- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Maxtreme #13188 üzenetére
Ha állandóan szankciók lesznek, akkor talán egy idő után kevesebb csaló lesz ... nulla sose lesz, de kevesebb igen
pzstm
Ki tudja mi lesz ...
1. elveszi az összes zöld cuccot
2. reseteli az account - ot, előlről kell kezdeni mindent
3. törli az account - ot, lehet megvenni még 1x a játékotA Blizzard - amivel példálóztam, és éppen csak el nem lettem küldve a pics@ba
- nem játszik, a 3 - as pontot használja csak.
-
-
ada19
senior tag
válasz
velizare #13190 üzenetére
Valószínűleg offtopic, de: arról is lehet tudni hogy sok zárat pillanatok alatt fel lehet törni savval. Ez feljogosít arra hogy felynomd az összes ilyen lakást? ... Szemét zárgyárak miért nem oldják még több tíz éve tudják hogy ez van! Ha Józsinak szabad nekem miért ne lenne?
Ne mondja már nekem senki, hogy aki egyszer is használta ezeket nem is sejtette hogy abnormális amit csinál, mert tuti sírva (és ordítva) fogok röhögni.
-
-
Maxtreme
addikt
Arra azért még kíváncsi lennék hogy sok 1000/10000 felhasználó közül hogy tudják egyenként visszanézni hogy ki glitchelt és ki nem..
-
válasz
bulikavagyok #13187 üzenetére
a mobile cover glitchről a végtelen létráról, valamint az airwalkról béta óta lehet tudni, hogy működik. innentől fogva kedv kérdése, hogy kitalálják, hol használható.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #13187 üzenetére
nem értem miről beszélsz, "véletlenül" jöttek rá erre az emberek
Engem tényleg érdekel, mert én challenget letoltam normálisan első este/éjjel, és utána glitchet is használtam igen.....akkor velem mi van? négy karakterem van
-
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #13179 üzenetére
és aki normálisan és glitchelve csinálta meg azokkal mi van?
Illetve a one is none talent bugot bennehagyott fejlesztőcsaaptot kirúgták már? meg azokat akik kliens oldalon fix beégetett dátumot használtak? Vagy azokat akik miatt harmadik napja ugyanaz a hard daily és challenge?
Maxtreme: +1
-
Maxtreme
addikt
válasz
..és eközben a DZ-ben csalókra meg szarnak nagyot....
Akik nem csak a saját játékélményüket tosszák el (mert a glitchel végigszenvedni az) hanem másét is...Amúgy meg csinálják meg a játékot normálisan (pl hogy az APC-t csak a bombával lehessen sebezni, vagy falazzák be a hátsó részt) akkor nem lesznek olyanok akik glitchelnek.
Persze ez nem azt jelenti hogy "csalni" kell, csak nem értem a sírást. Pillanat alatt el tudnák rendezni a dolgot. -
válasz
majdnem sikerült jól leírni, mi is történt.
-
Spancho
senior tag
Valaki nem akar DZ-be menni mostanában ?
"spancho206"
-
válasz
m0h0senator #13177 üzenetére
Magyarul is: The Division: a Ubisoft megbünteti a Falcon Lost misszió hibáját kihasználó játékosokat
Ha ezért bünti jár, akkor szívesen vissza is adom nekik a játékot. De természetesen kérem vissza a pénzem..
-
ada19
senior tag
válasz
m0h0senator #13177 üzenetére
Őszintén remélem mindenki rollbacket kap aki használta.
-
m0h0senator
őstag
-
Maxtreme
addikt
válasz
Hunner #13171 üzenetére
Erre szokták mondani hogy az idiotizmus ellen nincs gyógyszer....
Remélem legalább valami jót dobtak.
Bocs ez morbid volt.
Most majd jön a játék ellen a lejárató kampány, holott ezek valószínű egy rosszul sikerült real life pókerparty alkalmával is ledarálták volna az asztalnál ülőket.
szerk: Mind1, akkor is így van
-
Hunner
senior tag
-
RazoR
veterán
Mi a f@szért van az, hogy beteszek egy sárga fegyvertokot mutat mondjuk 15k képzettséget majd mikor kilépek akkor csak 11k van?????
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13147 üzenetére
Ezek az erdős részek milyen hangulatosak lennének már... (csak kár hogy nem így néznének ki)
-
Maxtreme
addikt
Srácok. Jól gondolom hogy a navy mp5-re csak piros pötty irányzék szerelhető, és "nagyító" optika nem?
Mert van 1 rakással nálam, és egyiket sem eszi meg. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #13157 üzenetére
A drone nem automata lett volna, hanem egy külön játékos irányította volna tabletrol.
-
vegitossj7
addikt
Én ezt nagyon furának tartom, az eredeti tervben nem volt benne ez, és akkor jött a downgrade, mikor a Microsoft szerződés...
Mobile Cover sem volt a bemutatókban, ellenben egy büdös drónt nem lehet beletenni.... Ugyanazt csinálná mint a turret, csak a levegőben. Lenne kereslet rá.
A Talentek fele totál hülyeség, nem tudom hogy gondolták ezt.
Vagy rúgják ki a lead designert és az economy managert, vagy adják egy új csapatnak az egészet.
Lehet az is, hogy gyorsan ki kellett adni, mert az üzleti évük március 31-el véget ért, és egy félkész játékot kaptunk.Még hiszek benne, hogy ez egy jó játék lesz, de nem ezzel a csapattal...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
[hun] warhea #13152 üzenetére
Igen a mindenki túlzás, ezért boccs attól aki magára vette, inkább akkor úgy írnám hogy sokan. Felveszlek akkor, ZsyfKo néven vagyok.
-
Üdv!
Hasonló szintű társakat keresnék, mert egyedül most már totál esélytelen bármit is elérni. Tegnap is kb. 3 órát nyűglődtem a DZ-ben, de jóformán semmit nem tudtam kihozni, mert a kimentésnél az egyedülállókat simán leszedik a potyalesők.Szóval, ha valaki(k) jönnének, jelöljenek már be ismerősnek, pendre7400 ott a nevem.
Más, a gyakorlottabbaktól kérdezném, hogy ezidáig 1 db ilyen zöld cuccot sikerült szereznem, és véleményt kérnék, hogy érdemes ezt használatba venni, mert igaz, hogy a képzettséget elég jól megdobja, de az életerőt meg piszokul lehúzza?
Előre is köszi az infót.(L:/dl/upc/2016-04/18/297223_dqjrremggwy2y3gh_kesztyu.jpg)[/
L]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Volt mar róla szó, kivettek a tablettel együtt. Nem illett a jatek vegso kiadásába.
-
[hun] warhea
tag
válasz
ZsyfKo #13148 üzenetére
Gyere majd el velunk, letoljuk veled szivesen. rhdc a nevem uplayen.
Ezt a glitchbol kiszedte mindenki dolgot ellenben sertesnek veszem. Kerlek ne altalanositsunk. En igenis vegigszo*om ujra es ujra. jo a challenget megegyszer nem, engem ugyan nem erdekelnek a 240es itemek 7oras gameplay utan.
-
.LnB
titán
válasz
Sajnos erre már nem lett volna még egy külön gomb konzolon, ezért kimaradt.
Meg amúgy se bírta volna a konzol még ezt is.
-
ZsyfKo
senior tag
A másik érdemes a settes tervrajzokat vendortól megvenni? Csak mert nekem eddig nem sikerült végig csinálni még Hardon se Falcont, pedig volt hogy 190+os emberekkel voltam, gondolom glitchből kiszedte a cuccokat mindenki de fogalmuk sincs mit kéne csinálni.
-
[hun] warhea
tag
Nezzetek csak mit talaltam a 2014es snowdrop bemutatoban?
Hat ez a ficsor hol marad? Szerintem faja lenne ha visszakerulne -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Csabee86 #13140 üzenetére
Weekly reward amikor megcsinálod, a teljesítést kiíró üzenet után kapsz egy itemet, ez hardon 214-es szett darab, challengingen 240-es szett darab. Plusz a boss dob egy szett darabot, hardon 194-est, challangingen 214-est. 4 szett darabhoz meg kellett csinálnia minimum 2x, max 3 itemet kaphatsz 1 körben.
Eddig bugos volt a weekly, és azt nézte hogy a leader kapott-e vagy nem, ennek függvényében kaptak a többiek, vagy nem. Ezt elvileg patchelték és már nem nézi, ma volt a reset, szóval mától megint kapsz weekly-t elvileg. Tegnap érdekesen működött, ahogy írta is valaki itt, nálunk is volt ilyen hogy valaki kapott valaki nem a csapatból, ugyan azokkal a körülményekkel.
-
Csabee86
senior tag
Olvasom itt az incursion weekly rewardot. Az pontosan mit takar? Plusz egy kérdés. Lehetséges, hogy tegnap ismerősöm összesen 4 zöld szettet kapott a Falcon Lost teljesítéséért?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Maxtreme #13076 üzenetére
Ez nem feltétlenül csal. A Falcon farmnak is ez az egyik új módszere, hogy covert használva bebuggol a létra és továbbmászol a levegőben amíg el nem érsz egy következő textúrát. Teszt időből láthattuk hogy van egy teteje a DZ-nek, szóval oda egy hasonlóan bebuggolt létrával mindenféle cheat és hack nélkül fel lehet mászni. Ez egy ugyan olyan ingame hiba mint a maszk volt pl.
Persze ha a fejetek felett repkedett pár méterrel az más kérdés. Ha az épületek felett sétált a levegőben, akkor inkább amit írtam.
-
D.Orion
veterán
DPS társunk folyamatos gyógyítást igényel, mert szinte semmi élete és még kevesebb pajzsa van. Ellenben én kiállok a 32es sárga shotis elé és egy telitalálatot mindenféle megszédülés nélkül túlélek. Igenis számít a hp és az armor. Ha nem gyúrsz skill-re, akkor azt az egyet kell csak a talentek erejéig felhúzni.
Szerintem.
cain69: Jap shotival csak óvatosan, mert pl ami nálam van pve-ben fejre tarva 2méterről 150K+ dmg, és tizes a tár! PvP-ben 89es rúgó feküdt már el két lövéstől az utcasarkon.
-
shotival mondjuk nem nehéz ekkora eltéréseket produkálni. a lövedéke eleve 8-10 (?) repeszre válik szét, és minél messzebb vagy, annál jobban terül. a shoti kb. az egyetlen olyan fegyver eddig, ahol komolyan fontolagom, hogy az accuracyre is rakok. a falloffja meg cca. 9m, 8méteren még a teljes sebzést tankolod, két méterrel hátrébb már csak a 60-70%át.
ha tutira akartok menni, akkor elmentek dzbe valami eldugott helyre, és ott egymáson letesztelitek. de ott is, shotival fejre közelről csak óvatosan. XD -
válasz
velizare #13131 üzenetére
Beb@szna...
Oroszon teszteltem. 40eHpval socis egy lovestol fekszem. 80ehpnal majdnem 2ot is tul elek ( ekkor az armorom nagyobb volt. 120eHpval majdnem 3at birnek ( ekkor megint kicsi volt az armor... )
En hasznalom a sebzesellenallasos gyogyitast. 20e a skillem, egesz gyorsan feltolt, erhet az valamit?
-
válasz
[hun] warhea #13127 üzenetére
az nagyon rossz design lenne.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Ez hülyeség szerintem, honnan veszed, hogy százalékosan sebeznek?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
százalékosan sebeznek? az csúnya dolog, akkor sok értelme a HP-nak nincsen.
-
[hun] warhea
tag
válasz
CSiPet2 #13116 üzenetére
Nem ertem amugy (illetve ertem oket) a glitcheloket, mert 15-20 perc alatt le lehet tolni hardot. En altalaban ugyan azzal a csapattal megyek (egy pugbol alakult tarsasag) es 15 perc-20perc alatt szinte mindig megvan. oke, hogy glitchel lehet hogy ezido alatt megvan 2x-3x ellenben szamomra a korbeszaladgalas meg lepcson repkedes nem minosegi jatekmenet.
egy masik ismerosom mondta, hogy o azert glitchel, mert mindenki glitchel. ha nem csinalja elmarad gearben es nehez behozni a lemaradast. kerdem en, (es kerdeztem is tole) milyen lemaradasrol beszel egy 90%ban pve jatekban, erre termeszetesen mar nem valaszolt.
Nem hazudok, kiprobaltam en is milyen glitchel, de hogy en megegyszer nem szaladgalok ki be mindenfele zold karikaba az tuti
Inkabb rohogunk a haverokkal amikor egy bugos cover dashnel elpukkan 4bol 3
pzstm (#13101):
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le- Szazalekosan sebeznek
-
VTom
veterán
Csak nekem nullázta ki a múlt heti patch a DZ creditet?
-
nekem ez újdonság volt. nem az, hogy így működik, hanem hogy ez így jól működik.
Armor Damage does not effect players. Only things with a visible armor bar.
szóval armor damage, és vele együtt a destructive talent is totálisan pve. -
Hunner
senior tag
válasz
CSiPet2 #13112 üzenetére
Vaklószínűleg a hotfixük a "nincs napi küldetés WTF" bugra annyi volt, hogy beírták fixre ezt a 3 küldetést, mert ezeket lehet farmoli, hátha addig se falcon lostot glitchelnek az emberek...hátha.
Vagy, a randomgenerátor függvényük is szar a kódban.
Így vagy úgy, egyik sem lepne meg. Kiváncsi vagyok holnap milyen új bugokat találunk a karbantartás után.(#13116) CSiPet2: Mondjuk egy olyat adnék, hogy bemegyünk egy új DZ instance-ba, ami utána elszaródik és senki nem tud becsatlakozni rá. Mennyi fasza láda, meg div tech hegyek lennének. Atyaég!
-
D.Orion
veterán
válasz
marilllyo #13109 üzenetére
Napi feladatok:
-Iktass ki 5 ellenséget robbanószeres tölténnyel. 10Phoenix credit
-Készíts el 5 szabványos vagy jobb tárgyat. 1Gold Division tech
-Iktass ki 10 fegyencet a fekete zónában. 7500xp DZNapi küldetés: Maradt ami volt, hajnal ~01:30 körül vált.
-Hudson menekült, nehéz fokozat.
-Lincoln alagút, kihívás.
-Madison kórház, nehéz.Nálunk a csapatban én vagyok a felelős a healt/ammo + buff adagért, így ez az enyém:
Be kell szereznem még pár sárga tervrajzot a kiegészítőkre. A mesterlövészt tegnap szereztem, tudom, hogy lassú, de tetszik a háborús jellege.
200K felett visz fejre ha beadja, három crit talent van rajta, plusz a kiegek. Lerakatban van FW M1A és Socom is, ha megunnám.
Plusz DZ-ben a rugók ellen van egy meglepetés M870 shoti, de az titok.
-
CSiPet2
tag
válasz
RECSKA #13108 üzenetére
Csak tippelek de szerintem az a zöld lézer valami area effect és nem ilyen lézer pontosságú mint ahogy az ember gondolná, mert valamelyik nap volt egy olyan eset, amikor ketten (két sniperrel) vártunk egy sniperre hogy kinézzen, és ahogy kinézett, egyszerre mondtuk be hogy vakít és lőttünk mellé...
Szal simán lehet hogy vakított de a lövés csak body-ra esett nem fejre. Szerintem ha tisztességes boss sniperrel fejlövést ad abba jelenlegi gearrel mindenki fekszik (max valami komoly hp tank buildről tudom elképzelni hogy nem). -
marilllyo
veterán
Mi a napi ma srácok?
-
válasz
CSiPet2 #13105 üzenetére
Fura. Elvakitott zold lezerrel, bumm, es felig ment le az eleterom. Playeren kivul engem meg csak a 34es shotis 1 hitelt...
( meg gondolom a 34es sniper 1 hitelne... ) de az kegyetlen. Beszalad, es bumm-bumm-bumm, 3 tarsam fekszik...
Kovsol : lehet rosszul irja, mert m1amon van 169% fejlovesbonusz alapbol es megis azt irja kevesebbnek. Este hozok kepeket.
-
kovsol
titán
válasz
RECSKA #13099 üzenetére
320% fejlövési bónuszt hogy hoztál te össze aug-al?
Nekem vectorom van, azzal 51,5% crit, 188% crit dmg, és csak 24% fejlövés bónusz az is a fegyveren van rajta. Meg még rájön, hogy +13% crit teljes életerőn.
(#13106) Anonymus23 Nekem 66k életerőm van, és nekem is szokott maradni egy nagyon picike életem a sniper lövés után.
-
Anonymus23
veterán
Ez érdekes, mert pl Lincoln alagút boss sniper lövését én túl szoktam élni, igaz marad 1mm életerő, de tudom magam gyorsan healelni, 80 alatt feküdtem azonnal.
Meg DZ-ben is jobb ha így van, főleg DZ5-6-ról beszélek. Most csak 11% kill heal van, de crit-re is healel.
Mondjuk azt megjegyzem, hogy nem DPS-re mentem, hanem craftolgatás után ennyi lett, illetve persze ha mást fegyvert tesz be az ember, akkor megint más DPS-ek adódnak össze, azaz a 2 fegyvernek a közös tálentjei adják össze az éppen aktuális DPS-t. Nekem a csipa inkább DMG, míg az MP5 az heal tálentekkel van (6% kill, 3% crit heal).Megjegyzem tegnap délutánig még lila FW M1A-val mentem, mert nem volt jobb sniper, lemaradtam a tervrajzról is, de tegnap este meg esett 2 FW M1A, meg este még egy m1A, a hagyományos fajtából, de annak is elég jók a tálentjei, nem volt még időm élesben kipróbálni.
De pl a DPS is nagyon becsapós, pl a lila is 105k DPS volt, de csak ~200k critelt, a mostaninak volt hogy 95k DPS-t írt, de a dmg is 200 körül volt, crittel meg ~500k, de csapatban felment 800k körüli értékre is (gondolom több pulse volt elnyomva).Mivel sokat tolom egyedül, ezért fontosabb a heal nekem. Illetve mostanában sűrűn akad társ, szívesen megyek másokkal akiknek jóval kisebb a felszerelés, mert szívesen segítek pl DZ szintet emelni, nekem is jól jön a társaság. Elsősorban játszani szeretek én is vele, nem a virtuális pöcsméregetés a lényeg, ezért is utálom a csítereket, mivel mások játékát teszik tönkre, amiért fizetek (pl majd 2 eFT-al megemelkedett a villanyszámla amióta Division van
)
Mondjuk a Sólyom challenge még nem volt meg, azt szívesen letolnám másokkal, mert az még hiányzik...
-
CSiPet2
tag
Bemegy egy safehouse-ba az egész csapat, logoff (nem elég a group disband), login, aztán újrainvelni a tagokat, és ott új szerver (eddig még nem kerültünk vissza egyszer se ugyanoda). A loot megmarad nálad, az egész max 2 perc.
(#13103) RECSKA: pzstm fejlövést írt. Nekem is ugyanezek az értékeim tegnap pitnél 100%-ról egyhitelt a sniper boss.
-
utomi
senior tag
válasz
Maxtreme #13089 üzenetére
Vele mi összefutottunk tegnap este. Mondta, hogy ő nem cheater hanem egy jófiú aki nagyon szereti a harcot. Majd egy lövéssel leszedett hármunkat.
Utána még egyszer összefutottunk és úgyis leszedett, hogy közben a Signature skill aktív volt. Na mondom jól van akkor mára elég is volt a DZből! Egyébként, pontosan ilyenkor, hogy is lehet szervert váltani? -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #13100 üzenetére
nekem már ez elég nagy életerő
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest