- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
sziasztok!
a mai PH!TV-ben látott netbookon volt 1 kubuntu és megtetszett, ugyanis eddig ódzkodtam a parancssoros linuxoktól, ez meg már grafikus...
nem nagyon találtam infót arról, hogy mekkora partíció kéne neki... van 1 40 gigás win7 partícióm, ezt szedném kettőbe, amíg kipróbálom ezt a rendszert. a win7nek hagynék minimális 25 gigát. elfut a kubuntu 15 gigás partíción?
a dell honlapján csak win7hez és vistához vannak driverek. mennyire fontosak 1 átlagos felhasználáshoz a driverek ezen az OS-en?
amd athlon ii p320, ati radeon hd4250nem vagyok nagy játékos, de néha muszáj játszani is ugyebár... az állandó játékom a toca race driver 3. fut a játék? tapasztalatok? (ide azért már szükséges minimum 1 vga driver)
szoftverezettség: flash. ugyebár ki akarják söpörni a piacról, de addig is kell... jó-e? ugyan itt is van előre telepített böngésző, amit természetesen ki is próbálok (ha minden elvárásomat kielégíti a rendszer), de megszoktam az opera gyorsgombjait és egérmozdulatait, skineit és a többit
kérdés, hogy jól tudom-e, hogy van linuxra is opera? VLC, skype, win-es PS elmegy ezen?
bocsánat a sok kérdésért, de megtetszett, hogy nem parancssoros az OS és a egszokott grafikus irányítás lehetséges. és öröm, hogy végre találtam a win eldobására 1 eddig alkalmasnak vélt rendszert
(OSX nem vonz)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest