- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Bocs, de félreértesz. Nem akarom én fikázni a Linux biztonságát. Sőt! Nagyon is meg vagyok vele elégedve, hiszen nem kaptam még vírust és betörésem sem volt. Legalább-is így tudom. De én szeretnék a betöréspróbálkozásokról is hírt kapni. Jó lenne, ha magam tudnám konfigurálni grafikus felületen, egyszerűen, a tűzfal beállításokat.
Mondod, hogy paranoiás vagy. És ha én is? Jó lenne, ha lenne egy kapcsoló, amivel paranoid fokozatba tudnék kapcsolni. Jó lenne látni, hogy elhárítja a támadásokat. Jó lenne látni, ahogy letilt honlapokat, mert azok veszélyesek. Jó lenne látni, hogy frissíti a vírus-adatbázisát, stb. De ezek helyett mi van? Az, hogy higgyem el bemondásra, nagy biztonságban vagyok. Elhiszem én, de azért jobban örülnék, ha erről meg is tudnék győződni valahogyan. Nem magyarázom tovább. Szerintem érted a gondomat. Van a biztonság és van a biztonságérzet. Nekem mindkettő fontos. Jó lenne valami kézzelfogható dolog, amivel mindkettő megtestesül.
Aktív témák
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest