Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Tegnap kicsit begőzöltem ezen az eszelős java-szívatáson. Elnézést érte!
Ami az új rendszeredet illeti, nekem a 10.10-es fut és közvetlenül az APEH-program felrakása előtt frissítettem. Szóval annál frissebb rendszerrel egyszerűen nem lehetett volna rendelkezni sehogyansem. Mégsem működött. Szerintem nincsen ez így jól, de persze az egy kicsit erős kiszólásom volt, hogy akkor nem használom az ubit. De, használom, csak az élet megint a zorrom alá dörgölte a valóságot, hogy Windowsz nélkül sajnos nem boldogul az ember. A Linux csak hobby-oprendszer. Játszani, ismerkedni jó, de kielégítő módon dolgozni, munkaprogramokkal napi munkát végezni vele még nem lehet. Majd talán egyszer... Mivel én nem járulok hozzá a fejlesztéshez fizikailag, és mivel ingyen kapom, csak óhajom lehet, hogy egyszer majd lesz olyan verzió is, ami napi munkára való lesz.

Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest