Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Az a része már hidegen hagy, mivel megvan az összes achi

Viszont azt jobban sajnálom, hogy azt mondják, hogy az már nem működik, hogy elmegyek minden kimentési helyre és minden egyes esetben jön a hunter
Korábban volt olyan köröm, amikor 2 óra 8-10 perc körül végeztem, és a DZ-ben az összes landmarkot kitakarítottam
Jobban szeretem azt, amikor egyedül mehetek, és tényleg olyan feelingje van, mint amiről ez a mód szól
6-7 ember is már tömeg nekem
Tegnap is DZ-ben török ismerősökkel lövöldöztünk, 5-ös manhuntot tudtunk úgy leadni, hogy kb 10-12-en voltak rajtunk. Mondom én, nem szeretem a tömeget

-
Lifer092
senior tag
"de a drop egy kalap kakit nem ér".
Alapjaiban véve az egész játékban érvényes ez a fogalom elég sok ember számára....

Én kíváncsi vagyok az UG -ra majd, végül milyen lesz.
Hangulatos nagyon, ez a DLC meg a Survival ami igazán le tud kötni. A kinti PvE meg PvP-nek nevezett bohóckodás annyira nem köt le már. Max majd az 1.8 miatt gyűjtök még exo ládát. -
Habib[HUN]
senior tag
Én is szinte csak Survivalt játszom mostanában. Szigorúan PvP. Egy okból. Itt fair play van. Mindenki azt használ amit talál. Nem darálnak le a hatvanezer órát játszott játékosok oly könnyedén. Mert ha nekem jön ki jobban a lépés, akkor nekik van végük. Barátot meg csak úgy szerzek, ha én élesztem fel valami oknál fogva. Szimpla járókelő azonnal zárótűzzel fogad

-
Anonymus23
veterán
Akkor credit farmon kívül másra is jó lesz a PxC. Eddig zöld cuccokat vettem belőle és eladtam, mert másra nem volt jó. Mondjuk ha kipörgeti az ember a várt tálentet, akkor megint csak farmolni lesz jó.
Bár az meg kérdés lesz, hogy mennyi jó cucc esik majd a küldetésekben, mennyit kell újrarollolni, vagy a nagy része (ettől "félek"), megint csak alapanyag... -
Üdv!
Akkor most kíváncsiságból kipróbáltam, hogy is nézne ki nálam. Így:Vagyis, a pontjaimat beváltottam, kaptam egy kódot, azt tudtam érvényesíteni, így nem egész 8e Ft-ért meg tudnám venni.
Az meg már milyen köcsögség, hogy dombornyomott Visa kártyát nem fogad el.
Na mindegy, csak próba volt részemről, egyelőre nem áll szándékomban megvenni. -
Brownage
tag
uhh az druva, nem is figyeltem. csak láttam hogy ingame kiirja, hogy new update, kiléptem, aztán mire visszajöttem géphez kész volt. Azért egy UI bug javításhoz újra 1.6 gigát patchelni?? mit művelnek ezek ?
gondolná az ember, hogy ez ilyen pár megás hotfix lenne.Sniper: szerintem amit linkeltél, az a délelőtti server maintenance bugfix listája nem? Volt ma is 11-13-ig karbantartás.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Na mindegy, csak próba volt részemről, egyelőre nem áll szándékomban megvenni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)