Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz morfondőr #19165 üzenetére
Reggel hasonló bementem kinyírtam Bonniet és bandáját, dobott egy zöld csomagot, volt egy kulcsom kinyítottam a ládát AUG XS, csúcs módosító, míg néztem hátulról lelőtt egy ártány.
Azonnal vissza pont jön szembe robbanógolyó neki megy lefelé az élete és befagyott.
Este visszatérek.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
kovimester
aktív tag
válasz morfondőr #19479 üzenetére
Szia.
Ez mind szép és jó csak igy lesz e.?
A DZ. az mind szép és jó hogy 201- és + DZ csak ezt sokkal könnyebb megoldani (egy szimpla számológép azt ennyi) de azt hogy DLC van e vagy nincs vagy ha van DLC vanne rajta DLCben használt ruha stb... Mert a PC játékos bázis kevés (konzolhoz mérten irom) és ha most azt is ketté szedik..... -
Anonymus23
veterán
válasz morfondőr #20006 üzenetére
Tudom, de mivel egy bolhapiac, gyakorlatilag akármikor lehet belőle megint "készleten...."
Másrészt meg írtam is, hogy szinte semmivel sem olcsóbb jelenleg mint az ubis, a uplay pontos kedvezménnyel. Ha mindig csak ennyi lenne pl a G2A-s ár és az "eredeti" között, akkor biztos mindenki uplayen költene.;) - The Power of the Light Side
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz morfondőr #20394 üzenetére
Köszönöm megnéztem.
Furcsa a dolog, mert a vásárlásért járó uplay ajándék pontok jóvá vannak írva, de még csak az alap játékot mutatja a fiókom. Este okosabb leszek ha belépek a játékba is, addig majd kiderül sikerült-e vagy sem
minden esetre köszönöm a választ
Ellia
Bocs nem olvastam vissza eleget, nekem még egyenlőre nincs okom a panaszra, mert nem tudom, hogy működik-e vagy sem...... csak arra voltam kíváncsi, hogy az SP (normál esetekben) automatán aktiválódik avagy esetleg majd le kell töltenem egy kódot netán várnom kell valami csodára.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz morfondőr #22302 üzenetére
Az underground-dal is lassan úgy vagyok mint amikor új karakter indít az ember és újra végig kell menni az összes küldetésen,unalmas... Az UG-s random küldetések variációit egy kezemen meg tudom számolni. Védd meg a generátort,védd mega JTF tisztet,szerezd meg a jelentést,semlegesítsd az utánpótlást. Az első egy-két alkalommal még oké,de ma már elég unalmas sajnos. Heroic-on randomokkal meg gyakori az agyhalott csapat.
(#22301) Dani79: Ha mégis esik valami jó item amin csak egy dolgot kellene kalibrálni akkor tuti nem adja be. Példa okán múlt hét elején esett egy 268-as sentry térdvédő,egy baj volt vele csak 626 fireams érték volt rajta,most már 2.3 millió kellett volna a következő roll-hoz,de még mindig csak 672 van rajta. Meguntam,betörtem...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
arnikusz
veterán
válasz morfondőr #23013 üzenetére
Ilyen semmi esetre sem kell, meg eddig is kényszerítették a saját kitalálmányaikat és a többség úgy is Hunter szeretne lenni.
Egy másik youtube videoban pedig azt láttam, hogy GS304.
Most mikor már 3 karakterből lett egy nem 100-as, de használható konfigem, megint elkezdeni szórakozni.Na mindegy meglátjuk, addig is újra felfedezem a DZ-t, mert az Underground unalmas és a PP19 meglepően jól muzsikált tegnap közelről a 33-as mobok ellen, meg vissza is kell szokni egyenlőre DZ1-2.- ben bóklászok credit gyűjtés a cél meg szintemelés.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz morfondőr #23037 üzenetére
Az Underground is már PVE DLC volt, sajnos ott is abban volt a bukta hogy heroic-on in csak a szemét esett (leszámítva 1-1 normálisabb item-et), a random mission-ök meg takartak kemény 5 variációt.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
vegitossj7
addikt
válasz morfondőr #23037 üzenetére
Ezért jöhetne a legjobb kliens védelem a piacon, a Battleye. Hiába kliens alapú a netkód, ha egy csalást sem tudsz futtatni, mert mindent figyel a védelem. Még egy utorrentet is észrevett siege-nél és bannolt 15 percre, és írta, hogy ne csinálj ilyeneket mesterséges ping növelés feltöltéssel, a fél másodperc előny miatt ugye.
Más megoldás nincs a csalókra. Siege-nél 1 hét alatt 4 ezernél is több embert bannolt és még mindig bannol, ha játszol látszik is. Csak ezt finomhangolni mocsok nehéz, false ban-t még nem csinált a Battleye, mindig volt vaj a füle mögött annak, aki csalt, akár máshol, de észreveszi és perma ban.
Nagy PvP balance-ra igazán jöhetne, ingyen van, csak foglalkozni kell vele, de talán a Battleye csapat is megoldja magától, csak idő kell nekik. Több cheat gyártó feladta a küzdelmet, képtelenek megfejteni. Siege-nél 4 hónap volt megvenni és implementálni a védelmet. Azóta az Ubisoft azt csinál vele, amit akar. Még csak Fairfight se kell, ami valszeg most is megy, de jelentések nélkül aligha ér valamit...
Arról ne is beszéljünk, hogy most a PvP egy vicc, mint a majom futnak az emberek a zöld körbe, 1-2 shock turret és sticky bomb. Ennyi. Ezt megcsinálni azért nem kis dolog.
Meg ugye valószínűnek tartom, hogy a Massive nem 2 hónap alatt akarja rendbe tenni a játékot, hanem már ezelőtt 1-2 hónapja, mielőtt szabira mentek, már dolgoztak rajta. Amint kezdtek befosni a szerverek, mivel a PTS-hez az eredeti az ürességtől pangó szerókat használják fel. Akik panaszkodtak a laggra DZ-ben, gondoljanak vissza, mikor volt először nagyon feltűnő, és akkor kapjuk meg a sacc/kb. időpontot, amikor elkezdtek ezen dolgozni.
Még vagy 3 hónapja írtam is, hogy lesz PTS, Massive-nál már eldöntötték. Sajnos a klán, aki ilyen besúgó volt hír ügyileg, már nem tolja.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.