Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
ÁÁÁ megcsináltam még egyszer és jó lett minden. Meg van mi volt a hiba. A saját könyvtáramat a másik merevlemezen root-ként hoztam létre, majd úgy másoltam át a fájlokat bele. A fő könyvtárra alkalmaztam az engedélyeket, de ez úgy látszik nem hatotta meg a rendszert. Most saját magamként könyvtárastul másoltam át, és így már jól megy, most is arról írok.
Más érdekesség: alkalmam volt 3-szor is átmásolni a partíciót ugyanolyan körülmények közepette egyik merevlemezről a másikra és elég fura dolgot tapasztaltam. Ugye másolás előtt teszteket végez a GParted, hogy rátaláljon az optimális blokkméretre. Háromból három különböző eredményre jutott, először 64 kB, másodszorra 32 kB, míg negyedszerre 128 kB volt szerinte a frankó. Valóban, a tesztek szerint mind a háromszor más-más értékek születtek egyes blokkméretek sebességi tesztjeire. Ezzel együtt nőt a másolási idő is, először ~5, majd ~6, végül ~7 percbe tellett neki ugyanazt az adatmennyiséget átmásolnia. Hát, érdekes...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest