Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
üzenetére
Compiz alapból ki van kapcsolva.

Már én is nézegettem, de nagyon nem tudom igazán mit érdemes, meg mit nem kikapcsolni. Ha holnap Rendszerfigyelőből csinálok egy képet akkor összetudjuk szedni, hogy mire nincs szükség? Persze, még arra is rá kell jönnöm, hogy miféle RAM van benne, szerintem SDRAM, meg egyáltalán van e két hely az alaplapba a RAM-nak.Köszönöm mindenkinek a segítsége!
Szerk: annyit azért tudni kell a gépről, hogy valahol Németo.-ban volt kidobva, és onnan lett elhozva.

-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Mamámnak egy eléggé öreg számítógépe van, 10.10-el az élen, és hát elgondolkodtam, hogy pár dolgot kicserélve lehetne javítani a sebességen. RAM-ra gondoltam, mert a mostani 256 MB szerintem kevés neki. Sajnos mivel elég régi, kb:10 éves úgy el lehet érni gyorsulást ha feltornázzuk a RAM-ot 1 GB-ra? Igazából netezésre kell csak a gép és abban kellene gyorsulást elérni. Gondolkoztam más disztribúciókon, de ha nem lehet vele mit tenni, akkor marad.

Leírom mi van benne, ami éppen eszembe jut:
AMD Duron 1.3 Ghz
256 MB RAM
SiS Media videókártya
40 GB HDD
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest