Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
válasz
yozsee11 #32897 üzenetére
"Szombat délután Anonymus-al az új DZ-be összefutottunk egy olyan játékossal aki pár mp-ként a majdnem nulla életerőről egyből overhealbe került" Magas képzettséggel taktikusként és Reclaimerként megoldható akár 4-5 sec-enként .Igaz ilyenkor általában a szívósság nudli.
-
yozsee11
aktív tag
Nekem kb 6-7 kisérletből egyszer sikerült Delta nélkül végigmenni. Ott ugyanúgy mint Survival esetén a szerzett ponszám alapján ládákat kapsz...szóval a hajunkra kenhetjük...
Szombat délután Anonymus-al az új DZ-be összefutottunk egy olyan játékossal aki pár mp-ként a majdnem nulla életerőről egyből overhealbe került. Szánalmas....
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #32887 üzenetére
Nem is értem ezt az egészet ... hogyan van ez ?
Meg kell venni a jogokat , hogy lehessen azt a programot használni, és ilyen sokba kerül , hogy nem teszik bele a játékba a cheat védelmet ???
Vagy ők írják a cheat - eket ?
Érdekeltek benne ? mert most már nem tudok mire gondolni ...
ja, és mi a Last Stand végén a "jutalom" , ha megnyeritek a meccset ?
Csak mert még egyet se sikerült végigtolni, mert mindig Mike meg Delta lett a vége -
SkyS1gn
félisten
Max szerintem kissebb apró free dolgok lesznek innentől. Legtöbb játékban amikor vége a fizetős mókának letojják magasról a játékot és frissítéseket sem igen kap. Mitől lenne a DIvision különböző. No meg ha a fizetős DLC-kben most először bővítik a mapot azt is csak DZ-ben egy "kicsit", nemhinném hogy ezután még újabb részeket fogunk kapni.
Pedig jólenne ha Manhattent megcsinálnák, vagy a játék elején lévő részt kiterjesztenék még egy kicsit és át lehetne menni a Manhatten hídon pl... a propok és a szett meg is van egy része, kicsit kibővítik, kész. Majdnem olyan lenne mint az első gameplayben
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #32890 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Még mindig az a fő probléma, hogy az ilyen nyomorult csalókkal nem csinálnak semmit, hiába van report gomb az értéke egy nagy 0, ezért is töröltem tegnap a PTS-t, marad a normál játék 1.6-ig.
Az biztos az első nap szabi és Seekr vadászat lesz, addig meg max. 100 millió sima credit összegyűjtése a láda vásárlásra.
Apropó arról volt szó, hogy a ládák ára változni fog, remélem nem.
Meg a túlélő lerakatokat elrakom, tegnap két körből lett 10 db és érezhetően kevesebben vannak a Survivalban és keveseknek is sikerül végigmenni rajta.
-
törölt tag
válasz
micafighter #32827 üzenetére
"gondolom csak a szokásos szívósság bugoltatás, 70% armor + mobile cover bugoltatás így olyan 1,2M" Ha egy ilyen játékost lövünk ketten vagy 4-en az elfogy 1-2sec alatt de ezek nem haltak meg. Volt olyan játékos, hogy 4-en tudtuk lelőni az első szegmenstróla
-
RazoR
veterán
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #32884 üzenetére
:-)
Többször elolvastam a hsz-od és akárhogy töprengek rajta nem jövök rá,hogy mit értesz ez alatt:
"Legalább a 3db zöld lenne azonos szett."
Írd meg légyszives. :-)
Egymás alá kellene rakni a 3 zöldet?Vagy csak a fegyverek kiegészítőjénél mondod a 3 zöldet?
Magas ez még nekem,bocs. :-((Ő csak a védelemre/tűzerőre/életerőre gyúrt mindig.Nem hiszem,hogy tudja azokat amiket ti is kisujjból írtok minden hsz-ban..
De szerintem ez teljesen rendben van,aki nincs ilyen kemény játékosok között,mert csak magányosan játszik esetleg néha-néha hozzá hasonlóval nyomja persze,hogy nem vágja annyira a témát. :-)Kérem írjatok!Akármilyen ötlet nagy segítség. :-)
-
törölt tag
Azért ez így érdekes lesz. A pts is tele van csalókkal.
-
Elims
veterán
Most játszottunk egy kicsit a barátommal és felmerült egy kérdés.
Melyik a fontosabb egy kiegészítő cuccon?(ha mondjuk kalibrálom)
Adjon -csak egy példa- +120 páncélértéket vagy adjon xxx életerőt?Megcsináltam a főbázis (postahivatal) kerületében az összes küldetést,de nem adott semmilyen szekrény lehetőséget a jtf tiszt. :-/
Egyszer kiírta,hogy menjek vissza a legelső kerületbe -talán- a testvére miatt(?),de azonkivül semmi.
Abban a kerületben nem jár ilyesmi?
Egyébként visszamentem oda,majd újra vissza hozzá,de semmi. :-/Vmint..lenne még két erősebb kérdés.Biztos tudjátok rá a választ,de -szerintem- nem lesz egyszerű.
Mivel most is adott komoly pénzmennyiséget a barátom (500e fölött..) szeretném vhogy viszonozni neki.
Ő sem tud mindent -szerencsére-,ezért titeket kérdezlek.
Ez az ő karaktere:Azt mondja,hogy bármit csinál már nem tud emelni az értékeken.
Ti kemény Profik vagytok,ti mit tudnátok még kihozni ebből?
Lehetne még vmelyik értéken emelni?
Ha igen,hogyan csinálnátok? :-)+Van két arany színű tárgya.Mindkettőnek a Neve is arany!Miért?Esetleg ha többet rak be ilyen egyformákat adnak egymásnak vmi pluszt?
Ha vki játszik ps4-en és lenne kedve fekete zónázni kicsit,írjon üzenetet. :-)
-
HKorn
veterán
2-es Alpha bónusznak Predatory talenttel mennyire van értelme? Gyorsítja a predatory heal-jét az alpha bónusz?
És predatory+2-es Nomad bónusz?
-
i@lex
őstag
Nézegettem az 1.6-al kapcsolatos hsz-ket, és abban egyet kell értenem, hogy nagyon ráfér erre a játékra végre némi stratégia és skill, mert ez a PVP-nek nevezett gyötrelem vicc, de ha csak a PVP:
Pár napja elkezdtem picit újra játszogatni vele, és még mindig megdöbbentően tapasztalom, hogy mennyire sok nyomorult agyatlan noob játszik ezzel a játékkal, gondolkodás, és normális gearek összerakása nélkül.
A "szuperemet" már át kellett raknom sok szituban az élesztős mókára, mert mindenki esik kell, rushol, aztán csak pislog, mint hal a szatyorban, a bokámnál, hogy élesszem már fel őket. Olyan fájdalmas lenne néha ésszel és okosan játszani???
Itt is írták páran, hogy elvileg az LVOA-C a meta, de botrányos, hogy mennyire nem adja nekem.
Az ACR vagy a Scar sokkal "kényelmesebb", és jobban is olvad tőle az enemy, pedig mind a kettő godroll.- Hja, és remélem a sniperek nagyobb teret kapnak pvp-ben a jövőben -
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #32878 üzenetére
Nem egy ez ma nekem. Ezért írtam hogy Crit esetén, mivel a kritikus sebzést növeli 15%al.
-
ZsyfKo
senior tag
PVP-re melyik jobb Halálos vagy Fogékony? azért nem tudok dönteni mert a halálos állandó +15%dmg de csak crit esetén, a Fogékony meg +10% alap és crit sebzésben is de csak 10m-en belül.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
b0n3dr4g0n #32873 üzenetére
Ja persze ezt én értem, de azt nem hogy alapból egy fedezék rendszert használó taktikai játék, képességekkel, akkor miért nem ebbe az irányba próbáltak már elején is menni? Erre most a pvp egymás arcába mászó keringő... akkor hagytam abba amikor random csapattal elmentünk pvp-zni és semmi másról nem szólt csak hogy ellenőrző pont előtt agyatlanul lőtték egymást a játékosok, a lényeg az volt hogy aki épp rouge volt azt öljék.
-
DokiBaxxi
őstag
Egyetlen bajom van jelenleg talán a PVP-vel (legalábbis ez a legidegesítőbb), hogy nagyon függ attól, hogy milyen a szerver. Vannak egyrészt a delták. Volt, hogy 3-ból 3 meccset nem tudtam lejátszani, mert deltával kivágott.
De a másik dolog, hogy ha valaki laggol vagy a szerver nem túl jó, akkor átmegy a PVP a full luck kategóriába. Tegnap kb. minden meccsem olyan volt, hogy össze-vissza laggolt minden (annak ellenére, hogy nem volt poor conenction to host server), volt olyan, hogy lelőttem egy csávót, egy helyben állt, majd mikor a földre került, elkezdett csúszni a földön össze-vissza. De pl. csomószor úgy haltam meg, hogy nem sebződtem, majd egyszer csak az egész HP-m 100-ról 0-raÍgy azért nehéz taktikázni...
Ha ez kijön az éles buildre, a szervereknek nagyon a topon kell lenniük, különben az egész PVP élmény egy kalap sz*r lesz.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
b0n3dr4g0n #32865 üzenetére
Szerintem jó lett a tárazás, pont ez miatt lett más a pvp, nagyon élvezem most és jó látni hogy végre van taktika és fedezékek kihasználása. Szoktam röhögni hogy vannak még akik rohangálnak és próbálnak régi módi szerint 2m-ről ledarálni, de mindig belebuknak. Viszont skilles karik most nagyon kemények.
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Kipróbáltam végre a PTS-t. Rosszabbra számítottam így Alpha ügyileg, de nem vészes. 2 m4 el probáltam, szerintem teljesen jól használható. Csak ez az újratöltés teljesen értelemetlen, és idegesítő. nekem a 481 szívóssábból ami 55.6% armor volt eddig. lettt átpörgetések után 337k szívósság 243k élettel, és 32% resisttel. De mondjuk az életerőt nem pörgettem mindet a maxra. Az elektronikás cuccal is 227k életerőm lett. És 32% resisttel. Én azt vettem észre, hogy kissé élvezetesebb lett a PVP. Mondjuk egy orosz gyeerek itt sem bírta, hogy ne cheateljen, teleport, + rpm azért befigyelt a noobjának. A lényeg bizonyos dolgokban újqra meg kell tanulni játszani.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #32862 üzenetére
Kipróbáltam, valóban nem adja hozzá ha exotikus fegyver a fő fegyver. Ha két m4 van bent amik ugye nem exotikusak, akkor müködik. Viszont nem tudom, hogy ezt igy akarták direkt, vagy csak bug.
Másik érdekesség: az adept és a competent talenten is változtattak, ha fegyvert váltasz eltünik a bónusz, szóval az oldalfegyveres +2 talent már nem müködik PTS2-őn.
Patch notesból persze ezt is kihagyták.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #32850 üzenetére
Ezt írtam. Hogy úgy raktam be de nem adta a statokhoz a + talentet.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32859 üzenetére
Akkor az ingyenes lesz?
Vagy csak nekem képzavar ez így a Nem lesz több fizetős DLC kijelentéssel?
-
xyvalaki
aktív tag
Tegnap olyan dolgokkal találkoztam, pedig az 1.6 még nem működik elvileg, hogy az agyam eldobtam. Olyan volt mint az új FZ részben a föld alatt. Aztán a sima célpontinfó felért egy Sólyom betöréssel. 3-4 nevesített jött folyamatosan, mire csak oda értünk. Szó szerint végig kellet harcolni a fél várost egy darab infóért. Aztán valamiért eltünt a szívósságom és a DPS. Kb a a felére esett vissza anélkül hogy bármihez nyúltam volna. Elég fura volt az egész.
-
válasz
Anonymus23 #32834 üzenetére
Hát a második meccsen amit pénteken játszottunk össze is futottunk max.rpm barátunkkal
Valószínűleg nem tudta kihasználni a cheat-jét nagyon mivel tele volt a csapatuk és nálunk talán 6 ember volt összesen ezért csak annyi pontot gyűjtött (valamivel 41k felett végzett ha jól emlékszem, mondjuk legalább 2 másik ruszki pajtása is összeszedett fejenként 26k pontot a meccs alatt...) mint a mi csapatunk összesen
Viszont ha úgy nézzük akkor a last stand-ben a csalók előbb vagy utóbb egymást fogják szívatni mivel a játék a játékosok teljesítménye alapján állítja össze a 2 csapatot (már amennyiben nem szúrják el túlságosan). -
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32851 üzenetére
És mi a helyzet a Year Two-val? Vagy Division 2 lesz? Vagy nem lesz semmi?
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #32855 üzenetére
El lehet majd szórakozni vele, de az átlövök mindenen és egyéb csalók nélkül.
Még szórakoztam egy keveset a Frontline -al, még a Hildr-el ő az arany- és Eir-el, ő az ezüst és kinti PVE bossok dobálták SEEKR szett elemeket, de ennyi töröltem a PTS-t és vissza a gyűjtőgetésbe. -
myckey
veterán
válasz
Ez kell a népnek, meg esetleg még a medvedisznóember jelmez is jöhetne!
A DLC-s rész az úgy rendben van, ha azt a rendszert követik, mint a rainbow-ban.
Bár kérdéses, meddig terveznek a játékkal.....életbe léptetik-e még itt is, mondjuk az év későbbi szakaszában, valamikor. -
pzstm
titán
válasz
micafighter #32838 üzenetére
Nice...nem tudom maradjon-e akkor firecrest dps overheallel (seeker mine helyett), vwgy valami mas legyen, tactician authority mondjuk...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
ez bizony fontos... Nem is értem jópofa meg minden, de lenne mit csinálni a játékon ezek helyett.
-
vegitossj7
addikt
Nyusziruha is lesz majd igazi pénzért... Erre ment el az erőforrás.
Nem mellesleg: Nem lesz több fizetős DLC
-
ceripapa
aktív tag
válasz
micafighter #32847 üzenetére
Ahogy néztem most pér percre fellépve, gearből a skill pwoerosoknak dobni kell a vérteket, térdvédőket , ksztyüket
, tásktát megtartani amig elbbiek nincsenek meg .
arp elveszett
(3-4%-ra csökkentve térvédőn) , de sebaj pve-re ott van minorba a elite sebzés.
Most tesztelem az urban mdr-t 3k fp-vel 36,3k base damage -
micafighter
nagyúr
The Division | State of the Game 26th Jan (HIGHLIGHTS) Feat. Last Stand on PTS, SEEKR Changes & More: a mobok 100%-os pontosságáról kezdenek itt épp beszélni
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #32845 üzenetére
Koszontem szepen
-
pottyoske197
tag
sziasztok
kerdesem PTS be. 4 dik karakterem nem volt elinditva direkt az 1.6 os frissites miatt, elolrol vegiogtolnam, vagy valamikor kesobb. PTS ben most elinditottam, azt irtatok valamikor par napja hogy ha uj karaktert inditok akkor 30 astol kezd, ez OK es amit nem ertek, hogy kapok felnyitatlan ladat szetfelszereleshez ??????????mert en semmi egyebet nem kaptam, szepen sarga osszevisszaba beoltoztetett es annyi, egy Lvoac es egy MK4.. konnyugeppuskat adott felszerelve es 26 db setmodosito marhasagot 30-33 szintig amit mind eladtam semmire nem jok
Szoval kellene kapjak felnyitatlan ladat ?? es ha igen hol, vagy hogyan ??
-
myckey
veterán
válasz
vaakuum #32839 üzenetére
Ismerős a beakadás.
Haverral mentünk túlélőzni, erre fel egyik ajtó mellé lecövekelt, a sarokba.
Az volt a "mákunk" , hogy a közelben találtam egy mobot, akit sikerült oda csalnom, és kinyírta a havert, én pedig utána a botot....majd aztán újra élesztettem a cimborát.
De volt már ilyen PvE Fő küldiben is.
Akkor szintén az volt a megoldás, hogy jött halál a csapatra, és újra kezdtük az előző mentési ponttól.(#32838) micafighter
Oda tette a srác a képzettséget. -
ZsyfKo
senior tag
Turret most tényleg túl jó lett, ma is belefutottam egy flame turretbe Last standben azonnal kiugrottam de így is megölt. First aid szerintem most jól healel, vagy a modosító miatt nincs nálam gond, viszont a medkit semmit nem ér, azzal csinálhatnának valamit.
Exotic fegyverek semmilyen formában nem működnek Alphával? Beraktam primarynak úgy mutatta hogy hozzá adta az M4 3 talentjét de a statokban ezt a változást nem láttam.
-
micafighter
nagyúr
-
vaakuum
addikt
Nincs ebben a játékban egy rohadt ingame státus jelentő lehetőség? Survivorban a nyomorult beakadt egy szövetesláda és egy mosógép nyitott ajtaja közé, és nem bír kijönni... hurrá új tartalom, több helyre lehet beragadni
-
micafighter
nagyúr
-
Serpiko
addikt
válasz
Anonymus23 #32836 üzenetére
Tudtam nem véletlenül mondják rám haverok Noob!
Thx bro!
-
sith7
félisten
csodás
nem is értem, miben reménykedtem
-
Anonymus23
veterán
Be tudnak jönni. Ahogy Yozsee is írja...
De pl tegnap egy ruszki simán PTS DZ-ben lelő kocsin keresztül. Ott ugatott, amikor is rákérdeztem, hogy ugyan mondja már meg, hogy miért lőtt le kocsin keresztül, akkor abbamaradt az ugatás...
De 1.6-ban a sniperes 2-3 lövéses nyomik ideje jött el, egy kis aimmal megspékelve, 100 méterről 1-2 lövés vagy neki...
Tegnap is volt, 3 manhuntra mentem egyedül, fedezékben voltak, vártam elég sokat, hogy megunják-e, és rámjönnek, de nem, de ahogy kidugtam a fejem, abban a pillanatban már lőttek is, még az is aki nem látott rám...
Rohadtul unalmas már, hogy miért nem tesznek bele anticheatet... -
Serpiko
addikt
Nekem az 1.6-ra nem frissít a játék steamen van meg a gém a season pass is megvan. Automatikus frissítés be van kapcsolva steamen belül. Megoldás vajon mi?
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #32830 üzenetére
sebzése jó annak vagy mi? mármint PVP-ben?
-
myckey
veterán
Hirtelen azt hittem ,valami chat ablakot nyitottam meg, de aztán látom, hogy valóban a Div. topicban vagyok......
(#32826) Elims
Befolyásolja a képességeidet.
Mikor egy adott "skillt" kiválasztasz, ott lehozza az alap tulajdonságait, valamint , hogy az általad használt/épített Képzettség/elektronika , mennyire módosítja azt.Erre lehet szintén karaktert építeni, Gear Settet össze rakni.
Valószínűleg az 1.6 -ban nagyobb szerepet is kap majd, fórum társak beszámolói alapján. -
micafighter
nagyúr
válasz
venomka1 #32804 üzenetére
Skillpowered mennyi pts-en? Amúgy nekem olyasmi rémlik hogy seeker minenál a PvP sebzés módosítót piszkálták meg. Pl fegyverre ugye a PvP módosító 0.48, a seeker minenak nem tudom mi volt eddig és mi lett.
(#32811) pzstm : PTS2ön már nincs annyival több élet, minden életforrást nerfeltek (felszerelésen a plusz páncél helyetti plusz életet nerfeltek PTS1hez képest eléggé, a stamina hp szorzót meg ugye felére nerfelték.)(#32805) players111: gondolom csak a szokásos szívósság bugoltatás, 70% armor + mobile cover bugoltatás így olyan 1,2M az alap szívósságuk ha jól tudom.
-
Elims
veterán
Razor: Köszönöm!! :-)
LeonAran: +"Fegyverkészletet (nem fegyver alkatrész) DZ-ben harc közben dobnak az ellenfelek."
Köszi Mindent!! :-)
Még csak akkor annyit írjatok meg légyszives,hogy az a képzettség és az alatt lévő elektronika mire jó?
Ezt csak azért érdemes növelni,hogy ha van olyan fegyver aminek a tulajdonsága x elektronikától működik akkor az meglegyen?
(Jól megtekertem.. :-// remélem érteni fogjátok.) -
törölt tag
válasz
szatyor1972 #32824 üzenetére
Pontosan tudom milyen Ő. Ettől függetlenül néha jókat lehet nevetni az ámokfutásain.
-
venomka1
aktív tag
válasz
#35434496 #32821 üzenetére
Ismeros. De akkor szervert valtunk. Pl egyik nap talalkoztunk egy csapattal, es kb 5x haltunk meg, elotte megoltunk mindenkit. Az egyik jatekos gyanus volt,mert futas kozben hatrafordult es azonnal 2 onket kitorolt, jelentettuk, es 2 nap mulva valaki irta hogy bannoltak, tehat igazunk volt.
-
törölt tag
válasz
venomka1 #32819 üzenetére
Addig jó míg meg nem unják. Pl: Kitöröltük 2x a 4 fős ruszki bandát erre visszajönnek aim-al. 50 méterről haltunk instant.
Van olyan csapat akik addig halnak míg Manhunt nem leszel utána meg kitörölnek 1sec alatt.
Azért az tetszett, hogy Mengele elnevezte az ellenőrző pontokat klónozónak. -
törölt tag
válasz
szatyor1972 #32813 üzenetére
Szatyor ez csak egy játék. Én is mentem ellene le is lőtt 1.3 és 1.5-ben is a szarul megépített szettem miatt. Bár (Mengi szerint engem zavar az egér meg a bill azért nem tudok játszani.
)
ui: Nem mindenki Peter Aerts!
-
venomka1
aktív tag
válasz
szatyor1972 #32814 üzenetére
Persze,most meg jobban
Es te surun halsz meg mindig, vagy mar neha tul is eled a harcokat?
Amugy baratsagos 4v4 re gondolt mengele. Vedd fel ismerosnek.
-
venomka1
aktív tag
válasz
szatyor1972 #32807 üzenetére
4v4 ezni nem volna kedvetek,demmerrel?
-
venomka1
aktív tag
Aki seekermine-t hasznal most,az 1.6 ban elfelejtheti, fikát sebez,nevetsegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest