Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifikus
tag
+1
-
Algoritmus22
csendes tag
Én a helyedben meg kérdeznek egy fogyasztovedelmist ezzel kapcsolatban mert akárhogy is ez bizony megkárosított téged átvert. Nem tudom mekkora összegrol van szó de akkor is..Én nem hagynám annyiba!
-
perge666
veterán
Na ne már,elég hihetetlen hogy senki nem tesz ezellen semmit.

-
-
Papooo
senior tag
Ha webshop üzemeltető: Redbay akármicsoda, akkor csak átverés lehet.
[Régóta] csinálják, ugyanazzal a módszerrel:
Anniyra olcsón árulnak, hogy a póruljártak többségének nem éje meg cirkuszolni hogy visszakapja a pénzét. -
Biztos nem én mondom meg a tutit, de talán megérne egy (több) bejelentést a Fogyasztóvédelemhez és a GVH-hoz, hogy itt rendszerszinten húzzák le az embereket évek óta, igaz csak aprópénzzel, de akkor is...
-
NvidiaRTX
őstag
Akkor gondolom erre már hiába is várok.

-
HUNNIA1920
őstag
Nyilván ha tudnám, hogy délután belém csap a villám, akkor nem mennék ki az utcára.
Engem nem az zavar, hogy én így jártam, főleg hogy egy minimális összegem bánta, hanem az, hogy ez egy "legálisan" működő oldal, amit még keresni se kell, mert sok terméküket a kereső az első helyre teszi. Ezek szerint senkit se zavar, hogy évek óta működhet egy ilyen oldal. Én csak azért írtam le, hogy felhívjam a figyelmet, hogy minél kevesebben ugorjanak bele, ha már ennyien így jártak, következmények nélkül. Bezzeg a tisztességes, becsületes embereket tudják b*szogatni a különféle hatóságok.
-
Azsiacenter.com "webáruházzal" én is megszoptam már, szerencsére csak 1500 ft tanulópénzt fizettem.
Ráadásul ezt a beszerzési forrást az egyik szakmai topikban ténykedő megmondóember ajánlotta, amikor a topikban megírtam, hogy ez egy csaló webáruház, akkor még én lettem lehazugozva
Aztán persze többen is meg merték mondani, hogy ők is pórul jártak az ottani beszerzésekkel, így a jóember kénytelen volt 99%-al visszavenni az arcát
-
Hogy a már sajnos megszűnt Tékozló Homár örök kérdését idézzem: A posztolót lehet már...?
Mielörtt vásárolsz nézz utána honnan. Elég beírni a nevét és milyen érdekes, a második találat a https://azsiacenter.com/ (direkt nem link). A címen kívül csak a szin különbözik, ugyanaz az üzemeltető, cím. Na erről a webshopról már érdekes találatok vannak:
Régi motorosok már, profik a lehúzásban.
Úgy különben még a TEMU-t is megbízhatóbbnak tartanám ennél.
-
jalos
tag
Első probléma: NEM UTALUNK. Semmi további védelmed sincs ha utalsz, a rendőrségi feljelentésen kívül. Ezért jó a bankkártya, paypal, ott van extra védelmed.
Ha nem lehet ezekkel fizetni, akkor meg nem vásárolok.
Egyébként is ismeretlen boltból eleinte csak utánvéttel.Szerencséd hogy a leírásod alapján csak tanulópénzed bánja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest