- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17827 üzenetére
Mondjuk a játék is változik, kellene az update oda is, lassan elavul a sok infó, főleg ezzel az új patchel.
Én végül is örülök ennek a patchnek (bármennyire is nem tetszett amikor először olvastam, hogy mi lesz), végre megvan az a DZ, amit akartam.
De pl az egyik karakterrel (lvl20) megyek a nagy DZ-be, és a kutyát sem érdekli, ha lelőnek, mert nincs pénze, nincs XP, nincs kulcs, ha ki tudok menteni vele bármit, akkor öröm van, ha nem, akkor meg lövöldöztem egy kicsit.
A másik karakterrel meg megy az alapanyag és credit farmolás. A "kis" DZ-ben azért viszonylag ritka a one-shot-one-kill-über-gear játékos, ezeknek nem kihívás a kis DZ, ezért viszonylag ritkán fordulnak elő, a loot sem éri meg nekik, az a pár, aki csak szívatni jár oda, az meg ennyi, nem lehet minden félkegyelműt kiszűrni a játékbólPont emiatt az eddigi elsődleges karakter lett a tervrajzos/farmolós/XP-s karakter, úgyis 93-as volt már, a többinél meg nem érdekel, most már vissza fogok menni a rugóra ha lelő, az se érdekel ha lvl1-es marad végig
Így már nincs sok veszteni való. Szemléletváltást csináltam, bár ehhez kellett, hogy jöjjön ez a patch is. Neeeeekem (így már) teccikA múltkor jót röhögtem az egyik videón:
Manhunt, és a manhuntos vette fel, jöttek sorban a playerek.
4 random volt a manhuntos, bekempelték magukat valami aluljáróba. Lelőtt egy gyereket, oda ment a lelőtt gyerekhez, de még nem ütötte le, erre az megszólal a lelőtt gyerek "Please, do it quickly"
A gyerek is felröhögött a videóban, de én is. A rugó is megsajnálta, de hát feléleszteni nem tudja
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest