Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hogy legyen min nyammogni így estére
. -
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

-
tal-garius
aktív tag
Hello. Pár játékost keresek DZ-re, Incursion-re. 188GS-200K DPS
Aki szintén keres embert vegyen fel, alul a nickname stb. Esténként vagyok sűrűn. -
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszi

-
Csabee86
senior tag
4 órája nem olvastam a fórumot és mintha elszabadult volna a pokol. Amilyen ígéretesen indult ez a játék annyira van most mélyrepülésben. Én egyszer használtam ki a glitchet de amekkora szerencsém lesz tuti bannolnak.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
A hp visszatöltés működik minden egyes repesz ami kritikus találatot okoz visszatölt 3%-ot. Maga a sebzés(össz dmg) nem szorzódik a repeszek számával,átlag 20-40k / repesz sebzés krit nélkül,de mined lövésnél ~3 krit tuti bejön.
-
tarBubbles
tag
Valakinek van kedve jönni negyediknek Incursionre (csak Hard)? Ha igen, írj privátot.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem még nagyon az elején esett egy elég jó 870, sajnos már szinesfém lett belőle, de annyira nem vitte a 32-es mobokat
Bár lehet, csak én csináltam rosszul.(#13286) pzstm
Banoljanak mindenkit a francba, a pénzt már bezsebelték, legalább nem rontanák a renoméjukat (van még egyáltalán?) nap mint nap az ilyen nevetséges idiótákkal, mint @natchai_ vagy a kedvenc bölcsészmérnököm, @hamishbode -
pzstm
titán
apropó, ha már glitchelésről és banról volt szó...én tegnap óta tudok csak a double revive dologról....már pedig jó néhány rogue agent így kelt fel a szemem láttára, én meg naívan azt hittem a társa felhúzta szuperrel.
Szóval aki szndékosan/véletlen használta, azt is mind bannolják, és azzal rengeteg költséget megspórolnának, mert kiürülnének a szerverek

-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Shoti még mindig "rosszul" számolja a dpst? Mert volt vmi csoda videó ahol kb shotival halhatatlan volt az ürge (life reg) plusz kb repeszenként számolta a critet. Tehát a shotival a sebzés úgy nézett ki a videóban hogy repesz*90k dps/lövés , lvl31 hátizsákos nagy darab állat közelről 2 lövés és feküdt.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Kb. halálra vagy ítélve azzal a fegyverrel, ha 31-re vagy fölé akarsz vele vadászni. Sajnos a shotgunok nagyon gyengék, kivéve, amikor téged lőnek vele a mobok

-
mettek
addikt
Valaki csatizzon rám....incursionben vagyok glitchelve de egyedül elég lassú
AlienAforceOne néven
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Koszonom!
Nem esett meg normalis shotim...
M870bol kellene egy fejloves es criteselyes talentes, 3.nak meg egy 10metertol kozelebbre +13.5%... XDDe nem almodom.
Lmb-s vector craft utan en mar nem merek craftolni ( 40m felett +13.5% xD ) -
raven84
senior tag
Látom jó sokan kiakadtak a képen, amúgy igen e-pénisz lel.
-
Maxtreme
addikt
Jah így már köszi... csak ja. Értelmét nem látom ezt mutogatni.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Lemész a bázison a lőtérre és addig lősz amíg 100%-ra nem megy fel a szett bónusz sebzése, aztán megcsinálod gyorsan a képet.
DPS-t úgy lehet megmérni hogy mindenféle szett és egyéb bónuszok vagy skillek nélkül lősz fejre és testre, crittelve és nélküle, aztán megírod mennyi az annyi, az ingame dps mérő még viszonyítási alapnak is használhatatlan. -
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ertem en tudom en, csak idom nincs irni hozza, a linket meg be akartam kuldeni, hatha nem volt meg.
-
.LnB
titán
válasz
raven84
üzenetére
proccolt, feltöltődött szettbónusszal.
De jó kép.(#13257) bunfi Nem véletlen nem merik raid-nek nevezni hivatalosan. Számomra is nagy csalódás, hogy csak ennyire tellett részükről.

(#13265) Maxtreme Beállt lőtérre és elkezdte lőni a táblát, szépen proccolt felfele a szettbónusz, aztán gyors lőtt egy képet. Ez pillanatnyi dps csak.
-
kiezTe90
senior tag
Örülök neki hidd el.
Csak tudod akkor is szabály ellenes a dolog akár tetszik a dolog akár nem. A játék lényege a taktika, még hogy jól érezd magad szerintem. És igen szórakoztató amikor megszenvedtek azért a szarért nem egy láthatatlan baromságot lövöldöztök napokig...
De van akinek ez a szórakoztató. Nem baj az. -
Dps nem minden, mondtak mar sokan...
Nekem 120e csak az m1a-val. Megis van, hogy egymas utan 6x critel. Okosfedezek es pulse segitsegevel sosem latok nem critet xD Es ezekkel 800e korul porkol ( sokszor meg 1millio felett )
A lenyeg az, ha egyedul is le tudod tolni lexington challenget, gyenge biztos nem vagy ( picit izzados, de siman megvan 30 perc alatt xD )
Szerk : nem neked akart menni

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
" Az expolitot a hétvégi gyorsjavítással ugyan kiküszöbölte a Ubisoft, ám az továbbra is komoly gondot jelent, hogy a program PvP részlegének számító Dark Zone területét rengeteg szupercuccal felvértezett csaló uralja. A Ubisoft azonban úgy tűnik, hogy nem hagyja megtorlás nélkül az esetet."
1. A glitch közel sincs kiküszöbölve,
2. A DZ-t nem a szupercuccos csalók uralják, hanem az 1hit / teleport-os k*csög csalók... -
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea
üzenetére
volt...és gratuláltunk is a magyar IGN épphogy kevesebb mint 4 napos szédületes gyorsaságához...nyilván postagalambon kaptak hozzáférést a fórumhoz

-
[hun] warhea
tag
lehet volt mar
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea
üzenetére
2x és 1x toltam le. Lehet, hogy egy köcsög vagyok, de nem szoktam hazudni.
-
kovsol
titán
Mondjuk amíg elmondások alapján PC-n tele a DZ csalókkal, addig viccnek tartom, hogy a játék hibáit kihasználó embereket komolyabban büntetik. Én mivel PS4-en játszom, így DZ-ben még nem futottam össze még csalóval. Nem tudom létezik-e konzolra csalás egyáltalán. Szerintem akik naphosszatt farmolták max azok kapnak valamit.
-
utomi
senior tag
Mondjuk fel nem bírom fogni, hogy egy játékba, hogy sikerül valakinek morális meg erkölcsi kérdéseket belekeverni. Ez egy JÁTÉK és nem az élet, hagyjuk már a hülye demagóg sarkított példákat( savval való zárfeltörés és stb. : DD) Glitcheltem-e ? Persze mint az aktív játékosok 50-60%-a! Police Academy, Bullet King és Falcon Lost 1x! Ezzel csaltam-e? Hát ez azért nyilván nézőpont kérdése. Egyrészt nem csalok mert nem használok külső programot , egyszerűen egy a játékban benne lévő bútor használok ki. A Massivenak ezt órák múlva javítani kellett volna és lassan 1 hete benne van. De a Police Academy meg azóta is pl. Értem én a másik oldalt a szent lelkű játékosokat , nekik nyilván fájó csak hát amióta a világ világ így működnek a dolgok. Mindig lesznek a kiskapukat kihasználó játékosok. Ha büntet érte az Ubi ( amit személy szerint nem hiszek, max. Néhány durván farmoló renitenst) akkor lelkük rajta de jól nem fognak kijönni belőle. Mert mondjuk a DZ hemzseg a cheaterektől akik One shotal szednek le, meg teleportálnak meg repkednek. És erre magasról tesz az Ubi. Olyat meg már ne is említsek, hogy Delta meg Mike hibák, meg nem induló küldetések és hát valljuk be a loot is szörnyű lett. Gyakorlatilag a patch óta aranyeső van csak egyik sem ér semmit. Ami azért jó mert csak a craft maradt ami megint hulladék de hagyjuk. Szerintem a fare USE policyt csak ezek rendbetétele után kellene elővenni. Mindezek ellenére én szeretem a játékot , 100 órám van benne ami nyilván nem kiemelkedő de nekem sok.
kolyok1990
Szerintem egyébként ez lesz. Tehát aki kis számban glitchelt az V.színű sima warn. esetleg 1-2 napos ban, a komolyabb farmolok meg 1-2 hét de lehet, hogy először nekik is csak 2-3 nap. Csakhogy és itt a kényes, ha a cuccokat nem veszik el akkor ettől még nem áll vissza az erőegyensúly. De a cuccokat meg lehetetlen elvenni mert mi van azzal amit betörtél és abból craftóltál ilyen meg olyan további geart. Tehát itt meg akkor megint csak az acc. Reset jön szóba DE ha kukázzák valakinek a 150-300 órát kariját kizárt ,hogy újrakezdje vagyis az felér egy végleges bannal. Szerintem.
-
kiezTe90
senior tag
Szerintem meg nyugodtan kikell bannolni vagy 1-2 hétre azokat, akik kihasználták a játékban a glichet. Természetesen nem azokat akik 2-4szer, de basszus akik napi 10-15 menetet mennek így az nem normális. Mi értelme? Élvezi a játékot? Faszább, megbecsültebb ember lett az életbe miatta? Gondolom! De legalább a fórumra kilehet rakni hogy "5billio a dps-em, és uhhh de fasza."
Komolyan mondom nekem 170ezer a dps-em, de így is elvagyok. Így is meglehet csinálni azt a szar falcont, csak értelmes csapat kell hozzá! Az a baj sokan leragadtak a CS:GO féle vérpistikés dolognál hogy ő legyen a legnagyobb király. De mind1, nembaj ők azok az emberek akik soha semmilyen játékot nem fognak élvezni, mert szerintük minden szar!!
200 órám van ebbe a játékba 1szer estem be egy kocsiba (újra rakott a játék a safehouseba) meg egyszer szorultam be. Nincsen tele bugokkal, csak ugye az emberek szeretnek bolhábol elefántot csinálni...Vannak benne, de nincs tele.
DZ csalokkal is 4-5ször találkoztam. Na akkor jonagy mázlista vagyok? -
Dragovich
csendes tag
csak nekem nem tölt befelé a játék? azt írja a Division szerver jelenleg nem elérhető.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare
üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz, pl vannak akik úgy tolják, hogy bemennek rendesen, elindul a hullám, és bent lövik mondjuk az alagútból elő - előjőve az APC-t a sticky bombbal. Ez nem glitch, nem is szabálytalan, mert a küldetés azt kéri, hogy semmisítsd meg az APC-t, nem írja le hogy csak és kizárólag a 15 hullám legyőzésével a bombákat rárakva. Szóval ők például nem teljesítik a 15 kört, de mégis szerintem szabályosan nyernek, mert életbenmaradnak bent a lövedékekkel, turretekkel és ellenséges npc-kel szemben.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
"Pillanat alatt el tudnák rendezni a dolgot."
Pont ez az EGYIK fő probléma, hogy egyértelműen látszik, hogy nem tudják elrendezni! Sem ezt, sem a többi programhibát! Inkompetens a fejlesztőcsapat vagy a csapat azon része akiknek a hibák javítása lenne a feladata.
A másik fő probléma a nem következetes döntéshozás. Ha bant akarnak akkor azt illett volna az elejétől osztogatni és ehhez következetesen tartaniuk magukat.
Ez így ebben a formában enyhén szólva is véleményes, legalább annyira köszönheti a kialakult helyzetet a Massive magának mint a "csalóknak".
-
VGNGR
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
"Az élet minden területén szeretem a kiskapukat, és az általuk elérhető gyorsabb haladást." No comment
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea
üzenetére
És ő mennyit glitchezett?

Én be tudtam lépni most.
2x Hard, 1x Challange-en toltam le glitch-csel.
Én nem azt mondom, hogy fel leszek háborodva ha bannolnak, röhögök majd egy jót rajta.
Ideális esetben egy ilyen glitch-et órákon belül kellene javítani. Ez meg már több mint egy hete fos.
Hát akkor ki a hülye? A játékos mert kihasználja?! Szerintem nem. De ez borzasztóan nézőpont kérdése. Cheaterekkel semmit sem kezdenek. Tegnapelőtt bedaráltam egy rugót szemtől szembe mint a büdös **** aztán lefekszik majd elteleportált. Még kill-t se kaptam érte.A világos zöld cuccokon kívül másnak jelentősége sincs, trash az egész lootrendszer. Nem indulnak a küldik. stb stb. És a glitch lenne a legnagyobb baj?
Ugyanmár. -
Balika23hun
aktív tag
2x mentem be glitchelve, az egyik zöldet használom a másikat betörtem. illetve farmoltam párszor a rendőr akadémiát és bullet king-et még lvl 28-on 4 órát. Nyugodtan bannoljanak érte, ez is benne volt a pakliban amikor csináltam. 159 órám van a játékban de még értelmes droppom nem volt se dz-ből se kihívásból (semmilyen nevesített fegyvert vagy arany m1a-t nem szereztem még) és kezdem unni.
De ám kárpótlást azóta se láttunk a hiányzó napi küldik miatt. A csalók továbbra is irtják a normál playereket.
A one shoot one bug miatt meg már jó párszor haltam meg. -
Hunner
senior tag
Azthittem már elindultál overwatchozni

Egyébként végtelen számú lehetőség van amivel hátrányra, előnyre tehet szert egy játékos aki olyannal találkozik aki glitchelt...Lehet pozitjv hatása is. Pl megmenti mert felhealeli stbstb...Csak egy példát hoztam a lehetséges negatívból...Egyébként szerintem kicsit fordítva ültök a lovon srácok. Aki glitchelt tudta, hogy nem úgy játszik ahogy azt a fejlesztők tervezték, azaz tilosban jár. Ha ezért retorziót kaptok viseljétek el. (Amúgy nem lesz itt semmi, nem kell fosni
) -
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
utána vagy ha még egyszer előfordul? Nem mindegy

Mert itt olyasmiről volt szó hogy először csak 3 napja röpteti meg a bubi az emberkéket. -
Maxtreme
addikt
Ráadásul ha már glitch. Ott a rendőrakadémiás kérdés, azt tuti még többen csinálták a patch előtt..
Rengeteg embert kellene nekik örökre kiszórni = elesés a jövőben megjelenő DLC-kből befolyó összegtől.. Ezt nem fogják SZERINTEM bevállalni. -
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
a sebzése egy robbanás, ami olyan, mint egy gránáté, ha van köztetek fedezék, vagy tereptárgy, akkor nem érint.
tegnap próbálgattuk, hogy is van, akkor már sebzett. -
Hunner
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha azért mert a glitchelt geared miatt 2seccel hamarabb öltél meg egy boss-t DZ-ben és egy player nem ért oda hogy belelőjön már bukott miattad lootot, de igazából nem akarok nagyon kekec lenni, úgyhogy elengedem...
Meglátjuk mitcsinál az uborkasoft...
-
bunfi
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha nagyon elkezdik a bannolgatást, egyszerűen megyek és játszok mással. Kétszer csináltam meg Incursion-t glitchelve. Nem tagadom, de nem is fogok idegeskedni, van mivel játszánom még.
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
az remek

Végleges teljes account del vagy hogy kell ezt elképzelni?
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Emiatt?

-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
A többit normális játékkal szereztem.

De kár is ebbe jobban belemenni, meglássuk' mi lesz.
Én sem tartok tőle hogy valaki ezért bármiféle komoly szankcióra számíthatna. -
[hun] warhea
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Pont annyira inkorrekt mint amennyire az, ahogyan a tobbit szerezted.
Mondom ezt ugy, hogy 1 egesz itemem van csak (illetve mar az sincs mert betortem) amit glitchel szereztem. ha ugy dontenenek, hogy elveszik az osszesen en szemely szerint nem anyaznek, legalabb lenne miert jatszani 
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
works as designed. a station csak az effektektől véd, a rakéta attól még sebez. -
Maxtreme
addikt
Ráadásul apjuk f*sza. Ha elveszik amit a glitch használattal kaptam, vegyék DE CSAK azt.
Sokat nem profitáltam belőle.. Az inkorrekt lenne ha minden zöld cuccot elvennének.. -
warcat
veterán
Amikor az aimbotos végtelenéletes teleportálós csalók 3 nap bant kapnak/kaptak,valahogy nem remeg az ember térde a belógatott fenyegetéstől.
-
bunfi
őstag
A csalókat kellene szankcionálni. Egyébként azok után, hogy a saját CM glitcherekkel játszott a hivatalos twitch csatornánk és váltig állította, hogy legit módon szerezték a holmijukat, szerintem semmi sem lesz.
Meg ha lesz is, azt a népharagot nem teszik zsebre lásd. craft nerf.
De én a helyükben leginkább azon gondolkodnék el, hogy habár a reddit amúgy is negatív, de a top 10 topicból 8 negatív hangvételű.
(#13202) vegitossj7 ÓRIÁSI PLUSZ EGY
-
Hunner
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
És ez szerinted rendben van így?

-
én csak annyit mondtam, hogy szerintem ez az infó nem a fejlesztőktől jött, és nem többet.@Mukih: pedig nem fogja őket bannolni. legalábbis véglegesen biztosan nem. az ubisoft a játékosokból él, ők a vásárlói, és egész egyszerűen túl sokan használták már ki ezt, hogy végleges kitiltás legyen belőle. szerintem enyhébb bünti lesz, ha lesz. elveszik az ott esett cuccot + warn/pár napos ban.
-
Mukih
tag
Egyetértek.
Annyira vicces, ahogy olvasom más fórumokon is hogy úgysem fogják bannolni a játékosok 80-90%-át (amit nem hinnék, hogy ennyien kihasználtak volna a bugot)... Hát majd ez kurvára meg fogja hatni az Ubit hogy ennyi embert kell bannolni és akkor a playerek abbahagyják a játékot mert meg vannak sértve (ami a másik vicc, hogy a player van megsértődve ha bannolják)...
Nagyon remélem, hogy úgy fog működni ez a büntetős dolog, mint ahogy a Blizzard csinálja... (nem kell permaban meg account törlés, de én simán adnék nekik 3 hónap tiltást...) - botokat is írtja szépen a Blizzard pedig azok még nem is cuccot farmolnak hanem goldot -
-
vegitossj7
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Még azt sem tudták kijavítani, hogy az APC rakétákat ne negálja az immunizer support station...
Inkompetensek, Hamish hazudik, a community manager egy tahó paraszt, aki mindenkit bannol, ha rossz napja van, redditről és twitterről és ubi fórumról. (Natchai)
Az economy manager, akinek dolga a balance-ot fenntartani eddig meg p2w mobiljátékoknál dolgozott csak.
A QA csapat nem létezik, az incursion félig van kész (mozognia kellene a hangbejátszások alapján az APC-nek), a hackerekre fosnak ( névváltoztatással el van intézve, naponta váltogatják a nevüket, nem jön a ban), 2016-ban mèg a rendszeridőt nézik a windowsba és konzolban, egy randomizer függvényt sem tudnak írni, és a hacker site-ok többet foglalkoznak a játékkal, mint a "fejlesztő" csapat.
1 dolgot mondanak, helyette más lesz, egy szaros rollback-re 3 hetet kellett várni, ami után bekerült az autoaim véletlen a pc-re és nem tudják az 1-et 0-ra átírni...
Csak a Diablo 3-féle kipucolás mentheti meg a játékot.Írtam régebben is, hogy ezt a játékot csak Witcher 3-féle elhivatottság és munka mellett lehet hosszúéletű/jó játék.
Ennyi erővel én is lehetnék ott, kapnám is a milliós fizut a sok panaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-04/18/429691_m5el5thzax818gvx_dynd8rq.jpg)

Bár lehet, csak én csináltam rosszul.