Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Jó reggelt

A tegnapi sikerek után jöhet a mai harc... bár most dolgozom, de ilyenkor szoktam infot gyüjteni az esti buherához.
Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik lxdm (ha jól írom) akármi, gnome, stb.. Ezek közt hogy tudok váltani és egyáltalán honnét tudom meg, h nemkem melyik van fent. Illetve mi legyen fent? Erre a dologra ugy kell gondolni, mint egy skin-re? Másik felület, akkor mittom én... máshol a start menü, mások vannak a tálcán?
Hol találok egy olyan menüt, ahol látom, hogy milyen hardvernek hiányzik a driveer? (eszközkezelő winben), és hol tudom megnézni a wifi kártyám mac adress címét?
ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál simán a linux-ot kell vűlasztani? vagy OS, vagy mi? Itt a linuxnál vannak oprendszerválasztáskor olyan variánsok, mint pl windóznál? pl 32 bit, ultimate, vista... ilyesmik... Telepítése simán filekezelőből történik?
A gyakran használt windózos programok, mint pl total commander, dvd shrink, utorrent, winamp (oké, hogy van torrent kliens linuxban alapban), Internet Download Manager, stb... mind léteznek linux alá is??? gondolom...

F1től F6ig ugyebár van 6 terminál ablak, F7-en egy grafikus felület... Grafikusból ablakból is több van? Vagy lehet több asztalom?
Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni... mint utólag bánkódni...
Aktív témák
Hirdetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest