Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Jó reggelt

A tegnapi sikerek után jöhet a mai harc... bár most dolgozom, de ilyenkor szoktam infot gyüjteni az esti buherához.
Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik lxdm (ha jól írom) akármi, gnome, stb.. Ezek közt hogy tudok váltani és egyáltalán honnét tudom meg, h nemkem melyik van fent. Illetve mi legyen fent? Erre a dologra ugy kell gondolni, mint egy skin-re? Másik felület, akkor mittom én... máshol a start menü, mások vannak a tálcán?
Hol találok egy olyan menüt, ahol látom, hogy milyen hardvernek hiányzik a driveer? (eszközkezelő winben), és hol tudom megnézni a wifi kártyám mac adress címét?
ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál simán a linux-ot kell vűlasztani? vagy OS, vagy mi? Itt a linuxnál vannak oprendszerválasztáskor olyan variánsok, mint pl windóznál? pl 32 bit, ultimate, vista... ilyesmik... Telepítése simán filekezelőből történik?
A gyakran használt windózos programok, mint pl total commander, dvd shrink, utorrent, winamp (oké, hogy van torrent kliens linuxban alapban), Internet Download Manager, stb... mind léteznek linux alá is??? gondolom...

F1től F6ig ugyebár van 6 terminál ablak, F7-en egy grafikus felület... Grafikusból ablakból is több van? Vagy lehet több asztalom?
Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni... mint utólag bánkódni...
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Autós topik
- Star Trek
- Milyen NAS-t vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest