Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Tegnap kicsit begőzöltem ezen az eszelős java-szívatáson. Elnézést érte!
Ami az új rendszeredet illeti, nekem a 10.10-es fut és közvetlenül az APEH-program felrakása előtt frissítettem. Szóval annál frissebb rendszerrel egyszerűen nem lehetett volna rendelkezni sehogyansem. Mégsem működött. Szerintem nincsen ez így jól, de persze az egy kicsit erős kiszólásom volt, hogy akkor nem használom az ubit. De, használom, csak az élet megint a zorrom alá dörgölte a valóságot, hogy Windowsz nélkül sajnos nem boldogul az ember. A Linux csak hobby-oprendszer. Játszani, ismerkedni jó, de kielégítő módon dolgozni, munkaprogramokkal napi munkát végezni vele még nem lehet. Majd talán egyszer... Mivel én nem járulok hozzá a fejlesztéshez fizikailag, és mivel ingyen kapom, csak óhajom lehet, hogy egyszer majd lesz olyan verzió is, ami napi munkára való lesz.

Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest