Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz kardkovacsi #15803 üzenetére

Van már mesterséges intelligencia topik itt PH-n, de mondjuk úgy, hogy engem az a topik nem köt le, szóval én nem "mennék át" oda. Az a fajta technikai jellegű diskurzus ami ott elsősorban folyni szokott a témában nem túl releváns ahhoz, amiről épp most itt beszélgetünk, ami inkább a jövőbeli perspektívákról szól.

Valszeg nagyképűség a részemről de programozás/AI napi kérdések, trendek vonalon magyar nyelvű fórumoknak 0 hozzáadott értéke van, ezért nem járok a MI topikba se. Szemben mondjuk egy befektetős témával, ahol tök más kiindulópontod illetve mozgástered van amcsiként vs magyarként. Ha meg már ide járok és nagyjából képben vagyok párak befektetői hozzáállásával (ami sokkal többet elmond az adott fórumozóról mint sokan gondolnák), akkor szívesen meghallgatom így offtopicban az ő jövőképüket a mi generációnkat érintő várható legnagyobb változással kapcsolatban. Főleg ha IT-ban dolgozik és még rálátása is van.

Szerintem amúgy is relevánsabb a témához akár középtávon is (tőzsde és gazdaság), mint hogy melyik NER-lovag épp mit böfög a sajtóba, amivel folyton szét van offolva ez a topic.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés