Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
üzenetére
Compiz alapból ki van kapcsolva.

Már én is nézegettem, de nagyon nem tudom igazán mit érdemes, meg mit nem kikapcsolni. Ha holnap Rendszerfigyelőből csinálok egy képet akkor összetudjuk szedni, hogy mire nincs szükség? Persze, még arra is rá kell jönnöm, hogy miféle RAM van benne, szerintem SDRAM, meg egyáltalán van e két hely az alaplapba a RAM-nak.Köszönöm mindenkinek a segítsége!
Szerk: annyit azért tudni kell a gépről, hogy valahol Németo.-ban volt kidobva, és onnan lett elhozva.

Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest