Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
78zolika #21069 üzenetére
Srácok, bocsi, hogy megszóltam a Windows éltetésével szóló újságok reklámtermékeit. Már egyesek lassan bannonának miatta. Csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, saját stílusommal, hogy ne vegyetek ilyen újságokat, mert öl és butít. Inkább Full Circle magazint töltsetek, és nyomtassatok. Azok az újságok, amiket drága pénzért vesztek függővé tesz, vagy az újság, vagy a heckerkedés irányába. Én tudom milyen az. Egyik sem jó irány. A mi Istenünk a Linux, kövessük azt, és nehéz az út, de felejtsük el a Windowst.
Valóban valaki jól írta, nem a Linux nehéz, hanem a Windowst elfelejteni.
Amen ;-)
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest