- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossonero89
tag
válasz
#35434496 #34199 üzenetére
Szerintem is az ilyen "nagy youtuberek" nagy része kokszos. (Nem tiszta).
Sose felejtem el, mikor a widdz majom az egyik videojába, egy kispisztojjal elintézett egyedül egy egész szervert, meg a gyorstüzelő mp5-el úgy lőtt, mint a simával! Mellesleg a videokban lehet, hogy normálisnak, meg milyen segítőkésznek mutatják magukat, de amúgy meg egy senkiházi nagypofájú a nagyrésze! -
pruzsi
őstag
Aktiváltam ezeket az ingyenes outfit-et pl splinter cell de a játékon belül nem találom?!:,
Ahol a ruhák,kabát sapka stb van ott nincsenek -
válasz
Snip3r_HUN #34192 üzenetére
Igen emlékszem.
De azért meglepődtem.
Túléltem.Most is megy a buli,DZ1 kimentőhely.
Sajna egyedül vagyok,néha leszedek egyet közülük. -
ЯΞD
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34192 üzenetére
A korán kelő úristened
-
Dendytv
senior tag
Nálatok is gond van?
-
myckey
veterán
The Division | Patch 1.6 Best In Slot Gear Guide | How To Build Your Character In 1.6
Na akkor, Geareljétek magatokat.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #34181 üzenetére
ez a kamu duma, hogy sony-ra meg MS-re várnak....3-4 nap alatt code review is lefut és visszajelzés is jön...ha ezen a héten hétfőn beadták volna, akkor pénteken zöld lámpát ad nekik MS...
jövő kedd akár jó is lehetne
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #34181 üzenetére
A heti ládákat csak a redditen láttam kiírva ez elhangzott?
Tehát mindkét heti a Survival-is ad majd exotic?
Köszönöm. -
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #34177 üzenetére
Ok...
1.6 date???ulnek rajta???
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #34173 üzenetére
Koszi mindkettotoknek
-
pzstm
titán
ma este lesz SOTG?
(nézni ugyan nem fogom tudni, de remélem mondanak konkrétat)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34169 üzenetére
Ha last standen kivül is fixálják a mitigation-t 35%-nál, akkor már nem nagyon lesznek előnyben a glitchelők, ha a 32%-ot amugy is könnyen el tudjuk érni magas alap páncélú felszerelésből
Jelenleg 1.5-ben ugye az a baj, hogy a magas páncéllal csupán 55% körüli a mitigationöd (mellény meg fegyvertok talentek nélkül), aki meg bugoltatja az 70% fixen, az egy 15% bónusz neki geartől majdhogynem függetlenül.
Illetve a damage resist plafont (critical save, battle buddy, booster shot stb-ből kapott plusz sebzés ellenállás) 90%-ról csökkentették 60%-ra, na meg a crit save, battle buddy és on the move is felére lett nerfelve, igy egy fokkal jobb lesz a helyzet szerintem
Smart cover bugoltatásáról nem tudok nyilatkozni, de ha a 60%-ot amugy is eléred a crit save, battle buddy on the move stb-ből, akkor nem lesz annyira nagy előnyben az sem, annyival lesz előrébb hogy ezek helyett tud más talenteket használni, na meg nem kell figyelnie hogy ezeket aktiválja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34165 üzenetére
Nem számoltál a glitchelőkkel, akikre 2-3e-ket sebez az ember úgy, hogy más playernél ez 10-20e között van
Na azoknál mindegy milyen tálent van a fegyverenMásrészt az erősebb moboknál a páncélt lelőni róla művészet, az életerő már jóval könnyebben elolvad.
Szerintem náluk a páncél több HP-t képvisel...
Nekem mondjuk így tűnik az eddigi tapasztalatból. -
yozsee11
aktív tag
válasz
micafighter #34163 üzenetére
Amikor néztem, akkor a FAMAS-hoz mellé beadta a 4. talentet, de ez még lehet PTS1-ben volt, azóta változhatott is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #34153 üzenetére
Nem tudom mennyire megy az angol, de ez egy elég jó youtube videó a CHC és a CHD kapcsolatáról
SMG + Assault Rifle Best In Slot DPS Guide (Inc. SMG Crit Change Analysis) by Skill Up
(#34168) yozsee11 na majd akkor élesben meglátjuk
Van vagy 15-20 FAMASom eltéve, nem bánnám ha müködne a dolog és használni is tudnám őket
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #34147 üzenetére
PVP-re eddig se volt sok értelme a pusztítónak, mert kérlelhetetlen, fogékony és kompetens mind jobbak, és akkor még a crites talenteket nem is néztük, és ezek sokkal jobb talentek. Viszont ettől függetlenül használtam az alpha-hoz meg sokan mások is, de ennek az volt az oka hogy 1.5-ben az alpha bridge szett 8 aktív talenttel ment, és a talenteket erősségi sorrendbe állitva azért a 6. körül valahol ott van a pusztító is, igy befért a buildbe.
Egyébként a pusztító 15% páncélsebzése jelenleg 1.5-ben a 0.3-as PvP szorzó miatt 4,5%, ennyivel csökkenti az ellenség mitigationjét. 1.5-ben ez jelenleg 55% körül van (ha az ellenfeled fullos gearben van), ezt az 55%-ot csökkenti 4,5%-al, vagyis 0,55 x ( 1 - 0,045) = 0.52525 % mitigation lesz, vagyis
100 - 55 = 45 % elszenvedett sebzés helyett
100 - 52,525 = 47.475 % elszenvedett sebzést kap be az adott játékos, ez +2,475% sebzés, ez az 1.5 patchben ahol erős az ellenséges páncél sebzése.
Ezzel szemben egy kompetens talent ad fix 10% bónusz sebzést, tehát kanyarba sincs neki a pusztító tényleges sebzésben.
1.6-ban az átlag mitigation 55%-ról 32%-ra fog csökkeni, ez után mégkevesebbet fog érni a pusztító, mert ha nem változtatnak a páncélsebzés 0.3-as PvP szorzóján (én nem tudok róla hogy változtattak volna), akkor
0,32 x ( 1 - 0,045) = 0.3056
Vagyis 1,44% bónusz sebzés lesz kb a pusztító a legjobb esetben (a legjobb eset a 32% mitigation lesz ami azt feltételezi hogy fullos gearben van a szemben álló játékos, ha gyengébb gearje van és kevesebb a mitigationje akkor ennél is kevesebbet ér a páncélsebzés).
Last Standben tudtommal 35%-ra fixálták a mitigationt egyébként.
PvE-ben ott más a képlet, mert ott a páncélos mobok páncéljára egy az egyben plusz sebzés a pánclésérülés, viszont a páncél nélküli mobokra 0% plusz sebzés.
Tehát ha a páncélos mobokat nézzük, és azt vesszük, hogy kb annyi páncél van rajtuk amennyi élet is ami kb jó közelítés, akkor a páncéllal rendelkező mobok ellen a páncélsérülés az olyan 0,5 szorzóval plusz sebzést jelent, tehát a 15% a pusztítóból kb olyan 7,5% bónusz sebzés (mert amíg rajta a páncél addig a páncélsérülés 100%-a plusz sebzés, viszont miután lelőtted róla a páncélt onnantól a páncélsérülés 0% plusz sebzés)
Tehát mobok ellen eddig is jó talent volt (de ott se a legjobb mondjuk), és ez után is jó lesz tudtommal.
-
micafighter
nagyúr
válasz
yozsee11 #34159 üzenetére
Én is teszteltem PTS-en, de talán még a 2-őn, és a FAMAS fő fegyverként sem kapta meg sajnos a másik fegyverről a 4. talentet
Próbáltam utána más extoic fegyverrel és emlékeim szerint egyik se kapta meg a nem exotic másodlagos fegyver talentjét.
Nem is értettem ez miért nem müködik mert erről nem volt szó, ha viszont már müködik akkor a FAMAS az bizony jó lehet még majd alpha-hoz fő fegyvernek
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Dendytv #34155 üzenetére
1.6-ban is lehet majd használni a FAMAS-t Alpha-hoz, de már csak, mint elsődleges fegyver. (PTS-ben teszteltem is, de nekem pl annyira nem jön be az a fegyó, bár lehet csak szokni kellene). Másodlagos fegyverként nem lehet majd használni, mivel Exotic fegyver lesz belőle és azoknak a 3. talentje nem lesz használható az Alpha-nál.
-
arnikusz
veterán
válasz
chokeee #34156 üzenetére
Elírtam: (#34125) arnikusz válasza myckey (#34124) üzenetére
A munkanapi 2 órából és a hétvégi 4 órából több nem jön ki.
Ne tessék csúfolni, Anonymus bácsi még csak most ebben a játékban fejlödtem mikrofonos szintre+ ilyen jó Játékostársaim nem voltak, hogy csak inkáb hallgatom a bölcsességeket. -
Anonymus23
veterán
válasz
Dendytv #34155 üzenetére
Jól érted, ebből a szempontból kuka lesz.
Az ok, mert a Famas is nevesített fegyver lesz, és az AB 4. tálent nem fog működi nevesített fegyverrel.(#34156) chokeee
Már rég kijavította, elütés volt...Egyébként meg ha hallottad volna már TS-en a gépi hangját, arnikusz szerintem egy robot, ami 7/24-be tolja 8 gépen egyszerre
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #34138 üzenetére
Ezt nem is tudtam Köszönöm én is a hasznos információt
De ahogy nézem akkor kuka alpha-ból a FAMAS? és ha jólértem, akkor miért?
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #34150 üzenetére
Milyen jó is volt amikor 1.5 elején sikerült egyet alkotni, de utána lementem 32% CHC körülire.
A másik pedig SMG-kel. Hol volt még a Barrett mellény.
Néztem tegnap pont a Pakhan 17% CHC, a Hungry Hog 22% CHC volt, de a fegyver kiegjeiket lehet átrakom az M4/Famas és MP5/MP7 párosokról.
A másik lehetőség, hogy a megvett fegyver kieg tervrajzokat pörgeti az ember, mert DZ-ben mindig felszedjük ugye a Divtechet- emlékszünk még a Divtech ínséges időkre.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34145 üzenetére
Nem is lesz az baj, ha nem a páncél értékekre és annak megsemmisítésére lesz kihegyezve a fegyverzet , illetve a Gear.
Legalább változatosabban lehet kombinálni.
De a Famas-t kicsit sajnálom az Alpha mellől.
(#34149) PETEE78
Én eddig is inkább a Crit esélyt preferáltam.
Gearen akad még elég Armor damage. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34145 üzenetére
Lesz így értelme Ar-re pusztító talentet pörgetni? Vagy pl a setten is Páncélsérülést pörgetni?
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #34139 üzenetére
Szívesen
Gyakorlatilag a 2 free és 4 követelményes talent helyett lesz 4 free, a famas elvesztése (exotic fegyoval ugye nem megy az alpha) nagyobb érvágás, de az assault rifle fegyverek se fognak már annyira dominálni mert az armor mitigation átlag 55%rol átlag 32%re csökken, így a páncélsebzés jóval gyengébb lesz mint 1.5ben.
Az ARek így is jók lesznek, csak igy már a többi fegyver is használható lesz.
Az oldalfegyverröl az adept + competentet pedig mindenki bukja, nem csak az alpha szett, igy az nem nerf az alphát nézve szerintem.
Viszont a provident az retroaktiv 10%ra lesz nerfelve viszont így szerintem falat kenyeret nem fog érni, a dumájuk az volt hogy last standen a normalization miatt a kisebb GSü fegyverek (amiken lehet provident) felskálázódnak maxra, ugy meg már túl erősek.
Ez csak azért kamu duma szagú szerintem mert alphaban eddig se számított a másodlagos fegyvered GSe, csak a fő fegyveré, sőt ha a másodlagos kisebb GSü volt akkor olcsóbban megkaptad a talenteket.
Bár normalization miatt igaz már nem csak az alphaval volt használható a provident, hanem bármivel.
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Na ez jó, ezt én se tudtam. Köszi az infót.
-
yozsee11
aktív tag
-
pruzsi
őstag
Első napom a gameben
Pár órás próbálkozás után többre nem jutottam. -
pzstm
titán
válasz
igen, és ez azért sokszor nagy előny lehet...competentnek nem feltétlen kell 3. helyen lennie mondjuk....unforgiving, responsive, competent és Destructive négyes elsőre nekem nem hangzik rossznak
-
myckey
veterán
válasz
Korrekt.
Kösz még egyszer!
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #34137 üzenetére
Pontosan, bármilyen fegyver talentet tudsz majd használni az alphanal és ingyenes lesz mind a 4, ki írja a követelményt de nem kell hogy meglegyen hozzá a tüzfegyver/életerő/elektronika, mindig aktívak lesznek a talentek
így szabadon tudod pakolni a karakteren a pontokat is.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34136 üzenetére
Köszi az infot.
Én is elsiklottam ezen fontos dolog felett.
Tehát akkor úgy pörgetek rá, ahogy én akarok?
A Geart pedig a Gun Talentek -től függetlenül tudom állítani?Nem kell a kettőt össze hangolni, figyelve a a 3 fő mutatóra ( firearms, stamina, electronic) ?
-
myckey
veterán
válasz
Rossonero89 #34134 üzenetére
Van, hogy most sem tudom mindig kihasználni a 6 Talentet...mert úgy jön össze a dolog a fegyón, meg a Gearen, stb....
Lehet azt használni, továbbra is.
De persze nem örülök a nerf-nek.
-
arnikusz
veterán
Nagyon jól mondja fórumtársam.
Ne feledkezzünk el arról nagyon sok dolgot kell összhangban tartani.
Én a magam részéről megköszönöm a munkáját.
És kérnék minden fórumtársat a megfelelő fórumozásra és az újoncok segítésére továbbra is.
-
duvi
nagyúr
válasz
akoska07 #34128 üzenetére
Mint a legtöbb UBI játék topikja, a Divisioné sem egyszerű. Időről időre fellángol a feszültség és ezt baromi nehéz hatékonyan és igazságosan kordában tartani. Nem csodálkoznék, ha visszaadta volna a megbízatását
A fórumon most is fent van (utolsó feltűnés: 2017-02-16 10:26).
-
Hová tűnt a Topikgazda ?
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #34118 üzenetére
Az SVD esetén a felrakott kiegészítők a maradékból vannak, a Historicom van felszerelve, csak az a másik karakteren van.
DZ esetleges bukta nem zaklat ez a karakter csak 30-as.
Famasom van jobb az első megjelenésekor vettem 4-et- egy Játékostársamnak 20 feletti a szám belőle.Arany szett- lehet megköveztek, de az Alpha, Banshee, Frontline, Nomád mellett mivel ez még most alakulgat jelent kihívást egy challenge küldetés vagy egy incursion, így lassan 1 év61200 óra játékidő után.
És így van mostanában minden ami magas alapértékkel bír beszerzek/megtartok készülve 1.6-ra.
kalibrálni csak a Barrett mellény, meg a Skull kesztyűt kalibráltam.A Pakhan viszont megint nagyon szimpatikus, annyi, hogy a Hungry Hog 3. talenjte az Aprólékos ( ez változni fog) jól jön egy Falcon típusú Incursionnél.
Alpha nem megy kukába, van mindegyikből a meglévő szett elemek mellett elektronikás-jó alapértékű is.
Frontline is elmegy majd az Smg-el.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #34120 üzenetére
Ez jó!
-
válasz
Snip3r_HUN #34120 üzenetére
-
Dendytv
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy mit érdemes leginkább jelenleg farmolni? Amit majd 1.6-ban is jó lessz használni! Gondolok itt a PVP-részre,úgy-e az új Játékmódok miatt (és a dz miatt)! Jelenleg alpha szettem van kegyetlen kesztyűvel. Egy könnyü m4-el s Famasal! Mert 1.6-után az eddig olvasotak alapján az alpha,ló citromot sem fog érni! És addigra ha van valamilyen jó gear szívesen össze raknám. PVP-re hogy ne kellegyen majd már 1.6-ban gear-elődni hanem érjek is majd valamit DZ-ben!
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34117 üzenetére
Nagyobb DPS-t nem tudsz a mesterlövészből kihozni?
Esetleg másikat használni?
Bár lehet a Talent nem lenne hatásos....Egyébként néztem az AUG fegyvert, de akad jobb, inkább a Famas-t és a Katonai SCAR-t ( asszem sniper ) vettem meg.
Most ládákat zsákoltam, túl sokszor csináltam meg a betöréseket, aztán rendesen túlcsordult a PxC .....igazán megemelhetnék a limitet.Egyébként mostanság én is egész sokszor DZ-zek soloban, Banshee settben, biztos ami biztos.
Nem nagyon szokott inzultus érni, pedig megyek az ellátmányért is. Meg rendszeresen mentegetek. kopp-koppTegnap mókás volt....DZ közepén, 2x4 fős csapat gyilkolta egymást, megállás nélkül.
Jó páran ott szaladgáltunk körülöttük, de nem nagyon bagóztak ránk.Arany settnél, van valami direkt célod, vagy csak ami a legjobb akad, feldobom...... ?
(#34119) Dendytv
Lócitromost sem fog érni az Alpha?
Ez nem pont így lesz, de maga a fegyver nem kap majd annyi Talentet, az biztos.Egyébként a Képzettség fog felértékelődni. Jó lehet a Taktikus, esetleg más keverék support karakter.
Csapásmérőt ( Striker ) is jónak említik.
Esetleg, amibe bele lehet a géppisztolyt ( SMG ) invesztálni....Érdemes elrakni a jó/kiváló alap páncél értékkel rendelkező holmikat is, az se baj ha elektronikás és képzettséget is ad a tulajdonság ( skill power )
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Tegnap szórakoztam az aranyszettel a szabadnapon. Az őszi remény safehouse-ban ( bal oldalt legfelső) kapható maszkot és egy múlt héten esett Skull kesztyűt raktam először Robust, majd Barrett mellényhez, a táska Specialized.
PVE területen, DZ napi 10 LMB, heti 50 fegyenc és a nap végén Falcon ment ( ott adott egy sisakot -de a társaság jó volt), 10 Amherst, meg kinti bossok. Amikor egyedül voltam szépen darált Pakhan és SVD, Hungry Hog és ThompsonM1928-at váltogattam, ha már ketten-hárman-négyen akkor oda kell figyelni.
1.6-ra még a Shortbow térdvédőt, meg egy esett páncél nélkül 1001-es holstert rakok hozzá és kíváncsi leszek rá.A BOO terminálban található AUG-ot néztem ebben a szettben ( igen tudom a sebzés szettenként változik) 18K volt, igaz hogy csak 29% a CHD, de az elméletileg változik CHC-re és a stashban is elfér egy, így ha van felesleges 1248 PxC tessék megvenni.
Utolsó kép Bulletking- ha 2 Caduceus van a grafitin, miért nem dobálja többször.
Hétvégén pedig reszkess Tommy Gun.
Egyébként a délelőtti órákban meglepően csendes volt a DZ- váltva csináltam a 4 karakterrel a heti és napi feladatokat és csak egyszer lőtt hátba egy 4-es rugó csapat -
Lifer092
senior tag
válasz
pruzsi #34113 üzenetére
Üdv a táborban!
Jó szórakozást a játékhoz! Ha megfogadsz tőlem is egy tanácsot, akkor ha nem is teljesen level 30-ig, de legalább olyan 20-as szintig érdemes egyedül vinned a küldiket, hogy "megtanulj" magadtól dolgokat többek között. Szerintem nem érdemes már rögtön az elején végigrohanni a küldiket, mert bánni fogod. Legalábbis én így lennék vele.
Ahogy norti is írta, a teljes élményhez jó, ha magadtól csinálod a sztorit és szinteződsz fel. Ha pedig elakadsz akkor tud segíteni szerintem bárki, akár randomok is.
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Holnap kezdem a gamet! pruzsi.grammato uplay nevem
Ma vettem meg... próbáltam már haveromnál tetszik,esetleg ha valaki ráér felszintezni megköszönném,még akkor játszottam vele amikor megjelent de csak most jutottam el a megvásárlásig.
Lényegében ezt is úgy kell játszani farmolni mint pl a diablo-t a mgasabb itemek érdekében és úgy tudom settek is vannak azóta.
Tippet trükköket is várok köszi! -
pzstm
titán
Agents, maintenance incoming. Feb. 16th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST approx. 3 hours.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
szaszaboy0 #34106 üzenetére
Keress csapatot! Nem solora van kitalálva a játék. A pvp meg főleg nem!
Csapat nélkül lehet akármilyen jó geared az 1v4 szitukban nem sok esélyed lesz. -
GAbre
veterán
1.6 vajon mikor jöhet?
Próbáltam keresgélni,de még csak kb időt se találtam. -
szaszaboy0
tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni. A pve terület már unalmas kéne egy kis pvp de általában egyedül vagyok és gyengének is érzem magam. Hogy tudnám magam fejleszteni a legjobban? 250 óra van benne gondolom még gyakorolnom kéne. Többször megtámadtak már a dz-ben de mindig én maradtam alul 1-1ben is.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #34099 üzenetére
Köszönöm a know how-t.
Ma próbáltam mind a 4 karakterrel, de nem adta, este újra próbálom arany szettben Pakhan és Hungry Hog csalival.Urban MDR egy van decemberben 3 hétig mind a 4 karakterrel csináltam minden héten a heti 20 ezrest így összesen az összejött túlélő lerakatok száma kb. 30 lehetett és a játék szarkazmusa, hogy az utolsó adta az MDR-t.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34102 üzenetére
Mindenki érdem szerint?
-
myckey
veterán
Én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- OLCSÓ MONITOROK
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged