Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Brownage #17827 üzenetére

Mondjuk a játék is változik, kellene az update oda is, lassan elavul a sok infó, főleg ezzel az új patchel.

Én végül is örülök ennek a patchnek (bármennyire is nem tetszett amikor először olvastam, hogy mi lesz), végre megvan az a DZ, amit akartam.
    De pl az egyik karakterrel (lvl20) megyek a nagy DZ-be, és a kutyát sem érdekli, ha lelőnek, mert nincs pénze, nincs XP, nincs kulcs :DDD , ha ki tudok menteni vele bármit, akkor öröm van, ha nem, akkor meg lövöldöztem egy kicsit.
    A másik karakterrel meg megy az alapanyag és credit farmolás. A "kis" DZ-ben azért viszonylag ritka a one-shot-one-kill-über-gear játékos, ezeknek nem kihívás a kis DZ, ezért viszonylag ritkán fordulnak elő, a loot sem éri meg nekik, az a pár, aki csak szívatni jár oda, az meg ennyi, nem lehet minden félkegyelműt kiszűrni a játékból :)

Pont emiatt az eddigi elsődleges karakter lett a tervrajzos/farmolós/XP-s karakter, úgyis 93-as volt már, a többinél meg nem érdekel, most már vissza fogok menni a rugóra ha lelő, az se érdekel ha lvl1-es marad végig :DDD
    Így már nincs sok veszteni való. Szemléletváltást csináltam, bár ehhez kellett, hogy jöjjön ez a patch is. Neeeeekem (így már) teccik ;)

A múltkor jót röhögtem az egyik videón:
    Manhunt, és a manhuntos vette fel, jöttek sorban a playerek.
    4 random volt a manhuntos, bekempelték magukat valami aluljáróba. Lelőtt egy gyereket, oda ment a lelőtt gyerekhez, de még nem ütötte le, erre az megszólal a lelőtt gyerek "Please, do it quickly" :DDD
    A gyerek is felröhögött a videóban, de én is. A rugó is megsajnálta, de hát feléleszteni nem tudja ;]

Új hozzászólás Aktív témák