Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Talán az, hogy nincsenek benne dedikált kasztok? Talán az, hogy nincs skillfa? Talán az, hogy a maximum játékosszám 24? Talán az, hogy a játék nagy része 4 fő coop, még a DZ-ben is? Talán az, hogy mindegy, mit ölsz meg, nullásmob vagy főboss ugyanannyi xp jár érte?
A loot mechanika sírásról meg annyit, ha értenéd, hogy hogyan működik a mechanika, akkor nem írnál ilyet. Türelem kell? Nem az kell, hanem kevesebb meaningless talent, kevesebb RNG, kevesebb crafting.
Csalók minden netes játékban vannak, de még egyetlen egyet sem láttam, ahol nem volt anticheat és akit csaláson kaptak - mert volt valaki aki bejelentette - csak 3 nap bannal jutalmaztak.
A fejlesztés pedig nem az én dolgom, mert én otthagytam 19000 forintot a pénztárnál, a Code of Conductban pedig nem volt benne, hogy háromszor kell logoutolnom (session váltanom) és négyszer visszaesnem 85-ről 84-re DZ-ben, mert van egy ember, aki háztömbön (épóleten) keresztül agyonlő.
(#13897) cain69 Kívácsi lennék, hogy mekkora a súlyozása annak a 240-es kesztyűnek a dz-ben...
-
birorichard
őstag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Azon kívül semmi más, hogy nem az. Még csak nem is emlékeztet rá. Bírom, hogy van egy kitartó szűk réteg (félreértés ne essék, nem csak itt), aki megjelenés óta ide sorolja a játékot, mert lehet benne cuccokat felszedni és vannak képességek. Ez a játék se nem nagyon sok szereplős, se nem kizárólag multiplayer, ráadásul még csak nem is rpg. Az online-on kívül kb semmi nem stimmel. Itt egész jól levezeti.
Hétvégén "megvettem" én is, porosodó walletes pénzt beáldoztam rá. Maga a játék jó, mikrotranzakció nincs (még, remélem már nem is lesz
), és bár olvastam, hogy mennyi gond van coop-ban meg dz-ben glitchek, csalók miatt, szerintem nem nagyon fogok odáig eljutni, amennyi időm van rá, uh. ellövöldözgetek.Sokat gondolkoztam rajta, és ti fizetnétek egy pc-s live-ért, PSN-ért? Crossplatform multi, szigorú ellenőrzés, ha csalsz -> ban. Ne öljetek meg, de én simán. Pont erről jutott eszembe, és persze ez csak egy elmélet, de szerintem a közeljövőben ez lesz a következő lépés, azért is szarják le a csalókat. Utána majd beszedik a védelmi pénzt.
-
[hun] warhea
tag
este nincs kedvetek nyomni egy piros kort dzben? sosem voltam meg ugy igazan, elore megfontolasbol piros.

-
afaik:
striker's
gs191
falcon lost hard boss chest&backpack&holster
lincoln tunnel challenge boss gloves&kneepads
lexington ev.c. challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
blueprint - vendor mask&kneepads
falcon lost hard mission chest&backpack&holster
falcon lost challenge boss chest&backpack&holster
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
falcon lost challenge mission chest&backpack&holster
dz - boss glovessentry's
gs191
russian cons. challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
dz - boss glovestactician's
gs191
warren gate challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
dz - boss glovesnomad
gs191
dz - boss chest&backpack&mask&gloves
dz - supply chest&backpack&mask&gloves
dz - vendor kneepads&gloves&holster (?)gs214
dz - supply chest&backpack&mask&gloves
blueprint - dz vendor kneepads&holstergs240
dz - supply chest&backpack&mask&gloves -
utomi
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
És akkor mi van? Egyrészt mintha csak a Steam számítani úgy tesztek másrészt pedig semmi újdonság nincs abban, hogy egyjátékot kevesebben játszanak 1 hónappal a megjelenés után. Egyrészt sok embernek nem jött be, nyilván van aki meg is unta és igen van akinek az ezerszer leírt dolgokból van elege. De azért az itt nyavajgó emberek jó része továbbra is játszik vele , te is hiszen látom minden este
és így van ez mindenhol is. Azt meg végképp nem értem, hogy miért kell annak szinte már-már örülni, hogy csökken a játékos szám. Ha nem szereted ne játsz vele de, hogy attól lenne jobb a napod ha más szórakozása is tönkremegy?
Mindegy elég unalmas már ezeken csámcsogni csak eléggé kiveri nálam a biztosítékot az 1000. hasonló hsz. Egyébként meg majd jön a köv. tartalom és akkor megint mindenki rápörög, aztán megint megunják sokan és stb. Kevesen szoktak kitartani egy játék mellett hónapokig. Plussz a Div. továbbra sem MMO nem egy WoW így tök felesleges ugyanazt elvárni tőle.
Arról meg nem is beszélve , hogy egy normál játék áráért ad több szár óra szórakozást. Melyik játé is tette ezt az utóbbi időben? Még ha csak a Single Missiont pörgeted le normálisan az is 30-35 óra. A Codnak mennyi a Singleje 3-4 óra?(#13894) Fényvadász hatalmas +1! Tökéletes egyetértek minden mondatoddal.

-
ZsyfKo
senior tag
Oda írtam hogy pl, de ettől függetlenül mi akadályozza meg abban hogy ne lehessen mmo-nak nevezni? Az hogy nincs 3000 fős boss fight? Vagy nem 6000en vagytok egy pályán? Minden megtalálható benne ami jellemző egy mmo-ra. Komolyan ez a loot rendszer sírás is vicc már... komolyan azt várja mindenki hogy szarásig adja a jó cuccokat amikhez hozzá se kell nyúlni csak felveszed? Én simán felöltöztem challengeből és DZ-ből friss 30ként, lehet rekalibrálni, craftolni is, nézni hogy melyik gearen kell a legkevesebbet variálni aztán később majd lesz jobb, türelem kell ennyi. Az meg hogy ez miatt csaljon glitcheljen valaki az szánalmas, legyen fix 4 embere nyomják hardot legyenek full zöldben aztán mehet a kihívás, addig nyomni míg nincs meg a jó taktika, ez egy ilyen játék rá kell jönni hova mi kell. 2 évig wowoztam, 6 évig Aion, tudom milyen szenvedés egy jó geart összerakni, meg hogy egy nem elég, kell pvp-re, pve-re, tank gear, dps gear, resist gear Stb. Az a baj hogy egyszerűbb sírni és csalni mint küzdeni valamiért és gondolkodni. Csalók meg minden netes játékban vannak, ahogy bugok is annyira jó olvasni hogy ennyi zseni, programozó és megmondó ember van itt, tessék jelentkezni az Ubinál hogy mindent megtudtok csinálni és mindenre tudjátok a megoldást mert annyira egyszerű és egyértelmű hogy biztos ők a hülyék hogy nem tudják megcsinálni. De akár bele lehet kezdeni egy játék fejlesztésébe és akkor minden olyan lesz amilyennek szeretnétek. Én inkább ha van egy kis szabadidőm össze ülök azzal a pár emberrel akikkel szoktam és élvezem a játékot.
-
Htibimor
senior tag
Láma kérdés, de a DZ-ben megvett tervrajzokat is ki kell vinni?
-
bunfi
őstag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Ez továbbra sem MMO és kétlem, hogy ezek az emberek hagyták volna abba. Szerintem többen vannak azok, akiknek elege van abból, hogy a játék bugos, a loot mechanika egy kalap szart nem ér, emiatt a szokásosnál jóval többen glitchelnek szét mindent, az extra tartalom egy nevetségesen gyenge horda mód és a DZ tele van csalókkal. Azt meg nem kommentálnám ,hogy 220-as Gear score kell majd a következő taralomhoz... Amúgy meg a BF széria korcsosul szépen, de az, hogy ugrálva fejeseket osztani, ne nevettess.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ez nem újdonság, bármelyik pl mmo indulását meglehet nézni pl Archeaget amikor indult annyian voltak a szervereken hogy 3000. voltál, nem tudom hány szervert nyitottak pluszba hogy lehessen játszani, aztán eltelt 2-3 hónap és jött az összevonás mert nem találkoztál játékossal. Úgyhogy ez azoknak újdonság akik csak Cod meg Bf-et nyomtak, és valószínű azok is hagyták abba, mert nem lehet ugrálva sniperrel fejeseket osztani.
-
törölt tag
Ma reggel összefutottunk egy jóképessègűvel. Sniper még egy srác meg én egy lövèstől feküdtünk úgy, hogy a srác egy hàz mögött volt.
Lényeg, hogy mindhármunk karaktere egy azon pillanatban halt meg. -
Anonymus23
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nem baj, legalább a DZ is hasonlítani fog a Legenda vagyok-ra, kevesebb agent, több loot

Ami sajnos nem igaz, úgyis összerak a többiekkel...
Mondjuk maguk a játékosok nyírják ki a glitchel és csíttel a játékot.
Pl:
Valaki linkelte itt YT videó hogyan csinálta meg csíttel a gyerek a Falcon-t. Megnéztem a hozzászólásokat, 2 elküldte melegebb éghajlatra, a többi meg kérdezte, hogy honnan lehetne letölteni a programot. Én arra számítottam, hogy szegény édesanyja csuklik rendesen, mert mindenki szidja, de ehelyett....
Tényleg itt tart a világ?Aki SP-ben ilyet csítet használ, az fogja DZ-ben is...
-
warcat
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Azért ez csalóka szerintem,mert a megjelenés utáni első hónapban rengetegen vannak minden játéknál,akik megveszik a legújabb őrületet, jó esetben (nagyjából) végigtolják,majd megy a polcra (konzolon eladják).
Ez még a lvl 30-at sem jelenti,Ubi közölt statisztikát is,hogy hány % érte el a 30-at egyáltalán.Ez nem jelenti azt,hogy nincs gond,de a csökkenés (ezen a ponton) még nem kiugróan magas,ne felejtsük el,hogy nem MMO.
-
Maxtreme
addikt
Kommentár nélkül:

-
D.Orion
veterán
Falcon Lost-ban esik kötelező jelleggel, bárhol máshol ritkaság számba megy. Nem tudom, hogy % ügyileg mennyi rá az esély, de biztos, hogy csekély.
(#13874) orichalcos: Oké, felfogtam elsőre is. Remélem még minimum két ember leírja ugyanezt, és remélem, hogy az elmúlt 100 rosszul linkelt képhez is megszületnek ugyanezen hozzászólások. Kicsit kezdtek túlzásba esni, nem gondolod?

(#13877) orichalcos: Feleslegesen szóltál, mert már a második post után megkérdem a moderátorokat, hogy változtassák meg a linket. Ennyi, majd mindenkinek jó lesz.
-
warcat
veterán
válasz
RECSKA
üzenetére
Ha csak a gyors felszintezés a lényeg 30-as karakter(ek) segítségével csak pár óra a 30-as szint.
Lényege annyi,hogy becsatlakozik hozzád és te tudsz rá utazni egyből safehouseokat feloldani.
Átmentek a térkép jobboldalára és elkezditek a side missionöket csinálni,az első pár után lvl 12-15-re fogsz ugrani.
Ezt a lépést mindenképp ajánlom, mert 12> nagyon gyenge vagy,a fegyverkiegészítők is szarok és nagyon elmegy az idő rá.Ezen a ponton lehet tovább folytatni visszafelé,illetve lehet csinálgatni a küldetéseket hard módban.
Ha nagyon szervezett a dolog,akkor a kiskari csak üldögél valahol miközben három 30-as 3 különböző küldetést csinál,majd mindegyik szól a vége előtt,hogy csatlakozz be a bossra. -
-
D.Orion
veterán
Lincoln úgy ahogy mondják.
De ma piszok mázlim van, mert építési terület Dz-ben. Éppen odaértem a boss-ra és shotival gyorsan megápoltam, ez lett belőle:
Nem is mertem felvenni, míg a másik két idegen el nem ment.
Sikerült kihozni:Amennyit panaszkodtam este meg ma reggel akkor mázlim van a mai nap. Az más kérdés, hogy lehet semmire se fogom tudni használni ezeket.
[ Módosította: Racecam ]
-
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Fentvagy

-
Hzoltan969
tag
-
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Mivel a kovetkezo incursion soka lesz, a karim meg 210 feletti daralos, kiprobalom a tobbi kasztot is. Elsonek egy skillest, aztan csinalok egy snipert, meg egy tankot. Raerek. Legalabb 3 hetvege meg...
-
D.Orion
veterán
[ Módosította: Racecam ]
-
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Berakom a ladaba....
-
Egonyolc
aktív tag
Nem találtam a net erről infót, de a DZ-ben a DZ credt, hogy esik?
Ha jól emlékszem az xp szint az fix, ugyan annyi dz1-ben és DZ6-ben is.És ehhez kapcsolodóan, hogy lehet a legjobban DZ creditet farmolni "PVE" módban (értem ez alatt, hogy nem rugóként) (Mert negyed millió az nekem sok nagyon)
-
Hetvegen, szombat delutantol vasarnap estig uj karaktert csinalok. Akinek van kedve, tarsuljon majd be, egyutt izgalmasabb ( kell a 2xes heti dropp
) -
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szia! Köszönöm Neked és a csapatnak is a reggeli menetet. Igazán jó csapatban sikerült egy kicsit kivenni a részem. Sajnos sokat kell még fejlődnöm gear-ban, de majd csak meglesz. Köszönöm még egyszer!
-
Edem05
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Nem tudom... ki kell kapcsolni. Tegnap néztem olyan szerveren voltunk ahol 150-185 között volt a latency
Még a botokat se tudtam lelőni, jött a nagypapi (az a nagy dög cleaner, amelyiknek sok tartály van az oldalán meg a hátán) és 1 mp alatt megpirított.Nekem Marine Super 90 ből sikerült egy Deadly, Brutal, Swift talentest lekraftolni.
Field tested: DZ-ben is jól működik playereken.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
Igazából feeling, mivel elsősorban rugózás ment, nem tudtam élesben igazán kipróbálni, mármint mobok ellen.
Talán ma este egy sólyomban még kipróbálom, aztán meglátom, hogy marad-e.
A lőszer jóval kevesebb, az MP5 1 tár elég néha egy erősebb mob ellen, ha közel vagyok és tudok HS critelni, és ez sokat jelent, mert nem kell tárazni, bár az egyik tálent a Vectornál 15% tárazás gyorsítás, de pl ezen nincs heal egyáltalán, nekem meg jól jön a Rambózáshoz.Egy FW Navy MP5 az amire igazából vágyok, nem tudom mikor lesz tervrajz (már ha van ilyen).
Normális AUG-om még nem volt, hogy ki tudjam próbálni... -
XeeN
senior tag
Üdvözlöm kedves játékos társaimat! Ma Mike, és Delta napja van. Jó szórakozást kívánok!

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Bementem Demmerékkel egy fél órára kipróbálni, nem rossz, de nem annyira jó, mint az MP5.
Mi nem tetszik benne ?
Kevés a lőszer ? Jobban rángat, mint az MP5 ?
-
Anonymus23
veterán
Tegnap este craftoltam pár Vectort (tényleg pár, mivel kettőt) és a második egy használhatónak tűnő cuccos, de mégis kevésbé érzem vele jól magamat.
Bementem Demmerékkel egy fél órára kipróbálni, nem rossz, de nem annyira jó, mint az MP5.
Viszont köszönöm a fél órát, jót vadászgattunk, rugókat öltünk, majd lettünk, jó párszor, ez így érdekes volt. Mármint értem ezalatt azt, hogy nem hátulról lesből csíttel lőttük le a másikat, hanem tudtuk, hogy visszajött vendettát venni, és lőttük egymást. Ez így számomra is elfogadható, nem utolsó sorban a végére kb ugyanott voltam, mint előtte, de a játékmenet az érdekes volt.Nem úgy mint előtte, volt egy gyerek, aki lelőtt a csapatunkból valakit, majd nem tetszett neki, amikor utánamentem és legyaktam. Aztán még egyszer betámadt bennünket, és persze megint lelőttük. Bátor tett volt a részéről 1v4-ben, bár lehet nem vette észre, hogy csapatban vagyunk.
Nagyon el lett rontva ez a része a játéknak, jobb lenne ha külön rész lenne azoknak akik egymást akarják nyírni, mint így, hogy "rá vagy kényszerítve" erre, mármint nem tudod kikerülni.
-
ZsyfKo
senior tag
-
marilllyo
veterán
Liberator-t érdemes craftolni?
-
.LnB
titán
Én tegnap vettem észre, hogy nekem van egy Deadly+Brutal Vector-om.
Craftoltam régebben, és nem is emlékeztem, hogy milyen talentek vannak rajta. 
De akkor is az MP5-öm használom.
-
törölt tag
Aztán vigyázzatok Snip3r_HUN haveromra.

-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Leugrok a boltba ,utána én is beszállnék.
spancho206
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szia! Már fent vagyok! Htibor78 a nevem. Megtiszteltetés lenne együtt játszani!
-
Snip3r_HUN
addikt
Reggel 8-9 körül valaki DZ vagy incursion.
-
warcat
veterán
Erre mit lehet mondani....
-
Edem05
őstag
Egy kis érdekesség...
-
Pilok
tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Okes akkor nem kell masodikat kraftolni

-
Lefty
addikt
válasz
D.Orion
üzenetére
Az mondjuk ugy szep... En most mar vettem zold gear set blueprintet es craftoltam magamnak, szerencsere jo is lett. Meg supply dropbol csodak csodajara jott egy jo zold kesztyu, meg lost falconnal jott taska es terdvedo. Amugy a hulladek arany cuccokkal DZ-bol semmire se megy az ember.
-
D.Orion
veterán
60 kimentett cucc és semmi értelmes, 9x waren gate és semmi értelmes. Nem tudok elmozdulni 174GS-ről, mert ez a nyomorék játék egy hete nem dob semmi normálisat. Craftoltam minimum 50 Vector-t és mind pocsék lett.
-
Pilok
tag
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Szia kuldem kerest Pilok neven
-
Telda
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Küldtem felkérést
. -
[hun] warhea
tag
sziasztok! 2 embert keresunk falconra (pc) aki meg nem volt, es kell neki help. rhdc az uplay username.
-
Ma este 9tol challenge korutat tartok ( lincoln, lexington, warren es orosz ) akinek van kedve, csatlakozzon hozzam.

-
nincs jelentősége, hogy ki számol. be van lőve, hogy amit kell számolni, az mennyi idő alatt érjen véget. simán át lehet rakni szerver oldalra is, csak hozzá kell rendelni a megfelelő kapacitást. kliens oldalon nem azért számolunk, mert a szerver oldalon nem tudjuk megcsinálni, hanem hogy ne kelljen ide-oda tologatni az adatokat, és megvárni, amíg odaérnek, aztán a nyugtázást, aztán hogy visszaérjen, aztán azt is nyugtázni. ez egy kényes balansz a biztonság és a késleltetés között, hogy mit tudunk biztonságosan kliensoldalra áttolni a jobb felhasználói élmény érdekében.
-
Htibimor
senior tag
Nem vagyok programozó, de nem tudna a rendszer a játékon belül kiugró értékekre figyelni. Gondolok itt DPS, pénz, crit damage, stb. És akinek mondjuk 1 milliós a dps-e azt 3 napra felfüggeszteni, másodjára kitiltani. Ugye hasonlóról volt már szó. Mert már lassan nincs kedvem bemenni a DZ-be a csalók miatt.
-
ZsyfKo
senior tag
Hali lassan maxon vagyok PC-vel, van most valami értelmes amire ellehet költeni? Striker recik megvannak, Dz lvl 50.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és bár olvastam, hogy mennyi gond van coop-ban meg dz-ben glitchek, csalók miatt, szerintem nem nagyon fogok odáig eljutni, amennyi időm van rá, uh. ellövöldözgetek.
és így van ez mindenhol is. Azt meg végképp nem értem, hogy miért kell annak szinte már-már örülni, hogy csökken a játékos szám. Ha nem szereted ne játsz vele de, hogy attól lenne jobb a napod ha más szórakozása is tönkremegy?

A sok csaló aki képtelen normálisan játszani mert nem tud célozni és gondolkodni azok mehetnek világgá nyugodtan. Elegem van a sok 12-16èves asztal alatt matyizó csíter gyerekekből.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lényeg, hogy mindhármunk karaktere egy azon pillanatban halt meg.

De majd akkor oda töltöm fel, már ha lesz még egyáltalán.

Nem hiszedezem el!
Field tested: DZ-ben is jól működik playereken.
.