Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #20749568 #33219 üzenetére

Felraktam a 18.4 Kubuntut és teljesen hibamentes, működik ahogy kell neki

Én azért futpalika-tól azt vártam volna, hogy rákérdez, miért, hogyan kell neki működnie? :P

Ezt kihagyta, de ez a lényegre törő kérdés (különben én eddig bal felsőben láttam ezt a valamit) és a konstruktív válaszoknál jóval érdekesebb, hogy egyáltalán valaki Kubuntu-t rak fel, mert nem csak a 18.04, de a régebbi verziók is eléggé hanyagolva voltak, ill. sokan szidták, hogy a Kubuntu az nem jó, más KDE-s disztrót használj......

Valami jó kis bemutató írásra vágyunk már! Tudjuk, hogy a Manjaro KDE az aceoface meg a buta Ubuntu vonal az semmire se való...... No, de ha valaki ismeri a Debian/Ubuntu vonalat, akkor miért ne lenne akár a legjobb választás egy új Kubuntu! Függetlenül attól, hogy mekkora visszaesés lehet ez a Mint Cinnamon után..... :D

Ide rakhatnál egy rövid bejegyzést, hogy milyen gépre mit raktál fel:

https://logout.hu/tema/re_melyik_linuxot_notebookra/hsz_1-200.html

Megjelenítéssel nincs gond, tearing és hasonló böngészésnél, lejátszásnál? Semmi? Csak úgy felraktad ezt a Kubuntut és minden működik?

inxi- Fxxx kimenetet is felrakhatnál, a xorg 1.1819 rc05 verzió megléte miatt. Nekem ez egy végleges verzióban elég fura.

(#33226) futpalika

Benned jobban bíztam, hogy lesznek kemény kérdéseid, mielőtt visszamész Windows-ra.
    Valóban zavart téged ott az a valami, mivel nem is használsz KDE-s disztrót? :P
    Azt tudod mi a közös a KDE és az XFCE felületekben?

Új hozzászólás Aktív témák