- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18184 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, mert csak jó a 204-es fegyver, és az alábbi lett az eredmény:
Ami rajtad van annak a 7-nek az átlaga nem haladhatja meg a 200-at, ÉS nem lehet olyan item sem a táskában, sem a ládában, ami ezt az átlagot feljebb vinné, ha felvennéd (független attól, hogy pl egy 214-es maszkot cserélnél le egy 214-es maszkra).
Így pl az alábbi összeállítások jöhetnek szóba maximum (ettől kevesebb persze):
204 fegyver + 2x214 + 4x191 = 200
204 fegyver + 1x240 + 5x191 = 200
182 fegyver + 3x214 + 3x191 = 200
182 fegyver + 1x240 + 1x214 + 4x191 = 200 (ez nem lett kipróbálva, de matematikailag stim)
Bármelyik fenti szett is van benn nálad, akkor 214-es vagy a feletti ITEM nem lehet sem a táskában, sem a ládában, a fenti indokok miatt.
Ezen felül akár 50 db 191-es item is lehet a hátizsákban/ládában, de olyan ami feljebb vinné a DZ statot (214 vagy 240-es item), az nem.Nekem most így van:
204-es fegyverek (ebből lehet mindegyik 204-es) + 2x214 + 4x191.
Ezen felül van még 2 db 191-es magányos csillag, hogy a lőszerfelvételnél "segítsen".
A GS score-od nem 200 lesz, nekem pl 196-ot ír ki.Pl, amikor kimentesz és utána kinyitod a ládát, kiszedni a kimentett cuccokat, akkor ha van benne 214-es cucc (előfordul), akkor már azonnal a 201+ -os DZ be rak, össze kell törni/vagy átrakni másik karakter táskájába, kilogolni (törés után, ha átrakod másik karakterhez, akkor értelemszerűen úgyis logoolsz), majd vissza, hogy megint a 161-200-as instance-ba rakjon. 191-es itemek miatt nem fog átrakni magasabb DZ-be.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest