Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
1. "Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik" olvasd el inulásnak
2. Így jó lesz?
3. "ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál ...." Driver kiálasztásánál neked (32bit-es Lubuntu esetén) UBUNTU->32bit vagy asszem a Debian ->32bit is jó ebben nem vagyok biztos
4. "A gyakran használt windózos programok...." Ezek amiket említettél mind futnak WINE alatt, de progálgasd ki a progikat neked mi válik be ezek helyett. PL.: winamp --> amarok (sztem sokkal jobb)"Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni..." Nem amatőr kérdések, mert tényleg sok dologra sokszor sokféle megoldás is van. Egyébként a Google a barátod, és ha tudod mit akarsz nagyon nagy segítség. Nagyon, de nagyon sok dokumentáció van a neten (magyarul is) érdemes elolvasni némelyiket, ha van időd. Ezt kezdetnek.
UI: Nem azért linkelem az oldalakat mert lusta vagyok, hanem mert anno én is így kaptam a válaszok egy részét és ezt találom megfelelőnek ált. kérdéseknél. Sok sikert.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest