Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz CSiPet2 #15378 üzenetére

Mi pl. úgy szoktuk, hogy minden kör bombát egyedül viszek és minden körre visszajön a saját ultim, úgyhogy kényelmesen oda tudok menni a gombhoz, megnyomom, benyomom az ultit, felrakom a bombát és még vissza is tudok futni a pitbe.

Maradék 3 ultinak elégnek kell lennie a shotis wave-kre.

Igazából 3 parás kör van. 4, 8, 14. Ezekben jön sok shotgunos, itt legalább 4-5-öt kell leölni. A többi wave-ben csak elvétve jönnek valahol a 7. 9. 10 vagy 11. wavekben csak 2 shotis jön, azok eleve gyerekjáték, ha az ember wave elején scannel egyet, látja hogy van 2 villámos, összestackel mindenki egy sarokba és fókuszban leölni őket kb 1 másodpercig élnek, lőni nincs idejük.

Egyébként én akárhányszor csináltam eddig, a legkényelmesebb megoldás a mobile cover volt. 2-3 alkalommal csináltam 1 mobile coverrel, szerintem kényelmesen elég annyi. + hozzá egy smart cover ha még több védelmet akar a csapat, mert fél/izgul. De most legutóbbi 3-4 killemen dupla mobile coveres tax volt L alakban lerakva. Azt kicsit túlbiztosítottnak érzem, de végülis mindegy. Lényeg, hogy lemenjen. Én annyira már nem is szoktam a mobile covert használni, lőni kell őket időben és akkor nincs idejük bármit csinálni. Hisz látja az ember kör elején, hogy merről jönnek. Eleve készül rá a csapat, akkor amint a lépcsőhöz fordulnak, vagy amint ugranak már lövitek is őket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés