Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RECSKA

veterán

válasz .LnB #16815 üzenetére

Nem tudom melyik karival voltál ma este, de nem gyenge az. Én nem szeretnék Veled összetalálkozni egyik karakterrel sem :)

Az este fénypontja Veletek volt : Jött az a két játékos. Szép kis állóharc lett belőle ott a zsákutcánál DZ4-ben. A srácokra gurulgatott a tüzes labdacs folyamatosan. Előtte ha jól láttam, Őket szedtétek szét 2 utcával lejjebb is. Csóka baloldalt kis átjáróból oson kifele, hogy majd lepötyögtet bennünket csipással. Épp kidugta a kis pofiját ( hihi :) ), repült a sticky, pont szemközt. Paff. a lökéshullám kivitte a kontaktlencséjét, gyorsan elkezdte keresni. A golyó pedig segített neki, adott egy kis fényt a sötétben, jobban megtalálja. Sajna a robbanáskor bekövetkező lökéshullám átpaszírozta barátunkat a beton felső 2 rétegén. :)

Kaptam a reportot Tőle, nézzük Ubi mit reagál :) (( érted, tech karaktert riportolni... :) ) Mit használtam, AIM-ot? :D Vagy nagyfejet? Az számít sokat a sticky-nél. De a legtöbbet a wallhack számít, tüzes labdánál :)

Köszönöm azt a rövid kis manhunt-ot. Sajna 3 sec volt hátra, és megpurdéltam ( saját hülyeségemből ) :) De megérte. Jó volt! :R

Új hozzászólás Aktív témák