- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ez a 'Specialized talent' a gearen, ez hová számolja a skill extra statokat? Sehol nem találtam nyomát, hogy beszámoljá. Elég jónak tűnik azért, ha van már 5000 körüli a tűz és a stamina együtt.
-
Lefty
addikt
A mocsokja. Pont ujrakalibraltam egy cuccot tok dragan, de meg nem valasztottam ki h mi legyen az uj kepesseg, aztan kivagott mike hibaval, visszamentem azt ugy veszi, mintha nem kalibraltam volna ujra de a kreditet meg levonta.
-
warcat
veterán
Elég brutál dolgokat lehet kihozni az új cuccokból pedig eléggé az elején vagyunk.
150k/80k mellé 50et alulról karcoló skillpower például
A hpt lehet feljebb tolni érzés szerint 100 környékére pár ezer sp minusszal -
Egonyolc
aktív tag
első sárga boss-ból advanced performance mod
-
lesz egy 5. szet is. Juggernaut's Battlegear 2 - Armor increased by 20%
3 - Exotic Damage Resilience increased by 20%
4 - When you kill an you are healed by 5% of your max health -
Egonyolc
aktív tag
Police academy-nál javítva lett az ajtós glich
-
pohár
félisten
válasz
velizare #12383 üzenetére
hát párszor megpróbáltam visszamenni, nem sikerült, majd megpróbáljuk este megint
majdnem elkaptam egyedül egy supply dropot, de beelőzött egy csávó a semmiből, remélem, hogy csupa lila volt benneutána szépen meg is halt, mert csak rárusholt gyorsan, dobott is 3 aranyat a tatyójából, mert egy mob kiszedte, ki is küldtem helivel
-
pohár
félisten
hopsz, kaptam egy MIKE-ot, másnál is ez a helyzet? próbáltam úgy 5x visszacsatlakozni, de csak nem akarja, azt írja a hibaüzenet, hogy your account is disabled
-
spooner81
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nektek is sokáig tartott a telepítés. Fél órája ülök itt és nézem "Manhattan telepítése"-t. És a folyamatjelző csík nem megy semerre. -
RazoR
veterán
Nullázódott a DZ szint? Tegnap 41-ess voltam ma meg 1-es vagyok!
+1: nálam nem látszik a Falcon Lost...lehet, hogy mert nem vagyok elég magas szintű hozzá? -
B@bL3ve5
senior tag
másnak is MIKE hiba van?
-
warcat
veterán
Fincsi ez a Navy MP5 végre, "csak" egy deadly+brutalt sikerült kipörgetni.
Reddit adatbányászok alapján challenge módban (mármint consulate,tunnel stb) is esnek szetek.Striker knee,gloves : Larae Barett, Finch
Tactician knee,gloves: Keller
Sentry's Call Knee,gloves Hornet
-
FaTHI
őstag
Srácok milyen küldetéseket kell megcsinálni hogy a Biztonsági fejlesztéseket tudjam fejleszteni?
-
daWoolf
csendes újonc
Valaki Xbox-on unatkozik e? Bármit tolhatunk hajnalig egyfeszt! Vegyen fel akit érdekel (176 karakter)
LiveID: da47Woolf -
szallasi007
őstag
Szívnak is rendesenn wave 9 eddig a rekordjuk. Konkrétan négyen haltak meg egy shotistol. Ami fura hogy nem fókuszt lőnek hanem össze vissza és "beragadnak" jobb oldalra. Onnan néha ránézésre át kéne mennie két embernek balra és akkor keresztbe tudnák lőni a lvl34 mobokat
-
/troll on
az apc-t minek fordították? btr? bmp?
troll off
-
Ellia
addikt
Ha jól vettem ki
munka közbenaz egyik streamből a 15 hullámnál addig ömlik az ellenfél míg az APC-t fel nem robbantják. Ez így azért elég meredek. De javítsatok ki, ha tévedek.Másik: ez pálya tényleg csak egy nagy terem?
-
hm, lila mobok?
1, shotgun betölt
2, one is none
3, ???
4, profit -
raven84
senior tag
Raidehez nem kell dps? Mázli akkor, hogy arra gyúrtam.
-
El Gringo
senior tag
a kórház nehezet érdemes farmolni. 5 perc és egy arany a végén. a rendőrakadémiát javították persze, de a healingstation bugot persze nem. röhej
-
Hunner
senior tag
Ja most látom, hogy konzol... akkor nem tudok nyilatkozni. De gondolom a lenti arra a boltra is áll. Mesterséges régiólock
Nuveem-en vannak olyan kulcsok amik annak ellenére, hogy global kulcsok, csak és kizárólag országon belüli címmel megvehetők. Csekkolja a paypal accountodhoz rendelt címet, és letilt. Annak idején a The Crew-t nem tudtam megvenni ezért gombokért. Sehogy sem fogod tudni megvenni. Engedd el.
g2a / kinguin-en kereshetsz hátha találsz olyan eladót aki a nuveemről szerezte mert mondjuk délamerikai lakos, és árulja. Nem hiszem, hogy találsz egyébként...
-
pzstm
titán
15. kör
pzstm a twitchen
-
Mankó
veterán
Köszi, az együttérzést! Ha ennyire profi vagy gyere privátba és mond el mit rontottam el!
Hunner: Home társsal kettőnknek kell a játék. 2 játék már 30 ezres, így meg megúszhatnánk fejenként 7-ből. Ez a baj.
A másik meg, hogy nem értem miért nem megy, ha más store-ból meg tudtam már vásárolni így. -
Htibimor
senior tag
Nem rossz az 1.1. A 3 napi küldetésből 2 a végén aranyat dobot, a harmadik is meglett volna, de a vége előtt levágott a szerver. Sajnos nem kezdtük már el előröl.
-
marilllyo
veterán
válasz
Balika23hun #12318 üzenetére
Szóval folytatódik a grind-fest.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Balika23hun #12318 üzenetére
-
Balika23hun
aktív tag
Jól látom hogy eltűnt a vektor tervrajza a műveleti bázison lévő vendortól
+ a dz06-ban lévő cuccok átkerültek ide és ugyanúgy PC-be kerülnek
Végig futottam a benti rejtekhelyeken, horribilis árak vannak az új cuccokra. Arany M1A recept dz rank 75-től -
Mankó
veterán
Úgy érzem nekem most kimarad a Division, bármennyire is tetszik. Nem jön össze a vásárlás, már mindent kipróbáltam, még az OTP-vel is beszéltem nem e zárolták a kártyát valamiért.
Szerintem az MS most a ludas, lehet lépett ez ügyben, majd figyeljetek ti is a legközelebbi vásárláskor! -
D.Orion
veterán
Köszönöm, így megtaláltam. Két tools hely emeletén ill. tetőn volt a hiányzó kettő. A térképet gyorsan átfutva nem is látszott csak teljes zoom-al.
Jönnek a hullámok és igen a csarnokban állsz és lövöd őket, közben rakod fela bombákat a járműre. Meg kapcsolgatod ki a turret-et, meg ilyenek. Egy skill-es kari kell aki dobálja az hp+ammo-t, de lehet, hogy kell külön buff kari is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hja hullám. Lila, sárga mobok, drónok, lő az APC is, gránát eső. Minden...Az APC-t nem lehet sebezni, mert csak 3-400-at sérül (százat!!), hanem pár hullám után jön egy mob aminél van egy bomba, azt kell megszerezni és azzal lehet lerobbantani az APC negyed pajzsát.
Ezt kell kb 4x 5x megcsinálni, de addig már nem jutottunk el.
DPS-őrültek itt semmit nem érnek, Skill Power kell, meg Health.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Incursion 11. hullámig jutottunk. Ott lehaltunk és kezdi előről. Majd este újra próbálkozunk.
DPS semmit nem számít itt. HP kell. Sok. Nagyon sok.
-
marilllyo
veterán
Hard végén hányas szintű a neves boss?
-
vendingo
veterán
Mindenki az új küldivel kínlódik, DZ meg tök üres, fullon van NPC-el, neves BOSS-al. Nem győztem kihordani a cuccokat, meg lőszerért szaladgálni. Bármerre néztem npc-be botlottam. 1 csávóval találkoztam összesen
Ami viszont bosszant, hogy még mindig nincsen javítva az a bug, hogy nem indulnak a küldetések. Állunk 4-en a küldinél, kapuk meg nem nyílódnak. Direkt nem tesznek ellene semmit, jó így nekik, esetleg nem tudnak a hibáról? Baromi bosszantó, mert 3x kellett restartolni a játékot, mire megtudtam csinálni 2 napi küldit.
-
D.Orion
veterán
Kisebb probléma van, némi bug azt hiszem:
Minden zóna maxos, de két tárgy hiányzik.
-
Garsza
veterán
Kéne nekem 3 ember ma éjfél után akikkel le tudom tolni az új küldetést elsősorban az ismerős listámról. De ha jönne olyan aki nem ismerősöm jelöjjön be Garsza a nevem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest