Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Hogyan lehet uninstallálni programot? Synaptic-ban nem találtam meg, az adobe flash-t.
Neten találtam egy leírást, miszerint a 64 bites flash-t ha letöltöm azt az egy darab file-t tegyem be a plugins könyvtárba és után a help menü about flash... menüpontjával ellenőrizzem vagy mit csináljak (verify akármit irt az angol leírás). Én az előző flasht ugye nem tudtam leszedni, de le volt tiltva a kiegészítők menüben, továbbá a help menüben sem volt nekem ilyen about... menüpontom. Bemásoltam, de nem történt semmi extra azt leszámítva, hogy a kiegészítőknél megjelent még egy adobe flash. Nem játszotta le természetesen a videókat, de miután engedélyeztem a régi flash-t is, szintén nem játszotta le. Gondoltam egyet és nyomtam egy olyat, a youtube-on, hogy külön lejátszó ablakba tegye, így viszont már lejátszotta! (eddig nem próbáltam ezt, közel sem biztos, hogy a 64 bites flash file-nak köszönhető) Viszont a beépített ablakba továbbra sem játsza le, hogy tudom ezt orvosolni, mert nem hiszem el, hogy az elmúlt nem tudom hány évben, mióta 64 bites gépek, meg linuxok vannak, az adobe (vagy bárki más) nem jött ki egy rendes 64 bites flash lejátszóra. Még arra is hajlandó vagyok, hogy másik böngészőt használjak, de nem ismerek nagyon egyet sem, tudtok valami tanácsot adni? köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós kamerák
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest