Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ilyen velem már kétszer történt, ez akkor szokott lenni, ha elnyomod a gyógyító skillt, de laggol, és csak akkor veszi be mikor már lelőttek...
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
volt valami reaktív cuccod, ami beprocolt, amikor meghalt a rogue. %health on kill gearen, nomád szett 4es bónusz, predatory/sustained talent fegyveren.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem tudom, hogy csináltad, de ezentúl is így csináld

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Én nem rugóval, hanem Boss-al ( két különbözővel) jártam így a DZ05-ben. Megfeküdtem, de először a Boss, majd, a karakterem hirtelen felpattant és jött a happy, mert dobott egy tanulékony, önfenntartó, a harmadikat elfelejtettem MP5-öt ami a 65 -ös tárral váltotta az AUG--ot.Egyben segítsetek gyűjtőm a 238 ezer creditet DZ Performance Gear Mod-ra az valakinek már van?
Köszönöm. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az szep lehetett.

Meg ha nomadban lennel, azt mondom ok.
Amugy pedig van egy olyan taska kepesseg, hogy skill hasznalata eletrot ad. Tehat gyogyit. Multkor kiprobaltam. Tuzes turret. Lefekudtem megkeresni az elgurult kontaktlencsem, kozbe a turret sebzett, es felszedett
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest