Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
De, elég sokat tudok róla: ha valakinek a potenciális biztonsági problémák felvetése nyafogás kategória, azt jobb nem odaengedni a géphez. Számomra hóttmindegy, hogy miért megy ki a netre, ha nem én kértem tőle, akkor lesz szíves nem pofázni kifelé és kész.
Én már nem vagyok rendszergazda, de megsúgom: egy céges gépet nem pont úgy raknék össze, ahogy egy homokozót (amit mellesleg épp az ilyen dolgok megismerése végett kezdtem el építgetni).
Eleve ott kezdődik, hogy mai tudással egy relative ismeretlen linux verziót nem tennék fel éles környezetbe. Windows-t meg szerintem kár idekeverni, abban alapértelmezett, hogy nem bízom, linuxon viszont igencsak kínos meglepetés volt, amikor először fedeztem fel olyat, hogy valamelyik szoftver egyszercsak elindult kirándulni egyet a neten... (lásd hamis biztonságérzet problematikája)Egyébként kíváncsi lennék, a linuxot használó cégek emberei hányszor nézik végig egy-egy új verzió telepítése előtt a komplett dokumentációt, a legutolsó csomagig. (már csak a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt is)
Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VR topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest