Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
CSiPet2
üzenetére
Mi pl. úgy szoktuk, hogy minden kör bombát egyedül viszek és minden körre visszajön a saját ultim, úgyhogy kényelmesen oda tudok menni a gombhoz, megnyomom, benyomom az ultit, felrakom a bombát és még vissza is tudok futni a pitbe.
Maradék 3 ultinak elégnek kell lennie a shotis wave-kre.
Igazából 3 parás kör van. 4, 8, 14. Ezekben jön sok shotgunos, itt legalább 4-5-öt kell leölni. A többi wave-ben csak elvétve jönnek valahol a 7. 9. 10 vagy 11. wavekben csak 2 shotis jön, azok eleve gyerekjáték, ha az ember wave elején scannel egyet, látja hogy van 2 villámos, összestackel mindenki egy sarokba és fókuszban leölni őket kb 1 másodpercig élnek, lőni nincs idejük.
Egyébként én akárhányszor csináltam eddig, a legkényelmesebb megoldás a mobile cover volt. 2-3 alkalommal csináltam 1 mobile coverrel, szerintem kényelmesen elég annyi. + hozzá egy smart cover ha még több védelmet akar a csapat, mert fél/izgul. De most legutóbbi 3-4 killemen dupla mobile coveres tax volt L alakban lerakva. Azt kicsit túlbiztosítottnak érzem, de végülis mindegy. Lényeg, hogy lemenjen. Én annyira már nem is szoktam a mobile covert használni, lőni kell őket időben és akkor nincs idejük bármit csinálni. Hisz látja az ember kör elején, hogy merről jönnek. Eleve készül rá a csapat, akkor amint a lépcsőhöz fordulnak, vagy amint ugranak már lövitek is őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mobil flották
- Cyberpunk 2077
- Opel topik
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fotók, videók mobillal
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest