- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
emitter
őstag
Hali!
hiren's/bootCD-ről akartam particionálni a laptop-vinyómat (amin egy partíció volt ubuntuval, + swap), először a Paragon Partition Manager-t próbáltam ki. Rögtön indulás után kiírta, hogy vmi hibát talált, vmelyik szektornál nem egyezik az LBA vmi más cuccalno lényeg, megkérdezte, h javítsa-e? Sajnos igen-t nyomtam neki, gondoltam ha hibát talált, miért is ne javítsa.. ez lett a baj, mert következő bootoláskor az ubuntu elakadt. A root-filesystem ellenőrzésénél fagyott ki, pontosabban fatális hibát talált, gondolom azért mert a Paragon szépen megjavította a ''hibát''
Szóval nem tok bebootolni, sőt a particionálás sem működött a HirensCD-ről, nemtom miért..
Egyetlen ötletem maradt: kimenteni az adataimat egy másik gépre, majd újrahúzni az ubuntut.
A kimentéssel kezdődtek az újabb problémák: a másik (amúgy XP-s) gépen felbootoltam egy dapper-liveCD-ről. Ott tartok, hopgy összekötöttem a két gépet egy hálókábellel, de innentől nem tudom, mit csináljak, hogyan fog létrejönni a hálózattotál nem értek ehhez, pls segítsetek!
Vagy az könnyebb (és gyorsabb) lenne, ha kiszedném a vinyót a laptopból, bekötném az asztali gépbe, és úgy másolnám át a cuccokat? Egy ilyen 2,5''-os vinyónak is uolyan IDE-csatlakozója van, mint az asztaliknak?
Előre is köszi minden segítséget!
Aktív témák
- Autós topik
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Amatőr csillagászat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autószerelők, autószerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest