Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Hogyan lehet uninstallálni programot? Synaptic-ban nem találtam meg, az adobe flash-t.
Neten találtam egy leírást, miszerint a 64 bites flash-t ha letöltöm azt az egy darab file-t tegyem be a plugins könyvtárba és után a help menü about flash... menüpontjával ellenőrizzem vagy mit csináljak (verify akármit irt az angol leírás). Én az előző flasht ugye nem tudtam leszedni, de le volt tiltva a kiegészítők menüben, továbbá a help menüben sem volt nekem ilyen about... menüpontom. Bemásoltam, de nem történt semmi extra azt leszámítva, hogy a kiegészítőknél megjelent még egy adobe flash. Nem játszotta le természetesen a videókat, de miután engedélyeztem a régi flash-t is, szintén nem játszotta le. Gondoltam egyet és nyomtam egy olyat, a youtube-on, hogy külön lejátszó ablakba tegye, így viszont már lejátszotta! (eddig nem próbáltam ezt, közel sem biztos, hogy a 64 bites flash file-nak köszönhető) Viszont a beépített ablakba továbbra sem játsza le, hogy tudom ezt orvosolni, mert nem hiszem el, hogy az elmúlt nem tudom hány évben, mióta 64 bites gépek, meg linuxok vannak, az adobe (vagy bárki más) nem jött ki egy rendes 64 bites flash lejátszóra. Még arra is hajlandó vagyok, hogy másik böngészőt használjak, de nem ismerek nagyon egyet sem, tudtok valami tanácsot adni? köszi
Aktív témák
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest