- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
-
válasz
vegitossj7 #32290 üzenetére
Hátitáskára 3 teljesítmény módosítót lehet már rakni.
Vendor-nál deadeye mellény,21.600 életerővel.
25.249 a max. -
i@lex
őstag
Nagyon szuper ez a rengeteg patch és újítás, de hogy egyikben sem sikerült orvosolni, hogy a collectibles cuccokat rendesen mutassa... még mindig odamegyek pl a begyűjthető mobiltelefonokhoz, mert azt mutatja nem vettem még fel, odamegyek és nem tudod felvenni... de drónok és a többi is bebuggolt.
Van erre valami megoldás, vagy kezdheti elölről az ember egy új karakterrel?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32290 üzenetére
valaki nem akarja streamelni esetleg?
-
Mika1227
őstag
Nekem az alapjáték van felrakva. Érdemes a PTS-t is az csak online?
-
ceripapa
aktív tag
Ma reggeli adatokbol lett a pts szinkron
, Azthittem hogy még a pts indulás előtt 30 perceli karakter adatok is átmennek
-
vaakuum
addikt
válasz
chokeee #32284 üzenetére
Engedni enged, de mindig a legerősebbhez állítja be a mobokat...
Alacsony szintűeket így csak húzni lehet, együtt játszás élményre nem igazán...
Ilyenkor a nagy tolja a küldiket, a kicsi kari meg lapít a háttérben, és próbál lőirányon kívüli tereptárgynak látszani...szerk: mondjuk DZ-ben szintcsoportok vannak, ott nem enged össze magasabb szintűekkel, csak pve-ben lehet együtt menni, vagy survivorban.
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #32279 üzenetére
Szintúgy osztom a véleményed.
A sötét zónának van egy jó feelingje, de a kinti területek is hangulatosak tudnak lenni, akár random játékosokkal. ( sokat dob a csapat megléte )
A túlélő és az Underground pedig kellő mértékben hoz változatosságot, ha már egy kicsit belefásultál a PvE területekbe.
Remélem jól sül el a Last Stand is.
Na és persze az 1.6 -
vaakuum
addikt
válasz
chokeee #32277 üzenetére
Amikor kimész a sárga területről, akkor a területet megjelöli egy olyan ikonnal, amilyen anyagot ott lehet találni. Ha bent végigjártál mindent, és nem találsz semmit, de amikor kimész, beadja az ikont, akkor az már csak a területet jelöli. Én is szívtam ezzel rengeteget, mert mindig azt hittem, valamit elhagytam...
-
arnikusz
veterán
válasz
-FreaK- #32278 üzenetére
Csapatban jobban gearelődsz még mindig a DZ-ben ez biztos.
Ha van rá kereted vedd meg a Season Passt, benne van az Underground, Survival és a majd most jövő Last Stand.
Underground is jól játszható, a Survival pedig mivel most lettél 30 lehet még szórakoztatóbb lesz.
A megelőző hozzászólásokra reagálva nem csak DZ-ben van élet és ha csak a játékélményt nézzük a PVE terület, Incursionok, Underground és Survival is lehet szórakoztató, nem tévesszük meg a kezdő fórum/játékostársainkat.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Tegnap elértem a 30-as szintet az első karakteremmel, valamint meglett a BoO is 3x100%. Most merre tovább, mit ajánlott csinálni a gearelődéshez?
Valamint: még csak az alapjáték van meg, vegyem meg már a saeson pass-t, vagy még ráér ha van gearem?
-
chokeee
aktív tag
Sziasztok!
Még csak most kezdtem a játékot és csak az első fő kiépítendő bázisnál tartok. A térképen mutatja, hogy hol vannak cuccuok, elektromikai alkatrészek. Pl. egy parkolónál ami emeletes és a szabadban van található két láda, amit kinyitottam. De a térképen még mindig mutatja, hogy van ott alkatrész, Már nem találok semmit. Ez bug, vagy el van rejtve?
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #32248 üzenetére
Itt publikban is megoszthatnad, hogy milyen ez a build-ed pontosan, engem is erdekelne peldaul
-
törölt tag
Mai naptól csak PVE-t játszom.
-
LeonAran
tag
A Dz-be bármikor bemehetsz, ott tudod elérni egy adott szinten a csúcsot.(lvl.1-29-ig). Én lvl. 8-on is voltam bent. Lvl. 10 alatt egyébként nem érdemes, mert nagyon kemény és egyedül úgy sem tudsz kimenekíteni.
A DZ gyűjtögetéshez fontos:
-legyen legalább 3. szintű a vírusszűrőd!
-el kell érni a DZ 15-s szintet minél előbb, akkor ki tudod nyitni a fertőzött zónákban a nagy ládákat , amelyek lila felszerelést/fegyvert dobnak
-aktiváld a biztonsági szárnyban a Kalibrációs állomást. Minél előbb. Itt a megszerzett felszereléseket rögtön az igényeidhez tudod igazítani (tudsz rá páncélt kalibrálni, ha elektronikás áttudod tenni életerősre, stb...)
-legyen legalább egy fejlesztett gyógyító képességed és fejlesztett Fürkész aknaA lila színű cuccoktól tudsz az adott szinten a lehető legerősebb lenni (ez csak lvl.1-28-ig igaz, utána arany)
A DZ a külső világi szint alapján így van fel osztva:1-14-ig,15-19-ig, 20-24-ig, 25-29-ig, azaz a 14-es, a 19-es, a 24-es, és a 29-es a legerősebb a DZ-ben.Jó kalibrált lila cuccokban 2-3 szinttel nehezebb küldetéseket is simán abszolválsz a külső világban.
Van élet lvl. 30 alatt is. Ki lehet élvezni. Szerintem sokat veszít aki átszalad ezen. Szerintem.
-
ceripapa
aktív tag
Greetings Agents,
The PC servers will shut down for maintenance on Tuesday, January 24th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
The estimated downtime is approximately 1 hour.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Engem is érdekelne, mert anno mondtad az alapjait , csak nem mondtad hogy a sniperre lenne , hanem csak simán mondtad a 2 itemet belőlle.
-
Lifer092
senior tag
Elims:
Ha netán 30-as szintet eléred és nem sikerült valami miatt kimaxolni a szárnyakat, akkor sincs gond, mert később is megteheted még. Viszont a hátrány annyi hogy addig pl. bizonyos képzettségek, képességek nem lesznek elérhetőek még neked. Mivel a képességeid, képzettségeket a szárnyak fejlesztésével kapod meg. Én is úgy jártam hogy az orvosi szárny 90%-volt, pedig már 30.-on felül voltam, megcsináltam még egy küldit, ami ad orvosi szárny pontokat és meg is lett.
Szóval a lényeg, hogy ha úgy adódik 30. szint után is lehet szárnyat fejleszteni, csak jobb inkább hamarabb letudni.
A Dark Zone-ban a kinti világtól független szint van, viszont azzal a felszereléssel mész oda, amivel kint is játszol. Érdemesebb úgy odamenni hogy ha már nagyjából "feltápoltad" úgy magad, hogy nem lőnek le 2-3 golyóból és relatíve ismered a játékot is már. DZ-ben viszonylag erősebbek a mobok, és ugye ott a PvP is. De 30-as szint alatt amikor mentem DZ-be nem igazán volt jellemző a PvP MÉG. Inkább 30. fokozattól kezdenek DZ-ben PvP-zni'.
Ubisoft Club-ban ugye találhatsz apróságokat, fegyver skineket, főnix kreditet, direktíva információkat is vehetsz pl. A főnix kreditet később majd a speciális felszerelés (Műszaki szárnynál lévő kereskedőnél vagy lent a terminálban majd, jutalom beváltó kereskedő mellett lévő lépcső), fegyver vásárlására vagy speciális tervrajz vásárlására tudod használni később ha elérted a 30. szintet. A direktíva információ (a kis pendrive) pedig az Underground kiegészítő megvásárlásával nyeri el értelmét. A föld alatti küldetésekhez tudod őket felhasználni, nagyobb "értékű" célpontok azonosítására.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Ez az amiről beszéltünk mellény + valamelyik fegyvertok ?
-
Elims
veterán
válasz
#75376384 #32241 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk sok még a ködös rész,de majd tisztul a helyzet. :-)
Szárnyfejlesztés,bázisok,stb.Razor: Neked is köszi! :-)
A 30-as szint szerintem pikk-pakk meglenne (főleg a barátom segítségével),de tartok attól,hogy közben kihagyok vmi visszafordíthatatlan dolgot,gondolok itt most erre:
"Sokan jártak úgy, hogy nem volt elég pontjuk kimaxolni a BoO szárnyakat, mert valamelyik Safe House-ban kimaradt egy térkép, vagy JTF tiszt, vagy szekrény. Ajánlott ezekre figyelni, nehogy így járj!"
Ezt akkor gondolom később nem lehet pótolni. (?)
Ha nem lehet,akkor megoldás lehetne az esetleg,hogy ezt a térkép beolvasást megcsinálom most az elején mindenhol?Vagy csináljam menet közben amikor a küldetésekkel visszamegyek?
Szeretem a gyűjtögetős játékokat -ezért is bírom nagyon a ubisoft játékokat is-,úgyhogy nekem nem lenne unalmas először csinálni monoton dolgokat több napig/hétig.
A tápolást is szeretem,de ezek szerint 30. szint alatt nem nagyon lehet tápolni.Sötét zóna.
Hányadik szintűként lehet menni minimum?Vmint van egy-két tárgy amit a nagy szintű barátom sem tudott,hogy mik azok.
A ubisoft club-ban vettem pár dolgot,vmi kis pendrive-ot+phoenix card-ot,stb.
Ezt a két dolgot nem ismeri a barátom,mik lehetnek ezek? -
xyvalaki
aktív tag
Azon morfondíroztam hogy miért nem lehet megpakolni a zsákot, DZ-ben bojtos sapkával? Mekkora lenne amikor egy csapat rugó lekaszál és meglátja mit nyúlt le.
-
törölt tag
Összejött 13 ilyen harctéri szekértelem láda, elkezdtem kinyitogatni őket, és az utolsó előttiben Barret golyóálló mellénye. XD
Én meg naponta 20x letolom lexit, és ott nem esik. -
válasz
Snip3r_HUN #32250 üzenetére
-
válasz
Ez milyen build ?
-
-
xyvalaki
aktív tag
Azért vannak köztük is rendesek. Lőttük a mobokat és levadásztak. Mint kiderült nem akarták csak azt hitték hogy őket lövi a lányom. Aztán a bejáratnál vártak és szólt hogy lőjük le. Aztán az egyik lelőtte a másikat mert nem tudtam hogy mire megy ki a játék. Vissza adtak mindent kamatostúl . Később össze futottunk párszor de kiabáltak egymásnak hogy nehogy leszedjenek minket.
Az egyik kimentésnél meg segítettek egy csapat rugó ellen. A végén vagy 4 órát voltunk bent és 18 szintet mentem fel.
-
Ha figyelmesebben olvasnád a topikot,csak pro-k vannak,felesleges a szerverváltás
Nekem meg összeállt a dead eye szett (not finished yet).
Be is mentem DZ-be,hogy teszteljem kicsit,mert mobokon már teszteltem,970K körül sebez az M44 (klasszikus).
Találtam egy 3-as német csapatot,ők biztosan nem voltak pro-k.
Nyomtam egy rejtős pulse-t,majd belenéztem a távcsőbe,az egyik letérdelt.
Mondom ez így jó lesz.
Hallom mondja a többieknek hilfe.
Jött is a segítség,és az is mellé térdelt.
Aztán ott hagytam őket,nem lőttem egyiket sem.Remélem nem fognak jelenteni.
-
VTom
veterán
Hehe, milyen vicces, hogy itt védtem a játékot délután, erre este belépek, és lelőnek az oroszok az őrtornyon keresztül.
Szerverváltás, ott meg négyen nem tudtuk sebezni a hosszú nevű játékost, de négyből hármunkat ő lőtt le
Megint szerverváltás, na onnantól jó lett.
-
válasz
micafighter #32240 üzenetére
Én pont ezt mondtam neked-nektek,hogy nem volt bekapcsolva az elején.
Még poénkodtam is amikor ott hagytuk :
Figyeljétek meg , berág,bekapcsolja a dolgait és visszajön (mormolgatva magában,rohadt dz nem szívat meg). És úgy is volt.
-
RazoR
veterán
Köszi az elismerő szavakat!
Amíg nem vagy 30-as addig nem lesz jó egy értéked sem és utána is kell hozzá a megfelelő felszerelés! Már készülőben van A játék lvl.30 után, de első körben ajánlom a lvl 30 előtti rész átolvasását! menj végig a storyn, maxold ki a térképet és sokmindenre rájössz majd magadtól is, de az elsődleges cél a lvl 30 legyen szerintem!
-
törölt tag
Ha tapasztaltat kérdezel, akkor nehéz rá jó választ adni. Most azt mondanám elsőre, hogy rohanj végig a játékon, legyen meg a lvl30 majd gs256, mert az élet úgy is ott kezdődik.
Viccet félretéve. Én pár napja kezdtem amúgy egy teljesen új karaktert és ez esetben megfogadtam magamnak, hogy nem fogok rohanni. Elsőként azt mondanám, hogy nézz neten egy leírást a küldetések pontos sorrendje miatt, így jobb lesz a sztori. Minden misszió kezdésnél van egy ajánlott szint, azt mindenképp érd el a questek megcsinálásával. Első sorban a kék sárga és zöld ikonnal rendelkező feladatokat csináld, mert az ad szárny fejlesztéshez szükséges pontokat és xpt egyaránt. A fő küldetések esetében ne szenvedj a hard szinttel. Annyival nem ad többet és az is hamar elavul. Egyébként később is lesz lehetőséged pótolni őket bármilyen szinten.
A legfontosabb pedig, barangolj sokat és érezd jól magad, mivel a játéknak (szerintem) hihetetlenül jól eltalált hangulata van, ami magával ragad és így sok jó cuccot is szerezhetsz. Néha pedig nézz rá a vendorokra. Lehet náluk is jó dolgokat venni. -
micafighter
nagyúr
Ez igy szerintem kicsit tul lett nerfelve. Nem az volt szerintem a gond eddig se hogy battle buddyval felment majdnem 1M-re a szivósság, az volt a gond hogy ezek szuperül összestackeltek. Szerintem csak a stackelést kellett volna keményen nerfelni, az alap értékek meg maradhattak volna.
(#32216) TommyS_27: nem rád gondoltam, akinek 1000+ órája van a játékban és leginkább PvP-zik, és kicsit gondolkodik az szerintem el tudja dönteni hogy ki csal meg ki nem
(#32225) players111 na az a nem semmi.
(#32229) Steven: nálam akkor csinál ilyet ha fut az AMD Gaming Evolved. Lehet nálad is valamilyen program kavar be.
(#32226) Htibimor
A) vagy belép hozzád a karakterével, akkor gyorsan fel tudod húzni az ő karakterét ha végig mentek a fő küldetéseken amiket még ő nem csinált meg, azért sok XP-t fog kapni, de ő ha hozzád csatlakozik csak hátul tud majd bujni mert erősek lesznek a mobok és egy golyótól megfekszik.
B) kezdesz egy uj karaktert, viszont akkor ugy menjetek hogy a nagyobb szintü játékos csatlakozik be a kisebb szintühöz.
Amugy 1 órán és pár hsz-en belül felesleges ujra kommentelni hogy ha nem kaptál még választ
Ha eltelik pár nap és nem kapsz választ, vagy ha 20-30 hozzászólás megy és nem kapsz választ, akkor szoktunk beirni ujra, hátha nem vette valaki észre
(#32238) akoska07: akivel ma találkoztunk az valoszinüleg csalt, de nem volt végig bekapcsolva a csalása, meg nem is volt minden csalása bekapcsolva mert pl téged lelőtt falon keresztül, de engem meg biztos nem látott, mert 2x löttem le ugy hogy sarkon vártam hogy jöjjön és belefutott a tüzembe.
-
dvd24
senior tag
válasz
Htibimor #32226 üzenetére
Egyedül el kell jutnia addig, hogy meglegyen a Base of Operations, utána egyszerűen csak be kell csatlakoznod hozzá, ettől lvl 34 lesz minden ellenfél, ezután kezdésnek járjátok végig az összes safe houset, hogy ő is tudjon gyorsutazni bárhova, utána csináljatok meg minden fő story küldetést.
A hátulütője a dolognak, hogy számára unalmas lesz az egész, mert hátul kell mindig rejtőzködnie, és még az alapokat sem tanulja meg, lvl 30-on el lesz veszve.
-
válasz
micafighter #32186 üzenetére
Vannak dolgok amire nincs magyarázat,illetve ott nyilvánvaló a magyarázat.
#32216 TommyS_27 :
+1
Teljesen egyet értek a leírtakkal.-----------------------------------
Én nem tudom hány órát töltöttem DZ-ben,de az utóbbi időben eléggé átköltöztem oda.
Látok tapasztalok dolgokat.
Én (még) nem vagyok pro.
Hülye meg végképp nem.
Lehet próbálni elhinni dolgokat,de azt inkább a templomban kell,és ott is csak az első két sorban. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #32225 üzenetére
Ma ilyen oroszokkal futottunk össze, meg se tudtam karcolni őket elnyomott taktikai link mellett és pihentem is rögtön.
Lehet nem voltunk összeszokott csapat és volt egy random is, de egyértelműen kijött az aimbot távcső az M4-re és rpm hack, ez van annyi, hogy egy színt lett.Mondtam is a Játékostársaknak 1.6 és Last Stand próba 1 hónapig és jön a tavasz új irányba.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Pár napja kezdtem a játékot,de már most az elején kicsit nehezebb a kelletténél. (Pedig ez ubisoft játékra nem szokott jellemző lenni,játszottam már párral.)
Az összefoglalóban lévő főcímeket átfutottam -nagyon komoly összefoglaló!!,nem sok topikban van ennyire profin megírva!-,de ahhoz szerintem rá kell egyszer szánnom egy pár órát..
Addig is most csak a legfontosabbakat kérdezném meg.
A max.ép-m nagyon csekély,hogyan tudnám felhúzni?Nem számítana ha sok időt kellene befektetni,szeretem a tulajdonság "turbózást".Na persze mindezt úgy kellene,hogy a szintem ne növekedjen (most 5-ös :-) ).
Vmint ha ti most kezdenétek a játékot,hogyan,milyen taktikával játszanátok?Mit csinálnátok az elején?Most még feltudnék tenni egy "pár" kérdést,de biztos elhajtanátok az összefoglalóba.
+ha van itt olyan,aki ps4-en aktívan(!) játsza a játékot és nem ismeri a nevem,üzenjen rám. :-)
Igaz van egy nagy szintű nagyon segítőkész játékostársam,de van egy olyan halvány érzésem,hogy nem ismeri 100%-ra a játékot.Ha 3-an lennénk könnyebben menne a tapasztalatcsere. :-) -
válasz
myckey #32233 üzenetére
kikapcsoltam az overlayt müxik , szerintem mókás , hogy ,ha tudnak a problémáról mert ezek szerint tudnak ubisofték akkor miért nem tiltják le az overlayt vagy írják kis infocskába ahogy minden szar beállításhoz van , hogy te marha, ha akarod használni tiltsd le az overlayt... hm.. érdekes
-
-
válasz
myckey #32231 üzenetére
folyamatosan alt tabozok és ki dob random , de nem csak engem 3 barátommal játszom egyiknek 290 non x ,, másiknak 1060 ... de hogy ne legyek egyedül a problémámmal divison fóruma tele van ua ezzel... az a tanács kapcsoljak ki minden, overlay cuccot steam uplay stb.. hát megnézem úgy kíváncsi vagyok, ránézek megoldja e
-
myckey
veterán
-
Hogy lehet meg csinálni , hogy dx12 be alt tabnál ne zárja be a játékot ,ha meg véletlen ablakba indítom alt enternél ne legyen instant close?
dx11 be persze minden tökéletes...
Inkább nem véleményezem a játék stabilitását mindenesetre, ha van megoldás kérlek írjátok le ne tartsátok magatokban
-
DokiBaxxi
őstag
Volt itt nem is régen beszélgetés, hogy ha levesszük a brightness-t, akkor sokkal szebb a játék, jobbak a fények. Na felejtsétek el, alulról a harmadik grafikai beállítás, Neutral Lightning, azt kapcsoljátok be. Konkrétan új játék
Nappal nem nagyon fog látszani a különbség, de éjjel álleejtős a dolog
Színesebb is lesz a játék meg a sötét területek tényleg sötétek lesznek, illetve nem lesz egy "alap fehér fény" az egész játékban. PVP-re viszont nem jó, mert nem fogod látni az ellenfelet
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék én együtt játszani valakivel, aki most kezdi a játékot? Én 30/80/256-ös vagyok és T5-ben játszom. Kicsit segítenék gyorsabban fejlődni. Köszi!
-
törölt tag
Amíg az ingyenes Chest engine-el rpm hack megy addig nincs miről beszélni. Ha szerencsénk van nincs csaló. Ha lesz BattlEye ami megfogja őket talán elmegy a 80%-a addig viszont ez a játék egy nagy pvp lutri.
Dz3 safehouse-ban voltunk Bombival. Saját szemünkel láttuk, hogy manhuntot elérve bejönnek safehouseba és 1sec múlva kint vannak csak már nem rugok. Ezt játszották el 3-4x
Volt egy twitch tv-s is akit lelőttek Ő gondolom felvette az egészet. Sajnos rengeteg csaló van és szarnak az egészre. -
válasz
Snip3r_HUN #32195 üzenetére
Kihagytad a ruszki "hősöket" RU/RUS tagekkel azok között is rengeteg a profi aki vagy alapból az, vagy 1-2 lelövés után megtalálja a bátorságát és nagyon kemény lesz
-
kisbatuka
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN #32217 üzenetére
Az is megvolt, mégis fagyogat...
-
bunfi
őstag
válasz
arnikusz #32218 üzenetére
Akkor így első blikkre sanszos, hogy Cleaner bossok pooljában van emelt dropratetel.
(#32221) Snip3r_HUN
És még radobják a mobile cover glitch v213-at. 1,5 millió toughness. Sok sikert. De ez van, amikor az egész játékmódot egy ki a nagyobb köcsög vonulatra építik fel.Egyébként azt néztétek, hogy 40+ új emoteot raktak a játékba. Mert ez fontos volt... #cashout
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #32186 üzenetére
de az emberek hajlamosak azt mondani hogy csal valaki ha csak nehéz lelőni vagy jó a sebzése, vagy ha gyorsan lelőtte valaki az biztos csalt. Gondolom már téged sem egyszer hivtak csalónak.
Ha valakit nehéz lelőni az nem gáz. Jól mozoghat, stb. Nem is ezekkel van baj. Sőt az a jó PvP ahol kb egy szinten van a két csapat/játékos.
De amikor a maxra kihúzott PvP-re megcsinált karakterrel (22.2k alapsebzés, 486k szívósság, a legjobb pvp talentekkel) Én nem viszek be sebzést rá csak ilyen 4-5k (vagy kevesebbet) az meg lelő pikk pakk akkor miről beszélünk? Normál player testére lövök 16-18k, fejre 20-23k.(péncélfüggő) Az ilyenre meg semmit... Akkor ez hogy van? Itt mire lehet fogni? Vaktölrényt kaptam vagy mit?
Játszottam már annyit, hogy ránézésre tudjam ki milyen szettben van. Az ilyenek Alphában szoktak lenni mint Én is. Csak engem le lehet lőni.
Akinek VX távcső van a fegyveren(fejlövésre ad) illetve fejlövéses hangtompítóval megy azoknak kb a 80% csaló! AIM miatt célszerű a fejlövésre gyúrni. Olyankor aztán ugrálhatok mozoghatok instant elfogyok!
Amikor a Famassal nyílegyenesen lő messziről (csípőből) az mi? Biztos jól tart ellent...
Meg még sok sok ilyen "pro" van...
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #32214 üzenetére
DX 11 és 12 akar az lenni gondolom
-
kisbatuka
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
Nekem állandóan összeomlik, megfagy a játék.
Valaki találkozott hasonlóval?
Most telepítettem újra a Windows 10-et, friss driverek telepítve, de semmi változás.
Windows 8.1 alatt is ugyanezzel a problémával küzdöttem.
Kompatibilitást is állítottam ,de semmivel sem jobb... -
pzstm
titán
hmmm...ezek felett átsiklottam elsőre, pedig durva "decreasek" ezek.....
Character talents
On the move reduced to 15%.
Battle Buddy reduced to 30%.
Critical Save reduced to 20% -
bunfi
őstag
A Caucedus world bosson kívül esik valahol máshol is?
(#32210) pzstm
PVP-ben le is tiltanám ezeket. -
DokiBaxxi
őstag
-
PTS 1.6 Live 2017.01.24. 12:00 CET (holnap dél magyarul
)
-
DokiBaxxi
őstag
Mondjuk ezen gondolkozok, hogy ha a kulcs bukó akkor mi értelme ennek? XP és credit azért visszajön de a kulcs...
-
VTom
veterán
válasz
DokiBaxxi #32196 üzenetére
Eeej, égi szép idők, mikor a négyes manhunt bandán egy teljes DZ szintet buktam, mire meguntam rájuk menni egyedül.
Egyékbént ez tényleg fair dolog azokkal, akik nem akarnak PvP-zni, csak farmolni járnak DZ-be.
(#32198) arnikusz Csak az XP-ről és a pénzről szól nem? Kulcsot szerintem bukod..
(#32203) swagger55 Kulcs bossoktól is esik, nem csak játékostól. Csak játékostól több. Szerintem nincs ezzel baj, hogy a DZ-ben meghagyják a motívációt a PvP-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged