- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
78zolika
üzenetére
Srácok, bocsi, hogy megszóltam a Windows éltetésével szóló újságok reklámtermékeit. Már egyesek lassan bannonának miatta. Csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, saját stílusommal, hogy ne vegyetek ilyen újságokat, mert öl és butít. Inkább Full Circle magazint töltsetek, és nyomtassatok. Azok az újságok, amiket drága pénzért vesztek függővé tesz, vagy az újság, vagy a heckerkedés irányába. Én tudom milyen az. Egyik sem jó irány. A mi Istenünk a Linux, kövessük azt, és nehéz az út, de felejtsük el a Windowst.
Valóban valaki jól írta, nem a Linux nehéz, hanem a Windowst elfelejteni.
Amen ;-)
Aktív témák
- Vallás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest