- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
Érdemes félretenni és 1.6 után nyitogatni a weekly assignment cache-eket? Lesz bennük fix exotic vagy csak azokban lesz amiket patch után szerzünk meg? Erről lehet már tudni valamit?
-
ZsyfKo
senior tag
Na volt időm bemenni PTS Last Standre. Nagyszerű ötlet volt vissza rakni a sprint közbeni tárazást, mert ez így egy élvezhetetlen szar, ha így marad a játék akkor ennyi volt a Division. Az hogy ezt valaki élvezni tudja... komolyan vicc, szánalom az egész, egy forintot nem ér ebben a játékban a pvp, megint megy a keringő ezerrel, mindenki agyatlanul hentel... Nem csalódás miatt írom ezt mert 2 kört mentem és nyertünk, és öltem is rendesen, de amennyire élveztem az első 2 PTS-t ez annyira élvezhetetlen. Boccs ezért mert tudom sokan ehhez vannak hozzászokva és nekik ez be is jön, de ha ez kell tényleg elmegyek BF-ezni és ott legalább gearrel nem kell foglalkozni.
-
TommyS_27
senior tag
Valami jóképességű felnyomta az uplayemet
már megoldódott a dolog
minden barátot törölt
aki akar vegyen vissza: DzP_TommyS -
Elims
veterán
Nem tudjátok véletlenül,hogy befolyásolja vhogyan a fekete zónás sebzésemet/védelmemet az ottani szintem?
-
pzstm
titán
anno redditen láttam olyan ötletet, hogy ha manhunt lesz valaki, akkor az ne lejárjon, hanem a csapat 10 embert meg kell hogy öljön mondjuk...vagy 15...mindegy....ezt mondjuk nagyon támogatnám és hiányolom
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #33384 üzenetére
A manhuntoknak is csak egy ultijuk lenne.
(#33385) norti Persze, a balanszolás, meg a glitchek korrigálása kellene a legjobban, már régóta.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #33386 üzenetére
Az ultikról volt szó, mert jelenleg az dönti el a PvP-t! (Sok esetben)Ez szerinted normális így??? [link]
-
Amíg mindig lesz egy OP varázslat (akár glitch), mert nem tudnak mit kezdeni a balanszolással, addig semmi értelme ezeknek a PvP-ben. Nézd meg - fura példa, de PvP szempontból hasonló - az Overwatchot, ott szinte minden spec képesség balanszolva van (igaz, nincs is ennyi féle), ami véletlenül elcsúszik OP irányba, azt kiegyenlítik hamar.
Az ultiknak meg kezdetek óta nem lenne helye a Division PvP részében vagy hatalmas cooldownnal szabadna csak engedélyezni.
-
VTom
veterán
A tudás, meg a build részét képezi a sok spéci hülyeség is, pl. taktikusnál a sok robbanó cucc, meg a smart cover.
Az ultival egyet értek, abból bőven elég lenne csapatonként egy, mondjuk mindenkinek lehetne ugyanaz ami a csapat vezetőjénél van beállítva, és bárki elnyomhatja bármikor, viszont akkor mindenkinél elkezd töltődni.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33379 üzenetére
Ezért lenne jó ha pvp-ben nem lenne semmi speci hülyeség, se smart cover, se golyó, se ulti, semmi! Csak a build meg a tudás!
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33375 üzenetére
amik nincs beagrózva a játékos addig ez ilyen...állítólag ez works as intended
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33379 üzenetére
Nem tudom mikor volt kihagyásom a játékban. Ezt én értem, de ahogy ők is mondták le akarták lassítani a játék menetet és nekem bejött, nem egy megszokhatatlan dolog lett volna.
-
válasz
#35434496 #33356 üzenetére
Mi tegnap Demmerékkel egy sokkal trükkösebbe futottunk bele. DZ2-ben vártuk, hogy lejárjon a rogue státusz a sikátorban lévő kis tetőn. A srác egyedül jön fel, elnyomja a létrán! mászva a survivor linkjét mielőtt felért, elkezdtük lőni négyen ahogy kell, esett is szépen az élete, aztán ez egyszer csak megállt mielőtt egy métert is megtudott volna tenni azután elkezdett rohangálni közöttünk (nem volt speedhackje, pusztán csak nem vagy alig sebződött) majd amikor lejárt az ultija akkor nyomott még egyszer és jellemzően sikerült 1 vagy két embert is földre küldenie közölünk mire sikerült lelőnünk. Csak, hogy még még véletlenül se legyen kétségünk afelől, hogy nem tiszta, ezt úgy 1 max 2 percenként eljátszotta több alkalommal is.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #33375 üzenetére
Röhögtünk rendesen.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #33372 üzenetére
Na igen az taktika volt! Nem tudom mit akarnak az emberek. Fél órákig lőni egymás fedezékét? Elveszne a DPS karakter lényege, sniperezni fedezékből meg gránátot hajigálni turettel bohóckodni ez lenne a taktikus játék?
Csinálják meg, hogy fedezéken kívül nagyobb legyen a bekapott sebzés 50%-al és bammm már nem lenne szaladgálás.
-
bunfi
őstag
válasz
micafighter #33367 üzenetére
Szerintem ez nem sztory, nem vicces és ironizálni pedig ezen a szarkupacon már nem érdemes.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #33359 üzenetére
0 taktika, 0 fedezék harc, keringő hegyek megint
Twitchen is ez megy, vicc az egész. -
micafighter
nagyúr
Van sztori, tessék:
,,When the situation in the Dark Zone escalated, as the outbreak spiraled out of control and all semblance of civilization collapsed, the Joint Task Force was forced to withdraw from the area, leaving behind important tactical terminals; SHD tech data relays loaded with operational information. Now, Rogue agents are closing in on those relays and if they manage to get their hands on the information, it would be catastrophic for the SHD and the mission to save New York.
It will be your job, together with a group of seven other Division agents, to stop that from happening."
-
i@lex
őstag
Nekem ezzel az új pvp-vel csak annyi a gondom, hogy az alapkoncepcióhoz, sztorihoz semmilyen formában nem tudom kötni, márpedig én szeretem magam beleélni a történetbe.
Mi vagyunk a nagy megmentők, akik most szépen halomra lövik egymást?
Ennek a játéknak PVE (Co-op) content kell, nem ilyen bohóckodások. Szerintem.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #33363 üzenetére
Mint írtam nem illik jelenleg a játékhoz! Szokható, de nem így kellett volna megcsinálni! Tárazz lassabban sprint közben de tudj tárazni! Minden jobb csapat azt lőtte aki épp tárazott... ha pedig kapod a gránátot magad alá tárazás közben akkor futhatsz el és abbamarad a társzás. Ez így f.szság!
-
bunfi
őstag
válasz
Én szeretnék neki hinni, de tekintve, hogy 2-án ment ki a patch és 1 nap játékélmény (- alvás; - videószerkesztés; - audiokommentár) alapján kétlem, hogy időtálló következtetéseket von le.
-
pzstm
titán
válasz
én látatlanban mondtam, hogy szerintme jó dolog, hogy ha tárazol nem sprintelsz, de nem PTS-ezhetek sjanos ugyebár
-
micafighter
nagyúr
PTS 3 és a print közbe tárazós dologról: [link] szerintem érdemes megnézni mindenkinek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #33355 üzenetére
Azt is felirtam eredetileg, de féltem hogy le fogtok szólni miatta
A saját listámon fent maradt mert elég fullos kesztyü. Állitolag 1.6ba erös lesz ugye a szett, meglátjuk majd mi lesz belőle, részemről ennyit megér a dolog.
(#33356) players111: vonzod ezeket a jómadarakat ..
-
törölt tag
Nap mint nap csaló csaló és csaló!!! ELEGEM VAN!!!! Lelőttem a csalót de szerencsém volt mert egy b@lfasz volt. Nézzétek végig még a falon is átment.
[link]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #33354 üzenetére
Supportnak: DZ6 templomban Final Measure kesztyű,~980 páncél,+AR sebzés crit eséllyel és crit sebzéssel.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #33336 üzenetére
Részemről:
Blueprint:
MP7 -> legjobb smg pvp-reElectronics Chest -> mellényből kb mindegyik talent használható és ugy néz ki 1.6-ban az elektronika lesz a legjobb stat, de ez persze még változhat mire végleges lesz
Többi:
AlphaBridge Mask - Special Equipment Vendor: nem fullos de használható
Reckless Chest - DZ East 40th
Firearms Mod - DZ 04
C79 Scope 3.4x - DZ West 31st -
-
bunfi
őstag
A PTS3 fájljaiból eltűnt a nyusziruha!!!!!444
-
Dendytv
senior tag
Már második napja olyan szinten akad nekem a Division, hogy játszhatatlan ! Valaki tapasztalt itt hasonlót ? 30FPS-ről le esik 11-re ilyen 1-2 másodpercenként ! Pedig eddig tökéletes működőt nem volt semmi gondom vele !
-
HKorn
veterán
Mivel nekem jelenleg 5 Predator gearem van és egyet szeretnék visszatenni egy HE cuccra, így nekem az alábbiak érdekesek lehetnek:
accomplished knee pads - spec equip vendor
enduring mask - madison
prosperous knee pads - the cavern
reckless chest - DZ east 40th
steadfast holster - southpawezen felül a G36C - spec equip vendor még elég ígéretes.
Érdekes hogy lassan a cuccaim nagyobb részét vettem, mint loot-ból jött volna. Tegnap kb 3-4 órát farmoltam DZ6-ban, hadd ne mondjam, hogy kb egy normális loot nem volt.
-
bombibmw
veterán
-
Bocy18
csendes tag
válasz
arnikusz #33333 üzenetére
egyebkent nagyon sok magyar player ismerosom van.. es nem csalnak attol fuggetlen nagyon jo jatekosok...
Persze biztos van olyan magyar aki nem tiszta de a tobbseg egesz jo jatekos..
Ha megolok egy oroszt vagy egy indiait nekem is azt mondjak hogy (fák jú csítőr) aztan latjak hogy megy az ulti meg a power heal.. -
Bocy18
csendes tag
válasz
SkyS1gn #33327 üzenetére
Hali sky.. milusHun egyebkent.. nem akartam radloni csak rugo lenni.. a srac aki velem volt az kezdett daralni.. en csak 1v1ezni akartam .. Sajnos sok a ''csítőr'' igy nem nagyon tudtam mivel lekotni magam azert is hivtalak teged 1v1ezni mert tudom hogy a Magyarok nem csalnak
Sorry
(Vegyel fulest) -
SkyS1gn
félisten
Pff elöbb 2 magyarral futottam össze DZ05-ben, valami MyloHUN meg a haverja X-el kezdődő. Ott izáltek hogy gyere 1v1 nemtudom chatet olvasták e irogattam nekik, rámtámadtak aztán ledaráltam őket a francba
Aztán utána meg folyton egymásra támadgattunk, mivel nemvolt medkitem utána 2en ledaráltak, aztán... aztán.. mike error.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #33324 üzenetére
Ja borzalmas hogy lehet tesztelni megjelenés előtt a patchet. Legalább most kiderül mi bugos és nem élesben megy a vissza élés. Nekik is jó hogy több ezer ingyen tesztelőt nyernek ezzel a játékos meg örül hogy hamarabb kipróbálja az új dolgokat. Én pl arra használom hogy pörgetem a cuccaimon a statokat hogy ki tudjam hozni a legjobbat amíg ingyen tehetem, ezt elmentem aztán élesben már tudom mit mire kell.
-
micafighter
nagyúr
Ha ennyire felhúz nyilván nem a te dolgod
De vannak akik örömmel tesztelnek nekik ingyen, nem fognak a fejükhöz pisztolyt, azért teszik mert szeretnék. Ha valakinek meg problémája van a dologgal az nem teszi, ennyi.
Ne csináljunk már közellenséget belőlük mert van public test server.
-
bunfi
őstag
Köszönjük Emese! típusú post olvasható a főoldalon, melyben a kedves - konzolos - játékostárs kifejezi abbéli meggyőződését, hogy ideje lenne mindenkinek befogni a pofáját és tesztelni, mert azért van a PTS. Tényleg ennyi degenerált idióta van - például - A Demizson játékosközönségében? Tényleg az én dolgom lenne türelmesen végigtesztelni minden agyament baromságukat és kultúráltan, videóval és érveléssel egybekötve javaslatokat tennem? Persze miután előre megvettem minden DLC-t és mivel annyira nagy probléma volt konzolra is kiterjeszteni a pts-t (hazudoztak is róla bőven)...
-
törölt tag
Mentem egy survit mert a többiek szabotálják a játékot. Én meg egyedül maradtam.
[link] -
Elims
veterán
Vki írja meg kérem,hogy melyik lenne a fontosabb?
Kritikus találati esély vagy a kritikus sebzés?
Melyikre érdemesebb rakni a kis %-okat?
Vmint a puskák.Ugye jól gondolom,hogy a gépkarabély a legjobb a könnyűgéppuska/géppisztoly/stb. mellett?
Természetesen most a sniper-eket és a rohampuskákat nem ide sorolva. -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #33313 üzenetére
Mert az egy "egyszerű" szerver oldali fix volt. Én az alábbi listára a műveletekkel kapcsolatban felvenném a |-a| = a kiegészítést is, mert a protection from elite és a Reckless esetében is hasznos lett volna ha tudják a srácok.
Ezt a betegséget OCD-nek hívják és elég jól kezelhető, ha beteg együttműködik. A beragadt echót meg könnyen lehetett fixelni saját kézzel is, csak kellett egy segítő ember és egy másik 4. szintű kari Manhattenben.
-
Anonymus23
veterán
Nem baj, a WarrenGate és a bázisfejlesztés "problem" az pikk-pakk ki lett javítva
Nem tudom általános hányadikban tanítják, de ez nagyon igaz:
1) - * - = +
2) + * - = -
3) + * + = +A Wildlandsben azoknak akik szeretnek gyűjtögetni és kimaxolni mapokat, azoknak több lesz mint 2 óra
Főleg, hogy az előző bétában az a rész, amit kitakarítottál is újraéledt, mint a Divisionban sokáig az a beragadt echo, ami mindig ott volt a térképen. -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #33311 üzenetére
Ezekben a legújabb bugokban már az az aggasztó, hogy már a konzisztencia sincs meg, csak úgy random a Firecrest + Urban MDR kombinációban random -15% sebzést okoz az érintett lövedék. Na ezt hogy fogják javítani?
Wildlands béta - úgy 2 órát adok neki
Siege OW - megvan a full
PTS - még az előzőből sem jött meg a fizetési csekkem, így sztrájkba kezdtem
Demizson - az meg mi? -
Anonymus23
veterán
A hétvége érdekes lesz szerver szempontból:
Wildlands beta
Siege open weekend
PTS
Division hétvégi casual playerek
= szokásos hétvégi lagghegyek hatványozódva...Szerintem minden mókus már tekeri a kerekeket, még az elfekvő Comodor64-eket is beállítják szervernek, hogy egyáltalán a az Uplay ki tudja írni, hogy "Ó jaj ne, az Uplay összeomlott"
-
RazoR
veterán
Kezd kicsit elszapoprodni az off, legyetek szívesek figyelni erre (ha már ennyi morgás volt miatta)! Ha valaki kényszert érez, hogy hozzáfűzzön bármit ehhez a hsz-emhez, az egyből törölve lesz!
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #33304 üzenetére
Én a Dead Eye -ra gondoltam...mellé esetleg valami páros set vagy 2 neves gear, esetleg arany gear.
(#33305) PETEE78
Vegyes lenne, de egyelőre inkább PvE, mert direkt DZ-re, másik Gear Set van.
Egyébként az Alpha Settel + Savage kesztyű, már bepróbáltam a mesterlövész stílust, de inkább konkrét settet szeretnék erre össze rakni.
Az meg világos, hogy ott a jutyub, de itt is van pár tapasztalt ember.
-
Lefty
addikt
Felhuztam egy uj karaktert 30-ra, a loadout hianyaban igy probalom megoldani a set valtast. Korabban ment az, hogy becsatlakoztam egy fulloshoz es igen hamar tobb ezer nyersanyag lett minden szarnyhoz. Mar ezt javitottak ugy latom, a kerdes az, hogy valami mod van azert a gyors szarnyhuzasra? Mert nem sok kedvem van ujra az osszes jtf talalkozason vegigmenni es 60-asaval osszeszedni 1200at szarnyankent. Koszi szepen.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33301 üzenetére
Coool!
Redditen lehet be kellene dobni.
(#33303) bunfi
Nagyon baxó....szintén mehet petícióban, in game tartalomnak.
Más valaki?
Egyéb építő jellegű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged