Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
De, elég sokat tudok róla: ha valakinek a potenciális biztonsági problémák felvetése nyafogás kategória, azt jobb nem odaengedni a géphez. Számomra hóttmindegy, hogy miért megy ki a netre, ha nem én kértem tőle, akkor lesz szíves nem pofázni kifelé és kész.
Én már nem vagyok rendszergazda, de megsúgom: egy céges gépet nem pont úgy raknék össze, ahogy egy homokozót (amit mellesleg épp az ilyen dolgok megismerése végett kezdtem el építgetni).
Eleve ott kezdődik, hogy mai tudással egy relative ismeretlen linux verziót nem tennék fel éles környezetbe. Windows-t meg szerintem kár idekeverni, abban alapértelmezett, hogy nem bízom, linuxon viszont igencsak kínos meglepetés volt, amikor először fedeztem fel olyat, hogy valamelyik szoftver egyszercsak elindult kirándulni egyet a neten... (lásd hamis biztonságérzet problematikája)Egyébként kíváncsi lennék, a linuxot használó cégek emberei hányszor nézik végig egy-egy új verzió telepítése előtt a komplett dokumentációt, a legutolsó csomagig. (már csak a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt is)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Horgász topik
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest