuxot és ugy döntöttem nem inkább ubuntut mint gentoo-t , mert az gyorsabban felmegy.
De ezután jöttek a problémák, pl a grafdikus telepítésnél nem lehetett kiválasztani a particiókat, ok menjünk text modba ott kitudtam őket válogatni, de nem dobott fel lehetőséget a swap kialakítására.....
Na jo hagyuk így menjen fel a rendszer , ami fel is ment viszonylag gyorsan , azután fel akatam tenni pár ''alap'' programot, pl mplayer, opera , amsn....
Kikeresgéltem neten milyen adatbázist kell megadni ,hogy megtalálja az apt-get , majd mikor telepíteni akarom milliónyi függőség amit persze nem tud és nem is akar feltenni, lehet hogy ez egy nagyon jó disztró és én vagyok kevésbé jártas ebben vagy , inkább nagyon hozzászoktam a gentoo csomagkezelséshez ami szerintem verhetetlen.
Ez csak egy kis szösszenet volt eddigi tapasztalatokról, most jön az olvasás fázis a goggle és a forumok olvasgatása...
üdv -
Batman
őstag
köszi fiuk!
Bennetek bíztam , megy rendesen. -
Batman
őstag
Hali!
Még sose használtam ubuntut , asszonyka gépére gondoltam felrakom.
Fel is raktam a kubuntut nem volt semmi probléma , de már akkor is feltünt hogy seholse kérte hogy adjam meg mi legyen a root jelszó.
Mondom nem baj majd csak lessz valami, de nem tudok belépni rootba és nem találtam neten se .hogy defaultbol adna neki valamit.
Szal kene kis segítség.
köszi
Batman
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest