Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
emitter
őstag
Hali!
hiren's/bootCD-ről akartam particionálni a laptop-vinyómat (amin egy partíció volt ubuntuval, + swap), először a Paragon Partition Manager-t próbáltam ki. Rögtön indulás után kiírta, hogy vmi hibát talált, vmelyik szektornál nem egyezik az LBA vmi más cuccal
no lényeg, megkérdezte, h javítsa-e? Sajnos igen-t nyomtam neki, gondoltam ha hibát talált, miért is ne javítsa.. ez lett a baj, mert következő bootoláskor az ubuntu elakadt. A root-filesystem ellenőrzésénél fagyott ki, pontosabban fatális hibát talált, gondolom azért mert a Paragon szépen megjavította a ''hibát'' 
Szóval nem tok bebootolni, sőt a particionálás sem működött a HirensCD-ről, nemtom miért..
Egyetlen ötletem maradt: kimenteni az adataimat egy másik gépre, majd újrahúzni az ubuntut.
A kimentéssel kezdődtek az újabb problémák: a másik (amúgy XP-s) gépen felbootoltam egy dapper-liveCD-ről. Ott tartok, hopgy összekötöttem a két gépet egy hálókábellel, de innentől nem tudom, mit csináljak, hogyan fog létrejönni a hálózat
totál nem értek ehhez, pls segítsetek!
Vagy az könnyebb (és gyorsabb) lenne, ha kiszedném a vinyót a laptopból, bekötném az asztali gépbe, és úgy másolnám át a cuccokat? Egy ilyen 2,5''-os vinyónak is uolyan IDE-csatlakozója van, mint az asztaliknak?
Előre is köszi minden segítséget!
Aktív témák
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
no lényeg, megkérdezte, h javítsa-e? Sajnos igen-t nyomtam neki, gondoltam ha hibát talált, miért is ne javítsa.. ez lett a baj, mert következő bootoláskor az ubuntu elakadt. A root-filesystem ellenőrzésénél fagyott ki, pontosabban fatális hibát talált, gondolom azért mert a Paragon szépen megjavította a ''hibát'' 
totál nem értek ehhez, pls segítsetek!