Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
upszilon
üzenetére
Ki tudod próbálni a linux-odat ha akarod, hogy mennyire biztonságos. Én ismerek egy olyan weboldalt (gondolom van több is) ahol össze van szedve jópár, káros alkalmazást tartalmazó weboldal. Ha akarod végiglátogathatod az összes feltüntetett oldalt és utána megfigyelheted hogy mit csinál a linux-od. Aztán ugyanezt megteheted win-nel is és megfigyeled azt is.
Aztán levonhatod a saját következtetéseidet.Ha kell elküldöm priviben a címet.
De van előre egy tippem, hogy melyikkel fogsz kevesebb sz@rt összeszedni.
-
válasz
upszilon
üzenetére
A dolog rém egyszerű: vannak grafikus frontendek az iptables-höz, azzal be tudod állítani - én nem használom, mert próbálkoztam többel is, de nem az igényeimnek megfelelő konfigot kaptam. A próbálkozásokat nyomon követheted az auth.log-ban, megnyithatod gedittel, vagy használsz vmilyen log analyzert. Én a saját tűzfalamnál annyi logolást állítottam be, hogy az üzemmódváltásokat tolja bele a syslogba. Ha vmi gyanús, ott meg tudom nézni, ki és mikor állította át az üzemmódot.
Egyébként ne bemondásra hidd el, hogy egy rendszer biztonságos, hanem teszteld le. Sok leírás található e témakörben, ott a BackTrack Linux, amit kimondottan pentestre találtak ki.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő