Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Primőr
aktív tag
Nem tudjátok, hogy megvan-e xubuntura, ubuntura az összes windowsos kártyajáték? Fekete özvegy, pasziánsz, stb.
-
Primőr
aktív tag
válasz
Froclee
üzenetére
Nekem is leállt telepítés közben!
Csináltam CD ellenőrzést, és hibákat talált, míg a másik gépben nézve nem talált hibát. Lehetséges, hogy amiatt volt, hogy max sebességgel írtam, és ezért a régebbi CD olvasó nem tudta mindenhol értelmezni az adatokat. bár ez az én esetem, de ebben se vagyok biztos. -
Primőr
aktív tag
válasz
Major Major
üzenetére
Nem, csak az egyik oldal szól!
De két csúszka van, csak ahogy a másikat próbálnám felhangosítani a csúszkával, automatikusan visszaugrik legalulra, míg a másik oldalon ott marad, ahova húztam.
a többit majd kipróbálom.
-
Primőr
aktív tag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, ott van a host mappában, köszi.
Lehet, sőt teljesen biztos, hogy csak az egyik csatornát kezeli, csakhogy ezzel még nem oldódott meg a probléma.
A kábele nincs együtt a vinyóval.
A parancsok közül leginkább a sudo pppoeconf parancs érdekelne, hogy xubuntunál is úgy van-e.
-
Primőr
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Wubi volt, igen, ha jól emlékszem. Az fstab szerkesztés nem tudom, mit jelent.
Fejhallgató: de hát hogy lehet úgy támogatni egy eszközt, hogy egyik oldalán szól, a másikon nem?

A lekapcsolás alatt annyit értek, hogy kihúztam a dvd-olvasóból a tápkábelt.
Ja és még annyi: Xubuntu alatt ugyanazok a parancsok, mint Ubuntunál?
-
Primőr
aktív tag
És a másik: miért van az, hogy ha lekapcsolok egy perifériát (pl CD lejátszót), akkor utána el se indul az Ubuntu?
Ugyanígy járnék, ha pl. memóriát bővítenék? -
Primőr
aktív tag
hahó
xp alá telepítettem a linuxot, és amelyik partíción az xp van, azt a linux egyszerűen nem látja! Ezt meg lehetne oldani valahogy?
A másik, hogy az USB-s fejhallgatómat nagy nehezen felismerte, de csak a jobb hangszóróját lehet hangosítani, a bal oldalinak nem ad hangot.. a windowson mindkét oldal rendesen működik.
-
Primőr
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
azért mondtam programot, mert gondoltam msn-nek, nero-nak, firefoxnak mindenki tudja a funkcióját, és ahhoz hasonlót tudtok mondani. Nekem a szobában van a gép, és alvás közben nem szeretem, ha zúg, és nem szeretem, ha be van kapcsolva, mikor nem vagyok otthon.
Nem jöttem f*zni, és nem is beszélek így, mint te, és nem is mondtam hogy nem akarnék áttérni. -
Primőr
aktív tag
Ok. ÉS a boot idő? Gyorsabb, mint a win?
-
Primőr
aktív tag
Ezen a Linuxon se mennek a játékok? És a programok közül is csak néhány?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Íme az új Android Auto!
- Suzuki topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest