- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossonero89
tag
válasz
LedyGyuszi #34998 üzenetére
A seekert nem tették be a játékba.
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Az új SEEKR szettel próbálkozott már vki? Hol eshet nagyobb eséllyel?
thx
-
törölt tag
Jó ez a pvp aréna. Tegnap dőltek a játékosok jobbra balra a navy mp5-től.
-
golf2gt
tag
Sziasztok! Nem rég vettem meg a játékot most 28 szinten vagyok, de van bennem pár kérdés ezzel kapcsolatban. Van valaki aki esetleg rám tudna szánni egy kis időt játékon belül , hogy megmutassa mi -hogy -merre? Köszönöm ! Uplay : golf2gt
-
Rossonero89
tag
Fps drop-ra esetleg valami megoldást sikerült valakinek találni?
-
malystryx
senior tag
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34967 üzenetére
hogy a pérába sikerült minden cuccot pont 1400 -as armorra kihozni ?
Madridista83
Hogyan gyógyítod magad ?
Mert nekem 120k képzettséggel is csak 1 szegmenset tölt visszaMás
Tegnap csak Last Stand -et játszottam , voltak jó körök, rossz körök, jó 1v1 - ek, de voltak érdekes dolgok is ... hátúlról lőttem a srácot pred + spec + savage + MP7 - tel, megfordult, és kb. 2 mp alatt ledaráltKérdésem:
400k szívósságot le lehet lőni 2 mp alatt ? -
s4hu|SyD^
addikt
Van aki solo-n csinálja a Lexington-t? Érdekelne, hogy melyik build-el a leggyorsabb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Leírhatná kérem, hogy melyik szettelemnek mi a fő statja.
És milyen rémisztő szimmetria uralkodik az Armor terén.
Köszönöm.A tegnapi sárga/exotic után ma Alpha próba egy kicsit elektronikásítva AR és SMG-k váltogatva.
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Az a helyzet hogy a Last Stand-be megint jelentkezett a textúra betöltési probléma.
Esetleg valakinek van még ilyen jellegű problémája?
DX12-BE játszom, gondolom ennek is van jelentősége.Elég idegesítő tud lenni hogy nem tudok szaladni a társaimnak segíteni.
Ha valaki tud megoldást és megosztja velem/velünk azt megköszönöm. -
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34979 üzenetére
Nekem megállnak ha szépen kérem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34979 üzenetére
Konzolos a kép, gondolom ott más a helyzet. Hacsak nem a kollega kontrollerel nyomja PC-n, mely esetben adódnak kérdések, legfőképp: miért?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34976 üzenetére
Ezt a 2 fixet mind bele tudták rakni? Esetleg nem kellett volna kijavítani, hogy a first aid nem aktiválódik, illetve a vérzést se veszi le, a compenet (és az adept is?) keményen bugol, a fegyverrel nem lehet néha lőni, stb? Nem fontos bugok nem azért mondom
-
Snip3r_HUN
addikt
A keddi fél napos leállás nem volt elég,ma megint pihenni küldik a szervereket szokás szerint (csak azt nem értem hogy ezt miért nem lehetett egy napra hozni).
“Maintenance - March 2nd
Greetings Agents,The servers will shut down for maintenance on Thursday, March 2nd at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
The estimated downtime is approximately 3 hours.”
“[Changelog] – March 2nd – Maintenance
Here is the change to be implemented with the March 2nd maintenance.Fixed an issue where the DeadEye 4 set bonus was working with scopes that do not zoom.
Fixed an issue where you would gain too much Dark Zone Experience.” -
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #34971 üzenetére
1.5-ben 70% volt az armor mitigation cap az tuti
Last standben a csapat tényleg sokat számit, de amint fentebb irtam, amikor 4en mentünk, sokszor elég buta randomokat kaptunk társaknak plusz erősebbek voltak az ellenfelek, amikor meg egyedül mentem, akkor érezhetően jobb társakat kaptam. Ezt nyilván kompenzálja ha 4őtök között nagyon jó a csapatmunka és szinergia
-
Lefty
addikt
Legendaryt valaki lenyomta mar? A napalmot csinaljuk mar vagy egy oraja de kvazi eselytelen.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
75% volt régen az armor cap, azt vitték le 70 vagy 60%-ra 1.4-ben ha jól tudom
Más: sírba visz néha ez a Last Stand... tényleg csapatfüggő (meg szerver) a dolog, tudom szeretni mikor állandóan 4v1-ben ölnek meg mert a csapat AFK-ol kezdőn vagy ki tudjam erre bóklászik. Meg mikor a 2 csapat lövi egymást, nem jutunk sehova, mindenki fedezék mögött, nekikezdek egy rushnak, de egyik gyökér se jönne segíteni és persze, hogy megölnek. Arról ne is beszéljünk, mikor bejönnek olyan builddel, hogy csak nézem, hogy nincs se dmg, se élet. Meg az ilyen hasonló esetek miatt kapunk ki sokszor. Tényleg csak haverokkal érdemes bemenni ha az ember nem akar idegbajt.
-
sixpak
nagyúr
arnikusz, micafighter: köszönöm a válaszokat/segítséget.
-
Dendytv
senior tag
válasz
ZsyfKo #34951 üzenetére
Persze minden publikus ha kicsit is tudok vele segíteni másnak !
Tűzi fegyverek 5381
Életerő 5424
Elektronika 3798 ENNYI VOLT De megváltoztattam micafighter Ajánlására és most tényleg jobban használható ! micafighter még egyszer köszi a tippet
Tűzi fegyverek 4878
Életerő 4769
Elektronika 4995 Nah ezzel már a heal-t úgy tapasztaltam ki, hogy ha egy szegmens életed van akkor full-ba felviszi ha kettő szegmens akkor ismét fullba felviszi és túl is tölti ! (Csak azt nem étem, hogy miért nem tölti fel alap ! Pedig Virgonc mellény van rajtam)
CHC 26%
CHD +81%Mai loot DZ-ben !
Tovább fejlesztett G36 2db Fogékony,Gonosz,Fókuszált---Önfenetartó,Halálos,Fókuszált
2db alpha kezes 1 2
Predátor mellény
Ez már egész jó volt 2-óra DZ alatt !
Jah meg a végére Egész jól lehet használni most az alpha-át ! -
micafighter
nagyúr
Ki lehet használni, csak a 7-8ezer páncél 10%-a ugye jóval kevesebb, mint az eddigi 13ezer páncél 10%-a.
Kipróbáltam 2 különböző builddel, a bal oldaliban a cuccok páncél értéke közeli a maxhoz, viszont csak a barret ad plusz páncélt (itt 36 egész valemmyni százalékot tudtam kihozni), a jobb oldaliban 30al kevesebb a páncél, de a fegyvertok is ad plusz 15%-ot (ott majdnem 42% mitigationt tudtam kihozni)
A hard cap mitigationre nem tudom mennyi viszont.
(#34959) swagger55: A 60% az a CHC cap, az armor cap-ről én nem hallottam hogy nyilatkoztak volna, pedig megnéztem minden SotG-t többször is, bár sokszor hasznos infókat stream közben mondanak az alkalmazottak, abbol meg nem néztem annyit.
(#34962) TommyS_27: a battle buddy, on the move és társai azok picit máshogy müködnek, nem direktbe pácnélt növelnek, hanem damage resistance statot adnak. Pl a reckless mellény is damage resistance statot ad, csak -10%-ba, és az a szövege ugye, hogy minden forrásból 10%-al többet sebződsz. De a szívósságot magát nyilván ezek is növelik. A páncél viszont csak golyók ellen véd.
(#34961) baker_: páncélt mellény meg fegyvertok talentek növelnek.
(#34960) sixpak: valoszinüleg a 150k képzettséggel nem túl erős a healed, óvatosabban kell menni mint 1.5-ben. Amugy a fegyver se a legjobb szerintem PvP-re, másodlagos fegyvernek PvE maradhat, látom van rajta ragadozó, érdemes cserélgetni a fegyvereket, a mobokat meg esetleg a térdelő playerekbe azzal lösz amin a ragadozó van igy folyamatosan kapsz healt, a "fő" PvP fegyverre meg sebző talenteket érdemes tenni, pl kompetens, kérlelhetetlen, fogékony.
A healre visszatérve amugy én most ilyenbe játszok,
ez a kép last standben készült, kint 20k-val kevesebb a szívósság és a DPS nem a legjobb, de a "fő" PvP fegyver egy könnyü m4 nagyon jó alap sebzéssel, + kompetens, kérlelhetetlen és fogékony, és a lényeg hogy ennyi képzettséggel olyan first aid healt tolok magamra, hogy 0 hp-ról full overhealbe tesz, igy aki szembe jött Last Standben, hiába volt jobb dps-e, nem tudott lelőni senki 1v1-ben az erős healem miatt.
(#34965) arnikusz szerintem tényleg van valamiféle matchmaking, egész nap Last Standet toltam, amikor egyedül játszottam akkor érezhetően értelmes random társakat kaptam, mint amikor 4en mentünk, egy matchmaking rendszer igy müködne, hogy kompenzálja a 4es csapatnak a csapatmunkáját erősebb ellenfelekkel, illetve gyengébb társakkal. Sajnos ezt nagyon éreztük mert volt olyan kör amikor 4en mentünk és gyakorlatilag 4v8-aztunk, a randomokkal nem is találkoztunk
-
DokiBaxxi
őstag
Volt egy ötletem, kipróbáltam a 3 Pred, 3 Striker felállást, hülye ötlet volt, sz*r az egész (vagy csak nekem nem jött be)
Eddig 4 Pred / 4 Striker jött be a legjobban, mellé Savage kesztyű és Vigorous/Barret chest vagy Specialized táska (PVP)
-
arnikusz
veterán
válasz
sixpak #34960 üzenetére
Mi is toltunk 4 kört Fórumtárssal 2:2 az aràny.
Aki ott sniper használt az SVD volt és még M44, valamint M700.
Az elektronika kevés és több életerő kell.
Én arany/exotic szettben voltam Könnyű M4 és MP7 volt használatban, a többi fegyver is próba, de még mindig az AR szedett többet.
Emellett 4-es csapatban ajànlott bemenni. Az érdekes volt, hogy 1-4 szintű Agentek az egyik oldalon, míg a másik oldalon volt egyszer 2db 10-es, egyszer pedig 2db 11-es.
A loot mind eladásra került, a Last Stand ládák 4 darabos cuccai is.
El lehet vele szórakozni, mint anno az UG-vel, de semmi extra. -
-
Lefty
addikt
Azon gondolkodom, hogy a barettnak most mennyi ertelme van? Ha van mondjuk 33% armor, ami valahol 36 korul capen van. Akkor ott egy barrettes +10% armor jo valamire? Lehet, hogy ki sem lehet hasznalni igy?
-
nyamsas
aktív tag
Úgy jártam, hogy delta error-t kaptam, Last Stand közben, és nem engedett vissza..buktam minden pontot. :/
Több mint 10 perce tartott már, remek.. -_- -
Over567
aktív tag
Bocsi a tolakodásért de másnak is fura a játék patch óta? DX12-n használom akadásmentes volt idáig DX11-en tré most meg DX12-n is kezd behalni. Futok és random időközönként ilyen tizedmásodpercre mintha le esne az FPS nagyon idegesítő.
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #34929 üzenetére
Köszi!
Micafighter Fontos!!Gyógyítás képzettséggel!!: Köszönöm!!!
Berakom a gyógyítóláda helyett.Kár,hogy csak 3 lehet bent. -
s4hu|SyD^
addikt
Akkor jobb a PvP most? Tankkal van értelme?
-
szcsaba95
tag
válasz
Hunbeast87 #34944 üzenetére
Van, csak ahhoz, hogy onnan megkaparintsam el kell küldenem valakinek PS messengerben, aztán az lassabb és bonyolultabb picit.
-
szcsaba95
tag
Ez alapján raktam össze a saját DPS buildemet. Nagyon nem értek a játékhoz, 1.5-ben béna is voltam, de ezzel builddel 3/3 LS-t nyertem meg, mindháromban 20 000 feletti ponttal. 1v1-ben egyetlen egyszer haltam meg, de a legtöbb 2v1-ben többször maradtam állva, mint az ellenfeleim. (Korábban DZ-ben szerintem egyszer sem tudtam talpon maradni 1v1-ben.
) PS4
-
törölt tag
Még nem játszottam 1.6-al. Mit kell csinálni ebben a játékban
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34931 üzenetére
Durva a különbség. Nem tudom hogy használsz e +6% öngyógyítás módosítót, ilyenkor hozzá számomlja? Amúgy a 4 módosítót össze adja? Másik a táskán megint ott a 3. hely de tegnap nem tudtam módosítót belerakni, most ezzel mi van?
Arnikusz : köszi erre nem gondoltam.
-
arnikusz
veterán
Egy kicsit olvass vissza+ összefoglaló 1.6 patch notes.
1.6 Armor gone és megjött health és skill power. Medikit nem olyan hatékony mint volt.
Csapatban a support -heal ládája nélkül rögtön kapufa egy legendary küldetés pl.
Ahogy korábban írták a többiek alacsony képzettség/elektronika nem healeli vissza a karaktered olyan gyorsan így hamar fekszel nem csak egy Elite mob, hanem egy jobb heal/elektronikai karakteres Agent ellen stb.
DPS-Tűzfegyver Rambozásnak vége (ezt magamnak mondom-tegnap Frontline) DZ, Legendary, UG-csak csapat-taktikában megy.
-
Elims
veterán
Remélem,hogy ezt megtudja vki írni.Kíváncsi lennék rá.
Az elejtronika miért kell a heal-eléshez?
Vmint a gyógyító ami van a karakternél az a 3-4db. hogyan lehet gyorsabban ellőni kettőt egymás után?Egyet elnyomok és utána várni x sec-ot. :-/ -
arnikusz
veterán
Tűzfegyverérték 4000 körül, életerő 7000 felett és elektronika 4000 felett én Alpha esetén ezt céloztam be.
Tűzfegyvert csökkentem 5155 ről és az elektronikát nővelem, a Bázis DZ boltban van 265 elektronikát és 3039 képzettséget adó mód.4 nomád 2 sárgával ilyen értékekkel PVE, UG és DZ mobok ellen jó volt Pakhan és Könnyű M4-el.
De még így 3 óra után nagyon az eleje az átalakulás 1.6-ban még kell minimum 1 hét mire átlátja az Agent teljesen mi is fekszik a játék stílusának, vagy mire kell átállnia. -
Lefty
addikt
Nem kell mindent eletre porgetni a gear-eken, skill haste is legyen, illetve modokkal is lehet elektronikara adni. AR-el van majdnem 21k sebzesem es 92 ezres skillel tudom magam siman healelni ahogy eddig kb, skill haste-re tenni kell mindenkepp. Szivossag igy 385k koruli most.
-
HKorn
veterán
Asszem eljött a pillanat, hogy inkább indítok egy új karaktert, mert a jelenlegit annyira szét kellene szedni, mindent átpörgetni, hogy azt utána már sosem tudnám visszatenni.
Akkor ha jól értem 1.6-tal a DPS gyakorlatilag minimális lett mindenkinél és inkább skill+szívósság van minél jobban maximalizálva?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34922 üzenetére
Na ugyanerre gondoltam én is. Tegnap nem volt időm jobban gépezni majd holnap, csak átfutottam a statokat. Én 2 variáción gondoltam hogy marad az alap régi felállás annyival hogy maszkon és táskán +képzettség ez kb 25-30ezer, specializált táskával olyan 120-130ezer képzettség és hátha az elég, a másik amit te írtál hogy annyi firearms és stamina hogy éljenek a talentek (bár alphanál már nem lényeg) a többi meg elektronika ruhán meg + Életerő, meg ugye a 6% öngyógyítás. Csak sajna nem volt lehetőségem bármit is tesztelni. Mondjuk én Alphaval alapból Last Standre rendezkedem be, Lvoac + G36, kompetens, gonosz, halálos, kérlelhetetlen, sikerült úgy összerakni a két fegyver hogy ez a 4 talent mind a kettővel megvan.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34922 üzenetére
köszi a választ Neked is
-
micafighter
nagyúr
81k elektronika most nagyon kevés. 1.5be működött nem elektronikás buildnél, hogy annyit teszel firesrmsra hogy aktívak legyenek a fegyver talentek, a többit staminára, 1.6ban ez már nem annyira jó mert a stamina fele olyan jo mint volt 1.5ben, az elektronika meg kevés. 1.6ban én alap irányvonalnak azt mondanám, hogy firearms és stamina annyi legyen, hogy aktívak legyenek a fegyver talentek, minden más mehet elektronikára, és amire lehet pörgess plusz HPt így szívósság is lesz.
Én tegnap leginkább alphaban mentem 3,8k firearms, 3,8k stamina, a többi elektronika, és nagyon jó élmény volt a DZ mind PvP mind PvE szempontból, bár nyilván PvPben még mindenki keresi a legjobb buildet
Alpha amúgy a nerf ellenére bejött, csak ezentúl egész máshogy kell összerakni mint eddig.
-
myckey
veterán
Eddig egészen jól adott "cuccost" a ládákból.
Pl. a 6 db. Heti ládából, kaptam 5 db. különböző ( sztm egész használható ) nevesített Geart és 1 egész jó Showstoppert. ( neves soti )
Plusz a túlélős lezárt Gear ládákból és a DZ türkiz ládákból is jópár bőven használható Geart.
-
s4hu|SyD^
addikt
Booster Shot meg pakolj sokat Elektronikára, Skill Power-re is. Se a pajzsod nem fog úgy leolvadni meg minél nagyobb az Elektronika annál nagyobbat is sebzel. Mivel az SMG mellé most a Master Shield-et adja be. Gondolkodtam pisztolyon is amúgy majd kitesztelem.
Én tudom monitorozni a játékot Afterburner-el. Tegnap nekem jobban futott, mint eddig. Néha volt lag, de gondolom kell ide még 1-2 maintenance mire beáll.
-
GAbre
veterán
Szép,és jó,hogy kijött az 1,6.
De nekem még mindig böki a csőröm,hogy nem lehet monitorozni,dx12-ben teljes képernyőn. :S -
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #34915 üzenetére
Én kb. 30-35 perc játékkal léptem tegnap a DZ-ben 5 szintet.
Nem mintha relatíve bármit is számítana a DZ szint. De jelentősen kevesebbek lettek az összegyűjtendő XP pontok a szintlépéshez.
A nagy nehezen összerakott (korántsem tökéletes) Alpha szettem sokat nem változott, kb. semmit. Páncél érték egy hangyányit visszaesett és annyi. De igazából olyan mint volt. Már csak elektronikára kellene adni, mert sajnos kicsivel több mint 80k elektronikával én sem sokat healelek vissza. Viszont ez tényleg jó, hogy kicsit balanced lett a PvP DZ-ben az armor - > health által.
Nekem igazából tetszik, a DZ bővítés is jó ötlet szerintem és szépen kivitelezett. Tegnap hárman farmoltunk ott, de nem mondhatnám hogy jó loot esett volna, 1-2 kivétellel.
Nekem egyenlőre tetszik, bár BattleEye nincs. Szerintem nem is lesz...
-
Anonymus23
veterán
Nekem 2 karakterre volt időm tegnap, az AB ugyanazokkal az itemekkel, csak újrakalibrálgattam őket lett:
320/427/92k
A DZ-ben visszajött a hosszabb csatározás, 3v4-ben majdnem manhunt lettünk.
Mondjuk a DZ röhejes lett azzal, hogy 1 óra alatt lettem a 4-ik karakterrel 72-ről lvl82.A reclaimert hiába lett 210-ről 330 a szívósság, kevésbé lett használható, mondjuk köszönhetően annak is, hogy ugyanazzal a lendülettel hazavágták a Liberatort, amin 2 jó tálent is volt. Nem baj lett helyette egy ACR (Hozzáértő, Kompetens, meg a critre healelő tálenttel), taktikusnak jó lesz továbbra is.
Egyelőre játszható maradt, kár, a sok 100 eladott Striker/Defence jó cuccos miatt...
-
Matej
tag
Tegnap toltam egy kis Dz 7-et próbából. D3fnce set-ben. Nem éreztem jelentős változást. Teljesen használható, annyi van, hogy gyorsabban elolvad a pajzs, de most lehet kapni elég jó +pajzs hp-t adó modot, az segít.
PVE-re még mindig nagyon jó.
Nem vagyok egy nagy pvp arc, de tegnap kimentés közben belém kötött két srác, őket gond nélkül leszedtem.
Aztán 4-en lelőttek. -
dvd24
senior tag
Srácok! A contamination eventben pontosan mit kell csinálni? Az addig ok, hogy akkor kellene csak lemenni a jelzett területekre, amikor a 10 perc visszaszámlálás van, de mindenhol azt írja ki, h 5-ös szintű szűrő kell, és kb 5 mp alatt halott vagyok. Valahol tovább lehet fejleszteni 4-ről?
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34905 üzenetére
Ejj, ez nagyon zsír kesztyű, elég jó sárga szettet össze lehetne vele állítani.
FPS drop téma:
Nekem tegnap este Napalm production site misszió végén úgy laggolt, hogy nem tudtam befejezni a küldetést, mert másodpercekre megakadt a kép és sokszor már halott voltam, mire frissült a kép. (xbox)
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34905 üzenetére
Ez tényleg jó és szomorúan tapasztalom, hogy a többi Agentnél is gáz-Géza a loot dobálása.
-
RazoR
veterán
válasz
Rossonero89 #34906 üzenetére
Nekem is rosszabbul fut mint eddig....
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #34902 üzenetére
okay, elképzelést is pontozzuk, ezért kapsz 2 pontot
HKorn
Hasonló cipőben járok én is, illetve most még nagyon sokan szerintem
Lehet vicces fórumtársunknak van igaza, csak nem mondta végig: "egy kicsit ebből, egy kicsit abból" kell elvenni, és a képzettségre tenni, mert ennyivel nem lehet heal - elni magát az embernek, és az nem jó
-
Rossonero89
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem van, hogy eddig szépen stabilan futott a játék maximális beállítások mellett, most viszont, mióta kijött az 1.6, néha elég sok fps drop-om van. Esetleg tapasztalt valaki más is ehhez hasonlót?? -
HKorn
veterán
Nálam jelenleg 3 Alpha/3 Predator, DPS MP5 ST-vel 325K, Toughness 396K, Skill 82K, olvadnak a mob-ok rendesen, viszont én is olvadok, sokkal jobban, mint 1.5-ön, ráadásul az alacsony elektronika miatt alig tudom heal-elni magam.
Nem tudom mi lenne a jó elosztás, illetve gear set PvE-re főként. Ha sokat pakolok elektronikára, akkor vagy megint nem sebzek semmit, vagy ennél is gyengébb lesz az ellenállóképességem.
Frontline elég jónak tűnik most, hogy nem veszít CHC-t az SMG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest