Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
kardkovacsi #15803 üzenetére
Van már mesterséges intelligencia topik itt PH-n, de mondjuk úgy, hogy engem az a topik nem köt le, szóval én nem "mennék át" oda. Az a fajta technikai jellegű diskurzus ami ott elsősorban folyni szokott a témában nem túl releváns ahhoz, amiről épp most itt beszélgetünk, ami inkább a jövőbeli perspektívákról szól.
Valszeg nagyképűség a részemről de programozás/AI napi kérdések, trendek vonalon magyar nyelvű fórumoknak 0 hozzáadott értéke van, ezért nem járok a MI topikba se. Szemben mondjuk egy befektetős témával, ahol tök más kiindulópontod illetve mozgástered van amcsiként vs magyarként. Ha meg már ide járok és nagyjából képben vagyok párak befektetői hozzáállásával (ami sokkal többet elmond az adott fórumozóról mint sokan gondolnák), akkor szívesen meghallgatom így offtopicban az ő jövőképüket a mi generációnkat érintő várható legnagyobb változással kapcsolatban. Főleg ha IT-ban dolgozik és még rálátása is van.
Szerintem amúgy is relevánsabb a témához akár középtávon is (tőzsde és gazdaság), mint hogy melyik NER-lovag épp mit böfög a sajtóba, amivel folyton szét van offolva ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest