Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Már van: Players ideiglenes OFF topikja

-
Lefty
addikt
Support karinal elkezdtem hasznalni egy military AK47-et capable talenttel, es nagyon jo. Mivel 4k tuzfegyverem van igy alig sebzek, de ezzel az AK-val igy is 20k sebzesem van, hogy van 230k elektronikam. Capable miatt kb ugy hasznalhato, mint egy konnyu M4, nemi tulzassal. Mire lejar a capable meg megint tolom a kepzettseget, igy szinte mindig aktiv. Supporthoz tudom ajanlani elsodlegesnek.
-
-
Elims
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi szépen! :-)
Az új tag a jampi.Hatalmas szövege van.. :-)))
Bár Tommyt sajnálom,hogy bevonja. :-//Szerk.: Bocs,most látom,hogy az írásod. :-( Nem vettem észre.
-
Hát ez a Stolen Signal nem nagyon megy...már vagy 20x nekiálltam, de mindig megdöglünk.

-
ZsyfKo
senior tag
Srácok. Mi van a játékkal? Patch óta először végre leülhetnék játszani erre állandóan akad és a beállításaim is megváltoztak, ha meg próbálok valamit állítani hibával kilép...
-
törölt tag
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Esdig ketto power relay.
HorkayZolee, sajnalom, enyhen bosszanto lehetett...
-
HorkayZolee
csendes tag
Tegnap ejjel, majd 3 oraba kerult a Napalm, de meg lett, viszont a csapatomban ketten nem kaptunk lootot, akik kaptak nem panaszkodtak. Eloszor gondoltam, hogy talan tele volt a zsakom, de tobben is szidtak, a chaten is, meg a neten. Eleg jol esett... majnem csinaltam egy lyukat a monitoromra

-
Lefty
addikt
Legendary elegge jol adja a lootot azert, sok jo cuccot dobott. Egy jo warlord is esett. Egyelore csak a power relay ami konnyebb ugymond.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csoffadalom
üzenetére
A szám nem sokat jelent, egyik körben hasonló szintüekkel voltam, és 1esek csaptak meg minket elég erősen

Amugy engem speciel nem az érdekel Last Standben hogy nyerek-e vagy sem, azt a játékot élvezem ahol van adok-kapok oda vissza és ez olyan volt

-
TommyS_27
senior tag
válasz
üzenetére
Hagyd, free weekend játékosokat nem ölünk!
Az ilyenek tudják igazán milyen a torkos csütörtök...
A friss reg elárulja, hogy kötekedni jött! Majd megy ő is mint a többi pihenni!Remélem a topiklakók ezt sem nézik tétlenül és aki jártas a moderátornál jelentésben az most is megteszi!
-
Csoffadalom
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Hát jó szar volt a játék. Mondjuk nem is csoda, nálad csupa 22-23, nálam meg 10 a legnagyobb. Így nem nehéz nyerni. Az is igaz hogy most játszottam először élesben. De azért gratulálok.
-
s4hu|SyD^
addikt
A Bliss Holster meg az MP5 vagy MP7 kinek honnan lett? Nagyon régóta vadászom őket.

-
micafighter
nagyúr
-
pruzsi
őstag

Vélemény?
Továbbá mennyire ritka a Barrett mellény és a Colonel Bliss drop, vagy más egyéb amit érdemes farmolni?(Nem dz-zek)
-
-
sith7
félisten
válasz
Rossonero89
üzenetére
köszi az infókat

-
DokiBaxxi
őstag
Azért a 4 Striker / Savage / Specialized, Bullfrog, MP7 kombó se annyira rossz

Egyébként csak én fogytam ki hirtelen PC-ből? Nagy felindulásból elkezdtem talenteket kalibrálni és volt-nincs
Legalább a szett item pörgetése olcsó lett 
Legendary: Napalm végén még mindig kigyulladunk hacsak nem egy immunizerben állunk?

-
Rossonero89
tag
Tegnap csapatommal megcsináltuk a Napalmot és az Elektromos relét, illetve este én randomokkal a warren gate-t. BRUTÁLIS! Nagyon kemények és inteligensek a mobok. A napalmos az több mint 2 órába telt, az elektromos relé már könyebb volt. A warren gate szintén kemény, de csak az a része, mikor időre kell tartani azt a kazán részt, ahol tolózárakat kell tekergetni. Először nagyon brutál, de ki lehet tapasztalni a taktikát. Érdemes megszokott csapattal randomok helyett. Én nagyon élvezem, igazi kihívás, Rambózás abszolút felejtős. Az LMB különleges egység parancsnokai sticky-znek, healelnek, turreteznek, mindent amit mi is használunk.
Az új betörést is próbáltam (sajnos csak randomokkal), de az számomra keményebb mint a sólyom és a tiszta égbolt együttvéve. Mondjuk hősin próbáltuk, ma megpróbálom először csak nehéz fokozaton.
Így első blikkre ezeket tapasztaltam.Ui: Ja és HEAL LÁDA legendásra elengedhetetlen! Mi mind a 4-en heal ládával mentünk neki.
-
duvi
nagyúr
válasz
üzenetére
Tegnap léptem be először 1.6 óta. Azt se tudtam, hogy van eltéve egy Caduceusom
Gyakorlatban még nem próbáltuk, hogy most mit tud. Mind a 4 kari fullon, mozdulni se tudok a sok cucctól. Most próbálok összeválogatni egy normális healer ruhatárat 
(#35041) akoska07
Jó ötlet. Lehet, hogy angolul kicsit informatívabb/pontosabb a leírás. -
sith7
félisten
Legendary küldetést sikerült valakinek teljesíteni ?
Új incruison - t ? -
-
válasz
ori_za
üzenetére
Anno sok jó cucc jött ládák nyitogatásából,és nem kellett sokat nyitogatni.
Mennék én játszani,de sajna korlátozva vagyok,a fentebb írt bal kéz sérülésem miatt. Sok esetben fájdalmat okoz billentyűk lenyomása.
Ott ahol fedezékekből meg tudom oldani,és nem kell annyira mozogni (billentyű gyors használat) ott természetesen rendet teszek.#35037 Over567 :
alpha test-től kezdve nem tapasztaltam eddig ilyen hibát.
Vmit elkurtak az 1.6-al.-------
A másik dolog, sosem látott agresszióval támadnak a mobok.
Nem ártana minket is hozzájuk balance-olni.

-----
#35036 madoc :
Így van,nincs olyan jó loot,mint ami ez előző patch-ekre jellemző volt. -
Over567
aktív tag
válasz
Rossonero89
üzenetére
DX11 ha DX12-ben vagy. Vmit elcsesztek.

-
Madoc
veterán
Az emult 2 nap alapján most nincs jobb loot. Szó szerint mindent kukáztam 1 éhes röfi kivételével.
-
válasz
Lifer092
üzenetére
Nem kaptam még meg a videót a másik sráctól,találkoztunk olyan csapattal,meg utána egy játékossal,hogy 10sec alatt körbe járta az egész DZ-t 1-9 és DZ 10-20 beleértve a köv 3 év dlc küldetéseket is, és ki is farmolt minden nevezetes pontot,közben lelőtt minden játékost is,mert jutott rá ideje.

Van ilyen,sajna ez is a DZ.Amikor játszottam a játékkal asszem 1.4 1.5
Ott jött a cucc rendesen,aránylag hamar összeraktam egy jónak mondható build-et.
És alig nyitottam ládákat.
Boss leírtások után kaptam használható cuccokat.
Itt továbbra is csak a haszontalan fegyó kieg,telj mod,és egyébb mod jön,ami instant törlés.1.6 szvsz teljes bukta.
Több száz láda nyitása után alig van vmi.Akár milyen szívatás (mindig újra kezded) , a túlélés pve a legjobb,ott te döntöd el mikor halsz meg,vagy nem halsz meg.
-
Lifer092
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Szerintem, valami oknál fogva ez a difi mindig meg is fog maradni. Mindig lesz olyan játékos akit Kim Dzsongun atombombája sem szedne le. Meg persze olyat sebez mint ha szőnyegbombázás idején egy mezőn állnál.
Tegnap is találkoztam egy ilyen playerrel. Mondjuk DZ-ben nem futottam össze cheaterrel már 2 napja... Ez nagy szó!

Nekem sajnos soha sincs szerencsém jó gear szempontjából, nagyon ritkán kapok jó cuccokat. Supplyból is. Múltkor egy random sráccal mentem, farmoltunk az új DZ területen, neki orrba-szájba exotic esett még az ablakból is, nekem meg szokásos arany hülyeségek, amikkel semmire sem megyek. A mostani alpha-t is nagyon sok idő volt mire össze tudtam tenni. - Szóval mindig lesznek olyanok akiknek jelentősen jobb cuccuk van mint neked/nekem stb.
.... Szvsz nagy részben ez szerencse kérdése.

-
Király amúgy,hogy mindenkinek hiper szuper build-je van 1-2 nap után.
Mindenki hallhatatlan DZ 1-5 szinttel,asszem jó ideig kerülöm a rohadt dz-t.
Majd inkább veszek ládákat.
Vagy inkább törlöm a játékot.-----
Aki azt írja,hogy a loot az jó az első héten az másik mátrix-ban játszik.

Soha nem látott szemét mennyiség árad a játékból,már eladni sincs kedvem,csak szét szedem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Kedden 1.5 óra DZ 7-9, nem nyúltam hozzá, és nem is mérvadó ez az idő, mert játékos elszaladt, igaz ketten voltunk. Mobok ellen elment. De sima DZ PVP tapasztalat szerzés nem volt.
-
Krissz1983
aktív tag
Valaki tesztelte a banshee szettet? Ha igen megosztaná a tapasztalatait?
-
Lifer092
senior tag
Én ma átszabom az Alpha-mat, mert még az 1.5 -ös állás van benne. Elektronikát feltornáztam 115k-ra tegnap 80-ról, de sajnos nagyon harmatos még... Szóval így lentebb adom a staminát is, és elektronikára teszek.

Meg lehet megnézem az Alpha-SMG kombót. Van egy jó kis MP5 -öm, meg egy Tommy Gun-om.

-
arnikusz
veterán
Ma este, ha van kedetek mentsétek már el legyetek szívesek a Last Stand kezdő összeállítását, mert szerintem nem úgy hozza ahogy ők kommunikálják.
Írtam, hogy tegnap volt hogy a másik oldalon volt 2db 10-es, és másik alkalommal 2db 11-es szemben az 1-4 esekkel.
A Tommy által berakott képen még ha összeadja az ember 45-40 az arány.
Míg néztem egy videót ott 78-39 (1.08 nál) [link]Ezekből természetesen messzemenő következtetéseket még nem lehet megállapítani.
Ma erre külön figyelemmel leszek, de lehet az van akit talál az adott szerveren összerak és kész.

Jó az a Magányos Csillag na.

-
ZsyfKo
senior tag
Kompetens talent a seekerre is aktiválódik? Ugye azt írja hogy képességre, de asszem 1.5ben a Pulse és firstaiden kívül másra nem igen reagált.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Csak azt farmoltam 0-24-ben, de megérte!

-
szcsaba95
tag
Valamelyik felszerelésen érdemes tűzfegyver vagy elektronika helyett életerőre pörgetni? Néztem ezeket a youtubereket, ott senkinél sem láttam ezt, de nem nagyon értem a dolgokat. Ha igen melyikre kell?
-
i@lex
őstag
PC-sektől kérdezném, hogy ezt miért nem próbálgatjátok?
PC-én a célzás gyerekjáték, nekem nem lenne kérdés, hogy ezzel menjek.
-
válasz
Rossonero89
üzenetére
Nekem DX12 volt,átraktam DX11,és azóta nincs az az akadás.
Ha ez nem segített volna,akkor toltam volna vmi jóval régebbi whql drivert.
(nálam a legújabb van)
Ami egyébként még mindig ott lebeg,és vissza DX12. -
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Magányos csillag! Azt olvastam itt anno, hogy OP lesz. AZ!

-
szcsaba95
tag
Healelni melyik build a jobb? a Reclaimer vagy a Taktikus? Utóbbiból van 4 darab jó, ki is próbáltam, elég jól működött, csak mivel egyedül voltam LS-ben a csapattársakat nem nagyon érdekelte, hogy én hova teszem le a heal ládát.
-
arnikusz
veterán
Jobban fekszenek az ellen Agentek Last Standban 5000 körüli tűzfegyverrel és a meglepetés erejével gránáttal és seeker minennal támogatva, de hiába van mellette 6600 feletti életerő, ha a képzettség 3000 körüli így a Fagyi visszanyalhat, meg amit írtál Rambózás nincs csak taktika, meg figyelni a számlálót, mert ha eléri a majdnem 15 ezret vége a meccsnek.
-
i@lex
őstag
Ezért írtam, hogy Last Stand-re raktam össze ezt a szettet, ahol gondolom senki sem egyedül rohangál.
Ha a csapattal együtt mozogtok nem a healelés a priorítás. Ebben a játékmódban a gyorsaság szerintem a legfontosabb, hogy minél előbb fektesd le az ellent, vagy te fekszel, tök mindegy mekkora toughness-el mész be, ha 2-3-4-en lőnek rád egyszerre úgy is fekszel.De azért természetesen minden teljesítmény módosítón 6 %-os elsősegély öngyógyítást raktam.
PVE az más tészta, oda ezt fogom kipróbálni: [link]
-
válasz
Rossonero89
üzenetére
Váltsd át DX11-re.
---------------
Historian,nagyon jó kis tűzijátékos fegyó lett.

Nekem nagyon bejön. -
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ha nem akkor meg keresed a

-
Soulles
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rossonero89
üzenetére
úúúúpsz...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ilyenek tudják igazán milyen a torkos csütörtök...