- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Jelenleg az Alpha Bridge DPS huszarkodas miatt nincsen kiborulas amugy?? Amiatt sokkal kevesebb hisztit lattam...
-
DokiBaxxi
őstag
Nem következik a hsz.-emből, hogy a PvP miért prioritás?
A megjelenés óta a PvP egy kalap sz*r, legyünk őszinték. Nyilván kezdeniük kellett valamit a dologgal, PvP kell endgame contentnek az embereknek, azt lehet csinálni a végtelenségig. Ha PvE contentet nyomnak az mindig repetitív lesz egy idő után.A prémium hülyeség meg... elmehetnek a ...ba
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32986 üzenetére
Nem, abban a következő grafikonon látható tendencia volt a motiváció. Amelyen már most látható, hogy az ugyan nem teljes, de reprezentatívnak tekinthető minta már nem elégedett.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
myckey #32981 üzenetére
Egy idő után mindenkinek elege lesz,ha 1.0 óta nyomon követted volna a fejleményeket te is megértenéd hogy 1.4-1.5 környékén érték el azt a szintet amit a megjelenéskor is elvárható lett volna (mínusz az anti cheat,a szívósság bugoltatás,stb.). Most meg visszalépnek 1.3 környékére,a balance ne csak nerf-ből álljon,smart cover buff-al meg megint előjönnek a lelőhetetlen játékosok (persze eddig is voltak....) és ez csak a jéghegy csúcsa.
-
VTom
veterán
Én viszont tudok, hova lehet írni?
Nagyon gáz ez így
Szerintem 5 dolog kellett volna az 1.6-ra:
- set balance. pl. Alpha nerf mondjuk csak az ingyen talent jöjjön át a fő fegyverre, Predator, Alpha, Sentry, Striker kb. egy szintre hozása
- Bővített DZ
- Last Stand játékmód
- Glitchek, bugok javítása
- BattleEyeSemmi más.
(#32982) swagger55 Én szivesen vállalom a fordítást, és a publikálást.
-
DokiBaxxi
őstag
Na akkor mi lenne, ha, ahelyett, hogy mindenki elkezd itt sírni, mint egy ötéves, összerakna a topik egy listát, egy leírást, egy akármit, hogy mit is kellene változtatni a játékon és valaki lefordítaná angolra és kirakná redditre/összerakna egy videót angolul? (a reddites dolgot vállalom)
Nem egyszer mondták a SOTG-ben, hogy ötleteket vettek redditről, szóval akár jól is elsülhet a dolog. Maximum nem azonnal, hanem 1.7-re.
A másik, a PTS 2. hetében járunk. Broken a játék (1.6), felfogta mindenki. De lesznek még patch-ek, lesz változtatás, nem ez a build fog élesre menni.
Elég sokan úgy vagyunk itt szerintem, hogy szeretnénk, hogy jobb legyen a játék és mivel egyértelműen bebizonyosodott, hogy a massive nem tudja menedzselni az egészet egyedül, kell nekik a közösség segítsége. Aki szereti a Divisiont kifejezetten, annak a Wildlands se lesz megváltás szvsz.
-
myckey
veterán
R.I.P. Division!
Ez most menő!
-
pzstm
titán
En azert remelem nem lesz ennyire negativ a cucc...most hogy 1.4 es 1.5 ennyire elvezetes
amúgy no offense, de 1.2 vagy 1.3 volt, mikor elég combos élettel, iszonyat magas DPS-eél járkáltunk 45-50 ezer skillpower körül....mindenki smart coverrel...durva damage resilience volt...60% körül csak a smart covertől....akkor nem volt ekkora baj? főleg hogy DPS karival ekkora skillpowert össze tudtam rakni???
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #32974 üzenetére
Mikor lessz feltetoválva?
-
RazoR
veterán
válasz
TommyS_27 #32975 üzenetére
Amennyi energiát belefektettek ezekbe a kozmetikai szarságokba, azt ha a használhatatlan Set-ek használhatóvá tételére fordították volna minden jó lenne. Arra nincs kapacitás, hogy az alphán kívül minden mást használhatóvá tegyenek, de arra van, hogy az alapokat csesszék szét megint feleslegesen? Nem véletlenül jött vissza annyi játékos 1.4-kor, végre olyan lett a játék amilyennek megjelenéskor kellett volna lennie! Oké, nerfeljék az alphát, de ne ennyire! A többit buffolják fel! Ahogy G is írta elég lett volna pvp/pve terület bővítés, új tartalom, minimál balance és ANTICHEAT! De ez ami most lesz egy hatalmas vicc!
Ha tudnék úgy angolul ahogy sajnos nem tudok megírnám nekik csak hogy jobban érezzem magam! (jelentősége úgysem lenne)
-
Revan_HUN
újonc
válasz
#35434496 #32972 üzenetére
Igazából a kezdetekben kellett volna így kijönni a játékkal, nem egy 1 éves fejlődési vonalat, mely szerintem az 1.5 el érte el a csúcsát, teljesen tönkretenni. Most csak tényleg egy Last Stand meg Battleye kellett volna oszt jó napot. D én a Ghost Recon Phantoms után nem lepődöm meg hogy egy jó koncepciót Uborkáék elcsesznek.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #32972 üzenetére
Ez a sok kozmetikai baromság tök jó! Terelésnek! Új emoteok meg skinek természetesen pénzért!
GG
Nerfeljünk hülyére mindent negyedjére mert nem tudjuk hogyan lehetne máshogy "balanceolni"! A klasszikus DPS buildeket rontsuk el, helyette a skill power legyen a nyerő historiannal!Újra smart coverben csücsülni izgalmas lesz!
Hozzunk be PvP tartalmat ahol nem véd semmi anticheat a büdös csalóktól! De ne javítsunk glitcheken mert fogalmunk sincs hol a hiba!
Lövésük sincs mit csinálnak! Mondjuk ilyen emberekkel a kirakatban....:
-
törölt tag
R.I.P Division.
Bővített Dz új pvp, pve tartalom és BattlEye!!!! Ennyit kellett volna tenniük a kedves programozóknak.
Helyette elb@szták az egészet. -
Lefty
addikt
Nem tudom miert kell minden patch-el ilyen szinten felkavarni az allovizet. Teljesen elvoltunk az 1.5-tel mar, csak kicsit a jatekteret kellene boviteni, uj dolgokat belevenni. Nem belefosni a kozepebe az egesznek meg a tetejeben. De mar annyiszor elcseszerintettek sok mindent es soha nem birtam ott hagyni, mert amugy meg annyira addiktiv es kiraly az egesz. Kivancsian varom a final patch notes-ot.
-
TommyS_27
senior tag
mindig van lejjebb...
Egyre szánalmasabb ez a "fejlesztő" bagázs, na meg ez az "elite" task force! mintha egyik sem játszott volna ezzel a játékkal!
Megvárom mi sül ki ebből, még van egy hónapjuk... de ahogy Én látom ez csúszni fog pár hónapot! Jobb is lenne!
-
RazoR
veterán
Ez a játék ennyi volt! Úgy szétcseszik az egészet ahogy illik! Kár érte, de sajnos ilyen dilettáns fejlesztőkkel nem csoda! Az anticheatről meg ne is beszéljünk...
-
bunfi
őstag
A nagy pvp megváltás. Ja várj, nem...
Igazából annyira nem is vagyok meglepve, túltolták. Megint.Az idevágó számok Redditről: [link] 5-7-15 másodperces cd... TÉNYLEG????
-
myckey
veterán
A 6 darab helyre, te úgy rendezed el a felszerelést, ahogy jól esik.
A bonus a Gear-re úgy jár, hogy az adott settből 2 , 3 vagy 4 darab van meg. ( 2 után az első bonus, 3 után a második, 4 db. után mind a 3 bonus aktiválódik )
Tehát rakhatsz össze te 2-4, 3-3, 2-2-2 összeállítást is, vagy akár a 4 darab egyforma mellé, 2 darab neves arany felszerelést...
Fegyverben nincs. Ott a jártasságai/Talentjei vannak. Illetve ugye a Gear sett bonus, kihatással van a fegyverre, vagyis össze kell őket hangolni...
Nagy vonalakban.
-
Elims
veterán
Köszönöm szépen!!!!
Erre magamtól szerintem soha nem jöttem volna rá.Azt a halvány jelet kell figyelni a cuccokban.
Ezek szerint az komolyabb mint az arany színű! :-o
Mi van akkor ha összeszed 4 egyforma jelűt+2 másik egyforma jelűt?
Akkor azok összeadódhatnak?
Fegyverben is lehet olyan szett vagy csak a kiegészítőkben?Ha ezt megcsinálja,közeletekbe fog érni?
Nagyon tud harcolni,lövéshez,stb-hez nagyon ért,de ugye hiába ha mondjuk a másik játékosnak dupla akkora számai vannak az adatlapján..ezért kérdezem. -
Emppu85
tag
válasz
Rossonero89 #32956 üzenetére
köszi szépen..ruházatnál nem láttam,így akkor valószinüleg a spec marad..rá is nézek..köszi még egyszer
-
DokiBaxxi
őstag
Na, talán most már lehet majd játszani is
-
arnikusz
veterán
Nagyon nyomi loot rátával- tehát gyenge item tulajdonságokkal mint tapasztaltam PTS-en, benne van a pakliba.
D4M13N-fórumtárs-azért még nyugodtan farmold őket a Warlord eshet Clear Sky-on ami egy összeszokott csapatban pikk-pakk megvan- nem is szólva a PxC-ről amit ad és eshet ládából is. Természetesen Falcon Lost -on is- [link]
Lifer: összefoglalóból 1.5 named gear- [link]
-
Emppu85
tag
Hali..tudtok nekem abba segiteni, hogy fel lehet oldani ingyen az ubisoft oldalán a játékhoz öltözéket..pl siege ruhát,meg háttérképeket..
Az lenne a kérdésem, hogy ezeket a ruhákat fel tudom tenni valahogy a karakterre? -
Lifer092
senior tag
válasz
Rossonero89 #32951 üzenetére
Lehet bitang marhaság, de egy reddit-es Division topikban azt olvastam hogy a Barret-re 0.1% a drop chance. Amiben lehet is valami mert már én is becsukom a szemem és látom magam előtt a Lexington küldit, annyit csináltam, eredménytelenül.
-
Lifer092
senior tag
Érdemes most Survivalt csinálni, vagy 1,5 óra játék, 6 leküzdött Hunter, majd sikeres kimentés után kivág Deltával?
-
Rossonero89
tag
Milyen elvetemült droprate van azon a ... Barret mellényen?
Mióta kijött az új patch, és behozták ezt a nevesített felszereléseket, soha nem esett még 1 db se! Nap mint nap hányásig csinálom a Lexingtont, nyitom a ládákat és semmi! Majd megkapom az 1.6-ba, mikor már egy forintot sem fog érni? (költői kérdés!)Valakinek meg már van egy kazallal.
-
Hocsika
tag
"De láttam már olyat is, aki szaladgál az ember után, hogy "helló", meg "please stop, don't run" aztán lelövi.
"
Hogy én ezen mennyit röhögök a mai napig...
"Mondtam, hogy állj meg!!!!"Amúgy tényleg nem szabad senkiben se megbízni DZ-ben, mert pont ezt használják ki sokan. Arra is érdemes vigyázni, ha valaki megy loot-ért, és folyamatosan fut mögötte egy, netalántán több ember, akkor ott lesz valami... Úgyhogy a kezdőknek is ajánlatos a mikrofon és a kommunikáció!
-
D4M13N
aktív tag
válasz
arnikusz #32945 üzenetére
Uhh,azt nem tudtam hogy pcx láda is lesz.Ez elég hülye megoldás.Legalább azért érdemes volt küzdeni.A weekly az oké,az legalább nehéz.De akkor nem küzdök.
Köszönöm az infót. Addig megnézem hova temessem a majdnem god AB set-et mert pts-ben mikor megnéztem majdnem összerogytam. -
RazoR
veterán
Cheater kérdés részükről megoldva...
-
arnikusz
veterán
válasz
D4M13N #32940 üzenetére
Nevesített fegyvereket, cuccokat, ha így marad tudsz venni 200 PxC -ládát a Terminalban+ a Legendary missiokon is kapsz ilyen ládát. Meg a heti teljesítéséért is.
Egy gond van csak az egésszel a mostani nevesített készletemből mindegyik jobb volt mint amit a PTS-en adott.
-
RazoR
veterán
Megkérnék mindenkit, hogy lehetőleg a trágár szavakat/jelzőket hanyagoljuk! Köszönöm!
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32942 üzenetére
Pont ugyannyi van,csak BF1ben sokkal több az értelmesebb aki konfigolja.
(#32942) Snip3r_HUN
Nem vagyok benne biztos,hogy lehet implemetálni addig amig ennyi minden kliens oldalon van.Ahhoz meg hogy szerver oldalon legyen komolyabban kellen költeniük szerverparkra és a probléma gyökere ebben rejlik,mert hogy nem akarnak.Világosan látszik a delta/mike/ stbböl hogy olyan olcsón szeretnék meguszni amilyen olcsón csak lehetséges. -
Snip3r_HUN
addikt
Nem azt mondom hogy nincsenek csalók,de a division-höz viszonyítva elenyésző. December óta kb. ~3-4-gyel dobott egy szerverre.
(#32939) TTomax: Amíg fizetős csalások lesznek nem lesz a csalók ellen végleges megoldás. A last stand pvp-re alapoz,az ubisoft-nál ott a battleeye csak implentálni kellene,a fejlesztőknek némi hajlandóságot kellene felmutatniuk arra hogy foglalkoznak a csalókkal ha már pvp-ről van szó.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32937 üzenetére
Nem tudom, hogy a BF1 most hogy áll, de én emlékszem vicces dolgokra a régebbi részekből
(#32940) D4M13N
Tegnap toltunk pár Clear Sky-t és esett kettő. A random loot az random. -
D4M13N
aktív tag
Ez a fránya medved se fog összejönni soha.Napok óta senkit se talál rá.Gondolom a PTS miatt.
De hogy a DZ-ben a Tommygun-t se dobja ki.Pedig tegnap három német srác meg még egy csapat volt akivel pucoltuk a dz-t.
Így száz óra LZ után újra visszamentem dz-be,nem volt olyan rettenetes,igaz hogy a végén egy srác xixoxi akármi névvel mind a nyolcunkat lelőtte egy pillanat alatt. -
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32937 üzenetére
Tudtommal FF van mindkettöben ami csak statot kér/néz,illetve néha csinál screenshotot ami a BF1ben aktiv a divisionban nem.Nem sokra mennek vele,mert az összes cheat fel van készitve rá hogy az overlay (esp) ne látszódjon,a cheatet meg ugy konfigolja ahogy akarja,akár legitnek látszóra is.Azokat nagy ritkán szurod ki,vagy egyáltalán nem.
-
bunfi
őstag
válasz
PETEE78 #32934 üzenetére
Ezzel a forgatókönyvvel valószínűleg búcsút inthetünk a Year 2-nek. Azok akik pedig bemennek a dz-be nem a csalók miatt fognak elsősorban lelépni, hanem az emberi sekélyesség határtalansága miatt. Jól megcsinálta a Massive a pszichológiai kísérletét, hogy mikor jön el az a pont, amikor az emberek megideologizálják, hogy miért viselkednek seggfejként.
-
TTomax
félisten
A játéknak pontosan annyi cheat védelme van mint a BF1nek...
-
PETEE78
senior tag
Viszont, ha hosszútávon nem kezdenek a cheat kérdéssel semmit, akkor azok akik ráuntak a PVE-re és benéznek DZ-be azok is le fognak lépni, illetve a játékot is leteszik.Mondván 150x megcsináltam már PVE-ben ezeket a küldetéseket, a sörvájvör mindig deltát ad, amúgy meg összeraktam a szetteket amiket akartam, de többihez már nincs idegem, mert mindig sz@r a loot, DZ-ben meg állandóan leszednek a csalók. Aztán elmegy inkább For Honor-ozni. Akkor lesz majd megint játékos visszaesés.
-
válasz
sixpak #32921 üzenetére
Igen, én is ezért vagyok úgy vele mostanában, hogy előbb lövök (ha nem néz ki nagyon neccesnek a szitu
) aztán kérdezek. Mondjuk magányos játékosra nem szokásom lőni ha csak nem rogue vagyok és ő jön oda (mondjuk legutóbb elküldtünk egy srácot mert rendes volt csapattárssal korábban és felhúzta) vagy éppenséggel büntetés van (pl. szedtük a supply dropot, odaállt egy 2 fős csapat csapattárs mögé aki lőtte az npc-ket majd közvetlen közelről lelőtték majd elfutottak).
Csak egy példa az ilyen bátor játékosokról a múlt hétről: volt egy négyes csapat akikkel oda-vissza lőttük egymást (mondjuk ők többször buktak mint mi) és a végén már 3 flame turrettel jöttek a hősök, de még így is meglettek csapva 1x vagy 2xSzóval annyira bátrak voltak, hogy később amikor összefutottam velük (épp mentem a többiek után a checkpointba mivel kicsit szétszóródtunk egy elhalálozás után) akkor megvárták míg beérek a folyosó közepére, kidobták az egyik flame turretet majd elkezdtek hátba-lőni, de még így is kiértem és csak akkor estem össze amikor mind a hárman körbevettek és lőttek.
-
VTom
veterán
válasz
PETEE78 #32929 üzenetére
szerintem most kb. olyan 70/30 lehet a PVE javára.
Most nagyon sok új játékos van, akik akciósan megvették a játékot, és még csak a szárnyaikat próbálgatják.
Azért is vannak most ilyenek, hogy 2mp alatt lelövik őket a DZ-ben. Amíg nincs közel fullos szett, addig elég egyoldalú lesz egy fullos alphával/Predatorral találkozni a DZ-ben.
-
PETEE78
senior tag
Nem lehet, hogy azért hisztiznek többen a tárazásra, mint a cheat-re (hozzáteszem nekem is szúrja a szemem nem is kicsit, ez most lényegtelen is), mert azok akik ezt szóvá teszik java része csak PVE-ben érintettek és baromira nem érdekli őket a PVP meg a cheat-erek? Arányaiban mennyi lehet a PVE és PVP játékosok száma?
-
Gabor777
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #32927 üzenetére
Akciós volt. Playon (a forgalmazó) szerintem kidobálta a felesleget néhány boltba (cd galaxis, mm), de ez már több mint 1 hónapja volt. Már biztosan megszűntek ezek az akciók.
-
Gabor777
aktív tag
Alacsonyabb szinten jó móka volt a DZ. 30 felett viszont botrány, amit néhányan leművelnek. Pont tegnap találkoztunk egy 4 fős csapattal. Én hülye, elkóboroltam egy picit, velem szembe jött valaki, kb másfél mp voltam neki. Nem tudom, hogy mivel ölt meg és hogyan....csapattársaimat természetesen szintúgy kivégezték pár mp alatt. Azt nem mondhatom, hogy gyengék a cuccaink, illetve volt velünk egy support is...mégis azonnal megöltek minket. Képtelen vagyok azt gondolni, hogy nem cheat volt...mindenesetre tetszik a játék. 4 ezer forintot mindenképp megér. Nagyon sok lehetőség van még benne, de erősen kétlem, hogy mindezt az ubi ki is szeretné használni...Wildlands az első videók alapján úgy néz ki, mint egy Division, csak más környezetben..
-
bunfi
őstag
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #32918 üzenetére
Ahogy időm engedi
-
Pyroo89
tag
válasz
ZsyfKo #32920 üzenetére
Ez a halhatatlan téma kezd elég idegesitő lenni , most délelőtt munka előtt kicsit beléptem szórakozni, nah összejött a team. jön velünk szembe két vér Iván , megse álltak mind a négyünket kb 3 másodperc alatt daráltak le, Nah respawn oké, az egyiket megtaláltuk , 4en az első élet szegmensét nem tudtuk lelőni, utánna el teleportált azt csókolom..aztán kb 8an lőttük őket de értelmetlen volt.
-
-
ZsyfKo
senior tag
Azért nagyon gáz hogy egy ilyen multi játékot minden csalás védelem nélkül kiadtak, az meg szánalmas hogy ennyi idő és visszajelzes után se képesek rá. Tegnap PTS-en Last Standben nagy nehezen leszedtem az ellen játékost és mielőtt letöltöm volna ütni beteleportált a társai közé és fél kelt full HP-val, szerencsére nem sokkal utána deltával vége lett a körnek. A másik hogy egyre több halhatatlan játékos van beszaladnak a tér közepére és leszednek mindenkit.
-
válasz
sixpak #32906 üzenetére
Hát ahogy Anonymus is írta, ha loot nélkül érkezel kimentésre akkor bizony le leszel lőve mert aki loot nélkül érkezik az nem segíteni akar hanem balhézni (ezt mutatja ugyanis a statisztika), de azok is gyanúsak akik cuccal érkeznek (álca) így jó eséllyel ők is le lesznek lőve.
A chat-ben meg hiába irogatsz azt az esetek 99%-ban senki nem látja mert szinte ahhoz, hogy folyamatosan látni lehessen ahhoz maximalizálni kéne az ablakát ami viszont így útban van. -
Anonymus23
veterán
válasz
sixpak #32912 üzenetére
Senkit nem érdekel, hogy mit írogatsz, akinek írogatod, az már 50x (vagy többször) járt úgy, hogy integettek neki és mondták is hogy "ííízi áj em frendlii, ríííli", és amikor megfordult, akkor hátba lőtték.
Loot nélkül mit keresel egy kimentésen? A többiek tudják, hogy én viszonylag pacifista vagyok (de tényleg), de a DZ-ben ha kimentünk és odajön egy csóka, egyedül (vagy többen) loot nélkül, akkor lelőjük, mert semmi keresnivalója ott, vagy maximum balhét akar, és többnyire ez az indok.
Rossz felfogással játszol. Csapatban kell menni, és ha nem akarsz balhét, akkor ne menj a másik kimentésére, vagy útközben csatlakozz be más pléjerekhez.
Ha esik valami jó cucc, akkor azért érdemes bevállalni, hogy rugó leszel alkalomadtán, mert XP/DZ credit/kulcs az visszajön bőven, de a jó loot az a fehér holló kategória.Ha meg játszani akarsz, és lövöldözni, és kell a kihívás, akkor menj egyedül UG 3 fázis 5 nehezítéssel. Na az kihívás, a DZ csak szivatópálya ahhoz képest.
(#32915) bunfi
#nyusziruha
MUST HAVEEz mekkora trollkodás lesz már, nyuszivadászat a DZ-ben!
Már csak egy kérdés, hogy mikor lehet már kapni?Ez mekkora igazság:
"For solo player that get ganked a lot we created a bunny outfit so that so really look like a prey for a hunter" -
bunfi
őstag
válasz
Rossonero89 #32911 üzenetére
Eredetileg is ez volt a terv a Massive részéről: opportunisták, trollok, glitcherek, parasztok előnyben (persze amikor még nem visszakoztak azzal, hogy a DZ egy lehetőség, hanem konkrétan kimondták: ez az endgame).
Persze azóta változott egy-két dolog. Van ami előnyére, van ami hátrányára. De ez nem fog változni, mert van egy kis réteg, akiknek ez így jó. Kell a saját kis életükbe egy olyan hely, ahol kitölthetik a haragjukat a világon.
Egyébként most rengeteg kritika éri a pvp-t, de ennek sem lesz túl sok foganatja, ahogy eddig sem volt, mert nem hajlandóak meglépni a nulladik lépést: anticheat. Bár az elsőről sincs fogalmuk, mert amikor vegitossj7 indított egy témát a Ubi fórumán, hogy van ez a 70% armor glitch és a mobil cover glitch, nem igazán volt rajtuk érezhető, hogy tudnák vagy egyáltalán felfognák, hogy miről beszélünk. És ez csak egy az ismert exploitok közül, a kérdés az, hogy mennyi lehet még?
Apropó: itt az összes datamineolt új vanity szett, lesz fizetős bőven. #nyusziruha
-
VTom
veterán
válasz
sixpak #32912 üzenetére
Nem szabad senkiben sem megbízni a DZ-ben
Az igazság az, hogy ritka az önzetlen játékos a DZ-ben.
Mert ha helikoptert hívok, és odajön egy játékos. Ha van rajta loot, akkor biztos fel akarja akasztani, de akkor a miénk nem fér fel, ezt hogy képzeli? Lelőjük. Ha nincs rajta loot, akkor meg mit is keres itt? Lelőjük.
Hasonló a szitu, mikor manhuntokat vadászunk idegen játékosokkal, lövöm a manhuntot, beugrik elém valaki, egyből rouge leszek 19 másodperces számlálóval, amiért semmi jutalom nem jár, és puff, már le is lőttek hátulról azok, akikkel eddig a manhuntokat lőttük.
De láttam már olyat is, aki szaladgál az ember után, hogy "helló", meg "please stop, don't run" aztán lelövi.
Ilyen ez a popszakma
-
-
Rossonero89
tag
Üdv játékostársak! A csalókkal kapcsolatban, én már az 1.3-ban megemlítettem csapattársaimnak, hogy az uborka talán részesülhet a fizetős csalásokból, mert az képtelenség, hogy nem bírnak semmit sem kezdeni velük. A másik! Számtalan olyan játékost jelentettek már globálisan, lásd mondjuk a Dark-os brancsot, akik a mai napig vígan szaladgálnak a dz-be! Vagy akár a minap tapasztalt LGD Afrikan és társai. Egyszerűen 4-en meg sem karcoltuk a barmot, pedig nem ma kezdtük mi sem a játékot, azt meg senki ne akarja bemesélni, hogy ilyen build létezik. Ha van dps, nincs szívó, és fordítva, ezt mindenki tudja. De az, amikor olyat sebeznek, hogy a fejem is leszakad, plusz olyan szívója van, hogy ha btr -el lőnnéd se lenne semmi baja, ráadásul még képzettsége is van, na az már nem piti. És nap mint nap van minimum egy két ilyen sz...házi!
A másik. Sajnos ennek a játéknak semmi kultúrája nincs. Az, hogy a kis sz...Jankó tizenéves kis majmok rohangálnak az ember körül és beanyáznak, meg noobolnak, az is kiakasztó számomra. Miért nem lehet ezt kultúráltan játszani? Valamelyik nap is valami degenerált, idióta banda, szó szerint köpködött nekünk, meg beszólogattak, holott még csak harc sem volt! Ez mi már. Gusztustalan. Oké, hogy pvp, meg, hogy megy a cukkolás, ezzel nincs gond, de lehetne ezt kultúráltan is csinálni. Ez az egész dz lassan egy agyhalott, degenerált képző lessz! Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, akik normálisan játszanak!
-
VTom
veterán
válasz
sixpak #32906 üzenetére
én múlt héten ítam egy szösszenetet ide, hogy alig találkoztam csalóval, van aki csak sián jól játszik, erre azóta midnen nap legalább eggyel összefutok. Úgy látszik ezt kapom, mert védtem a játékot
Próbáld meg a másik szempontból is nézni a dolgokat.
A DZ-ben nálunk alap, hogy csak akkor megyünk oda kimentéshez, ha úgy érezzük, hogy azt nekünk hívták.
Ha megjelenik egy játékos a kimentésünkön, szó nélkül lelőjük.Ez nem (csak) azért van, mert gyökerek vagyunk, hanem mert nagyon sokszor futottunk már bele abba a hibába, hogy megjelent egy játékos, gondoltuk hadd szaladgaljon ott, elfér, aztán megjöttek a haverjai, és halomra lőttek minket, a lootunkat meg kivitték.
Azóta inkább lövünk egyből.Kivéve ha magyar, és beköszön, vagy látjuk a nevén.
-
HKorn
veterán
Erre valakinek esetleg van tapasztalata?
Lvl 30 utáni leírás korrekt lett, az elején én is örültem volna egy ilyennek
-
Én csalóval még nem találkoztam...vagy nem vettem észte.
Számomra sokkal bosszantóbb, hogy nézelődök dz-ban, legyalázok néhány mobot, ha kimentés van, akkor általában odamegyek segíteni, majd megyek a dolgomra.
Zsákmány ritkán van nálam, ha van is, akkor értéktelen szarok (sapka, ilyesmi).
A kedvencem, amikor jelzem valakinek, hogy semmi gáz, ne fogok támadni, de lelő a gyökere.
Ilyenkor visszamegyek és írok megint, hogy ne lőjetek, nincs nálam semmi, de ezt látják is. Persze általában lelőnek, van olyan amikor megvárják amíg együtt legyőzzük az ellent, majd amikor elfogytak, akkor lelőnek engem is, általában négyen vannak az ilyen csicskák.
Értem én, hogy a fater molesztálta őket kiskorukban, de ez nem megoldás, ezt le is szoktam írni a sokadik ilyen után, akkor jönnek a válaszok, hogy én nem értem a dz lényegét.
De értem, négyen egy ellen szórakozásból, úgy hogy semmi nincs nálam, nincs mit elvenni.
Na mindegy, nem nagy dolog ez, csak gondoltam leírom....valaki így éli ki a fater által esténként belopott lompos miatti frusztációját, van ilyen.
Magyarral még nem találkoztam amúgy, az ilyen hulladékok közt.
És általában esténként, délelőtt sokkal jobb a helyzet, ebből a szempontból.RazoR: valóban kiváló írás...
-
RazoR
veterán
Elkészült a leírás a lvl 30 utáni lehetőségekről! Az összefoglalóban megtaláljátok!
-
válasz
Anfänger #32900 üzenetére
Hát a legszebb, hogy a last standben én is találkoztam ilyenekkel és nem tűnt úgy, hogy nagyon kevés lenne az életerejük. Kicsit elektronikásabb (244k skill power) reclaimerrel mentem be, az újraélesztős first aid nálam alig 1 szegmenst hozott (ami azért vicces mert olyan 187k HP-m volt és kint 101k volt a self heal a képességen) és viszonylag gyorsan haltam, de azok akiket lőttem nem haltak látszólag gyorsabban mint én, de szinte 0 életről teljes overheal-be tolták magukat
-
sith7
félisten
válasz
yozsee11 #32897 üzenetére
Szuper
Nem is a loot a lényeg, ez Domination/CTF mód minden fps játékban nagyon tetszett, ahol volt, ezért is örültem meg neki ... meg végre volt egy hely, ahol én is le tudtam lőni játékost
... nem is egyszer
Nem is értem, miből gondoltam, hogy itt nem lesznek cheat -erek
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- World of Tanks - MMO
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bundle topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest