Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na igen, ez kimaradt, elnézést.
__
Depth - There are more details than you think - The Division 1440p Ultra 60 FPS
-
kovsol
titán
Zöld és kék Div tech-t lehet valahogy sárga div tech-re upgradelni?
-
flash-
veterán
valkinek lenne kedve dz-zni?
172 es a pontzsámom, dz szint 48 -
Hunner
senior tag
Nah, két napba került, de megvan a cookie cutter Incursion guide. Katt
-
FaTHI
őstag
válasz
Maxtreme #12577 üzenetére
ReShade_0.18.0_Public_Beta_with_SweetFX_2.0_Beta_8.7z -ezt kicsomagolva bemásolod a The Division főkönyvtárba, majd a benne lévő Sweet Fx mappába bemásolod SweetFX_Settings_Tom Clancy's The Division_Division preset for 4K [E3 2013].txt -t, Ezt a txt-t felülirván: SweetFX_settings.txt.
-
marquuard
veterán
Most komolyan berakták az AUG meg M1A blueprintet 75-ös szintre, és mindez 1 hétig elérhető? Mit gondolnak?
-
GAbre
veterán
Tegnap aktiválás után,kicsit csalódtam,hogy a béta profilomból semmi nincs meg!
Most jött 1 email,béta és alpha jutalmakról,de semmi nincs a link alatt.
Csak a szokásos feloldható dolgok,jelvények.
Akkor nincs semmi plusz mert toltam bétát?Amúgy csalódás ez az ismételhető küldik,alig dobnak vmit.
Nehéz most a szintemen is találni vmi küldetést szinthez közel küldetést.(lvl 10)
Plusz vagy a gépem lassult be,vagy bétához képest lassabban tölt be,főleg/vagy csak párosításnál.
Kérdés,álkulcsot hol tudok találni vagy vmi? -
Hunner
senior tag
Van olyan, akinek nem 12-én tűnt el a karaktere, hanem vígan játszott vele az új patchben, kilogolt majd belogolás után nem volt sehol semmi...Azért ott lehetett kis-nagy-óriás progress is. Kockaságtól/szerencsétől függően.
Mindenesetre engem megnyugtat legalább az a tudat, hogy kiderült ha gáz lenne, legalább létezik mentés a karakteremről...Ubinál nem voltam benne biztos...
-
marilllyo
veterán
Srácok! Mp5 tervrajzot kinél találok?
-
sith7
félisten
Hol lehet most a legjobban, leggyorsabban alapanyagot farmolni ?
konkrétan ragasztószalagból vagyok nullán állandóan , az kellene -
válasz
Csabee86 #12571 üzenetére
igen. a set 6 darabos, de 4 fölött ad további bónuszt. ha betolsz mondjuk egy striker vagy nomad 2-set bónuszt (ex has), az szvsz elég jól tud jönni.
@akinek eltűnt a karaktere: van egy jó és egy rossz hír. a jó, hogy az ubi megtalálta a hibát, és javította. a rossz pedig, hogy ahhoz, hogy visszakapd a karaktert, a teljes accountot rollbackelni kell az április 12.-i állapotra, azaz a játékban azóta történt bármilyen változás elveszik. csak azt az accountot fogják rollbackelni, amelyik ebben érintett. a következő szerver leálláskor ez megtörténik. ennek még nincs nyilvános időpontja.
-
Csabee86
senior tag
Szerintetek van értelme keverni a set-eket? Vectorral és Socom M1A-val vagyok és arra gondoltam, hogy keverni fogom. Sentry meg Striker. Mondjuk még egy zöld gear-em sincs. Csak tervezem. Szerintetek jó ötlet?
-
Maxtreme
addikt
Egyébként lehet én vagyok a naív.. De a season pass-nek nem az lenen a lényege hogy x ideig megkapunk mindent ingyen?
-
RazoR
veterán
Friss 30-asként szeretnék tanácsot kérni, hogy mi az ajánlás a gyors fejlődéshez?
-
Preda
aktív tag
Nem értem dz supply droppban miért van lila 80-90%-ban.Kulcsos ládában fix 2 he van és azt jóval könnyebb találni.Tegnap is nyitottam dz 5-6 ban párat mind lila.
-
FaTHI
őstag
Srácok ha valaki próbálna egy Sweet FX-et, ezt nagyon tudom ajánlani. Szerintem brutális jól néz ki!
-
pzstm
titán
Nah meglett nekem is a challenge mód az Incursionből....hát 190 alatt én senkinek nem ajánlom, vagy 180 tetejével és nagyon jó emberekkel...34-es sárga shotisok picit erőszakosak voltak....már csak háromszor kell a héten letolni
Sajnos 240-es itemből Tactican authority-t kaptam, nem a strikert, de remélem majd a három másik karakterrel még a héten dob egy jót is
-
csada84
csendes tag
Sziasztok. Season pass papirja benne volt a tokban,de semmit nem kaptam azokból amit rajta felsoroltak.
Valaki valami tipp??? -
Üdv
Lenne esetleg valaki, akinek van karija amivel nem csinálta meg a Judy Walters-hez tartozó side mission-t a hell's kitchen-ben? Vagy alt karakter, bármi. Lényeg hogy ott van összesen 5 echo, amit leginkább csak a mellék küldetés közben lehet megcsinálni, nálam viszont kettő kimaradt. Így most hiába mutatja a térkép hogy hol kellene lennie, nincs ott. Ez a 2 echo kellene a 63-hoz.
Előre is köszi.
-
.LnB
titán
Ilyen a DZ mai sztori:
Bementem egyedül mert kellett 50 cleaner kill a heti feladathoz. Míg bent voltam volt egy csomó boss, öltem is jó párat. Egyik kidobott egy Nomád térdvédőt. Első világoszöld itemdroppom bent! Meg is örültem neki. De félve mentem kimenteni. Vissza is mentem DZ2-ig gondoltam ott kimentem, úgy is kihalt volt az egész DZ, két emberrel futottam össze a 30-40perc alatt. Hívom helit.
Heli megérkezik, pulse (bár az nélkül is látható volt) és látom 4 rugó közelít. De akkor már elkezdtem tenni. 1mm kellett volna (a feltevést jelző állapotcsíkból). Lelőttek.Annyira szoros volt, hogy vártam, hogy na megvolt, vagy nem?! Hát nem..
"Ilyen a DZ"
-
Garsza
veterán
válasz
Hzoltan969 #12553 üzenetére
éjfél után mehet. Garsza néven keress ha jó az az időpont.
-
oXyg3n
tag
válasz
Hzoltan969 #12553 üzenetére
Mehet, vegyél fel.
-
Hzoltan969
tag
Valaki nem szeretne Incursion-t tolni ma este (PC-n)?
-
marquuard
veterán
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom hogy vagytok vele,de most hogy a neves bossok sárgát dobnak továbbra sem igazi ez a loot.A legnagyobb pozitivum talán az hogy sima kreditért lehet kalibrálni,bár ott is csak egyet per gear...tegnap beugrottam egy incursionba vagy mi a neve három randommal,több wipe után a 11körben kaptam egy kövér deltat,és persze vissza már nem tudtam menni,gondolom a másik 3aki bennmaradt nagyon örült,hogy eltüntem....
-
utomi
senior tag
válasz
SkyS1gn #12541 üzenetére
Szerintem nettó baromság egy játékban ilyen szintű értelmet keresni. Ha maga a játék szórakoztat és kikapcsol akkor miért ne. Nem is értem mit vártál egy online orientált coop játéktól. Itt totál nem a történet az érdekes. Az Endgame meg egy vicc de nem is Endgame, mert, hogy attól, hogy most ez az utolsó küldetés láthatóan nem az mégse hiszen jönnek majd folyamatosan az újabb missziók. Mert nem akarták befejezni a történetet.
Egyszerűen szórakoztató 2-3-4-en menni, gyilkolni az ellent, közben meg dumálni. Ennyi. Soloban viszont bele lehet fásulni ezt elismerte. Na meg egyszerűen élvezetes dolog a karaktert fejleszteni ,erősítgetni. Több ebben a játékban és a műfajban Szerintem nincs. -
raven84
senior tag
-
Garsza
veterán
válasz
flash- #12537 üzenetére
Már párszor le lett írva ha indítás után nem klikkelsz sehová addig még elindul a játék 100% hogy rendesen indul el. Ha klikkelgetsz akkor van az említett hiba. Ha meg mindenképp klikkelgetni akarsz addig még elindul akkor előtte úgy lépj ki a játékból hogy ablak módban van. És a következő idításnál ablakmódban fog indulni és nem jelentkezik a hiba akkor sem ha klikkelgetsz. És ki lehet tenni teljes képernyőre is Alt+Enterrel.
-
mettek
addikt
ez a játék egy vicc!
10szer kezdtem el ezt a szar sólyom küldetést de hullanak a noobok és azonnal lelépnek, új embereket meg nem enged betenni ez a fos.
Így nem lehet megvcsinálni, a végén alt f4-eztem mert már nem bírom.
-
flash-
veterán
válasz
TTomax #12520 üzenetére
ha alt+entert nyomok akkor lesz kép de kis ablakba fog futni a játék.
ha pedig újra nyomok alt+entert-t akkor sem lesz újra teljes képernyős hanem továbbra is ablakban fog futni, igaz teljes képernyős ablakban.ami nem túl jó mert a vga így szerintem többet terhelődik.leglaábbis én ezt érzem.
ilyenkor bezár, majd a következő indításnál ablakban fut a játék viszont az alt+enterre már igazi teljes képernyő jön be.nálam így van és minden egyes indításnál ezzel szívok.
-
SkyS1gn
félisten
Mi értelme az Endgame-nek? Nektek mi a véleményetek? PVP halom kula a rendszer, 1.1 oké adott dolgokat, Flacon Lost egy wave enemy farm megint, minek a jobb gear minek a jobb cucc mi értelme farmolni az egészet ha semmi jelentősége? Hogy méggyorsabban farmolj?
Érdekel ki mit mond.
-
utomi
senior tag
válasz
Dani79 #12527 üzenetére
Hasonlóan voltam én is. Napi küldit nyomd hardon, most már a Boss aranyat dob a végén így egy idő után szépen fel fogsz fejlődni. Plussz ismerkedj a crafttal mert normális fegyvered máshogy nagyon nehezen lesz csak. Alapvetően DZ1-2 mehet de a felett egyszerűen kínlódás lesz Soloban! Szóval vegyél fel itteni embereket, többször is leírták többen is a uplayes nevűket, ha éppen nincsen az ember egy 4es teamben szerintem mindenki szívesen játszik vele és akkor hamar fel lehet táposodni. Ha meg más nincs randomokkal is nyomhatod de DZben az nem egy életbiztosítás !
A uplayes nickem amúgy uTomi, vegyél fel nyugodtan és akkor játszhatjuk együtt is . -
vegitossj7
addikt
Akkor én vagyok a hülye, bocsi.
Csak ugye a leírtak sokaknál előfordul (nálam is) ha az inditást követően kattingat az ember.
De te jobban tudod.A sok "csak hang, ubilogó hang és menüzene + kurzor, ha kattintok sárga" hibák kiderült hogy driver hibàk. Fura, mindenki másnál jó az alt+enter.
Örülök, hogy sikerült.
-
ßrainiac
addikt
Mi az a pug?
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Végre meglett a 30-as szint.
Szeretnék kérni egy kis segítséget merre induljak.
nagyrészt lila/kék cuccaim vannak.
hol, merre és mit érdemes zöldfülűként kezdeni, mit farmoljak?
blueprint vendor stb merre található? vagy ezek esnek?
főleg soloban játszok, de a nehezített küldi (ami ha jól tudom jobb geart ad) egyedül nem megy
ezen a szinten inkább puggal próbáljam hátha úgy könnyebb? -
GAbre
veterán
válasz
vegitossj7 #12524 üzenetére
Nem működött még1x mondom neked is.
-
raven84
senior tag
Még 1 supply dropp még egy set kesztyű
2/2
-
Hunner
senior tag
How to Fix Black Screen on PC
As you get to the black screen press ALT + ENTER to put the game in windowed mode then change the resolution when you get into game. If this doesnt work then try let's make some changes with Config file.
Step 1: Open the File Location(C:\Users\???\Documents\My Games\Tom Clancy’s The Division)
Step 2: Find GFXSettings.Rogue_x64.xml
Step 3: Right Click and press Edit
Step 4: Scroll until you find the Resolution
Step 5: Set Custom Height and Width(your Resolution)
Step 6: Save and Start the Game. -
marquuard
veterán
Midas-t dobhat missziós boss is, vagy csak DZ-ben esik?
-
GAbre
veterán
Végre megkaptam a kódot a játékhoz.
Erre fekete képernyő,ubilogó hang,és fehér egér fogad,ami sárgára vált ha kattintok,és csak alt+f4 működik nagy nehezen 1 perc múlva.
Remélem a vga driver frissítés helyrehozza,bár max 2vel régebbi a driver. -
válasz
szallasi007 #12516 üzenetére
ez teljesen normális. massivenál így javítják a hibákat.
-
Hunner
senior tag
válasz
raven84 #12512 üzenetére
Olyasmi. Discord nevű progi. Skype+Teamspeak egyben kb. Mobilos, böngészős, kliens verzió is van. Ezzel az invite kóddal feljmész, egy ottani admin (lila nevű user) meglát ad jogot a voice-ra és onnatól mehetsz a hangos szobákba, addig csak a társalgóba tudsz írni azthiszem. Nagyjából mindenki használja a ph-sok közül.
-
warcat
veterán
Amúgy jelenleg pc-n is aktív az aim assist és rohadtul idegesítő.Persze kapcsolóra már nem futotta.
-
Hunner
senior tag
válasz
raven84 #12507 üzenetére
Tegnap 3 randommal (175-180 közti GS) mentem a 8. hullámig, ott benéztünk egy csapat shotist és megdeglettünk. Senki nem akarta újrakezdeni. Előtte is elég necces volt párszor a szitu, volt pár halál is. Jellemzően a kommunikáció hiányából illetve a rossz helyezkedésből adódóan. Nem mondom hogy lehetetlen, de miért nem csattansz fel discord-ra és keresel csapatot? Ott legalább a kommunikáció adott.
-
raven84
senior tag
Incursionnek puggal neki lehet menni? Bazi nehéz?
-
-
raven84
senior tag
Challange mode csak akkor droppol 4 sárgát ha napi? Vagy most már az se fog? Massive döntse már el, hogy mit is akar.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest