Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
ennek nem értelme, hanem oka volt. eladtam a nagygépemet, amivel a kártya is ment. az új gépben az alaplapi inteles videokártya harmat gyenge, és nem igazán alkalmas 3D-re. tudtam szerezni olcsón egy ati kártyát, próbát tettem vele: nem jött össze. az nvidia drivert nem szedtem le, lehet, hogy ez volt a baj. közben visszakaptam az eredeti kártyát (7200gs, tehát nem egy erőmű), amivel megy a 3D. ja, azért nem tudtam hamarabb kártyát szerezni bele, mert csak rövid, low profile kártyák mennek bele.
elhiszem, hogy működik az ati driver, de eddig akár hányszor ati/amd kártyára váltottam, mindig szívás volt. nvidiával meg nem. eddig még sose váltottam aktuális csúcskártyára, vagy előző generációsra, nincs rá se igény, se pénz. az egyik gyártó úgy látszik, törődik a régi vásárlókkal, a másik csak az újakkal.
Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi