- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
Krono
tag
Üdv.
Mint kezdő Linuxos feltelepitettem az Ubuntu 8.04 verzióját de közben elrontottam valamit.
Sajnos az XP-ben a "programok telepitése/törlése" menűpontra nem reagál.
Ráadásul nem lelem a "C" HDD-n sem, igy törölni vagy uninstallálni sem tudom.
Hogyan tudnám eltávolítani?[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Dark Archon #10694 üzenetére
El kell hogy keseritselek, de ez a sima Unreal Turnamenthez valo. (ez onnan is latszik hogy a mai jatekok telepitojet GTK2-vel toljak mar).
Nincs meg nativ linuxos kliens UT3-hoz (bar mar dolgoznak rajta).[ Szerkesztve ]
-
-
7
addikt
válasz
Dark Archon #10694 üzenetére
-
Kiváncsiságból fel akartam rakni az UT3-at Ubuntu-ra ezen leírás használatával. Hogy a Download parancsra hibaüzenetet dobott, hamar túljutottam rajta és letöltöttem a Dokumentumok könyvtárba. Megcsináltam, hogy futtatható legyen és futtatáskor ez fogad:
darky@Darky-PC:~/Dokumentumok$ ./unreal.tournament_436-multilanguage.run
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Unreal Tournament 436-multilanguage Installer...................................................................................
/home/darky/.setup7163: error while loading shared libraries: libgtk-1.2.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
darky@Darky-PC:~/Dokumentumok$Miért?
S itt kezdődnek a problémák az Ubuntu-n való játszással...
-
sziasztok
van vmi lista hogy kb milyen gamék mennek linuxon? -
qwertly
addikt
válasz
sh4d0w #10688 üzenetére
Köszi a segítséget
de sajnos nem megy.Talán azért mert egy notira van téve próbáltam úgy is,hogy a live cd megváltoztattam a bill kiosztását angolra de sajnos akkor meg a / letöröl minden előtte levő karaktert a sorban.Ha valakinek van még öltette akkor szívesen venném mert nem tudom elképzelni,hogy konzolban ne lehessen a / beírni.Vagy csak én vagyok béna.
-
Vladi
nagyúr
-
felora:)
tag
no. akkor egy másik dolog: asus p5q lapom van. intel p45 chipset. hogyan tudnám elérni, hogy pl a gkrellm mutassa a proci hőmérsékletét, chipsetét, stb.?
-
-
felora:)
tag
kerestem.... megtaláltam..... bocs....
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok sikerült az ubuntu 8.10 grub menüjét tönkre tennem a startup managerel próbáltam javítani az interneten fent levő leírások alapján de a gondom.Hogy semmiképen nem tudom a konzolból előcsalogatni a / jelet helyete ^ ez jön elő és amikor a / jelet sikeröl a alt+* billentyűvel elöszedni akkor mindig letörli az aktuális sort és előre írja magát.Milyen bill. komboval tudnám a / beírni a konzolban?
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #10682 üzenetére
namost a win-es jatekokat win-re irtak. meg csak nem is kene felmerulnie ebben az esetben h jatekgep oprencere linux legyen
es sem a wine sem a cedega nem emulator, hanem ujrairtak a konyvtarakat.
nezd meg pl ezt.
nem mondanam h vanszorognak a cuccok.
a doom3-nak meg ut2004-nek van linux installja, ahhoz meg nem is kell wine/cedega.
ketsegtelen h nem megy minden win-es jatek linux alatt. viszont a nepszerubbek kedveert elobb-utobb javitjak/patch-elik ezt a ket csomagot.mod:visszaterve az eredeti kerdesre raadasul ma mar nem tart semmibol dual boot-os gepet csinalni.
[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
válasz
Dark Archon #10682 üzenetére
Ha már win alatt is ilyen akkor sztem felejtős ez a játék. Bár lehet hogy a patch helyre hozza.
Ha hagyod, hogy egy játék válogassa meg az OS-t az is régen rossz, sztem, bár lehet, hogy csak kiöregedtem a játékokból
-
válasz
#25954560 #10681 üzenetére
Azért a "megy" meg a "maximálisan kihasználva a hardvert megy" közt van különbség. Ezért kértem képeket, fps-sel. Mert, ha az én gépemen a Kereskedőnegyedben 20-25 fps van, képzelem ugyanezt Ubuntu alatt emulálva, arról nem is beszélve, hogy Win alatt is gyakran elszáll a játék.
sh4d0w: ha hagyod, hogy az OS válogassa meg, mivel játszol, akkor valóban téves. Erre írtam, hogy hadd válasszam már meg én. Doom 3-at meg UT2004-et próbáltam Linux alatt, ilyenekkel nincs gond. De, ha már egyetlen egy játékkal gond van, amivel az ember játszana Ubuntu alatt, akkor bizony játék szempontjából felejtős ez az OS. S hát nem nehéz egy ilyen játékba botlani...
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #10678 üzenetére
konkretan a witcher megy wine/cedega alatt.
-
mikado
tag
Hello,
Windows-os megosztásokhoz hogy tudnék csatlakozni?
gyk: másik, windozos gépen megosztott mappát elérni... -
válasz
Dark Archon #10678 üzenetére
El vagy tévedve, én sehol nem írtam azt, mivel játszhatsz és mivel nem. Én csak arra szolgáltattam bizonyítékot, hogy a kijelentésed, miszerint Linuxon felejtős a játék, egészen konkrétan téves.
-
válasz
sh4d0w #10644 üzenetére
Rendicsek, linkelj már be pár Witcher vagy Mass Effect képet, amit Ubuntu alól mentettél, még jobb, ha az fps is rajta van. Bár igazából mindegy, ne más mondja már meg nekem, hogy mi a komoly játék és mivel játszhatok. Mert most mondtál 2 játékot a több ezerből, amiből az egyik rohadtul nem érdekel, a másik meg nem kimondottan Windows-ra készült, mivel Macintosh-ra is írták.
Major Major: mivel én magam is használok Ubuntu-t, már hogy tartanám az egész bandát sóhernek? Mindössze van egy bizonyos határ, ami felett megéri kiadni 20k-t és nem szopatni saját magamat.
-
és a betüméretet hogy lehet változtatni?
-
VaZso
senior tag
válasz
szucsinka #10667 üzenetére
Néhány játék fut wine segítségével, érdemes megpróbálni még a hozzá készült wine-doors segédletet is és feltenni pl. a directx 9 filejait.
Van, ami egész szépen megy, mások hiányosan ill. van, ami nem működik.
Én csak egy játékkal próbáltam, azt is csak kíváncsiságból, de az működött kb. ugyanúgy mint Win alatt, nem erős videokártyán.Persze csak akkor lesz használató, ha Linuxon be van állítva a 3D gyorsítás is. Ez nVidia, ATI meg elvileg Intel kártyákkal egyszerűbb feladat, más vezérlővel inkább lehetnek kisebb-nagyobb gondok.
-
és van valami megoldás arra hogy tudjak játszani microfos ra irt játékokkal linuxon?
-
Siriusb
veterán
Megoldható valahogy pendrive-ra rakni a minimalcd-ét bootable-ként?
-
VaZso
senior tag
válasz
szucsinka #10663 üzenetére
Meg kell adni telepítéskor az adott partíció mount point/csatolási pont részénél, hogy /
Tehát amit alapvetően /-ként látsz a Linuxod filerendszerében, az ezen a partíción lesz.Meg lehet adni más csatolási pontokat, pl. Windowsos meghajtót /mnt/c-ként csatolja fel, vagy a /home más partíción legyen.
Viszont ezek közül csak egyetlen dolog muszáj, a /-ként becsatolt partíció, ezen lesz a rendszered. Csak azután tud továbbmenni a telepítő, ha ezt megadtad neki.
Szerk.: Windowsban is van ún. "root directory - gyökérkönyvtár", minden partíción egy... csak ott a jele "\" és általában megelőzi a partíció betűjele és a végén van egy kacsacsőr: C:\>
...bár win alatt is becsatolható egy partíció egy másik filerendszer könyvtáraként, csak ott ezt jellemzően nem használják, ill. az alapfilozófiája nem így néz ki...[ Szerkesztve ]
-
meg ezt irja ki ha meg akarom nyitni ezt a vista helyet a lemezen:.
Unable to mount filmek cuccok
DBus error org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
-
én csináltam egy patriciot a vinyon az ubuntunak, és a telepitésnél a kézi-t választottam de utána elakadtam mert mikor kiválasztottam a patriciot
egy ablak azt mondta hogy nincs gyökér rendszerfájlfájl vagy vmi hasonlo
és lépjek vissza a patricionálás menübe vagy mi 20perc szarakodás után feladtam
utána a wubit telepitettem fel de csak részben magyar
vkinek vmi ótlet,?[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz
V.Stryker #10655 üzenetére
Persze. Az ubuntu telepítése után kapsz 1 boot menüt, amiben választhatsz hogy melyik oprendszert akarod indítani.
Viszont ismerkedésre 1xübbnek tűnik a windowsra telepíteni mint 1 programot, és ott is vállaszthatsz indításkor, hogy XP vagy ubuntu induljon (Telepítés Windows-on belül) -
Kicsirics77
veterán
válasz
V.Stryker #10655 üzenetére
ebben minden benne van ubuntu telepítése
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok.
Jelenleg a gépemen két ntfs partició van..egyiken vista, a másik adatok tárolására van, tehát az képlékeny. Milyen sorrendben lehetne ubuntut feltenni? Vista maradhat?
-
Major Major
senior tag
Most intrepiden, 32->64 váltással egyetemben én is Gnome-ot tettem fel KDE helyett, mert ez a 4.1 még túl inkonzisztens. Viszont nem mondanám, hogy kezdem megszeretni, remélem a Jauntyn már visszatérhetek a Kubuntuhoz. Az eddig 3.5.9-est futtató laptopomon (P3 866) meg most xfce fut, de az maradni is fog, mert nagyon tetszik, sokkal inkább, mint a nagytestvér Gnome.
-
zodo
nagyúr
Szia dbius !
Nagyon összekarvarhattam a dolgokat 8.10-en,meguntam a probálkozásokat,mert sehogy nem akart összeállni a lejátszás,így visszatértem a kócsagomhoz opera 9.62-es verzió társaságában.Feltettem a plugin csomagokat,minden video tökéletessen fut és úgy ahogy én szerettem volna. Köszönöm a fáradozásod.
epidemic
Nekem is Hp 4280-om van ,mindkét ( 8.04 ill. 8.10 ) rendszer felismerte,telepítette és munkára fogható a telepítés végeztével.
vladi
Említetted a tűzfalat ,likelnél egy oldalt (arról a verzióról,amit ajánlasz használatra) ami kezdő linuxos szintjén is érthető leírást tartalmaz?
-
Major Major
senior tag
válasz
Dark Archon #10638 üzenetére
de mióta kinőtte magát az ingyenes kategóriából, szarnak a Linux-ra
mármint mi nőtt ki mit?
ProE, NX, Solid Edge: ezeknek van linuxos verziója.
Ubuntu viszont sajna Gutsy óta nem bírja a ProE-t, működök, de a kezelőfelület néha eszementen belassul (nem 3D probléma) Volt szó róla ubuntuforumson, de nem igazán mozgatta meg a fejlesztőket.Jó eséllyel soha nem is lesz, mivel aki meg tud venni egy AutoCAD-et vagy akár egy Inventor-t, nem fog szarozni a 20k-s XP megvételével, sőt, gépet is vesz mellé...
Kicsit sértő, hogy az egész linuxos közösséget sóher bandának tartod, aki a 20ezres XP megvételén szarakodik. Javaslom a gratis és a libre szavak jelentésének tanulmányozását. Egy cégnek messze nem csak anyagi előnye származik abból, ha nem MS termékeket használ.de most már égek a vágytól, hogy megtudjam, mik azok a komoly munkák, amiket el lehet végezni Ubuntu-n
itt találsz pár hobbikört, akik linuxot használnak -
rtom
senior tag
válasz
Dark Archon #10643 üzenetére
Khmmm.... Blender?
Szerk.: na jó, nem biztos, hogy működik, de látszik ilyen irányú fejlesztés...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dark Archon #10633 üzenetére
5. Blabla. Kimondottan Windowsra készült a Heroes III., a Starcraft, mégis mindegyik gyönyörűen fut wine-nal, Linux alatt. Az újabb játékokat meg már úgy írják, hogy opengl alatt - ezáltal linuxon - is kiválóan fussanak - már ha a komoly játékok piacáról beszélünk. A kisebb Windowsos, mostanság divatos játékok pedig szintén simán mennek wine-nal.
-
válasz
Kephamos #10642 üzenetére
R14 fut? Az is valami. Igaz, hogy azóta 3 formátumváltás történt, kicsit kínos lenne megkérni a vevőket, hogy ugyan mentsenek már el mindent R14 formátumban, mert a cég spúr kiadni 20k-t az XP-ért
Ilyen apróságokba már bele sem merek gondolni, mint Linux alatt STEP, SAT, esetleg IGES import...
-
-
floatr
veterán
válasz
Az Autodesk sokáig kézenfogva járt a ms-al. De kezdik felhozni a termékpalettájukat, egyelőre szerver vonalon.
Amúgy a legelső komoly CAD-es élményem épp a PRO/E volt, solarison futott a legelső pentiumok egyikén, akkoriban az acad eléggé gyatra volt hozzá képest.
Vladi: ha valami, akkor az autocad az durvakomoly
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz
Hmm... ami nem kad, az nem is komoly munka?
-
válasz
n0_gAboR #10637 üzenetére
Kinek mi a komoly, de ettől még a tény tény marad, miszerint nincs AutoCAD Linux-ra, legfeljebb játszadozásra való CAD alkalmazások
Ugyanakkor a Pro/Engineer 3.0-nak van Linux kiadása, de mióta kinőtte magát az ingyenes kategóriából, szarnak a Linux-ra.
[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Nagyon sok "komoly munkat" tudnek felsorolni amit Ubuntun el lehet vegezni. Igaz a gepeszmernok nincs kozottuk
-
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Használtam tv-kimenetet, és a képet megnyújtotta, úgymond szélesvásznú lett. Lekötöttem a tv-t, most minden rendben, de a panel felét nem látom, ami a tv-n volt. Hogy tudom visszahozni?
-
Vladi
nagyúr
válasz
"de komolyabb munkára, játékra már nem. "
Hmm... hmm...
Azért gondolom a New yorki értéktőzsdén azért komoly munka folyik... vagyis...
-
válasz
epidemic #10626 üzenetére
4. Nem fog. Amennyiben rendes dwg támogatottságra van szükséged (mint nekem is), arra az Ubuntu nem alkalmas. Jó eséllyel soha nem is lesz, mivel aki meg tud venni egy AutoCAD-et vagy akár egy Inventor-t, nem fog szarozni a 20k-s XP megvételével, sőt, gépet is vesz mellé...
5. Ami játék nem natívan Linux-ra íródott az felejtős, mert olyan lassan vagy bugosan fut - ha fut - hogy az életkedved is elmegySzóval irodai célokra megfelel az Ubuntu (ez is necces a Word/Excel kompatibilitás miatt), de komolyabb munkára, játékra már nem. Mindenesetre a 8.04.1 LTS-t próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
Ha GNOME-os rendszer, akkor MINDENKEPPEN sima Ubuntut ajanlom.
Csomo Ubuntu/Debian fejleszto van a GNOME-nal, sokszor van hogy olyan patchek erkeznek bugok javitasa celjabol, amik mas disztrokba csak kovetkezo verzioval kerulnek be.Emellett Ubuntut hasznaljak a legtobben, bugreportolnak legtobben, javitanak legtobben. Jol mutatja ez is: [link]
En hasznaltam sokaig Arch linuxot Ubuntu mellett, sokat meg lehetett tanulni a "Linux"-rol, de csak azert mert rakenyszeritett a rendszer. Sokkal bugosabb volt mint Ubi. SuSE-vel is volt par probalkozasom. SuSE bugosabb volt mint Ubi.
Ha KDE4-et szeretned hasznalni, allitolag a SuSE legujabb kiadasa jobban sikerult ilyen teren mint Kubuntu 8.10. En mindkettot probaltam, lehet hogy jobb a SuSE, de igazabol mindketto szar. A Kde4.1 SEM KDE4, még. Nagyon sok a bug. Talán a 4.2 majd nevezheto annak.
Javaslom a GNOME-al való barátkozást. "Linuxon" kb a GTK szamit a "standard" widgetset-nek.
(mi sem bizonyitja jobban, hogy QT4-hez (lesz) van GTK look and feel, JAVA-hoz van GTK look and feel, wxWidgets linux alatt GTK-t jelenit meg, SWT linux alatt GTK-t jelenit meg, Mono.Net-nek GTK a hivatalos GUI-ja stb stb)[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz
floatr #10614 üzenetére
A KDE 4-re vonatkozó résszel sajnos én egyetértek. Az Edgy óta használom az ubuntut, de kde felülettel, vagyis a kubuntu kiadást. Annyira hozzászoktam a jó öreg KDE 3-hoz, hogy most a 8.10-es Kubuntu a KDE 4 miatt számomra igazi csalódás. (A widgetek erőltetése személy szerint nem igazán jön be)
Biztos ki fog alakulni, de úgy érzem, hogy maradok a Hardy-nál a 3.5.10 alatt. Ill. azt hiszem eljött az ideje, hogy más disztrókba is betekintsek és barátkozzak kicsit a gnome-mal.
CHIPman: Pedig valami tényleg nem volt kerek a rendszereddel. Most már mind1. Hidd el, hogy a windows-zal ellentétben a Linux disztribúcíók esetében az esetlegesen előforduló kezdeti nehézségeket követően - tehát ha már belőtted a rendszert, amit ugye win alatt is meg kell tenni - a rendszerrel többet szinte biztos, hogy nem lesz gondod. Sztem megéri az erőfeszítést[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Megint én.
Biztos, hogy a volt XP-m partíciójára telepítettem, és előbb a Vistát(mondom, fél éves Vista volt a gépemen), majd a Linuxot telepítettem. Mindegy, ez volt az utolsó Linuxom ezen a gépen... Talán majd a jó öreg 500MHz+384 ramos szörnyetegen csinálgatok valamit
(A Vistát újratelepítettem, most is arról vagyok.) -
Vladi
nagyúr
válasz
epidemic #10626 üzenetére
Hali!
1. Semmi. Ha uhu ment, akkor ez is fog. Max belefutsz 1-2 bugba, vagy okozol magadnak hibát.
Azt hallottad már, hogy a 8.04 hosszan támogatott verzió és kiforrottabb, mint a friss?
2. Tűzfal kell. De van beépített. Azt lehet használni. Van erről leírás az ubuntu.com-on. Valami jó grafikus felület kell csak.
Vírus nem okoz majd gondot. Mivel win alól nem is tudod olvasni a linuxos partíciókat, így nehéz bennük kárt tenni.3. Ha router osztja a netet, akkor sima dhcp-n szerintem a liveCD is menni fog. Max telepítés után megadod a fix ip címeket.
4. Nemtom. Van pár cad progi, meg van jó kis gimp.
Esetleg winevel futtatod a wines programokat, bár ez sok problémát okozhat.
5. Vannak natív - eleve linuxra készült játékok - de nem olyan sok.
Megint próbálkozhatsz windows emulációval (wine, cedega) vagy dual boottal. (sokan csinálják így, legalább leszoksz a játékról
)
6. registry nincs is, így nincs mit karbantartani.
Töredezni nem fog. annyira kell ügyelni, hogy a partíciókat úgy tervezd meg, hogy ne nagyon menjen 90%-fölé. Így gyakorlatilag nem fog töredezni a fájlrendszer.
7. Olvass pár alap doksit ubuntuhoz. Jó munkát.
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tavaly már egyszer feltettem az UHU Linuxot, de nem sok időt szántam rá. Ma olvastam az Ubuntu 8.10-ről és kicsit megmozgatta a fantáziámat! És unom havonta újratenni az XP-t, mert belassul, és lejár a legtöbb programom. De mivel nem vagyok járatos a linuxban lenne jó pár kérdésem!
1. Olvastam, hogy nem mindegy milyen configom van. Bár az UHU jól ment (amennyire emlékszem), de mégis megkérdezem nálam lenne-e gond!?
AsRock 775 Dual 880 Pro alaplap, Intel Celeron D 2.66 GHz (3.00 GHz-re húzva), 2x1024 MB Kingmax DDRII 800MHz RAM, nvidia 9500 GT 512 MB DDR3 PCI-Express, integrált VIA hangkártya, HP Photosmart C4280 nyomtató/scanner, Chicony DC-5110 webcam.2. Olvastam, hogy a linuxra nincs vírus, akkor nem kell tűzfal, nod32 egyáltalán? És hogy is van az, ha XP és Linux egyszerre van fenn? (mert ugye az xp sebezhető)
3. A héten lett T-Home, és vele kábelnet. Az ubuntu fogja ezt szeretni, vagy készüljek fel hogy állítgatni kell majd ezt-azt? Routeren keresztül csatlakozom.
4. Az ubuntun fog működni pl az AutoCAD, Adobe Photoshop?
5. Ugye az elengedhetetlen, Ubuntun milyen játékokat lehet futtatni? Lehet egyáltalán?
Úgy mint Mass Effect, CoD4, Gothic 3, Witcher...stb? Vagy ha függni szeretnék, akkor legyen kéznél XP?6. És végül, az igaz hogy a linuxok nem igényelnek töredezettségmentesítést, registry karbantartást?
Asszem elsőre elég ennyi! Várom a válaszokat és köszönöm hogy végigolvastátok!
Üdv: epidemic
-
-
Kephamos
addikt
válasz
DocHoliday #10623 üzenetére
Nem sajnos...
-------------
Most azzal próbálkozok, hogy más portot engedélyezek a kliensenk. Hátha. -
Kephamos
addikt
A problémám még mindig él:
A koliban egy idő után elmegy a net és nem is tudok újracsatlakozni, csak ha ujrainditom a gepet. Ugy vettem eszre, hogy foleg akkor, csinalja ezt ha megy a torrent. Most probaltam uj kabellel, de az sem segit.
Ethernet controller: Broadcom Corporation NetLink BCM5906M Fast Ethernet PCI Express (rev 02)
lspci ezt adja halokartyanak.
-
-
floatr
veterán
Nekem most így egy hét után azért akad elég sok problémám az új ubival
1. a kolléga laposán nem ismeri fel az installer a partíciókat (előtelepített xp, eisa config)
2. x3100-as videjóval az új mesa felezi a teljesítményt
3. a pppoeconf összeakasztja a nw managert
4. az új evolution egyelőre nem látja a GAL-t az exchange szerveren
5. van egy háttérváltó scriptem, ami terminálból műxik, crontabból már nem (conftool-2 -s /desktop/gnome/background/picture_filename -t string "<filename>")Van még pár aprócseprő, de a leginkább az bosszantott fel, hogy nagyjából hasznavehetetlen a kubuntu az új kde miatt. A hardyba szerelt 3.5.9 tökéletes volt, ez meg inkább fapad
-
Primőr
aktív tag
Nem tudjátok, hogy megvan-e xubuntura, ubuntura az összes windowsos kártyajáték? Fekete özvegy, pasziánsz, stb.
-
-
christprhrdv
tag
üdv!
Szerintetek be lehet configol-ni Linux(Ubuntu) alatt egy w-lan kártyát úgy, hogy AccessPoint-ként működjön?
Vagy a hardver nagyon eltér?
-
zodo
nagyúr
Lehet,hogy le kéne szednem az összes plugint és újra feltenni?
Opera plugins mappa csont üres ,minden a mozzila plugins mappában van.
M-player plugin lejátsza a videokat,de valami írtó bénán: megnyitja a videot ua.-ban az ablakban vagy füön,de onnan se előre ,se hátra. Ha bezárom a fület vagy ablakot ,akkor a megnyitott oldal is elvész.Ez nem normális,szerintem.
Mit tegyek,szerintetek? -
fap333
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám, hogy az ubuntu cd berakása után, megkérem, hogy telepítse magát, ekkor egy kis idő után elkezd hibaüzeneteket küldözgetni:
Buffer i/o error on sr0
amennyire utánaolvastam ez a cd-meghajtó hibájára utal, ámde win alatt tökéletesen olvas és ír is CD-t és DVD-t is. Ezekután nem tudom, hogy mi lehet a prbléma.
A válaszokat előre is köszönöm.Üdv!
-
Mr. Blue
csendes tag
Wine-vel kapcsolatban tudnátok segíteni? FIFA09-cel próbálkoztam. A játékban a kép és a hang akadozik, és árnyékot húz maga után minden. Hogyan lehetne erre megoldást találni?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...