Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissapka
csendes tag
Kedves Mindenki!
Köszönöm a közös okfejtést, örömmel olvastam a hozzászólásokat és igen sokat tanultam belőle!
Még délelőtt felhívtam jómagam is a T-mobile-t, ugyan azt mondták nekem is, mint intruder2k5nek
Lakossági előfizetőként egyáltalán nem, céges előfizetőként (természetesen külön díj ellenében!!!) biztosítanak fix ip címet. Nem tudom milyen üzletpolitika ez náluk, de enyhén szólva is nevetségesnek és szánalmasnak tartom. Pfff... hiszen mégiscsak 2014-et írunk...
A vpn-t meggondolom, bár sajnos nincs jelenleg még egy hasonló routere kollégámnak. A T-s stick sem most lett megvéve, az adott volt neki. Ha másképpen nem megy javasolni fogok neki egy másik, "ügyfélbarátabb" szolgáltatót.
Mindenkinek köszönet: Kissapka
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tudományos Pandémia Klub
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest