- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
meg nem nyomtat a nyomtató oO dolgozik dolgozik, aztán kijön az üres lap
-
PiciKenny
senior tag
sziasztok
hogy a rákba kell az asztalon az ikonoknak a nagyságát lejebbfenni?
ui: milyen rar kezelöt javasoltok?elöre is thx
-
Vladi
nagyúr
Esetleg mplayer és végtelen számú felülete. Személyes kedvencem az smplayer.
Ezt a menüs dolgot nem értem. Vannak ugye népszerű grafikus felületek. gnome, kde, xfce. Ezeknek némileg eltérő a menüszerkezetük, de gyakorlatilag ugyan azokat a programokat csoportosítják. Pl: gnome van ugye alkalmazások menü, abban a programok csoportosítva, aztán a helyek hálózat, mappák ilyenek és a beállítások. Ebben a rendszer és a felhasználói felület beállító programjai.
Teljesen jól átlátható, de akát össze is kutyulhatod tetszés szerint.Megasztán: most térsz át új rendszerre. Miért ragaszkodsz a régihez? Megszokás? Majd megszokod ezt is.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Vlc-ről tudom,hogy jó lejátszó csak zavar benne,hogy nem tudok "beleléptetni" egérrel a lejátszába,mert bezárja magát ha jól emlékszem.
"Novelles fejlesztés", akkor ez azt jelenti ,hogy nem tudom megváltoztani a szerkezetét,mert két különböző cég álltal fejlesztett alkalmazás és nincs kompatibilítás?
és egyéb lehetőség mint pl. xp-n a klasszikus,olyan létezik? -
zodo
nagyúr
Ok. Köszönöm. Akkor nekiesek.
Pár apró kérdésem még lenne:
Gom player tényleg nincs linuxra vagy rosszul kerestem?
"Start menü" nyításának módját nem lehet átszerkezteni? (az Opensuse 10.3-é jobban tetszett)
Symantic-ból bármit tudok telepíteni ami az átlag felhasználónak kellhet? (a parancssoros dolog nem az én világom) -
Vladi
nagyúr
Hali!
Az egy nagyon biztosnágos módszer, hogy telepítés alatt csak a célvinyó van a gépben. Így garantáltan nem rontod el.
Ha megvan mindkét telepítés, utána állítod a biosban, hogy melyikről induljon. Aztán a grubot is beállítod rendesen, hogy indítsa a másik lemezen lévő wint. Utána már elég kényelmes a dolog, mert csak menüből kell kiválasztani. -
zodo
nagyúr
válasz
Major Major #9890 üzenetére
Mint említettem fentebb nem vagyok valami guru.
Anno ,ígaz Opensuse 10.3-al probálkoztam, 2 vincsin az 1-1 oprendszer, egy pc-s újság leírása alapján történt a telepítés ,minden okés is volt belépő képernyőn választhattam melyik oprendszert szeretném índítani vagy az alapértelmezett elíndul az választási ídő lejártával. De mikor szerettem volna a suse-t eltávolítani akkor az Xp nem bootólt be és ezt nem kívánom átélni újra.Ezért gondoltam ha nem látják egymást akkor nincs is probléma csak nem tudtam ,hogy kivitelezhető a kérdésem.
Máskülönben néha néha nem árt az a kis testmozgás max. a csatik sínylik meg,de míg nem értek a linux használatához addig szeretném az xp-t is megtartani.ngabor2: akkor választhatom a testmozgásos verzíót
és még müködni is fog a dolog? Ígazából a biosttól tartottam,hogy elállít valamelyik oprendszer,de akkor az nem történik meg?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Major Major #9888 üzenetére
az uuid-nek épp az a lényege, hogy ha másik gépbe teszed a vinyót, akkor is ugyan az marad az uuid-je az adott partíciónak.
-
Major Major
senior tag
Nem, de miért is tennél ilyet? Hiányzik a testmozgás?
biosban kell a bootsorrendet megváltoztatni, hogy melyik vinyót akarod használni. ha szerencséd van, akkor nem is kell belépni a setupba, hanem egy gyorsbillentyűvel eléred a boot választó menüt. de ez biosfüggőmod: nicsak, nicsak, ki lett fanatikus tag 4 év után
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ismét nekiesnék az Ubuntu 8.04-nek, most 1 db hdd-n Xp-t használok és kerülném a későbbiekben felbukkanó galibákat. ( második hdd beszerel - ubuntu fel - párhúzamossan két rendszer - de ha leszedném az linuxot akkor Xp nem mükődik témakör)
Megoldásként lehetséges ,hogy lehúzom a Xp-s hdd-t míg telepítem az linuxot a második vincsire és mikor milyen kedvem van arról a hdd-ről indítom a rendszert? -
Egorov
aktív tag
Reggelt!
Megjavult a "kötet nem csatolható" problémám
Nem is csináltam pedig semmi különöset csak annyit, hogy amit tegnap beírtam az fstab file-ba,/dev/sdb6 /media/Ubuntu ntfs-3g force 0 0
azt kitöröltem onnan.Köszönöm a segítségeket.
-
fifi_addict
tag
na, meggyógyult, meg kellett mozgatni a jackat, és beállt a rendszer. kihúzom, hangszóró, bedugom, fejhallgató. indulásnál szól mindkettő, ha be volt dugva a jack. az alsamixerből kiderült, hogy realtek chipem van, amihez valami realtek oss mixert rakott a rendszer. most oss-en megy minden hang. kösz a segítséget mindenkinek!
-
fifi_addict
tag
válasz
Major Major #9881 üzenetére
mute volt a headphone az alsamixerben (ennyit már tanultam). most viszont mindkettő szól egyszerre (a hang is csak 50% körül kezd el detektálható lenni, ez zavart meg). de a hangvezérlő gombok még mindig jók
.
szóval? (OSS és ALSA között váltogatok a Sound menüben, nem segít). a probléma tehát, hogy bedugott jackra nem hallgat el a hangszóró...
-
Major Major
senior tag
válasz
fifi_addict #9878 üzenetére
Nincs lehalkítva a fejhallgató kimenet?
-
fifi_addict
tag
válasz
fifi_addict #9875 üzenetére
a helyzet jobb, hang nincs a fejhallgatón, de legalább a laptop hangszóró elhallgat, ha bedugom a jack-et.
-
fifi_addict
tag
üdv!
Lenovo N200 Ubuntu 8.04 Gnomehang nem volt, itteni segítséggel, meg guglival összehoztam valamit. most ott tart a dolog, hogy saját belső hangszóró van/szól, hangkezelő gombok müködnek(!).
de: fejhallgatókimenetet nem érzékel, vagyis a bedugott fejhallgató süket, és a saját hangszóró szól (!). miután most kujtattam körbe, de ilyennel nem találkoztam, most mi lesz?
(xp alatt rendben vannak a dolgok
)
alsa-base -t irkodtam, nagy igyekezettel (1 sort, láma vagyok). help, please...
-
Egorov
aktív tag
válasz
ngabor2 #9872 üzenetére
Hello!
Igazad van. Eddig azért nem próbáltam mert az van odaírva, ha nincs Windows-om akkor csináljam. No de megpróbáltam, az fstab file-ba beírtam azt a sort.(/dev/sdb6/media/Ubuntu ntfs-3g force 0 0) Remélem külön sorba kell, mert én oda írtam
(1 hónapja van Ubuntum, így ha hülyeség akkor bocsesz
)
Újraindítottam de semmi változás.
-
Egorov
aktív tag
Estét!
A kötet nem csatolható problémám van. Windows XP mellett van fent az Ubuntu 8.10. Ezt a hibaüzenetet kapom.
A szóban forgó partíció [NTFS] egy külső merevlemezen van, ami 2 részre van particionálva és csak ezt nem lehet csatolni, a másikat igen.
Indítottam Windows-t, leválasztottam a kötetet, de nem megy.
Valakinek ötlet? -
Noddy
senior tag
Elméletileg nem kell küzdeni az atheros-sal, mert bele lesz rakva a driver a kernelbe a 8.10-ben. Simán működni fog.
2.6.27-es kernel -
_ak_
addikt
válasz
ngabor2 #9863 üzenetére
awesome guide fail, 7ik pontban error: implicit declaration of function 'kill_proc"
Na mind1 12 nap és itt a végleges, remélem abban nem fog elmenni a net, ámbár meg kell még küzdenem majd az atheros wifivel is. ott majd az ndiswraperrel kell szórakozni
addig lehet simán feldobom a 8.04et, hátha az tud kezdeni vmi vele. -
_ak_
addikt
válasz
ngabor2 #9861 üzenetére
a 8.04be elvileg bekerült, ezért működhetett alapból amikor feltettem a rendszert, de az update után nem volt többé netem.
Megaláltam EZT a leírást, de nekem is a netről próbálja leszedi a cuccokat, úgy h szerintem nekiülök annak az awesome guidenak.
Az iwconfig, semmiféle wireless cuccot nem talál.
a pendrive egyszerűen nem volt rendesen leválasztva win alatt azért sírt.
-
ngabor2
nagyúr
nézzük parancssorból:
iwconfig mit ír?
asszem ez a chip alapból még nincs benne a kernelben, legalábbis mikor legutóbb néztem, még nem volt. most nincs rá időm, de hamarosan utánakeresek, hátha megtalálom.
mod: a kötet nem csatolható... nálam is eljátszotta. az volt (nálam) az oka, hogy az /etc/fstab-ban a /dev/sdc-hez be volt állítva az optikai meghajtó (ami amúgy nem volt a gépben), és mindenáron udf-ként akarta csatolni.
sudo gedit /etc/fstab
és ha van /dev/sdc-vel kezdődő sor, akkor tegyél elé egy #-t. persze csak akkor, ha nem az a / (bár azt mostanában uuid alapján csatolja). mentsd el, és próbáld újra a pendrive-ot bedugni.
-
_ak_
addikt
linksyshez találtam leírást, meg vmi install scriptet is, de nem tdom, hazsnálni a pendriveomat, mert a kötet nem csatolható. hogy is van ez a force csatolás?
-
_ak_
addikt
Wlan beállításához, h kell neki állni? Asztali gépen mikor feltelepítettem a 8.10es betát akkor látta a linksys wusb54gc wifi adapteremet, de miután frissítettem a rendszert, nos, abban biztos vagyok, h nincs netem és nem tudok csatlakozni, azt már nem tudom meghatározni, h miért. Mármint arra sem sikerült rájönnöm, h látja-e az adaptert vagy sem, de mivel semmi életjelet nem mutat gondolom nem. Igaz elviekben megadja a lehetőséget, h vezeték nélküli hálózathoz csatlakozzak (ha rákattintok az óra mellett a hálózati ikonra, akkor ott szerepel, h connect to hidden wireless..), de hiába írom be az ssid-t és a passt, nem csatlakozik.
A laptopba lévő atheros wifi-t (ennek a típusát meg a manuálból sem sikerült megtudnom, vmi azur wave win driver van hozzá), meg egyáltalán nem tudtam használni.
Szóval ilyenkor mik az első lépések? Ha esetleg tudtok linkelni vmi kezdő guide-ot, az is jó lenne.
-
PiciKenny
senior tag
lehet hogy azért akad be picit ,mert wina alatt fut a hl2dm
és azért korlátozza vagy foglamamnincs még..nemértek hozzá x))
és akad néha mikor olyan területre megyek, win alatt no probléma
gondolom vagy driver (csomag) vagy valami nincs jól beállítva..shaderes dolgok kivannak pipálva wineben. azzal nemhiszem, hogy gond lenne -
PiciKenny
senior tag
válasz
Major Major #9854 üzenetére
oké megvan köszi.
meg még 1 kérdés..tudom agyon rágott csont megminden..de..
mivel semmilyen drivert nemraktam fel nvidián kívül.(envy) wine+doors steam-> hl2dm és akad néha.. mondom mia szösz..nemlehet h valami külön csomag kellene az alaplaphoz? ( info adalapomban ) -
PiciKenny
senior tag
válasz
Major Major #9852 üzenetére
köszi gparted <- holtalálom amugy? mert csak terminálban parancsként fut
v csak én vagyok már ennyire álmos ? x))))
ui: nagyon gyorsan kész lett ugy 2mp..nem fura picit? (beállítottam hogy ntfs, meg h full méret, és alkalmaz) és páff kész oO
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok, ha van még 120gb helyem, ( üres particiónátlan ) ubuntu alatt szeretném megformázni ntfsként, de milyen progival? ti mit mondtok?
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2 #9847 üzenetére
Lehet, csak ikont nem tett neki. De szokott lenni egy szívás az automonttal, ha az xp/vista nem állt le rendesen. Akkor az automounter nem tuja felcsatolni az ntfs partíciókat. Csak --force -al. Erre érdemes mindenkinek odafigyelni.
Sianis: gratulálok én is!
"Nightmonkey (formerly DDTP-lp-html, but this name sucks ;))" -
ngabor2
nagyúr
no, most vétek z alapelvek ellen: beidézem a pü-det, remélem nem baj. a szakmai problémákat jobbszeretem a szakmai topikokban intézni, hogy a többiek is lássák, és ha rosszat írok, tudjanak javítani. szóval:
tomics@tomics-laptop:~$ cat /proc/partitions
major minor #blocks name
8 0 156290904 sda
8 1 7182336 sda1
8 2 54906920 sda2
8 3 94198947 sda3
7 0 8789062 loop0
tomics@tomics-laptop:~$ mount
/host/ubuntu/disks/root.disk on / type ext3 (rw,errors=remount-ro)
proc on /proc type proc (rw,noexec,nosuid,nodev)
/sys on /sys type sysfs (rw,noexec,nosuid,nodev)
varrun on /var/run type tmpfs (rw,noexec,nosuid,nodev,mode=0755)
varlock on /var/lock type tmpfs (rw,noexec,nosuid,nodev,mode=1777)
udev on /dev type tmpfs (rw,mode=0755)
devshm on /dev/shm type tmpfs (rw)
devpts on /dev/pts type devpts (rw,gid=5,mode=620)
lrm on /lib/modules/2.6.24-21-generic/volatile type tmpfs (rw)
/host/ubuntu/disks/boot on /boot type none (rw,bind)
securityfs on /sys/kernel/security type securityfs (rw)
gvfs-fuse-daemon on /home/tomics/.gvfs type fuse.gvfs-fuse-daemon (rw,nosuid,nodev,user=tomics)
/dev/sda2 on /media/SW_Preload type fuseblk (rw,nosuid,nodev,noatime,allow_other,blksize=4096)
/dev/sda1 on /media/ServiceV002 type fuseblk (rw,nosuid,nodev,noatime,allow_other,blksize=4096)
tomics@tomics-laptop:~$tippre az sda3-t szeretnéd látni, azon van a loop-ként mountolt /. hogy azt miért nem mountolja, azt így hirtelen nem tudom.
lehet, hogyvalami olyasmi van, mint nálam volt az eee esetén: a /dev/sdc a /etc/fstab-ban az optikai cucchoz volt rendelve, a memkártyát meg nem tudta emiatt automatice csatolni.
gondolom midhárom partíció ntfs, ráadásul ugyan azon rendszer által létrehozva. ezáltal még kevésbé értem, hogy a másik kettőt miért igen, a harmadikat meg nem tudja csatolni.
-
ngabor2
nagyúr
ja, hogy wubi... ahoz nem értek. de elvileg azt is illene látnia. most linux alól vagy? kellene 1-2 parancs-kimenet, hátha látunk valamit:
cat /proc/partitions
mount(ezeket egy terminálban add ki, majd másold be ide.)
Sianis: én is gratulálok, megérdemled a címet. meg Máté is, bár őt nem ismerem.
-
-
Tomics
addikt
válasz
ngabor2 #9836 üzenetére
Az a baj, hogy linux alatt nem látom azt a partíciót, ahova a linux telepítve lett (ezen csak doksik, médiafájlok vannak, tehát nem a windows).
A linuxot windowsból telepítettem fel, wubival, tehát unistallálható a windowsból.
Egy rakás zene, doksik vannak ezek a partíción, de nem tudom kipróbálni így őket linux alatt így... -
ngabor2
nagyúr
sda3 lenne az, de ha oda teszed, akkor nem hinném, hogy betölti a rendszer.
grafikus felület bejön (live), akkor nyitsz egy terminált (a menüben a kellékek között van), oda bepötyögöd:
sudo mount /dev/sda3 /mnt
sudo grub-install --recheck --root-directory=/mnt hd0ha valami hibát ír ki, azt írd le, és másold be ide, mert anélkül elég nehéz segíteni. vagy ha sok, akkor fényképezd le, hogy olvasható legyen.
Tomics: win alól a linuxos partíciókat nem látod, mivel a win nem hajlandó alapból felismerni azokat a partíciókat, és a rajta levő filerendszert.
-
róland
veterán
Gratulálok Sianis fórumtársnak és Őry Máténak is a tagsághoz!
-
Tomics
addikt
Hali!
Elég kezdő vagyok ebben a témában, most telepítettem fel a vista mellé, mert már elegem volt abból hogy állandóan leterhelte a rendszert.
Eddig minden világos, csak az egyik partíciót nem látom, ahova az ubuntu is telepítve lett. Ezt hogy tudom előhozni?
-
_ak_
addikt
válasz
ngabor2 #9831 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ámbár ebből a szempontból még elég kezdő vagyok. Szóval, a sikertelen grub telepítés után live cd módból telepítettem az ubuntut, és elviekben a grubot is. sd3 partícióra, de restart után egyből a vista jött be, tehát a grub install nem működött.
Akkor nekem most megint live cd alól kéne egy terminál és bepötyögni a parancsokat sd3-al?Magam sem értem, h most min szenvedek. Ismerkedtem már az ubuntuval épp ugyan ezen partíciók mellett és működött minden, pedig akkor még azt sem tudtam mi az a terminál, csak szívtam az nvidia driverrel, plusz egy kernel update után nem töltött be az ubuntu sem, így back up partíció lett belőle. úgy tűnik itt a bosszú ideje.
-
Vladi
Major Major
Köszi -
ngabor2
nagyúr
a grub-install hd0 az 1. vinyó mbr-jébe próbálta telepíteni a grubot. igazából ott lenne a legjobb helyen. hogy a vistával hogy áll a grub, azt nem tudom, de valszeg be tudja tölteni, különben nagyobb lenne a baj. próbáld meg egy --recheck opcióval feltenni.
mount /dev/sdxy /mnt
grub-install --recheck --root-directory=/mnt hd0az sdxy az a partíció, ahova a / (és vele együtt a /boot, azon belül a /boot/grub/menu.lst) került.
-
_ak_
addikt
Ohh, a gugli szerint nem én vagyok az első ezzel a problémával. A megoldás valszeg az lenne ha máshová telepíteném a grubot. A 3ik ubuntus partícióra kéne vagy a vista mellé, az első partícióra lenne jobb?
szerk.: eddig úgy tűnik, h gond nélkül települ a linuxos partícióra.
-
_ak_
addikt
válasz
Major Major #9827 üzenetére
Köszönöm!
De sajnos nem jutottam messze, grub install 94%nál: "A 'grub-install (hd0)' hibát adott. Ez egy végzetes hiba." üzenet után live cd ként betölt és ennyi a sztori vége. Ilyesmi bugról nem olvastam az oldalukon, mármint a 8.04 ugyanezen a gépen ment már. -
Major Major
senior tag
ext3 kell neki
csatolási pontnak meg add meg a "/" (root) opciót
a linux(unix) minden eszközt könyvtárként kezel, és a könyvtárfa teteje (gyökere) a /.
ez mindenképp kell, de ha ez megvan, onnantól gyakorlatilag gusztusod szerint csatolhatsz bármit bárhova
cserehely nem kötelező, 1 gb alatt ajánlott, általában a fizikai ram kétszerese -
_ak_
addikt
Illetve cserehely partíció is kell neki, az mekkora legyen, h osszam fel a 20gbot?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
3 felé van particionálva a vinyó és a 3ik 20gbos partícióra szeretném feldobni a 8.10es beta ubuntut, de azt kiválasztva azt círja, h nincs gyökér-fájlrendszer kiválasztva. Feltételezem az ntfs-el van gondja, mármint tudom, h ntfsre nem megy fel, nem vagyok ekkora noob, csak azt hittem magától formázza a megfelelőre, de nekem kéne kiválasztani a helyes beállításokat, amiket annyira viszont nem vágok. Először is melyik fájlrendszer kell neki (ext3?) és mi a rák az a csatolási pont? -
Hali!
Lehet hogy már sokszor elhangzott, de most nem olvastam hirtelen végig a 10k hsz-t
Szóval kérdésem az lenne, hogy milyen messenger programot használjak linux alatt ami legjobban hasonlít az MSN-re? -
GD
őstag
a flash-nek meg kellene mondani hogy a pulseaudio-t használja
-
Egorov
aktív tag
Hali!
Szintén flash probléma.(azt hiszem). Ha megy a Rhythmbox és közben meg szeretnék nézni valami videót, akkor 1: nincs hang a videon 2: mindig lefagy a Firefox.
Elég idegesítő, hogy először mindig ki kell lépni a Rhythmbox-ból, megnézem a videót, aztán megint nyithatom meg a zenémet
Ubuntu/8.10 (intrepid) , Firefox/3.0.3 , 10es flash
-
Kephamos
addikt
8.10-es Ubuntu és falsh 10 mellett tojakodik a falsh. Ha videót nézek, mondjuk google video, akkor megáll akép néhány másodperc után. Valami beállítási hibával állok szemben?
-
-
DrGonzo22
őstag
Köszi, a ff3 sikerült, bár így nem magyar, ami a helyesírás ellenőrző miatt elég zavaró. Másikat nem sikerült megoldani, a linkedben lévő megoldások közül elvileg már csak egy működik (ezt írta egy ember), ahhoz pedig kell xp-s driver, amit google-vel kéne megtalálnom, de eddig nem sikerült, ill. fogalmam sincs, hogy kéne hazsnálnom; "I tried ndiswrapper - works perfect! Installed it using synaptic package manager" ez sikerült, csak nem igazán értem mire való.
-
válasz
DrGonzo22 #9811 üzenetére
Bocs, benéztem az első kérdésed.
Szóval:
1. Synapticból tedd fel a Firefox 3-at, ha tudod, ha nem, akkor inkább próbálj .deb csomagot szerezni.
2. Itt leírják, mit kell csinálni. -
DrGonzo22
őstag
Köszi,
ez a csomag le volt töltve, reinstallt választottam, felrakta újra, de még mindig nem világos, hogyan telepítsem a letöltött /home/andi/Dokumentumok/firefox-3.0.3.tar.bz2 file-t.
A router típusa SMC7004vwbr. A hálózati kártya pedig, ami a notebook-ban van (Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5505)
-
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
teljesen kezdő Linux/Ubuntu felhasználó vagyok, és rögtön két problémába is belefutottam.
1. nem tudom hogyan kell feltelepíteni a firefox weblapjáról letöltött file-t.
2. nem tudok vezeték néküli hálózathoz csatlakozni. (nincs rajta semmilyen védelem beállítva, és látja is a notebook, sőt csatlakozik is, de abbahagyja egy idő után. Ugyanerre a hálózatra kábellel rögtön felmegy, és semmmi gond.Előre is köszönöm.
-
bizi990
senior tag
-
Thunder78
őstag
válasz
bizi990 #9799 üzenetére
Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
Fatal error: Unknown: Failed opening required '/var/www/dream/index.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in Unknown on line 0
phpinfo megy, de abban igazad van, hogy nincs jogosultságom oda menteni. Hogy tudok adni magamnak? Eddig nem volt szükség ilyesmire.
-
bizi990
senior tag
válasz
Major Major #9802 üzenetére
Köszi!
-
Kephamos
addikt
válasz
Major Major #9801 üzenetére
Köszi! Már frissül is.
-
Major Major
senior tag
válasz
Kephamos #9800 üzenetére
a kézi tárolóátírásos dolog már a múlté
To upgrade from Ubuntu 8.04, press Alt+F2 and type in "update-manager -d" (without the quotes) into the command box. Update Manager should open up and tell you: New distribution release '8.10' is available. Click Upgrade and follow the on-screen instructions.
Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Képregény topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest