- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Help pls!
Az miért van, hogy hiába van bepipálva indulásnál az ubi bejelentkezőbe, hogy emlékezzen rám, alkalmanként elfelejti a jelszavat, de van, hogy a loginnevet is be kell írni, mert azt is elfelejti. Nem sikerült rájönnöm, hogy ez mennyire random, nem fedeztem fel benne szisztémát vagy ismétlődést, de nagyon fura.
A játékbeli fedőréteg ki van kapcsolva, de nem hiszem, hogy ennek köze kellene, hogy legyen hozzá, mert arra a következő lépésben kérdez rá, hogy kikapcsolt fedőréteggel el akarom-e mégis indítani a játékot.
-
RazoR
veterán
A 4-es szintű szűrőhöz a bázison kell a megfelelő szárnyat adott szintig felfejleszteni (nem tudom fejből melyiket
)
Az első kettő fegyver talenthez kell x mennyiségű tűzfegyver/stamina/képzettség, hogy aktív legyen, az utolsó mindig "ingyenes", de lehet hogy 10-es szinten még csak egy talent van a fegyvereken.
A phoenixet nem lehet eltenni sehova, az gyűlik és a felszerelés lapodon látod, hogy mennyi van, a maximum 2000 jelenleg. Phoenixet nem tudsz DZ-ben bukni csak kulcsot, DZ kreditet, DZ XP-t és a DZ-ben szerzett cuccokat.
Fegyverkészletet a fegyverek szétszedéséből és a pve területen gyűjthető ládákból tudsz szerezni.
Ahhoz hogy a DZ-ben 256-os emberekkel találkozz neked minimum 231-es GS kell, de az még odébb van!
-
Elims
veterán
válasz
LeonAran #32743 üzenetére
Köszi!!
És ezt mivel tudom növelni?Vmint a képzettség a szívósság mellett mire jó?Van olyan puskám aminek kell x tűzerő+x képzettség és 10%-kal több lesz a sebzése (ha nincs töltés alatt a különleges képesség),ahhoz kellene csak?
Véletlenül kivettem a phoenix credit-emet,hogyan tudnám visszarakni vagy elrakni akárhova.A barátom azt mondta,hogy a fekete zónában a halálom után feltudja venni más játékos,ezért jó lenne elraknom vhova.
+Ez fontos lenne.."fegyverkészlet"et honnan tudnék szerezni??Ha ilyenem lenne,tudnám a fegyvereimet is kalibrálni. Bár azokon még nincs ilyen bónusz dolog.
A 3 alapértékem viszont igen jól alakul.Szépen összeválogattam kis kiegészítőket a cuccaimra és azokat szépen összekalibrálgattam.Esdig egy harc folyamán estem-keltem,pikk-pakk kiszedtek 1500körüli szívóssággal,most 6000 körül már fel tudom venni harcot sok ellenséggel.10-es szintű vagyok.
Megfogadtam azt a tanácsot,hogy nézzek körbe és élvezzem a játékot.Nem rohanok benne csak szép komótosan megyek és így mégjobban tetszik.
Fekete zóna.Ma véletlenül bementem,de kimenni nem tudtam ugyanott.Beparáztam kicsit,hogy itt most kiszednek nagyon sokszor,mert nem tudom,hogy halál esetén hova spawn-ol a karakter,aztán a térképet megnézve találtam egy közeli ellenőrzőpontot,iszkoltam is oda. :-)
13-as szinten azért visszanézek..látom,hogy kategóriákra van osztva -szerencsére- így ha jól gondolom nem fogok találkozni ott 256-osokkal. (?) Legalábbis remélem. :-) -
ozzyxx78
csendes tag
Köszönöm!
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32790 üzenetére
Akkor így jobban előtérbe kerülnek a Skill alapú játékosok...még lehet jó is, mert nem fog annyira eltolódni a játék a szívósság felé.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32783 üzenetére
Próbáltuk a PvPt PTS2őn. Mindenki papirabb de a first aid gyengítés jobban fáj. Healer nélkül a csapatban nem fogsz tudni már közelse annyit facetankolni.
Így már nem annyival jobb stat a stamina mint a firepower, mert eddig pl alpha bridgenél minél kevesebb tűzfegyver volt a legjobb és minél több stamina, mert a stamina "hatékonyabb" stat volt, jobban növelte a szívósságot a stamina mint a tüzfegyver a DPSt. Annyit adtunk ezért tüzfegyverre 1.5ben hogy aktívak legyenek a fegyver talentek.
Most a stamina gyengébb lett és az elektronika erősebb PTSben.
-
ozzyxx78
csendes tag
Ha kiiktattam egy boss-t, mennyi idő múlva tudok ismét nekimenni?
-
-
Lefty
addikt
A barrett mellenyhez nyulnak vagy az marad ahogy van ha mar kifarmolt az ember egy jot?
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #32782 üzenetére
Mennyire van kihatással a játékmenetre az, hogy felezték ( titokban ) a stamina szorzót.....? ( fentebb -bunfi- tért ki rá )
Tehát, hogy kevesebb lesz így az életerő...
Vagy aránylag kompenzálva lesz a 80K hp-val?(#32784) vegitossj7
Ok, kösz! -
vegitossj7
addikt
Na, gyorsan megnéztem, letoltam mind a 3 Legandary-t, nem lett nehezebb, sőt, szerintem könnyebb.
Persze ehhez kellett egy kis ész, igaz csak hárman voltunk a csapatban, de volt kihívás is.
Nekimentünk a Last Stand-nek is, megöltem valakit és Delta. Várok még ezzel, de jónak tűnt.
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #32776 üzenetére
Így van a Frontline jó. Ma kb. egy óra volt a lost signal próba, de 4 ember kell hozzá.
Az Eir- t próbáltam Frontline Barrett Savage kombo tetszett.
Este megpróbálom a Hildr-el párban, de a szettet is át kell alakítani.
Historic helyett Tenebrae kell.
Az Urban MDR pedig érdekes lehet.
Így 1 óra után ajánlott a kipróbálás, már csak azért is, hogyan élesítik majd kb. tudja az ember mit farmoljon az első napokban. -
malystryx
senior tag
GAbre, ha arra gondolsz hogy onnan vennéd meg, akkor nyugodtan, bár én szoktam kérni hozzá a shield-et is, ami némi "garanciát" ad. Így persze drágább picit, de bátran ajánlom, haverral onnan szoktunk vásárolni, én személy szerint onnan vettem az alapjátékot, és a season pass-t, meg a FC Primalt.. Az meg nem zavar ha egy dologgal kevesebb van ami porosodik
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Nekem nagyon bejött ez az újítás attól függetlenül hogy ennyi játék után fura mert párszor néztem hogy miért nincs tele a tár, ja hogy a futás miatt megszakadt XD. Pvp-ben is jó ez last stand módban végre azt lehetett látni hogy bújnak az emberek és úgy lövik egymást, nevetséges volt ez amit eddig pvp-nek mertek nevezni.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32761 üzenetére
Az se rossz
-
TTomax
félisten
válasz
Aha,majd csak az ezzel a gond hogy a keresöbe ezt nem lehet beállitani,aztán amikor megy az esés/kelés akkor már késö...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ceripapa #32769 üzenetére
(#32762) RazoR
Rettentő idegesítő így azok után, hogy 10 hónapig lehetett sprint közben tölteni, de szerintem érthető a dolog. PvE-ben és PvP-ben is kicsit változtatnom kellett a játékmódomon, tényleg kerestem a fedezéket, illetve nem rohantam be a mob elé, hogy "face tank"-eljem.
Szóval a játékmenet szempontjából tébyleg a taktikusság felé terel, más kérdés, hogy ezt megjelenéskor kellett volna belerakni. -
oneal1
senior tag
válasz
micafighter #32771 üzenetére
dejó
köszi, csak a szememet nem szúrta ki.
hát akkor azthiszem ideje lesz set-et váltani
-
micafighter
nagyúr
válasz
oneal1 #32770 üzenetére
Olvasd el az alpha 4es bónuszt, változtattak rajta
Patch notes-ból:
,,AlphaBridge
4 pieces: Now only provides the 3rd (free) talent of the unused weapon instead of all three. All talents ignore unlock requirements."Csak a free talentet kapod meg a másik fegyórol. Szoval "working as intended".
-
oneal1
senior tag
PTS en alpha gear- el, legend famas nem kapja meg az m4 összes talntjét, csak egyet.
ez most hogy működik?
-
ceripapa
aktív tag
Lone Star hajnala
.
Más : Megnéztem Urban MDR-t rövid véleményem lightwave m4-hez képest:pontosság, meg visszarugás kb ua. Viszont igen eléggé fárasztó hogy elég gyorsan löjjön az ember ( sentry buildbe pisztollyal megyek kb ugyanez a kézfárasztás van ) .
( fejre, csupaszon a fegyverek )
sebzésbe ahogy néztem nálam MDR 75k körül sebzett , l m4 48500k (7702 firepower )
Mire elfogy a tár : ~5 sec MDR , m4 ~ 2.5 sec1.5 M , vs 1455000
Ha jön a módosítás akkor már lesz értelme 65% base damage boost mellett (~ +10k sebzés. illetvefejre a modosítoja 2-s), illetve a 18% képesség-re
-
myckey
veterán
Urak!
Szokott itt valaki Taktikai MK 16-ot használni?
Bár a tűzgyorsasága nem túl acélos az Assault rifle kategóriában, de a pontossága és a töltés sebessége nem rossz, és persze a lövésenkénti sebzése egész magas, kategóriában.
(#32764) akoska07
A múltkor rendesen bele mentem ebbe a "sprint" közbeni tárazásba.
Igazából, mivel a játéknak semmi köze a realitáshoz, hagyhatnák is a fenébe.
De én simán elfogadom az ellenkezőjét is, nekem az úgy megszokottabb, minden szemszögből.
Gondolom a játékmenetet akarják lassítani? Ne legyen olyan sok eszeveszett futkározás?
Bár ez inkább PvP -ben módosítana valamit a meneten. -
RazoR
veterán
Nem rossz ez a Last Stand de ez a vagy futsz vagy tárazol szerintem szörnyű!
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32755 üzenetére
Igen, csak megint kezdenek kiesni a csontvázak a szekrényből. A nagy dirrel-durral beharangozott 80k ajándék hp melett elfelejtettek szólni, hogy a 1 stamina pont = 30 hp lefelezték.
Stamina stealth nerfed in PTS week 2
szerk. nem tudom ez mennyire lesz probléma, de amikor kiderül valami, amit nem tettek bele a patch notesba, az mindig sz@rul sült el
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32756 üzenetére
kuka
CHC legyen, még ha kisebb is a tárkapacitás. De szerintem vedd meg a tervrajzot és próbálj meg jobbat gyártani Extended magazine-ből RoF és CHC-vel. Ez a legjobb tár általánosságban jeleneg (kivétel pl ha deadeye szettel akarsz menni mert oda meg nem kell a CHC) de kb minden máshoz az extended mag a legjobb CHC és RoF-al.
(#32759) bunfi
Szerintem a megoldás az lenne hogy a HP ne legyen megint mindennek best in slot mint az armor volt, hogy egyszerüen a többi alternativán buffoljanak.. Ezt persze nehezebb úgy megcsinálni hogy ne legyen semmi broken és balanszos legyen, mint amit most csinálnak, de nem mindig a rövidebb út a jobb..
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32754 üzenetére
Köszi!
Egyik másikat néztem én is, illetve ez a tár is jó lehet, talán.
Extended Magazine--DZ West 34th / Ez több kapacitással és kicsivel több tűzgyorsasággal bír, de ugye nem játszik a képletbe a kritikus találat esély. Helyette a töltés gyorsaság van.
(#32755) swagger55
Volt itt azért ez meg az
De a lényeg , hogy alakítják a dolgokat, lehetőleg hallgatva az észrevételekre!
A módosítások pedig egyelőre pozitívak, már amennyire most átjön a hozzászólásokból.Persze tökéletes közelében úgy sem leszünk soha. De ez már más történet. Meg ez szubjektív is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32753 üzenetére
Tervrajzok:
Ezeket mindenképp érdemes beszerezni ha még nincsenek meg:
Extended Magazine 34
Small Grip - Red 34Plusz még ezeket is érdemes megvenni szerintem mert szinte mindegyik mellény meg maszk talent használható, sokkal könnyebb belőle jót craftolni mint pl kesztyüből.
Stamina Mask 256
Firearms Chest 256Többi cucc:
LVOA-C - Wolves Den
C79 Scope (3.4x) - Special Equipment Vendor
VX-1 scope (12x) - The Crypt
Extended Magazine - DZ 05 -> a legjobb kombináció csak a tárkapacitás lehetne több, ha nincs még ilyen tárad amin a másodlagos RoF és CHC akkor ezt érdemes beszerezni, vagy a tervrajzból próbálsz craftolni jobbat.
Ezeket érdemes megnézni hogy van-e jobb, ha nincs akkor ezek jó vételek
-
myckey
veterán
Frissült az árus lista....
Valaki körbe nyálazta már? -
nanorambo
őstag
válasz
micafighter #32749 üzenetére
Köszi!
Igen a többi item búnuszaival elég sokat szoktam pepecselni, hogy melyik a legjobb, melyiket vegyem fel.
Itt szoktam olvasni a hozzászólásaitokat, én angol nyelvre állítottam a játékot, néha furcsa magyarul olvasni a dolgokat -
micafighter
nagyúr
válasz
nanorambo #32748 üzenetére
A karaktered 30-as szinten megáll, de a felszerelés szintje megy tovább, a max szint 256. De 256-os szinten is lesz két ugyanolyan fegyver sebzése között különbség, egyrészt függ a fegyver alapsebzésétől (erre van egy tól-ig érték, amikor esik egy fegyver akkor random kap valamit erről a tól-ig értékről), függeni fog a tűzfegyveredtől (minden fegyver bónuszsebzést kap a tüzfegyver alapján, csak más más szorzójuk van a tüzfegyverre, vagyis van olyan fegyver aminek a sebzése sokkal többet profitál a plusz tüzfegyverből), függ a felszerelésed tulajdonságaitól, a fegyveren levő talentektől meg az általad használt skillektől
-
nanorambo
őstag
válasz
micafighter #32747 üzenetére
30-as után egyébként mitől függ a fegyver sebzése? Ha jól értettem, ott már nincsenek "szintek". Vagy megy tovább az item szint 30 fölé?
-
myckey
veterán
Nagy kár érte, hogy nem full auto....
Pontossága és töltés ideje megkapó, de a stabilitása valóban nem túl acélos.Jelenleg egyébként 6600 firearms-szal 32K az alapsebzés, és 1-2 szettel egész jól lehetne hasznosítani.
Alpha+Famas mellé sem egy rossz dolog, de akár Predator vagy Striker is jó sztm..Viszont ha valóban élni fog az a buff, akkor sokat fog rajta dobni .
(#32736) swagger55
Akkor lehet nem is lesz olyan rossz ez a frissítés+DLC, mint az itt be lett harangozva? ( Jó pár hsz-ben )
-
válasz
akoska07 #32737 üzenetére
Nekem most hajnalban sikerült egy jót játszanom - tegnap deltázott, meg akkora lagok voltak, hogy lehetetlen volt az irányítás 5-8 embernél már -, ott volt random a csapatban patyolat és Pandagenyo, jó korán keltek ők is
Végül nem nyertünk, de elég szoros volt és így is kaptam a végén 3 cache-t, szóval ez inkább lesz alkalmas farmolásra, mint az új DZ vagy incursion, legendary.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #32735 üzenetére
Nekem nagyon bejön a Last Stand, végre normális, objektum-orientált PVP. Ráadásul úgy tűnik, hogy ezzel a normalizálással igen-igen el van találva az egész. SzóvalA jelenlegi builddel le a kalappal a MASSIVE előtt (van 1-2 bug, de nem olyan jelentősek).
Ráadásul most már lehet variálni a gearrel, nem must-have az élet minden darabra, ténylegesen gondolkoznom kellett, hogy mit rakjak mire. Ezért hatalmas taps.
-
ZsyfKo
senior tag
Jó lett ez a Lasdt Stand játékmód. Geareknél fura amiket variáltak, de nem rossz, lehet majd megint újra gondolni mit hogyan kéne. Lőttem pár képet gyorsba akit érdekel.[link]
-
válasz
myckey #32733 üzenetére
Egyelőre nem igazán. Túl alacsony a sebzése ahhoz képest, hogy egyfajta félautomata sniper ami valójában egy assault rifle (nincs headshot bonus dmg, csak armor) és e mellé még a visszarúgása is elég jelentős. 1.6-ban majd kap egy jelentős buffot.
Ha van hozzáférésed a PTS-hez akkor menj be és nyiss ki egy halom exotic cache-t (jelenleg ingyen árulja lent a terminálban a vendor őket) amiből szerezhetsz és kipróbálhatod. Nekem pl. a PTS-en alig 3800 firearms-szal az egyik példány alapsebzése több mint 39k míg az éles szerveren ugyan ez 29k picivel több mint 5100 firearms-szal, ráadásul a visszarúgása is sokkal kisebbnek tűnik, de mivel csak fél-automata ezért biztosan nem fogod elsődlegesként használni különben ínhüvely-gyulladást kapsz pár óra játék után. -
myckey
veterán
Urak!
Most kaptam Survival "futás" után egy ilyen Urban MDR gépkarabélyt.Ez jóféle?
-
"Hallani"
Köztudott, hogy a g2a-n szürke vagy lopott kulcsokat árulnak amihez maga a g2a is asszisztál (mivel hülyére keresik magukat a különböző díjakból). Már nagyobb youtuber is kihátrált mögüle miután kiderült a turpisság. Már 2015-ben is volt egy nagyobb botrány amikor rengeteg lopott Far Cry 4 kulcsot adtak el rajtuk keresztül.
Csak válassz ki egy random terméket és nézd meg a top sellerek közül mennyinél lesz olyan panasz, hogy érvénytelen a kulcs. -
LÁZ
addikt
-
bunfi
őstag
IG-n már nincs demizson kulcs egy ideje sajnos, csak Season Pass
GAbre (#32725)
De lehet jobban megéri, ha megveszed 19+20 euróért külön külön. Én inkább IG.comról vagy Greemanről vennék, hallani rossz dolgokat a g2a-ról. Ha külön veszed meg akkor csak pár ruhát (van és lesz 1000 másik) és néhány zöld 4-es szintű fegyvert buksz, amit amúgy sem fogsz soha használni.(#32726) baker_
Mármint DZ sealed cache? Abból is nyitható sokmindent, de azt nem tudod stackelni, csak ha utána nem dz-zel. DZ creditre és divtechre viszont jó. -
Elims
veterán
Norti: Köszi! :-) Én most ezeket jártam be 8.szintűként.
Nagy szerencse,hogy a fekete zónásakat nem kellett. :-)Arnikusz: Két zöldet csináltam.Már rájöttem,hogy csak ruhákra/páncélokra -fegyverekre nem- lehet rátenni.
Most majdnem sikerült csinálnom egy aranyat,de 12/15 fegyver kellett volna hozzá.12kevés volt. :-/
Vettem gyorsan 3 pisztolyt,szétszedtem és akkor is ugyanazt mutatta 12(van)/15(kell). :-/Írtátok,hogy a fekte zónába minimum 6-os szűrőm legyen.Ezt úgy tudom elérni,hogy az orvosi bázison 5-öt fejlesztek? (Az első fejlesztésnél 2-es szűrőt írt ki,ezért gondolom,hogy 5-nél meglesz a 6. :-) )
Baker: Én is konzolról játszom és egy-két nappal ezelőtt lehetett volna menni vmi test szerverre.
-
GAbre
veterán
Vett már valaki kulcsot g2a-n?
Magyarba,vagy irországba akkor elvileg aktiválható?
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32718 üzenetére
Csak Pákó Blacket tudom idézni: Gyulollek
(#32723) baker_
Valutát, gear set és profiency cache-t felhalmozni. Legalábbis pve szempontból. -
Lefty
addikt
Ez igy allat. Mert most van jo reclaimer es taktikus szettem is elteve. Gondoltam majd 1.6-ban kicsit csiszolom meg aztan franko lesz.
Most akkor tulajdonkeppen van ertelme barmit is csinalni mar 1.6-ig ha ujra kell valszeg farmolni mindent? Nekem nincs PTS konzol miatt.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #32720 üzenetére
Az eredeti Blind fegyverként beharangozott 1000 rpm-nek jobban örülnék a mostani 350 helyett, de majd meglátjuk.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #32718 üzenetére
Most nem sok mindenre valo, de PTS2be kap +65% alapsebzést
Nekem még a pályafutásom elején jött egy undergroundban (lehet ládából) de nem tudtam miféle és eladtam
-
DokiBaxxi
őstag
Na töltődik a PTS patch, gyenge 7.7 GB
-
RazoR
veterán
A térképet és a PTS 2 patch notes-t megtaláljátok a szokott helyen.
-
Egy új, egész jól használható interaktív térkép, főleg új játékosoknak:
-
bunfi
őstag
Végleges? A Demizson világában semmi sem végleges. Szóval ugyanannyi esélye van, hogy így lesz implementálva, mint annak hogy nem a végleges 1.6-os patchben.
Én mostanában nem nyitom ki a profiency cacheket és ha van felesleges madaras pénzem, akkor veszek Gear set cache-t és persze halmozom a sima kreditet, sima ládákra. Specifikus farmnak nem sok értelme van, bár ha esik valami jó, azért azt érdemes eltenni, hátha nem fogja érinteni a leírt probléma.
(#32712) myckey
Keresni kell valakit, akinek a sessionjében még nincsenek megcsinálva a küldetések és megcsinálni megint. Nekem ez segített annó hasonló problémával kapcsolatban. -
myckey
veterán
Az mitől lehet, hogy a cimborám ugyan teljesítette az adott terület ( Murray Hill ) mellékküldetéseit, de mégsem nyílik meg neki a "találd meg és pusztítsd el" missio, ( ami célpont infot adna ) ha oda megy a térképhez a menedék helyen.
Azt írja neki, hogy teljesítse a régebbi kis küldiket...na de azok már le lettek pucolva.
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #32684 üzenetére
És azt arany színt (ami +tulajdonságokat ad) hogyan tudom hozzáadni a fegyverhez?
Azt megtaláltam,hogy hol lehet ezt.Azt írta,hogy kell hozzá egy fegyver alkatrész,volt nálam 16,de 0-t írt vmint még olyasmit,hogy vmi üres slot-ba vagy helyre lehet azt berakni.De az hol van?A fegyvernél mondjuk a távcső helyére? (Mondjuk az kicsit sem lenne ésszerű,szerintem.) -
válasz
ceripapa #32705 üzenetére
azért meg lehet nézni, hogy egy átlag mmo-ban ez évente hányszor van, és a divisionben eddig hányszor csináltad meg a játék kiadása óta eltelt 11 hónapban. most így hasraütve kb 4x megtörtént. ez nekem sok.
másrészről pedig a farmot eddig a magasabb ilvl/gs motiválta, és nem az, hogy egész egyszerűen meghaladja a képességeiket a normalizálás leprogramozása.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32703 üzenetére
Urban MDR tényleg érdekes lesz, van benne potenciál ( lehet még túl sok is) mert egyrészt ugye van nálad 1000-1600 lőszer hozzá (Lone Starral duplája
), viszont még nem láttam élőben játékosnál, nemhogy esett volna. Lehet át kéne gondolniuk, hogy tényleg be kell-e zárni a Survivalba, vagy legyen máshonnan is megszerezhető. szerk. Tényleg, exotic cache. Úgy már nem para, bár luck kérdése
(#32705) ceripapa
A probléma ebben az esetben az, hogy ugyanazt, ugyanonnan, sokadszorra. De majd kiderül, hogy mennyire lesz cancer.(#32704) cain69
Szerintem van, de ha az alapok el vannak cseszve (amik el vannak), akkor ott nem sok mindent lehet tenni. Egyébként csak hogy színesítsem, az 1.3-ig esett 182-es Caucedusnál marad a 3 talentből kettő, ami az eredti (1.5-ös talentlista) és az első helyre teszi az új talentet (ahol a Coolheaded volt), no random talentek. -
DokiBaxxi
őstag
Az egyetlen aggályom az, hogy PVP-ben lehet-e majd ezt alkalmazni. Mert ugye jelenleg közvetlen közelről hipfire, semmi taktikusság, tehát nem túl életképes. Viszont ha a balanszoknak köszönhetően kicsit taktikussá válik a PVP, akkor jó lehet. Urban MDR-re nagyon kíváncsi leszek. Meglátjuk, Last Standban hoogyan fog működni a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged