Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Hát én tegnap kipróbáltam a heroic incursionoket, illetve legendary küldiket a jelenlegi DPS karival, de úgy ment mint kisgyereknek a járástanulás, többet voltam, térden, mint talpon, így fel is adtam.
Mi a legjobb build ezekhez? Taktikus elektronikával, vagy pajzsos elektronikás?
-
Over567
aktív tag
válasz
vegitossj7 #35587 üzenetére
Itt AMD de Ubi forumon vegyesen Nvidia AMD emberkék jelentik a bajt. Érdekes a dolog. Mocskosul idegesít.
-
Lefty
addikt
válasz
vegitossj7 #35594 üzenetére
Az se baj ha karakterhez kotott csak legyen. Egyik karakter dps masik support. Ennek megfeleloen ket fele build csoportot hasznalok, nekem jo lenne igy.
-
vegitossj7
addikt
válasz
yozsee11 #35592 üzenetére
Lényegében ennyi, a Loadout most megmondom, hogy rossz lesz, nem szabad karakterhez kötni, csakis stash-hez, ,mivel nincs elég helyed 5 Loadoutra, elég gyérnek hangzik az 1. dlc, és a második dlc-re tippelem az új BOO-t.
Nyáron, július körül jön az 1. dlc. Lesz konzolon is PTS elvileg.
És nem lesz season pass 2. Nincs az a hülye, aki fizetne érte.
-
törölt tag
válasz
micafighter #35590 üzenetére
"csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat" Komoly pvp közben még célozva sem éred el a 20%-ot.
Ez a Márkó egy igazi gyökér. -
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #35589 üzenetére
Pedig márkó megmondta a fegyveres "best in slot" videjójában hogy assault rifle-t azt HS-re kell húzni, mert az amúgy is van rajta, és hülye aki CHC-re meg CHD-re huzza mert az alapbol nincs rajta
Valoszinüleg mi vagyunk a szarok hogy csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat
-
törölt tag
válasz
micafighter #35588 üzenetére
Pedig ez nem a kamu illilili volt.
Ott figyel FAMAS-on a bazinagy VX távcső.
R.I.P Division
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #35584 üzenetére
11-ről váltottam, 12-re, 0 drop azóta, 1.6-ra meg még stabilabb lett. Nvidia ugye.
-
Over567
aktív tag
válasz
micafighter #35584 üzenetére
Elég sokan irják redditen is hogy elég wtf lett 1.6 után. Nálam ilyen hogy néha le esik az FPS mintha nem bírná tartani betöltési sebességet
de aztán milisec alatt megint normál az FPS aztán megint és így tovább.
-
válasz
vegitossj7 #35579 üzenetére
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region.
Tehát eddig nem volt benne ilyen
-
Over567
aktív tag
Nehogy már DX12-ben játszható legyen jogos hagyjuk csak úgy ahogy elbasztuk
-
RazoR
veterán
Implement anti cheat system ...ja nem!
-
vegitossj7
addikt
Holnap karbantartás lesz:
Fixed a bug where players in Last Stand could score points for healing skills.
Fixed an issue where Last Stand matchmaking would sometimes place you in a full session.
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region. -
LeonAran
tag
válasz
micafighter #35565 üzenetére
Ha kínaiul írtad volna kb. ugyanennyit értenék belőle. :-( :-)
-
Garsza
veterán
Helló!
Linkelek egy videót kéne a segítségetek hogy mitől változik az alapsebzése a fegyveremnek ha elnyomok egy skilt.
Alphában vagyok Kegyetlen kesztyűvel és Specializált zsákkal. És ha nem ál egy skilem sem feltöltődés alatt az alap sebzésem 10% több.
Ebben a videóban látszik. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #35570 üzenetére
Ami még undorító az a pajzsos, főleg ha MP5 ST kicsit megbolondítva egy kis segédprogrammal úgy lő vele mint az automatával, 1v1-ben szinte esélytelen vagy.
Az MP5 ST az automata, A gyorstüzelő MP5 a burstös!
-
budo82
tag
válasz
Anonymus23 #35570 üzenetére
Nagyon óvatosan kérdem - nem vagyok gép előtt, nem tudom megnézni - de az MP5 ST nem egyébként is automata és nem burst fire-es?
Csak mert már másodszorra említed az automata (sorozatlövő) MP5 ST-t, mint csalás... Egyedül a Burst Fire MP5 A4-re emlékszem, hogy burst fire-es lenne az MP5 családból. Természetesen javítsatok ki, ha az MP5 ST burst-ös vagy nem jól értelmezem a kijelentésedet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Edem05 #35568 üzenetére
És csodálkoznak sokan, hogy megy a farmolás, mert a csíterek és az über játékosok miatt szívatópálya az LS is.
Tegnap "csendben" farmolgattunk, és kb annyi volt az arány nyerésből és vereségből is, mint amikor mentünk direktben lövöldözni. Nem beszélve arról, hogy lassan a nevezetes pontokért nagyobb harc folyik semmint a B pontért.
Pl 2-3 játékost folyamatosan feltartottunk a nevezetes pontért való harcban, nem beszélve arról, hogy a közelben lévő boostert mindig elindítottuk, vagy mentük lőttük a játékosokat az ellenből, akik el akarták indítani.
De volt olyan is, hogy az ellenből 4-en végeztek 250.000 pont felett, sok killjük nekik se volt
Ami még undorító az a pajzsos, főleg ha MP5 ST kicsit megbolondítva egy kis segédprogrammal úgy lő vele mint az automatával, 1v1-ben szinte esélytelen vagy.
Egy kissé el lett szúrva ez a játék megint.
Arra meg azért még kíváncsi leszek, hogy mibe fog nekünk ez a Y2 kerülni....
-
Edem05
őstag
válasz
vegitossj7 #35563 üzenetére
Főleg úgy nem élvezetes, hogy minden második játékos aki szembe jön velem deadeye+svd-t használ. Kezdem unni ezt a spawn halál dolgot
-
arnikusz
veterán
Egy kis okosság a redditről, itt 33.5% írja a max. armort.
[link] -
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #35557 üzenetére
Igy van ez a lényeg
Én szivesen megosztom a buildemet is, nekem nincs titkolni/rejtegetni valóm
Itt ha letekersz láthatod az egyik verziót, nekem ez jön be leginkább, mert pl a oneshot seeker mine "játékstilus" nem tud lázba hozni. Az tetszik most a játékban hogy több féle build is müködhet, ugyanez tetszik a taktikusban is. Általánosságban beszélve müködhet hogy pl mindent firearmsra teszel, tudsz vinni pl booster shotot offenziven használva (nem healre mert healelni ugyse healel), meg pulset vagy sokkoló turretet, müködhet ez is ha nem zavarnak a gyenge képességek és hogy skillböl meg medkitből nem sokat fogsz tudni magadon healelni és/vagy van mögötted egy dedikált healer. Ebben az esetben a ragadozó talent másodlagos fegyveren mégfontosabb, illetve ha nincs mögötted dedikált healer, akkor healelésre jó még a nimble fegyvertok, ami %osan tölti vissza a HP-dat cover-to-cover mozgással megtett távolság alapján.
Én részemről szeretem, ha képességek is ütnek/healelnek, és nem vagyok tulságosan oda a sokkoló turret cheese-ért, ugyhogy a képen látható modon húztam a karaktert, igy a seeker miatt a burst sebzésem is jobb mint a firearmsra pakolók, de nagy firearmssal jobb a sustain sebzése amig nekem CD-n a seeker, bár az se sok idő
Ha a nimble fegyvertokos utad választod, van még pár jó karakter talent a cover-to-cover mozgásra, az egyik csökkenti 30%-al a bekapott sebzést cover-to-cover mozgás közben, a másik meg a cover-to-cover mozgásban megtett út alapján ad fegyver sebzést. Ha többet gyursz elektronikára akkor a death by proxy elég fontos képesség, skill object elpusztitására ad neked plusz képzettséget, pl turret, seeker mine stb. Ja és ha lelősz egy skill objectet, az a ragadozót is proccolja
-
s4hu|SyD^
addikt
A Loadout az mit takar amúgy? Hogy beallítok egy Tactician-t és 1 kattintasra betölti? Nem kell egyesével berakosgatnom mindent. Magyarán 1 karakteren lehet sokkal több beállítás.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #35551 üzenetére
bár LSben én már elég sokat teszteltem
akkor biztos neked van igazad
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vegitossj7 #35560 üzenetére
LS - ben normalizálva is van ahogy néztem minden érték a maximálisra van hozva, a talentek és statok adnak különbséget a gearek közt.
-
vegitossj7
addikt
válasz
sixpak #35559 üzenetére
Én azt hittem, normalizálják Last Stand-re a geareket, de az ezek szerint PTS only volt. Az én véleményem, aki csak a PvP miatt játszik Division-t, azzal valami baj van. Mert megjelenés óta olyan glitchek vannak bent és olyannyira nem balance-olt, hogy az már csalással ér fel más játéknál. Legalább leszoktak a PvP only lootról PvE-hez. Én még remélem lesz értelmes PvP a játékban, akár DZ, akár bármi más, védelemmel, külön konzol és PC balance-al, stb-stb...
Valszeg lesz valamiféle PvE DZ is, Community eventekkel, anti-cheat még előzetesen 2. DLC-re volt időzítve bár ebben én sem hiszek, EAC lenne, mert nagy a kavarodás ott, az 1.5-re érkezett volna a loadout a besúgók szerint, újfajta technikák fegyvereknél Electronics és Toughness alapján stunnol/sebez, új skillek és pályarészek, új BOO még mindig ott lebeg az éterben, a Bratva is néhány Rioter kapta meg a modelljüket, az elején bugosak voltak, mert oroszul beszéltek, stb-stb. Ma több kiderül, ami ma elhangzik, az tuti jön, amiket meg én mondom meg 40%-ban igazak átlagban. Persze ez a Massive-on múlik, mit tart be. Amiket mondtam, de nem jöttek, jönnek, csak nem tudni mikor.
-
válasz
vegitossj7 #35548 üzenetére
Ez nagyon jó hír, különösen az a része, hogy a PvE kap nagyobb hangsúlyt.
Számomra a multi része teljesen felejtős és ennek kapcsán meg is osztanám a személyes véleményemet: annak ellenére, hogy 90%-ban online multiplayer játékokkal tolom, itt kerülöm mint a büdös sz@rt.
Ennek több oka is van, az egyik, hogy a PvP összecsapások szinte kizárólag az adott játékos által alkalmazott fegyverek és felszerelések erősségetől függ, kisebb részben az okosan megválasztott csapattól, de a skill vagy taktika szinte teljesen háttérbe szorul.
Tisztában vagyok vele, hogy a megfelelő, ütőképes szett összegyűjtése sok időbe kerül és nem árt a szerencse sem hozzá.
Viszont ezzel elveszik a jó multiplayer varázsa.
A másik a rengeteg retardált kis pöcs, mondjuk DZ-ban....de ennek nem állok neki ismét, már néhányszor leírtam.
Szóval, nekem a Division szigorúan az egyedül vagy coop-ban mászkálásról szól, de a PvP helyzeteket messze elkerülve.
És ha így nézzük, akkor az egyik legjobb, ha nem a legjobb ilyen játék.
Én bármennyit kifizetek a későbbiekben érkező tartalmakért, ha tényleg nem PvP-re lesz kihegyezve. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #35555 üzenetére
Jó de érted a lényeget? Nagy a hype a Wildlands felé. A Division meg kiforrja szépen magát.
Engem amúgy érdekelne a Tactician PVP beállításod. Ha nem nagy gond megosztani. PVE Tactician-t most kezdem belőni megfelelőre. Még a Sniper-t kéne meg a Tank-ot.
-
válasz
s4hu|SyD^ #35554 üzenetére
Sokkal jobban érdekel a Division Year Two, mint a Wildlands
Ezzel én is így vagyok,vissza mondtam a wildlands gold edition előrendelést.
Sikeresen megoldotta ubi.Köszi.
Akkor ezek szerint jó az irány.Hiányzik még egyébként vagy 160 körüli páncél (összesen) a cuccokról.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sokkal jobban érdekel a Division Year Two, mint a Wildlands. Köszi az infókat. Nagyon jó hírek.
akoska: Szerintem nagyon jó. Olyan 33% a max most buffok nélkül.
-
RazoR
veterán
válasz
Ezek az infók mindenkit érdekelnek szvsz!
-
micafighter
nagyúr
válasz
o/ engem érdekel
Köszi az infókat
-
micafighter
nagyúr
Az a baj 2x annyi firearmssal nem lösz 2x annyit mint én, de én 3x annyi elektronikaival kb 8x annyit healelek és ez most nem hasraütött szám
és akkor még a 2/3-d hps seekereket nem vettük a képletbe
De ha érdekel a gyakorlatban tesztelgetjük felőlem, bár LSben én már elég sokat teszteltem
-
Építgetem alakítgatom a karaktert.
Egy DPS karakternél jó a 32.71% páncél, fegyversebzés elnyelés ?
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #35545 üzenetére
Kérdés: Melyik gyorsabb/hatékonyabb ?
-
vegitossj7
addikt
válasz
ZsyfKo #35546 üzenetére
Csak hogy nagynehezen picit is emlékeztetve legyen a nép, hogy ez egy szakmai topic.
Y2 bejelentve, 2 ingyenes expansion érkezik
Jönnek a loadoutok, streamben be lesz mutatva
Csomó más dolog is lesz, anti-cheattől stb-ről nem is beszélve, de én nem vagyok itt kedvelt, amúgy sem érdekel senkit.
Mind a kettő tegnapi infó.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #35539 üzenetére
Nem a gyógyításra szakosodott, hanem az ölésre
-
Dendytv
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
Köszi srácok a tanácsokat, este neki is ugrottam a hősi betöréseknek randomokkal, egyedül Dragon-nál volt wipe mer ketten nem tudták mit kell csinálni, de aztán csak összejött, a másik kettő elég könnyen ment, CS olyan hamar meglett hogy még fel se fogtam hol tartunk mert csak lőttem a mobokat erre már írja hogy végezzünk a bossal XD. Amúgy ezek a heti feladatokkal együtt resetelődnek?
-
-
s4hu|SyD^
addikt
A Stamina(Szívósság) és a Pajzs ellenállósága, életereje között van összefüggés?
Tegnap átpakoltam a tankomat Firearms-ra, meg a Skill Power-es Electronics mod-okat +3% Haste-re és mintha jobban sebződne a pajzs. Skill Power számítana ennyit?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Dendytv #35521 üzenetére
Ok. LVOA, M4, Liberator most mindegy, mert majdnem ugyan azok. LVOA-t meg most nem keresgélek. De ezt a Liberatort, ekkora sebzéssel meg sem nézem. És ugyi ez alapsebzés. És ez egy elég alap szett rajtam, amit most kezdek össze rakni. A Predatorral, majd 8000-es fegyver értékkel, 24K körül van, ebben valamivel 22K felett..
-
dvd24
senior tag
Szerencsére javítják a Last Standes glitchet.
Gondolom hétvégére már jó lesz, elég unalmas úgy, h 8v8-ból kb 3-4 ember akar csak játszani. -
pzstm
titán
nyilván nem leszek, szóval számítok rátok
-
Lefty
addikt
Mai legendary power relay nagyobb szenvedes volt randomokkal, mint korabban. A fele csapat allandoan eloreszaladt es meghaltak, ki is dobtam oket aztan mar sikerult. Kaptam egy fos damascust meg vagy 3 super 90et, kosz. A tobbi szinten zuznivalo.
-
Garsza
veterán
válasz
Portász #35451 üzenetére
Ezzel a Firearms -val az AK maximum alapsebzése 24995, ha nem ad semmilyen plusz sebzést a gear -ed.
Ha a kesztyűn van AR sebzés bónusz ami max 1334 lehet az még erre rájön, meg esetleg a Predator , Alpha meg Recles bónusza is.Amúgy egyszerű kiszámolni ebben a táblázatban szereplő adatok alapján.
A megfelelő gearscore alapján megadott alapsebzéshez hozzáadod a Firearmsod megszorozva az adott fegyver Scaling értékével.
Példa az AK-47 max sebzése a te Firearmsoddal: 12805+7619x1,6=24995,4 -
Dendytv
senior tag
Van ma egy story-m egy "gyerekről"
Már meg volt a 3-szintű Rugóm is ! Mikor szembe találkoztam ő vele... k........ volt a neve ! Ugye mivel én rugó voltam ! Le lőtt ! De nem akárhogy úgy hogy én meg sem tudtam őt karcolni
Mondom ez így ok (De ez ment végig mikor én ki jöttem az ellenkörző pontról !) ! Még azt hittem, hogy ááá nem, nem mondom rá hogy csaló mert ki tudja nahh ! Aztán Random-okkal majdnem ManHunt-ok lettünk de akkor ismét fel bukkant ő ! És 4-en lőttük de az élet csíkjának utolsó 1mm-e nem volt hajlandó eltűnni ! Aztán bevert egy Ulti-t ismét le eset az élete csíkja 1mm (hisz 4-en lőttük !) aztán még egy Ulti, ismét 1mm élet csík, és ez így ment addig amíg ő egyedül össze nem csomagolt mind a négyünket ! Aztán oda jön hozzám mikor ki jöttem az ellenőrző pontról, hogy "nah mizu sikerült-e valami jót loot-olnom" Mondom neki,hogy mi vagy te ?
Hogy még 4-ember sem tud megölni ? Írja nekem vissza ! "Ááá csak egyszerűen szeretem a cheat-et"
Gondoltam le írom, mert az első talim volt Cheat-errel
De másik dolog egész jó kis loot jött össze nálam ma
LVOA-C 17.9K SEB Kompetens,Pusztító,Parancsoló (persze a Parancsoló majd le lesz róla pörgetve)
Éhes Disznó 19.2K SEB Hozzáértő,Tehetséges,Falánk (PVE-ra majd jó lesz)
Taktikus Mellény 1,962 PÁN 1,502 Szívósság Talent Robosztus (fedezékben 10%-al megnövelt páncél ! ) Főbb tulajdonságok 16,306 Életerő, 5,50% Ellenség páncélsérülése Kisebb tulajdonságok +27% Extra ölés TP (Ő rá rá lett pörgetve a 16,306 Életerő...Holnap lesz tesztelve a Virgonc helyett)
De nekem most sem számolja az órákat
-
Portász
tag
válasz
Garsza #35512 üzenetére
Mindegy mi van rajtam,ez a szám nem változik .( szerintem )
Amikor felvettem a fegyvert akkor ennyi volt ,és azóta többször átöltöztem .
Van olyan fegyverem amiből három van és mindegyiknek más ez az alap sebzése.
Az is mindegy mi van a fegyveren ez a szám nem változik.Sebzés a valóságban több a kiegészítők ,ruházat ,bónuszok ,stb....... miatt.
-
válasz
arnikusz #35508 üzenetére
Én ráálltam PvE-re addig, amíg nem javítanak a Last Standen/szervereken.
Egyébként aki még mindig szeretnte level 34 extended magazine-ból nagyobb rollt, mondták a SotG-ben, hogy ezen a szinten 108-111% között van az értéke, voltak átfedések, de most már az összes kisebb szinten alacsonyabb értéket dob. Vannak 111% feletti régi level 32 és 33 itemek, de azokkal még nem tudják, hogy fognak-e valamit csinálni, vagy megmaradnak úgy, ahogy most vannak. Ez most csak azért jutott eszembe, mert Marco kihozta az SMG-s új videójában, hogy 124%-ig mehet fel (datamine alapján). Hát nem
Amúgy ha azt mondják a következő SotG-ben, hogy készül a 2. rész vagy Year2 tartalom és teljesen alapoktól újraírják a netcode-ot meg kerül bele anticheat rendszer, akkor meg fogom érteni, miért nem az aktuális problémákat javítják gőzerővel. Egyébéknt meg nagyon kíváncsi leszek az indokokra.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35506 üzenetére
De ha minden támadó skill-t nerfelnek a végén nem marad taktikus sem,oké persze healer kell.
Zárás képpen: Amikor 3v1-ben ledarálnak majd megtapsolnak és megy a sz@rozás,aztán a visszatérés után mennek a golyszik. -
i@lex
őstag
Kész, Xbox-on meghalt a Last Stand, az összes mérkőzésen nyomják ezt a szar glitchet.
Utolsó meccsen csávókám arra nem vette a fáradtságot, hogy legalább feltűnés nélkül csinálná, már a kezdéskor spawnon lerakta a ládát... -
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35503 üzenetére
Tudom, már PTSen is vitték az emberek meg last standen is hozzák 1.6ban első naptól kezdve. Azt nem tudom viszont miért hagyták így
azért piszkálták a clustert hogy ne legyen oneshot, de ugyanúgy van egy másikkal. Mondjuk annyiból jobb hogy ez ellen több counterplay van, de azért attól továbbra is görcsöl a gyomrom hogy annyira casual friendlyvé akarják tenni, hogy a játék jobban jutalmazza a nobrain noskill oneshot seekert mint mondjuk azt a mesterlövészt aki távolról fejest tud küldeni mozgó célpontokra, nem, még nerfelték a HS damageot
Amúgy nekem DPSben is a taktikus jön be, fegyverrel nem sebzek annyit mint egy striker seekerrel meg nem sebzek annyit mint a oneshotos, de ha alávágom valakinek a seekert az -2/3 HP onnan meg már könnyűszerrel lelövöm bármelyiket
Az overdose meg 300k felett healel, és mindkettő ugye hamar visszajön.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35501 üzenetére
16 sec az alap feltöltődése így a seeker-emnek és a healnek,30% tatikus bónusszal 13.1 sec (38% skill haste mellett). Az airburst így 200k-t sebez + az égés,megy is miatta a sírás redditen.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #35498 üzenetére
Kliens oldalon van egy csomó dolog aminek nem ott kéne lennie hanem szerver oldalon, DE: a BattleEye a kedves user gépét figyeli, hogy mókol-e valami program vagy bármi a játék fájljaival, szóval akkor WTF???
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35498 üzenetére
A vicc az, hogy a co-op wild landsbe meg bírtak tenni anticheatet..
(#35500) Snip3r_HUN: EZ PZ GGWP
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest