Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
közben lejárt az idő.
különben meg a vita elejére térve vissza kicsit: azt írtad, hogy mennyi biztonságtechnikai cég írását belinkelted ide. én csak egy ilyen linket láttam, az is a vírushíradó volt, de mindegy. de a másik általad említett dologra, a versenyekre, ahol feltörték a Linuxot, nem adtál linket, én viszont az ellenkezőjére igen. sőt, a cég, amelyik szervezte, finoman ms szponzporált. ezt nem én állítom, ott van a honlapjukon.
http://cansecwest.com/index.htmlna, ezt is megtaláltam:
http://keznews.com/30772=Linux_ignored__not_immune__says_hacker_contest_sponsorjó magyarázat, csak egy évvel később ugyan ez volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest