Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz
Viper26 #13599 üzenetére
Nekem nem bantja a mimoza lelkem, ellenben mint fejleszto igen is kotelessegemnek erzem megvedeni a fejlesztoket annak tudataban,
ad1: hogy mekkora a projekt
ad2: hogy a hibak felkutatasa a QA feladata nem a fejlesztoke
ad3: hogy ezek a hibak szvsz nem a programozok hanem a level designerek es scripterek hibaja.szoval igen, nem kopott ki
persze lehet savazni, meg minden, de hogy oszinte legyek borzasztoan, hihetetlenul, elkepzelhetetlenul unalmas ez a siras rivas ami ekorul van.
mindenki elmondta n+1-szer, hogy uninstallalja. azt is, hogy elege van a bugokbol. a glitchekbol is. azt is, hogy kihasznalja-e es azt is, hogy ha nem. elmondta ugyanezt mashogy majd elmondta ezeknek a kombinaciojat is sot annak nemtudom hanyszoros permutaciojat is.
lehet en vagyok a retard, vagy csak bantja a mimoza lelkemet, ahogyan Te fogalmaztal, de szerintem ennel joval minosegibb beszelgetest is lehetne folytatni. a minosegit arra ertem jelen esetben , hogy egymas ismetelgetese es nem mimoza lelkenek apolgatasa nem fogja megoldani ezeket a problemakat. a turelem viszont igen.
ezuton is elnezest, ha barkit is megbantottam, stb stb nem allt szandekomban meg veletlenul sem.
Felolem savazhatsz engem tovabb, es azert mert hangot mertem adni az ellenvelemenyemnek, de ha kicsit jobban belegondolsz lathatod te is, hogy sehova sem jutsz a sirassal, akkor meg minek. egyszerubb varni, es bizni benne, hogy javitjak.
-
Viper26
nagyúr
válasz
[hun] warhea #13598 üzenetére
Ez a "jobbat írsz" hülyeség még nem kopott ki a köztudatból? Kellne...
Magára valamit is adó cég ilyet nem tett volna, sajnálom, ha bántja a mimóza lelked az igazság.
-
Viper26
nagyúr
Ma megint megpróbáltam a játékot, alt+f4 lett belőle.
Matchmaking...challengre állítva ahogy kell, erre bebasz egy társaságba ahol hard van megadva..epic fail.
Arról nem beszélve hogy olyan mértékű szerveroldali lagg van, hogy játszhatatlan...teleportálnak az npc-k, nincs sebzés stb...utána pedig hibakóddal kib@szott.Számomra hihetetlen, hogy magát programozónak / fejlesztőnek nevezett egyén, hogyan képes ilyen bithulladékot kiadni a keze közül, és még mindig meglegyen az állása.
-
Edem05
őstag
válasz
bulikavagyok #13594 üzenetére
write only módban van
-
-
SkyS1gn
félisten
-
ZsyfKo
senior tag
.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #13586 üzenetére
Hm, en azt hittem haluzok. de ezekszerint rendben van az elmem
-
bunfi
őstag
-
Anonymus23
veterán
Nem bugos, de szerintem nehezítettek rajtuk, mármint a challenge küldetéseken.
Vagy 2 hete nem toltuk az orosz követséget, és a mostani gearrel olyan mint a korábbi hard, viszont találkoztunk olyan NPC-vel, aki emlékeink szerint nem volt ott korábban.
Lelőttük az ellent, és akkor vettük észre, hogy hopp egy még van, 4 volt belőlük a 3 helyett.Ettől függetlenül amikor még nem voltak meg a zöld cuccok (nem, 1x sem glitcheltem, azaz 1x belekezdtünk, de 10 perc múlva leléptem, csinálja ezt akinek két anyja van, a Falcon 25 perc alatt megvan normális csapattal értem ez alatt, ha tudunk kommunikálni, és mindenki tudja a dolgát, és nem feltétlenül OP gear-rel), akkor pl a Lincoln könnyebb volt, mármint most sem nehéz, de a játék többi részéhez viszonyítva a fejlődött gear máshol jobban adja, mint a challenge módban. De egészen a tegnapi orosz követség challenge +1 emberig ezt csak érzésnek gondoltam. De lehet megnézek majd egy korábbi videót, hogy régebben mennyi ellen is volt ott.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13580 üzenetére
Azért már az eleje sem volt kutya:
De a stash space az több, mint sértés...
(#13584) Maxtreme
Nem tudom, hogy örüljek-e ennek vagy ne. Jó lenne ha rájönnének, hogy az elégedett vásárló visszajár, az elégedetlent meg max 2-3 alkalommal tudják átvágni... szerk. nálam megvolt a 2. ezzel. Harmadikat nem tervezek. -
Maxtreme
addikt
válasz
b*szhatják ha nem lesznek vásárlók mert mindenki (vagy legalábbis nagy részben) otthagyja a játékot.
-
GAbre
veterán
Igaz pár napja csinálok kíhívásokat.
Csak tudom,h eddig ezen a pályán végig lehetett rohanni kb 10 perc alatt,és meg is kaptam a 30 főnix kreditet.
El is ment vele pár órám,de így lett meg 1 szet tervrajza,meg a képen látható fegyveré is.De ahogy olvashatod,kérdeztem,hogy ez normális,vagy eddig volt bugos nekem.
-
sith7
félisten
válasz
Pedig biztos lehetsz benne, hogy behozzák, ha már szó van róla
-
[hun] warhea
tag
A pollban ezen azert kiegtem
Ha ezt behozzak, valoszinuleg en is csatlakozom az uninstallalok taborahoz:
Next, we’ll ask you some questions about Micro-transactions. Micro-transactions allow the player to buy additional content within the game for a small amount of money (usually less than $5). It’s not a Story/Mission or Map packs; but rather small pieces of content, for example weapons, cars packs, customization elements, additional characters, or “time savers” shortcuts. -
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13577 üzenetére
A resetelés nekem általában nem segít. Hol az működik, hogyha átadjuk az új embernek a leadert, hol az, ha mind visszautazunk egy közeli safehouseba. Egyébként ez annak az eredménye, hogy megakadályozzák azt, hogy a végén kirúg mindenkit a leader és behívja a haverjait, hogy felvegyék az ingyenlootot.
-
[hun] warhea
tag
válasz
mettek #13557 üzenetére
nem a játékosok szintjéhez van alakítva az Incursion
ne sirjunk mar azert mert valamihez gondolkodni es gyakorolni kell, basszus...
Volt hogy háromnegyed órát szenvedtem azzal hogy elinduljon egy Incursion....
Nagyon sok Falcont letoltam mar es sosem talalkoztam ilyennel.de ilyenkor meg 2 mp-nként újratölti a játékot mert nem tudja összerakni hogy új embereket rakott be
Az, hogy nem tudod, hogy resetelni kell hozza a kuldit leginkabb user error mintsem bug. attol, hogy egy ember kilep es te kimesz a palya elejere meg nem egyertelmu, hogy resetelni akarsz.túlgearelt játékosok DZ-ben
Ha te lennel tulgearelve valoszinuleg te is ezt csinalnad. A DZ errol szol. (a csalok termeszetesen elitelendok) -
.LnB
titán
Nézd, én tudom, hogy vannak bugok, glitchek, cheaterek. De ilyen bugról még senki nem beszélt eleddig. Szerinted akkor csak nálad van egy ilyen bug? Még véletlenül sem arról van szó, hogy azt se tudod milyen nehézségű küldetést indítottál el?!
Véletlenül....
hmm?
Vagy esetleg más is tapasztalta ezt a bugot, már megint csak én élek burokban és nem hallottam róla?
-
Lefty
addikt
válasz
bendeguz76 #13563 üzenetére
Tegnap este legalabb 15 bosst leapritottunk DZ5 es 6-ban, kivetel nelkul gyokersegeket dobott, azt is mind 163as gear score-al, mondom egy zold kesztyu volt, ami hasznalhato. De akkor tovabb probalkozom, koszi.
-
GAbre
veterán
Most van baj akkor?Vagy volt?
Vicc az,hogy zárt alpha teszt volt.
Nyílt béta,halasztott megjelenés.
És hibák tömkelege még így másfél hóval megjelenés után is????
Milyen lehetett az alpha akkor?(#13571) Hunner:
Engem az zavar,h csak 1x lehet jutalmat beváltani,én már felvettem a kulcsomat,és nem lehet sajna újat venni upontért. -
Hunner
senior tag
1000 PxC a max ami nálad lehet. Ha adnak 150-et, de több van nálad mint 850 akkor egy értelmes fejlesztő adna annyit amivel 1000-re érsz, a többit meg eltenné kis szütyőbe, elküldené levélben stb.
Na most az eddigi tapasztalatok alapján a Massive nem értelmes fejlesztőcsapat. Így elég nagy esélyt látok arra, hogy 850 PxC fölötti értéknél simán bukod a "kárpótlást".Alternativa, beteszik a rewardsclaim vendorba, hogy mindenki ki tudja venni 1kbps-s nettel.
-
GAbre
veterán
Már órák óta megint bugos a játék,vagy a pár nap alatt volt az,amíg én játszottam kihívásokat!?Eddig lilák voltak,most meg mindenki sárga,még a drónok is.
De mondjuk nem vágom,mert dzben se lehet venni semmit már,182-es körüli tárgyaim vannak,dzben meg nem dob afelettit,és venni se lehet.
Szóval ezek túl erősek,de venni se nagyon lehet valamit,hogy erősebb legyél,ez hogy van akkor? -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #13504 üzenetére
Most kíváncsiságból megnéztem, nálam boxon nem megy ez a trükk. Lehet hogy már kivették, vagy csak X-en nem elérhető.
-
-
törölt tag
Játszik most valaki dz-ben mert csatlakoznék ha lehet.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13559 üzenetére
Igen olvastam róla a patch másnapján, de kétlem, hogy valami maradandót alkotnak, tekintve, hogy maximum a Caucedus ér valamit, a többi felejtős. A tankra meg kíváncsi leszek, mert FL-ben 125k hp + 64% mitigation + reckless kombóval is egy lövés volt a shotiból, a másodikra meg már meg is halt. De rétegszett lesz, ha használja majd egyáltalán valaki, mert a 4+2-es Sentry-striker kombót nem veri meg.
(#13561) GAbre: Phoenix credit, és azért nem szabad, mert 1000 a hard cap, ennél több nem lehet nálad. Ha több lenne akkor nem írja jóvá, a földről nem veszi fel.
-
nekem mondjuk gőzöm sincs, lesz-e 1.2ben gear score emelés. amit tudni lehet, az az,
hogy akkor jön majd a historian (legendary m1a), amit meg sejteni, hogy azzal jön majd a juggernaut's battlegear. Due to the fact Massive can't make a set properly done, here's the fifth set, which will coming in 1.2
Juggernaut's Battlegear2 - Armor increased by 20%
3 - Exotic Damage Resilience increased by 20%
4 - When you kill an you are healed by 5% of your max healtahogy látható, ez egy tank szett lesz. innentől akár az is elképzelhető, hogy a max gs marad 240, csak a pályadesignhoz kellhet majd tank. ez elég új dolog lenne, mert eddig sehová sem kellett dedikált tank. -
s_
tag
Sziasztok,
Tudom hogy nagyon off és elnézést kérek érte, de ez az egyetlen játékom van csak az Uplay fiókomon gondoltam ide írok, szóval a problémám az lenne hogy, mától egyszerűen nem akar beengedni az uplayre azt írja hogy a fiókom le lett tiltva sikertelen bejelentkezési vagy aktivációs próbálkozások miatt 10 percre, na most már órák óta nem tudok belépni, nem hogy 10 perce, supportra szintén nem tudok bejelentkezni, mert ott is ugyan ezt írja hogy le vagyok tiltva, ilyenkor mi a teendő ? köszönöm a segítséget.
-
mettek
addikt
HIBÁK NÁLAM:
-csaló meg túlgearelt játékosok DZ-ben akiket lehetetlen lelőni, pláne ha csapatban vannak
-Incursion küldin random team egyszeri kudarc után alt f4-ezik és nem lehet új tagokat behívni csak ha visszautazol a pálya elejére de ilyenkor meg 2 mp-nként újratölti a játékot mert nem tudja összerakni hogy új embereket rakott be (ez is egy bug)
-van hogy nem indítja el az Incursion küldetést
-nem a játékosok szintjéhez van alakítva az Incursion
-nekem kb 2 hete nem dobott olyan geart amit betehetttem volna, csak szemetet kapok, fegyverből úgyszintén
-van hogy a képesség dupla lenyomásával akarok healelni magamon de előveszi célozni,addig pont meghalok (bug)Iszonyat élvezhetetlenné teszi ez a játékot. Volt hogy háromnegyed órát szenvedtem azzal hogy elinduljon egy Incursion....persze a tagok ki is léptek egy halál után. Szóval ez így vicces.
-
GAbre
veterán
http://www.pcguru.hu/hirek/fonix-kreditek-a-the-division-bugok-aldozatainak/36640
Login 7végén be 150 főnix pontért -
sith7
félisten
A Diablo 3 is erről szól, csak ott már nem csak patch - ek, hanem Season - ok is borítják az addig összelapátolt gear -t, de ha belegondolsz így van folyamatos kihívás a játékban
Nekem is még csak 3 set cuccom van, 3 falcon - t játszottam csak, de a nagy többség már full zöldben van, és az ő érdeklődésüket fenntartva tolják az újabb cuccokat
Szerintem patch - el, DLC - vel a jelenlegi 30 -as lvl is emelkedni fog
-
[hun] warhea
tag
válasz
szallasi007 #13548 üzenetére
A legtobb orosz amugy csalassal szedi a cuccot, skill meg nulla. tegnapi challenget 3an toltuk, mert az orosz kilepett miutan 5x fekudt. berohant kozepre az elejen warrengatenek es meglepoen tapasztalta, hogy nem birja kiallni az 5-6 sotist kozelrol
-
Lefty
addikt
M1A blueprint van valahol? Vagy honnan szerzitek? Mert DZ-bol minden, amit kihozok csak arra jo , hogy bezuzzam. Csodak csodajara tegnap esett egy jo talentes zold kesztyu.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13546 üzenetére
Nem elitizmusnak szántam, hanem azt akartam mondani, hogy hiába kiütöd becsületesen és mondjuk kiesik a jó, 1 hónap múlva kuka. Ez túl gyors. Éppen összejött végre ~100 óra alatt az a build amit szerettem volna, már csak 2-3 dolog kellett hiányzott, erre kijött a falcon és kuka az egész, kezdhettem volna elölről.
-
szallasi007
őstag
GS randomokkal konkrétan semmit nem jelent. Tegnap orosz konzulátus 3 200+ gs-es csókával. Azt sem tudták merre van az előre, írnom kellett nekik hogy a skilleket ugyan használják már mert nem dísznek van. Ha 15-ször nem szedtem őket össze akkor keveset mondok.
-
-
óh, de kis elitisták lettünk. nem nyomtam le 50+, hanem csak 10+ a hardot, és így is ott voltam legalább egyszer minden este, amióta kijött. így is ki tudom rakni 214esből a 4es striker bónuszt, és így sincs már pénzem több recalibrationre.
ami meg a gear avulását illeti komolyan nem értem, mi ebben a meglepő? -
bunfi
őstag
Ez egy fedezék alapú lövöldözős játék, nem? És mit nem lehet csinálni a Falcon Lostban? Fedezékben maradni 10 másodpercre. Végülis
(#13542) cain69: Ezt sajnálattal hallom, de nem vesztettél vele sokat. Mert legálisan lenyomtad volna mondjuk ötvenszer és meglett volna a geared (persze ez a challenge módban szerzett tapasztalataim alapján teljesen kizárt), na pont akkor nyomják ki a következőt (ami valószínűleg hasonlóan szórakoztató és gltichelhetetlen lesz), ami pont nyugdíjazza azt, amit nagy nehezen összeszedtél és kezdhetnéd elölről a háborút a programba épített randomgenerátor ellen.
-
kovsol
titán
-
bendeguz76
aktív tag
Nekem van egy klasszikus gold m1 163- as.kb mi az erősorrend?klasszik,socom,first wave?
-
Ezek nem hatnak meg...
Mindig kerdezik, mennyi a dpsem az m1a-n, hogy lovok ekkorat...
Mikor mondom hogy 120e, kibuknak... Sracnak 170e az m1a dpse, de meg 800e-t sem latott szarrabuffolva...Amugy meg azert irtam Demmernek, mert hetvegen falconoztunk, es m44el 1.2milliokat lott.
-
Telda
addikt
válasz
vendingo #13529 üzenetére
A sniper buggal még nem találkoztam, illetve a lépcső alá sem estem még be.
A többi valóban létező dolog, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam ezekkel. De ezek megbocsájthatóak, lehet én vagyok túl toleráns.
Én sem glitchelek, így van 188 GS, de nem szoktak kidobni, sőt van hogy nekem a legmagasabb.
Amúgy meg a GS nem mindig mérvadó, volt olyan hogy Lexi rögtön a legelső csoportján 3 190+ játékos is elhullott és volt hogy a 160-170 játékosokkal sima kört mentünk 2x is.
DZ témában igazat adok, azért is hanyagolom, viszont ha behívnak a többiek, akkor szívesen megyek velük.
Ha kell szívesen segitek kifarmolni a szükséges Főnix kreditet és a kraftolt zöldek jól megnyomják a GS-t. -
válasz
vendingo #13529 üzenetére
szvsz nálad valami nem oké a géppel. nekem elég problémás konfigom van (amd cf kártya, win10), egyszer estem be a világ alá, de a küldi resetelésével megoldódott a probléma. a sniper bugon nem tudom, mit értesz, de van ilyen vibrálós cc effekt a játékban (disrupt?).
a küldi bug a kliens újraindításával megjavul.@D.Orion: ez a bug az 1.1gyel jött be, előtte nem volt ilyen az one is none. az invertoryban lehet több fegyvered is. nekem is van 4féle, fc-ben az elején jellemzően lőszergondjaink voltak.
-
-
válasz
demmer123 #13526 üzenetére
Tegnap megvolt eddigi legnagyobb sebzesem az m1a-val lexingtonban. A vegen beszaladtama terembe. Lepcson mar betoltottem a robbanolovedeket. Pulse elnyomva, 2 tavcsoves luvnya 5 golyo, elkezdtem loni a pancelos geppuskasokat. 700-800-900, 1millio, elfekszik a bal, rafordulok a jobbra, es 1.3millio. Mezei goldm1a, 2700 tuzfegyver pont. Csak fejlovesbonuszos talent. Nem kicsit virult a fejem xD
-
vendingo
veterán
Nem indul a küldi, süllyedek a texturába, sniper bug amikor úgy vibrál a kép, hogy nem látni semmit, nem tölti be néha a lépcsőt és be esek a pálya alá, nem nyílik a kapu/ajtó, néha beragadok doboz mögé. Amit méeg utálok a játékban, hogy legálisan játszok, ezért kevés a pontom, aztán kidobnak a játékból a többiek, vagy azért repülök, mert nem csalással akarom csinálni a küldit. Dz is egy vicc, legyaknak a csaló, illetve csalással gearelt játékosok. Ami a legszomorúbb, hogy ezek a hibák kezdetek óta vannak, és semmit nem tesznek ellenük.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
demmer123 #13526 üzenetére
Igen Nekem is több mint 200órám van benne és még mindig jónak tartom a hibáival együtt...
Amúgy én megpróbáltam a kihívást egy random csapattal (én voltam a leggyengébb közel 200gs-el a többiek e fölött voltak) az alagúton nem jutottunk át a shotisok olyat eresztettek ránk, (tegyük hozzá rohadt messziről) hogy rögtön meg is haltunk.
Szóval ez ennyibe maradt a részemről. -
demmer123
őstag
-
akkor máshogy fogalmazok. jóindulatot feltételezve az a post egy bugreport. ami a subreddit szabályzatába ütközik. nem feltétlezve jóindulatot a post célja , hogy egy még nem ismert exploitot minél többen megismerjenek, és kihasználjanak. akkor viszont bannolni kell az usert.
ötlet != bugreport. nekem most így hirtelen elég sok ötletem van arra, hogy mihez kezdj magaddal, de mégis te döntöd el, hogy mit fogsz csinálni, és vagy leszarod a véleményedet, vagy nem, és ez így van jól. és akkor most még abba nem is mentünk bele, hogy a wall glitches történetnél azt sem tudjuk, hogy a talent bugos, vagy a pályadesignt szúrták el. sajnos az ubi úgy szervezi a munkát, hogy több stúdiót is bevon, és ennek vannak ez az ára.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13516 üzenetére
Igen, ez teny, hogy mas. En azert bizakodom, addig is jokat szorakozok meg hulyulunk a sracokkal a tobbi meg majd alakul
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13518 üzenetére
Nem a redditornak kellene javítani a hibát, de mindenki eldöntheti, hogy ad-e még bármi hitelt ezeknek a tehetségtelen barmoknak és lapátolja a földet a faszságaikra, hogy ezt a bug bejelentő topicban kell publikálni. Több tucat kiváló ötletet olvastam már a fennálló problémák javítására. Megvalósult belőle bármi? Nem mert ezek az arrogáns kis hozzánemértő bölcsészmérnökök eldöntötték magukban, hogy az így lesz és neked így KELL játszanod a játékot. Abba már bele sem megyek, hogy többet basztatták a glitchereket, mint a csalókat. Ezzel az attitűddel nincs helyük a játékiparban és ahhoz a hisztéria teljesen jó, hogy ez megtörténjen.
-
GAbre
veterán
válasz
vendingo #13519 üzenetére
Sajnálom.
Nekem is csalódás kicsit.
Csúsztatták nem keveset,és én se látok béta óta változást.
Jah bocs,a kimentésre mintha kevesebb időd lenne.
Meg olyan szép bugos.besülyedek a talajba,nem nyilnak az ajtók.
Kihívás szint tényleg az lett,még a drónok is sárga elitek voltak.(nem csoda hogy a 200as pontú csapatagok is hasaltak 4-5 embernél is már)
De a kedvencem mikor pályabetöltésnél visszafelé ment a %! -
vendingo
veterán
Nekem ebből ennyi volt, nem kérek többet belőle!
Ma 1 óra alatt 3-4 különböző fatális hibával találkoztam, ami BETA óta nem lett javítva. Ezért fizettem 13000-et, egy béta szarért?
Ígérem többször nem panaszkodok a "játék" miatt.
Uplay-ből ki lehet végleg gyomlálni, hogy még véletlenül se tudjam használni soha többé? (cd key már hamuvá égett) -
ha a talent a továbbiakban azért úgy működik, ahogy oda van írva, akkor elvileg nem, de ezek után szerintem látatlanban már nem mer neked senki biztosat mondani.
@norti: kéne, mert ezt szvsz kliens oldalon is javítaniuk kell.
@bunfi: mi a vicc benne? melyik redditornak kellene javítani a hibát szerinted? akkor meg mit keres ez redditen? sokkal később jut el az infó a fejlesztőkhöz így, mintha a hivatalos csatornákon lett volna leadva róla egy bugriport.
de hisztériakeltésre kiváló, nincs elég sok gond a játékkal így is.
-
mettek
addikt
Ez a játék valójában akkor lett volna jó HA olyannak készül amikyennek sugallták a korai hype videók: RPG beütésekkel bíró túlélő tps shooter. Magyarán kevesebb lenne benne ez a sok dps, armor, sebzés, anyámse tudja milyen értékek számolása. Kevesebb tunkolás, több taktika, jobb AI, változatosabb ellenfelek és lassabb haladás. Így a játék egy értékhajkurászás lett semmi más. Mindenki über értékeket akar látni ezért csalnak aztán kiteszi róla a képet és örül.
-
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #13514 üzenetére
Persze, de a statisztikába akkor is belekerül, hogy valamit elbaszcsiztak. Minél több ember hívja fel erre a figyelmet, annál hamarabb lép valamit az ubi.
Ugyanez volt az Evolve-nál és a Battlefrontnál. Kijött, fos, mégis rekordott döntött a cégnek, aztán senki nem játszik vele.
Ezzel viszont MUSZÁJ foglalkozni, meg itt szétcincálják a játékot, ami a fejlesztő(k) inkompetenciáját mutatja.
Más eset, mikor azért hagyja abba, mert nincs tartalom, és más dolog hogy azért, mert a hozzáállás elfogadhatatlan. -
[hun] warhea
tag
Ez kb olyan, hogy en is lattam olyat itt aki azt mondta abbahagyja es este meg lattam, hogy tolja
Nem tudom, glitchek ide vagy oda, bugok ide vagy oda en is felcseszem magam rajtuk de azert igen jokat szorakozok a jatekkal. Igaz en magasrol lesz.... hogy kinek mennyi emeraldja milyen gearje dpse critje dzkulcsa es sorolhatnam milye van.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13504 üzenetére
Atvitt ertelemben ertettem en is:-) szvsz le sem szarjak ha abbahagyja 60% mindaddig ameg a van vasarlas es ember a szerveren. Ok nem profitalnak egy buy to play jateknal abbol h te jatszol
igen ez igy kicsit sarkos es eros de igy van. Az egyeduli bevetelforrasuk miutan megvetted a jatekot (te es a 60%) hogy veszel dlct de az annyira elhanyagolhato bevetel a jatekhoz kepest h nagyon. Igy igazabol semmit sem veszel ki a zsebukbol sot, meg adsz is nekik mert kisebb a serverload.
-
Telda
addikt
Tegnap két alkalommal is volt némi rövid sor a szerveren bejelentkezéskor.
Most vagy állítottak valamit, ami inkább elképzelhető, vagy az a 60% abbahagyta statisztika kamu. -
storm3
senior tag
Itt a következő, saját felelősségre ezt is:
Katt ide a leírásért. Én is kínomban már csak nevetni tudok, kár a 30k-ért...
-
bunfi
őstag
Nem hiszem. Nem tudnak vele mit kezdeni, mint ahogy a csalókkal sem. De én már csak nevetek magamon. Megfogadtam a The Crew után, hogy soha többet nem veszek ubisoft játékot. Hát mégis megtettem, innentől ez a megérdemlem kategória.
szerk: vagy ugyanazt csinálják, mint a Midasszal, kiveszik a talentet. Sokan mondták már nekik, hogy túl sok a fegyvertalent, meg sok a szar köztük
-
Htibimor
senior tag
Nálam behalt a játék. Semmire nem reagál. Csak mászkálok a menedéken, de se feltölteni, se kimenni nem tudok, nem reagál az aktiváló billentyűre.
-
warcat
veterán
Reprodukáltam, AK47 1 millió dps, valós,nem csak kijelzős bug,ne hitetlenkedj ennyi glitch után ami ebben a játékban van.
Van videó is,ez már eléggé túlzás szerintem is a glitchek között,ezért nem akartam linkelni
TALENT STACK GLITCH EXPLOIT -
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #13494 üzenetére
Én ilyen kis önző vagyok, és nem a többi 60%-ra gondoltam, aki mellettem abbahagyta.
Köszi, hogy szóltál.Oric: Van hát. [link] Konzol verzió 10x sebzés csak
PC-n van 100 meg 1000x is.Én örülök ezeknek a glitcheknek, kicsinálják a Massive-ot. Nem ezért adtam 18 ezret...
-
warcat
veterán
válasz
Maxtreme #13496 üzenetére
Sajnos a bug valós,bármekkora sebzést össze tudsz hozni magadnak,csak türelem kérdése,ráadásul nem kell hozzá third party vagy játékfájlokban kutatás.
Az APC-t M44+explosive bullet kombóval két lövésből ölték,de lehet oneshotolni is csak "nyomkodás" kérdése.
A buff csak zónaváltáskor (pl DZ) vagy kilogoláskor esik le,de bármikor elkezdheted újrapakolni.Szerintem most ne menjetek DZ-be
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest