- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #33219 üzenetére
Felraktam a 18.4 Kubuntut és teljesen hibamentes, működik ahogy kell neki
Én azért futpalika-tól azt vártam volna, hogy rákérdez, miért, hogyan kell neki működnie?
Ezt kihagyta, de ez a lényegre törő kérdés (különben én eddig bal felsőben láttam ezt a valamit) és a konstruktív válaszoknál jóval érdekesebb, hogy egyáltalán valaki Kubuntu-t rak fel, mert nem csak a 18.04, de a régebbi verziók is eléggé hanyagolva voltak, ill. sokan szidták, hogy a Kubuntu az nem jó, más KDE-s disztrót használj......
Valami jó kis bemutató írásra vágyunk már! Tudjuk, hogy a Manjaro KDE az aceoface meg a buta Ubuntu vonal az semmire se való...... No, de ha valaki ismeri a Debian/Ubuntu vonalat, akkor miért ne lenne akár a legjobb választás egy új Kubuntu! Függetlenül attól, hogy mekkora visszaesés lehet ez a Mint Cinnamon után.....
Ide rakhatnál egy rövid bejegyzést, hogy milyen gépre mit raktál fel:
https://logout.hu/tema/re_melyik_linuxot_notebookra/hsz_1-200.html
Megjelenítéssel nincs gond, tearing és hasonló böngészésnél, lejátszásnál? Semmi? Csak úgy felraktad ezt a Kubuntut és minden működik?
inxi- Fxxx
kimenetet is felrakhatnál, a xorg 1.1819 rc05 verzió megléte miatt. Nekem ez egy végleges verzióban elég fura.(#33226) futpalika
Benned jobban bíztam, hogy lesznek kemény kérdéseid, mielőtt visszamész Windows-ra.
Valóban zavart téged ott az a valami, mivel nem is használsz KDE-s disztrót?
Azt tudod mi a közös a KDE és az XFCE felületekben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest