Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
-
PETEE78
senior tag
-
arnikusz
veterán
válasz Hunbeast87 #28433 üzenetére
Akkor passz.
Hasonló jelenséggel ,csak akkor találkoztunk amikor rácsatlakoztunk karakter húzás közben egy kész 30 feletti játékosra aki letolta a fő küldiket. Én is voltam úgy. hogy 15-nél a Lexingtont csinálta a felhúzó és nem maradtam fedezékbe egy 30 sárgától elég volt 2 találat és kontaktlencse keresés.
Ott annyi volt, hogy piros halálfejjel mutatta ezeket anno még, itt viszont nem látom.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
válasz Hunbeast87 #28433 üzenetére
Ez azért furcsa, mert ha szint szerint csináljátok a fő küldetéseket sorban, akkor mindig 1 szinttel nagyobb geart kaptok, főleg ha megcsináljátok a mellékküldetéseket, mert akkor még szintet is léptek és bőven elég a következő kerülethez.
Megcsináltatok esetleg egy magasabb szinttű főküldetést már? Ha igen, lehet attól van. Érdemes lenne egy újraindításwt nyomni uplayre, játékra, gépre és utána megnézni.
-
jgrasl
csendes tag
válasz Hunbeast87 #28440 üzenetére
Én is múlt héten kezdtem és a hétvégén nekem is előjött ugyanez a probléma. Egyedül voltam senkivel nem partyban. 10. szinten vagyok és minden küldetés 25ös enemyt mutatott. Viszont odamenve már ténylegesen 8-9. szintű ellenfelek voltak tehát nekem úgy tűnt csak a térkép mutatta rosszul
-
Synaptic
senior tag
válasz Hunbeast87 #28464 üzenetére
Akkor így jártam
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
RazoR
veterán
válasz Hunbeast87 #28853 üzenetére
Nem, ide nem csak Division szakértők járnak, de úgy gondolom, hogy egy ilyen alap dolog ami kb. 1 perc alatt megtalálható a játékban nem feltétlenül igényli egy egész topik segítségét.
Aki segítséget kér szerintem meg is kapja ha tényleg olyan dolgot kérdez ami nem egyértelmű. -
törölt tag
válasz Hunbeast87 #28857 üzenetére
És ezzel mi a probléma, én még csak 12-es vagyok
players111 és úgy hallottam, hogy főnök csak két helyen van.
Az Indiánoknál és a Vasutasoknál. -
Anonymus23
veterán
válasz Hunbeast87 #29066 üzenetére
1., Nincs bevett módszer, sok függ attól, hogy mennyire vagy bevállalós, és egyedül mész/mentek, vagy többen.
2., Amikor elindítasz egy kimentést, vagy a másik kimentésére odamégy akkor jelenik meg, téged/titeket akar levadászni, mindenkire egy jut, de ha pl 4-en vagytok, kimentetek, és jön még egy négyes csapat, akkor 8 hunter lesz ott hirtelen.
3., Addig érdemes, ameddig össze nem tudod rakni a szűrőt (lehetőleg a kettes szintűt), meg kb. lila fegyver, hogy benn elsősorban a sima 30-as, majd lila, de végül a sárga mobokat is le tudd lőni. Benn craftolni sárga fegyvertokot (ez ugye mindenre sokkal magasabb értékekekt ad), meg amit még tudsz meg legalább egy sárga fegyvert (pl M60) és sárga pisztoly mellé hordozható fedezék.
4., Ha egy olyan helyre mégy, ahol már volt kimentés, de pl megfektették a játékosokat, akkor előfordulhat, hogy ott figyelnek azok a hunterek is. Pl amikor legelőször játszottunk, akkor amikor bementünk a DZ-be, akkor csak elmentünk egy kimentés mellett (ahol látszólag senki sem volt), de az az egyszem hunter aki valószínűleg egy másik játékost már elintézett legyalázta az egész csapatot, asszem még le is szarta a csapatot, mert volt aki felé odagugolt (vagy csaj volt és csak pisilt)
;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz Hunbeast87 #29066 üzenetére
#1 Én mindig csak pulse-t (ez az első amit megcsinálok, hogy lássam a mobokat) és first-aid-et csinálok a mobilitás miatt (solo-ban pve-ben nyomom mivel szerintem nincs annyi nyersanyag és egyéb cucc, hogy egy akár 2-3 fős csapatnak ne kelljen nagyobb területen szétszóródnia, hogy mindenkinek jusson).
#2 Speciális mobok, nincsen rajtuk páncél viszont skilleket használnak és sokkal intelligensebben harcolnak. Onnan tudod, hogy van minimum 1 a közeledben, hogy az UI-t elkezdi zavarni (hangeffekt is van mellé), ugyan a skilljeid tudod használni de úgy vettem észre mintha lassabban töltődnének amikor a közelemben van.
#3 Szerintem érdemes, legalábbis én mindig alaposan körülnézek (ha van rá mód akkor 1-2 aktív landmarkot is felkeresek mert azok közelében mindig sok nyersanyag szokott lenni. Már csak azért is érdemes mert a craftinghoz érdemes alapanyagot gyűjteni plusz a DZ-be úgy a legjobb menni ha már többnyire lila/kék felszerelésed van (ezeket jellemzően a DZ-hez közelebb eső menedékekben tudod craftolni ahogy a jobb védelmet biztosító ruhákat). Amit már láttam máshol javaslatot és bevált: a gyűjtögetést a DZ-hez közelebb kezd el mert ott jobb minőségű crafting alapanyagot lehet szerezni (többnyire kék és elvétve arany és egy kevés zöld) persze csak óvatosan mert arra nem ritkák az olyan mob csapatok amikben van 1 veterán vagy akár elite is. Szintén érdemes felkeresni a már elhullott játékosokat mivel könnyen tudsz crafting alapanyagot, felszerelést és egyéb dolgokat szerezni. Így mire a DZ-hez érek ott már max csak div. techet kell keresnem és készen is vagyok mert van elég alapanyagom 1-2 HE felszerelésre meg 1 HE fegyverre.
#4. Mindig annyi hunter spawnol ahány ember éppen a csapatban van amikor a kimenekítést hívjátok ezért is kell vigyázni az olyan pontokkal ahol volt már kimenekítés mert ha nem volt sikeres akkor több hunter is lehet ott. lehet úgyis taktikázni, hogy hívsz egy kimentést majd elmész egy másik pontra mert akkor nem fog új hunter spawnolni.
+1 Bolt action is king! (m44), nagyon hatékonyan lehet vele eltakarítani a mobokat hiszen 1 max 2 lövés egy normál, 2-3 lövésből megvannak a veteránok is, persze érdemes mellé egy AR vagy LMG a közeli célpontok ellen vagy ha boss is van.
+2 Kimentésnél mindig olyan helyre menj ami jól védhető. DZ3-ban a tér például remekül belátható az épületből vagy DZ-ben a sportbolt melletti amit a szemközti tetőről belátsz egész jól és jó eséllyel a huntert is kitudod lőni (nem tudnak elvileg a kötélen felmászni azaz nem tud rád rohanni). Továbbá ne spórolj a gránátokkal amikor a hunterrel harcolsz mert azokkal remekül kilehet mozdítani a fedezékéből és akkor könnyebben letudod lőni -
aktív tag
válasz Hunbeast87 #29083 üzenetére
Egyáltalán nem kell félni a hunterektől. Könnyű lelőni őket mivel nincs rajtuk armor, egyszerűen csak el kell érni azt, hogy kitudd őket pár másodpercre kényszeríteni a fedezékből és egy AR-el pikk-pakk lelőhetőek. Már csak azért is érdemes lelőni őket mert survival sealed cache-t dobnak amiből ugye rögtön 4 itemet kapsz.
-
arnikusz
veterán
válasz Hunbeast87 #29113 üzenetére
Az ilyen beszaladó emberkék erre játszanak.
Még jó hogy az ő Hunterjét nem hozta, de akkor már a játék elvégzettnek tekintette és ti befejeztétek az aznapi Survivalt.Ez a rohanás annak tudható be, hogy eddig így sikerül megcsinálni.
De amint még jobban megy a team work a Survivalon annál merészebben lesznek a bossok is terítéken.Még egy ha pl. 16 perced marad DZ-ben azt gyógyszerrel, elsősegéllyel, folyadékkal és ennivalóval mennyire tudod még nyújtani ( természetesen, ha a felsoroltak rendelkezésre állna)?
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
saltanus
aktív tag
válasz Hunbeast87 #29224 üzenetére
es ezt az AC3 hogy lehet megvenni?
-
micafighter
nagyúr
válasz Hunbeast87 #29224 üzenetére
Tovább fokozza a gondot hogy aki megvette régebben az AC3at annak eltűnt a fiókjáról , ezt próbálja most az ubi visszacsinálni gondolom ez is hozzájárult.
Am nekem szerencsém volt egész nap tudtam játszani ma 17:00ig nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Hunbeast87 #29483 üzenetére
Annyi biztos, hogy ugyanarra a helyre nem jön kétszer. Odaértünk kimentésre, de nem fértünk fel, minden Hunter el lett intézve. Következő is lehívva, ugyanoda nem jött több.
Ez szerintem csak akkor van így, ha nem jön senki oda. Én múltkor lemaradtam egy helikopterről, lehívtam egy következőt, jött két player és jött hunter is.
-
DokiBaxxi
őstag
Velem egyszer volt olyan, hogy mikor beszálltam a helibe, akkor volt 6 másodpercem hátra. Kiírta, hogy Mission Complete, majd haver mondja, hogy meghaltam és a cuccaim a földön. De aztán végül megadta
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
LeonAran
tag
Ha kevés ideje van ki kell nyiratnia magát a Hunrerrel. Amig halott addig nem megy az ideje. Ha leszáll a heli te feltamasztod es kimentek.
Uplay: Repityu15
-
VTom
veterán
válasz Hunbeast87 #33909 üzenetére
Már millió riport meg video lett elküldve nekik.
Ha 1.6-tal nem jön battleeye vagy valamilyen anti-cheat, akkor kb. a játékosok 90%-a fogja abbahagyni, including myself.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
bunfi
őstag
válasz Hunbeast87 #34347 üzenetére
Szerintem nem csinálták rosszul, egy volt a csali, kettő várt a safehousenál, egy meg rájuk zárt hátulról.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
szcsaba95
tag
válasz Hunbeast87 #34944 üzenetére
Van, csak ahhoz, hogy onnan megkaparintsam el kell küldenem valakinek PS messengerben, aztán az lassabb és bonyolultabb picit.
PSN ID: szcsabi95
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest