- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34586 üzenetére
Jól néz ki
BTW rendőrségi M4et használtok PvP-re? Van egy fullos rendőrségi M4, csak a szórás miatt kérdezem, az ugye jóval rosszabb mint az LVOA vagy LW M4, az egy dolog hogy a rendőrségi M4 jobban húz meg oldalra is megy (LVOA / LW M4 kb egyenesen felfele húz), de ugy vettem észre teljesen inkonzisztens, hol jobbra hol balra húz, pl AK is húz oldalra de az nekem konzisztensen jobbra fel legalább. Kipróbálom majd ugyis csak érdekel a tapasztalatotok
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34596 üzenetére
Ahha, ezt nem tudtam, Köszi
-
Dendytv
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34596 üzenetére
Csak ott az árusnál változik nem ? Vagy már akkor is ha megvetted ?
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34594 üzenetére
Milyen talentekkel adják most a Liberatort?
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34589 üzenetére
Gyorsan átfutottam a módosítókat amik jelenleg megvannak, és egy sincs bennük ami ettől jobb lenne
Kb 50-60-at kraftoltam legalább, meg módosítóból legalább ~2000 darab esett az elmúlt időszakban.Ennyit a lootról.
-
Dendytv
senior tag
Szép jó napot mindenkinek !
Tegnap este rám is igaz lett a loot-eső dolog (azért csak a tegnap este mert most volt hajlandó rendesen működni az internetem) 18-tól voltam bent 20-ig ! Aztán 21-tól 01:00-ig ! Egész jó kis alpha cuccok estek (érdekes,hogy pont most ! nah mindegy !) És a DZ-sem sajnálta az SMG9-esketVégre hetek óta tudtam kicsit húzni a DPS-emen és a szívósságomon ! Ma is remélem hasonló lesz majd a loot-dolog !
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #34588 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Bázis DZ boltban lévő mód is ajánlott vétel.
A mostani Liberator is.
Itt pedig egy lista.
[link]Ennek pedig nyak-idegzsábája van.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34588 üzenetére
Jó lesz 1.6-ba mert a páncélból élet lesz a módosítón is, azt mondták. És 1.6ban TFre és/vagy elektronikára éri meg specelni.
-
Anonymus23
veterán
Persze, hogy az utolsó pár napra betesznek egy nagyon jó TF+Páncélos modot. 3 hónap alatt nem sikerült egyszer sem...
267 TF + 273 Páncél
DZ West 31st - 21.362 DZ CreditMondjuk egyszerűbb lesz leselejtezni a millió elrakott módosítót
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #34577 üzenetére
Persze, én is vágom, de egyszerűen nincs negyedik Alpha gearem olyan, amit be tudnék rakni, mire lenne addigea meg már nem lesz annyira értelme 1.6-tal.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34582 üzenetére
Nem feltétlenül, pve-ben össze lehet hozni, bár persze nem muszáj egyszerre mindent elnyomni.
Remélem összejön 1.6ban egy MDR, PTS-en pve-ben nagyon bejött.
-
válasz
Snip3r_HUN #34582 üzenetére
Fedezékből fedezékbe rohanást ne hagyd ki.
-
sith7
félisten
hm ... striker ... kedvenc set - em volt sokáig
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
szatyor1972 #34579 üzenetére
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #34577 üzenetére
Jah...ma az első volt. Toltunk 3-mat eddig ! Havernak a Barretta mellényt is kilökte
De nagyon irigyeltem érte
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34573 üzenetére
Nem rossz ez, csak az a baj hogy sok mindent kell hozzá beáldozni:
ha famas-al nézzük akkor 7%+ sebzés (nem komplikált 15% - a predátor 3as bonusz 8%) és 2 plusz fegyver talent ami leginkább crit esély/crit sebzés vagy páncélsérülés, plusz egy savage kesztyü + 7,5% crit esély, plusz még egy másik arany cucc ami tetszőlegesen plusz képzettség, védelem vagy plusz sebzés. Cserébe a második oldalfegyver SMG lehet.
Ezzel is tudsz nyilván fektetni, de egy 4es alpha famassal + 2 sárga ruha egyértelmüen erősebb szerintem, de ez volt ugye az egyik baj az 1.5-el, hogy az alpha + famas annyival jobb minden másnál
De tudom hogy ezzel Te tisztában vagy, ugyhogy nem neked irtam ezt.
(#34576) Dendytv gratula, el ne add
Nekem is ilyen térdvédő kéne
Az egyetlen sárga térdvédő ami PvPre használható bónuszt ad. Biztos amugy hogy lexi-ből jött?
A talentje miatt én akkor is használnám egy full sárga szetthez PvPre, ha nagyon rossz statokat ad amugy
-
Dendytv
senior tag
-
Elims
veterán
Sajnos ritkán jön jobb cucc.De ahogy kiveszem a többiek írásából sztoriban ugyanez van +ott még a szintem is menne.
Szerintem is keress társakat.Xbox-on nem tudom,hogy mennyien játszák,de ps-en elég sokan.Amióta játszom ezt a division-t legalább 20-30 új "barátom" van és nem jelölgetünk orrba-szájba.
Persze legtöbbjük 30.szintű így sokáig nem is fogok velük együtt játszani. :-/
Ha esetleg megvan neked a season pass akkor ugye több lehetőséged van.Ott azért még több küldetés van. -
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34571 üzenetére
Persze tudom, de valamivel mérni kell a karaktert.
Amúgy jelenleg épp egy 3 Alpha 3 Predator szettben vagyok, de Alpha gearek messze nem a legjobbak. primary AR LVOAC destructive, brutal, unforgiving
Secondary SMG MP5ST responsive, destructive, vicious talentekkel.. -
ori_za
tag
válasz
Anonymus23 #34565 üzenetére
Ha nem lesz BE, akkor az egész játék felejtős nekem
Sajnos a PvE csak ideig-óráig érdekel, DZ-ben nem akarok szaladgálni a playerek után DZ1-9-ig fel-le, marad(na) a Last Stand.
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #34554 üzenetére
Hogy áll a konfigszerelés, keddre készüljön el.
Van egy kis félelmem a láda áremeléstől, ezért csak 100 milliót gyűjtögettem, de ha olyan mennyiségű és minőségű lesz a loot mint 1.5-ben volt keddtől- péntek estig akkor nem lesz gond.
Még egy amit kiemelnék az első három nap farmolását, ha van rá ideje az Agent/Fórumtársnak.
-
PETEE78
senior tag
Annyira ráállt mindenki a gyűjtögetésre, hogy tuti biztos emelni fognak a láda árakon. Főleg, ha Matolcsyn múlik a beárazása
-
Dendytv
senior tag
válasz
Anonymus23 #34551 üzenetére
Hát nah ... 2500-ból csak fog esni valami
-
arnikusz
veterán
válasz
chokeee #34539 üzenetére
Két fajta heti láda van jelen pillanatban.
Az egyikhez a héten 50 fegyencet kell leölni - ezt érdemes csak a DZ-ben teljesíteni, mert kinti PVE területen is ez a feladat és adja mindkettőre, ha DZ-ben kill Riker's megvan, 30 tárgyat szétszedni és 10 küldetés hard vagy challenge fokozaton. Ez ad egy heti lerakatot.
A másik, ha rendelkezel Season Passal, vagy Survival DLC-vel a heti 20.000 ezer Survival XP is ad egy heti lerakatot.
Ezekből 1.6 után bontva exotic szett elem, vagy fegyver eshet.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #34545 üzenetére
igen, akartam is kérni
Tudjuk, WoT-ban legyaláznál bennünket
csak egy picit ... -
Dendytv
senior tag
válasz
arnikusz #34538 üzenetére
Hát én ugy terveztem, hogy bemegyek a fő bázisra ott vezsek 20-ládát! Kinyitom ha semmi akkor SP BOSS farm közben majd a meghagyott hetiládákat is kinyitom
és még veszek 20 ládát és ha jó lessz a netem akkor irány DZ far m sárga ládák loot-olása és a DZ-küldik farmolása! De még előtte a napi küldiket letolom SP-ben!
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34540 üzenetére
köszi neked is
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #34542 üzenetére
Kérlek, 30 óra DZ tapasztalattal, ebbe próbáld már magad beleélni.
Ki tudja milyen gearrel, amikor rád megy 2-3 dagi lángszórós a baltásokkal megspékelve, akkor biztos nem az fog eszedbe jutni, hogy ez eddig a legkönnyebb
Ha olyan gearje lenne akkor nem panaszkodna a nehézségén, hanem örülne, hogy legalább megfelelően nehéz a játék.Nem magamról beszélek, szinte bármelyik jelenlegi gearremmel (AB, Pred, Sentry, Reclaimer elektro, FC) végig tudnám én is egyedül farmolni a DZ-t, 1500 óra után nem is ez a kérdés.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #34535 üzenetére
Q épület a kisszobábol kb a legkönnyebb feladat. A zene viszont nagyon nehéz egyedül.
-
micafighter
nagyúr
180 milla nem túl sok,az elmúlt 3 hétből 2ben nem is tudtam játszani, meg egy hónapja költöttem el 100 millát pont a warrengate miatt hogy összerakjak egy firecrestet, 20 millát visszahozott vagy fél óra alatt, aztán kipatchelték
Sokan ismerték már a warrengatet hónapokkal előtte, tudok olyat is aki scriptet irt hozzá és ott hagyta estére a gépet az meg farmolt neki warrengaten. Nekik feltehetően sokkal több pénzük van.
Tudok olyat is aki pusztán farmolásból, warrengatet szintén nem ismerve lassan 500 millánál tart, szóval az a 180 hozzájuk képest elég kevés
-
arnikusz
veterán
Ha lehetőséged van a patch megjelenésének első három napjában játszani akkor farmolás- gearelődés.
A keddi teendő listám 12.30. után így tervezem:
4. karakterrel kezdek SP supply, heti ládák bontása, UG láda 1 küldetéssel és bullet king.
Ezt így mindegyikkel eljátszom és az első karakterrel fent még a napi küldetéseket és PVE bossokat végigjárom.Ezután megnézem mi esett és irány DZ este.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #34535 üzenetére
Igazad van, kék láda asszem fegyveres ládából esett.
Az biztos, hogy egyedül PvE és PvP is nehezebb sokkal. Várok 1.6-ra aztán megpróbálok valami értelmes build-et összerakni, remélem jobbak lesznek lootok.
-
Anonymus23
veterán
Olyan nincs, mindegyik láda csak vagy sárgát, vagy csak lilát dobhat (30 szintnél).
Kék cuccost talán csak a fegyveres ládák dobnak, de olyat már nagyon régen nem nyitottam ki.
A kulcsos ládákból jöhet sárga vagy zöld láda is.De gearelődésre lehetőség még a PvE terület is, a bossokat végigjárod, ott legalább nincsenek rugók, de a loot minősége továbbra is gáz.
De jobban jársz ha keresel barátokat, akikkel együtt tudtok játszani, és könnyebb lesz az egész, nem utolsó sorban kaphatsz tőlük olyan lootot ami nekik már nem érdekes, de neked fejlődés.(#34534) players111
De az a verem, ott helyzeti előnyben vagy, mert többnyire 1-2 jön fel egyszerre. és nem nagyon látnak rád.
Q épület és belvárosi zene már érdekesebb, az olyan helyeken, ahol van normális fedezék, és nem egyszerre lő mindegyik (nyílt terep konkrétan ebből a szempontból szinte a legrosszabb a könyvtár ez igaz) azok egyszerűbben kitakaríthatóak. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #34532 üzenetére
Nézd én leírtam amit tapasztalok. 6-ban a vermet egyedül sokkal!!! hamarabb kilövöm mint a könyvtárat ahol 3 sárga kerregő meg másik 5-6 sárga mob + az a kb 8 lila aki oldalról még beszalad.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #34528 üzenetére
Azért, mert ott a legkisebb az esélye hogy rugókba fussunk, azok ahogy megfigyeltem, mindig DZ 1-2 környékén csinálják a feszkót (Xbox).
Meg pl DZ 1-2-ben simán dobnak a ládák kék sealed caache-t is, míg DZ6-ban ez inkább sárga, vagy néha lila.
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
-
törölt tag
válasz
DZ6 nehezebb? Régen nehezebb volt de most ugyanolyan dz1 mint dz6. Pl: szerintem a könyvtárat nehezebb kiszedni mint 6-ban a vermet. Lol!
-
arnikusz
veterán
válasz
Dendytv #34524 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Ne nyúlj hozzá, majd 1.6 után.
CHD változik CHC-re és ahogy Micafighter is írta nem biztos hogy egy most pl 39% CHD-vel bíró PP-19 magas CHC értéket kap.A heti ládákat szerezd be ahányat csak tudsz.
Korábban írtuk, hogy Amherst apartment hard max. 4 perc - tegnap ezt csináltuk ketten és megvolt hamar.
Előtte viszont legyen minimum 35-40 üres hely a táskában, mert ontja az eladnivalót.DZ-tegnap nagyon üres volt két karakterrel simán volt 2-2 supply Tommy Gun nélkül, de a többit már nagyon messze rakja mostanában.
A redditen tegnap megjelent egy találgatás új fegyverekről pl P90, Iwi tavor.
Mondjuk az Iwi tavor hasonszőrű változata most az Urban MDR,de ki tudja. -
Dendytv
senior tag
Én meg havernak feszitek a 42millámmal
de akkor mostmár pofa súlyba
34474 arnikusz
Tegnap csak 5-perce mentem be DZ-be tesztelni a netemet (mert mostanában rosszalkodik) leszedtem egy tisztogatót s eset belőle egy Mp7. Nem roll-olok rajta semmit mert ha jól tudom akkor 1.6- ban ugy is változik rajta minden igaz? ( Takentek, Chc Chd-re?) -
HKorn
veterán
Ebből a 110 órából legalább 30-at DZ-ben töltöttem, ráadásul nagyrészt DZ06-ban, nem mondanám, hogy el tudnék ájulni az ottani loot-tól, cserébe még rizikós is, mire összegyűjtesz valamire való cuccokat, megvan az esélye, hogy szépen el is veszik tőlem.
Ketten már egész tűrhető amúgy a DZ, de nyilván még úgy is kerülni kell a 4-es rugókat.
Incursionok szintén. Challenge nehézségben, megvolt már Falcon lost párszor, illetve Clear Sky is, semmi használható gear-em, vagy fegyverem nincs onnan.
Heroic meg elég durva, ahhoz meg gyenge vagyok, challenge-n is jópárszor letérdelek
Igazából az a bajom az egésszel, hogy úgy érzem, hogy kb 30-40 órája megragadtam egy ponton, ahonnan nem tudok tovább fejlődni, pedig még bőven lenne hova.
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat, közben már pm - ben is megkaptam, hogy low vagyok
, de ez van ... aki nem játszik annak nincsen
ööö ... a 75k dz kreditemet inkább el se mondomszerk.
players111
na ... szép dolog, és akkor Ti vagytok a police mi ? ... szerencsejátékosok, bűnbarlangba járók ... a többibe jobb, ha bele se gondolokszerk2.
ja igen, nekem is azért van kevés, mert sokat kellett tekernem a cuccaimon -
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34504 üzenetére
188 milla kredit
Február 28
Szuper, és anti cheat - ről volt szó ?szerk.
players111Ne mond, hogy neked több van ...
Mondjuk amennyit én mostanában toltam nem csoda, hogy nekem közel sincs enni
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34499 üzenetére
A napjai meg vannak számlálva
-
válasz
micafighter #34513 üzenetére
Mint minden DPS build
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #34473 üzenetére
"...mától megy a Wildlands open bétája aztán szerintem sokan ott lesznek..."
Téényleg! :-) Örülök.Ps4-en kevesen voltak tegnap.Már tegnap óta tölthető.
HKorn: "...kicsit kezdek beleunni a Divisionbe..."
Simán menj be utcai cuccal a fekete zónába.Egyre jobb cuccokat fogsz találni.
110óra után ne írj ilyet. :-) Ebben a játékban azért van min.600-700 szerintem.
Én is 100óra körül járok a magam 19. szintjével (amiben van felhúzás is segítséggel..).Leginkább a fekete zónát játszom a cuccokért.Neked is ezt ajánlom. :-)
Az elején ne menj egyedül.Az ellenőrzőpontnál keress társakat a térképen.Ha többen mentek a fekete zónás szinted is hamarabb növekszik (a cuccokhoz ajánlott a nagyobb szint)+könnyebb is úgy harcolni.
Próbáld ki! :-) Ha látsz koponyákat a térképen válts szervert. ;-) -
DokiBaxxi
őstag
Febr. 28. 1.6
-
HKorn
veterán
Kb 110 órát tettem a játékba eddig, de azt kell hogy mondjam, hogy alig esett normális cucc.
Pl egy Alpha szettet a mai napig nem tudtam összerakni, jellemzően nagyon alacsony páncél értékkel esnek ezek a cuccok, ami van, azt is inkább vettem, amikor volt normálisnak mondhaó kínálat vendoroknál. Fegyverek szintén. Egy LVOA-C-t sikerült eddig szereznem, azt is vendortól.
A küldetéseket már halálosan unom, DZ-be PvE-s cuccal nem sok esélyem van, kicsit kezdek beleunni a Divisionbe, hogy újabb 50 órát kell játszani, ahhoz, hogy talán 1 gear itemet tudjak javítani.
1.6-ra kiváncsi leszek, hátha kicsit feldobja az állóvizet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34505 üzenetére
Igy vagyok vele én is, csak találtam pár napja a ládában egy 10,374-es alap sebzésü LVOA-t 2 jó talenttel, gondoltam 1-2 pörgetést megér
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #34504 üzenetére
Alpha karaktert mostanában hanyagoltam,vagy végső megoldás supportként vagy a predatorban mentem be. 1.6-ig semmit nem pörgetek már,ami jobb elrakom minden más eladásra megy.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34485 üzenetére
Egyet értek, mondjuk én a pusztitót épp pár napja cseréltem le ádáz-ra az egyik fegyveren, mert úgy számoltam igy több lesz a DPS, ezzel most igy néz ki:
Fogékony (Responsive) / Halálos (Deadly) / Ádáz (Fierce)
Kérlelhetetlen (Unforgiving) / Gonosz (Vicious) / Nem komplikált (Uncomplicated)
Hozzáértő (Adept) / Eltökélt (Determined) / Kompetens (Competent)
Ezzel most igy néz ki, jelenleg barret + savage van bent, Eltökélt helyett Ragadozó jobb lenne oldalfegyveren de nem szórakozok már vele mert 1.6-ban ugyis megy kukába:
[ Módosította: #45553408 ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #34501 üzenetére
Mivel most csak minden második héten játszom ezért jut másnak is,de nem kell aggódni jövő héten minden reggel kifosztom a játékot.
Szerk.: Ha kompetens M4-et akartok a legjobb megoldás az ha az Alt+F4 kombót nyomogatjátok,előbb-utóbb kidobja.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #34500 üzenetére
A délelőtti időpontok nálam is hasonlóan eredményesek voltak.
A másik időszak pedig specifikusan Survival esetében a péntek délután 15-17 óra közötti időintervallum ekkor a mostani versenyfutás sikeresebb mint a más időszakokban és rendre 10 ezer credites egy kör. -
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34500 üzenetére
Akkor Snip3r loot misztériuma solved
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest