- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
Ilyen velem már kétszer történt, ez akkor szokott lenni, ha elnyomod a gyógyító skillt, de laggol, és csak akkor veszi be mikor már lelőttek...
-
válasz
volt valami reaktív cuccod, ami beprocolt, amikor meghalt a rogue. %health on kill gearen, nomád szett 4es bónusz, predatory/sustained talent fegyveren.
-
sith7
félisten
válasz
Nem tudom, hogy csináltad, de ezentúl is így csináld
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek.
Én nem rugóval, hanem Boss-al ( két különbözővel) jártam így a DZ05-ben. Megfeküdtem, de először a Boss, majd, a karakterem hirtelen felpattant és jött a happy, mert dobott egy tanulékony, önfenntartó, a harmadikat elfelejtettem MP5-öt ami a 65 -ös tárral váltotta az AUG--ot.Egyben segítsetek gyűjtőm a 238 ezer creditet DZ Performance Gear Mod-ra az valakinek már van?
Köszönöm. -
válasz
Az szep lehetett.
Meg ha nomadban lennel, azt mondom ok.
Amugy pedig van egy olyan taska kepesseg, hogy skill hasznalata eletrot ad. Tehat gyogyit. Multkor kiprobaltam. Tuzes turret. Lefekudtem megkeresni az elgurult kontaktlencsem, kozbe a turret sebzett, es felszedett
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest