- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
néhány nap múlva jön remélhetőleg tartós fix glitchekre
-
bunfi
őstag
Ezt most tényleg, mint érvet akartad felhozni, vagy csak úgy kiszaladt a "kezedből"? A játékban NINCS ancticheat, az olyan primitív programok, mint a CheatEngine is működnek. Kliens oldalon van egy csomó minden, aminek nem kéne. (Bezzeg az inventoryt azt ott tárolják, nehogy nagyon lehessen a stash, mint 40) Van fullos, INGYENES csalás. Naponta nevet váltasz és olyan nevet adsz magadnak, amiben kínai írásjelek vannak és soha a büdös életben nem kapnak el.
-
ada19
senior tag
Úgy rémlik ilyet már csináltak régen, hogy cheatereket és/vagy exploitereket megflagelték és onnantól csak ugyanannyira tehetséges játékosokkal rakta össze őket a rendszer. Nem is rossz ötlet.
(#13394) bunfi: persze, ez világos. A tanulság a szokásos, az emberek jóval hajlamosabbak negatív témákban felszólalni és ezzel is ez a tapasztalatom. Naponta lehet pár cheateres témát olvasni, de a többi tíz/százezer játékos lehet "tünetmentes".
-
bunfi
őstag
Tudod ez olyan, mint a drop, van akinek kidobja, de a többségnek nem. Tegnap pl. a gyerek (VD-84, de valszeg már más a neve) AK-val egy húzásból lőtt ki kettőnket, down-dead 2 másodperc alatt.
(#13391) woker:
Miért ennyire fontos mindenkinek, hogy ki glitchelt és ki nem? Az meg, hogy a DZ nem működik a set itemekkel, az nem újdonság. Előtte sem működött, az egész csak annyi volt, hogy fogtak egy piros filcét és körberajzolták. Az hogy hogyan fognak működni a PVE-re kihegyezett mechanikák fel sem merült, mint kérdés. Az egész koncepció amit letettek az asztalra csörög-csattog már az elejétől és most kezdte magát bedarálni, a hibás döntéseiknek köszönhetően. -
válasz
Raulblanco07 #13380 üzenetére
Ennyi erővel megemlíthetted volna akár trade-et is, mert azzal effektíve továbbra is kijátszható még ha mérsékeltebben is...
Azzal, hogy mindössze heti 1x szerezhetsz 240-es itemet nyilvánvaló, hogy az volt a céljuk, hogy lassítsák a játékosok fejlődését, csak hát a megvalósítás a startvonalnál elbukott azaz eleve account szintűnek kellett volna lennie a limitnek és eleve nem lett volna szabad a trade-et engedélyezni ezeknél az itemeknél. A gond az, hogy a fejlesztők lépten-nyomon arról tesznek tanúbizonyságot, hogy az új feature-ök/módosítások bevezetése ilyen bekiabálóverseny jelleggel zajlanak azaz ész nélkül raknak be dolgokat anélkül, hogy rendesen átgondolnák a potenciális hatást. Ilyen volt pl. osszuk a DZ-t két részre (161 gear score alattiak meg felettiek), csak éppen elfelejtették, hogy a régi rendszerben a teljesen alap ilvl 30 felszerelés az már 163 gs azaz simán összerak olyanokkal akik hülyére farmolták a Falcon Lostot és dugig vannak 214-es és 240-es felszereléssel és jó eséllyel ezek előtt már a DZ-t is hülyére farmolták így már előtte is tele voltak ilvl 31-32-es cuccokkal és ezek között szinte ég és föld a különbség.
Egyébként az, hogy 4 karakterrel szerzett 8 itemet vagy mindössze eggyel az nagyon is szűrhető mert elfelejtkezel arról az apró tényről, hogy minden karakter egyedi a rendszer szemszögéből így megfelelő logolással könnyen elkülöníthető az aki több karaktert használt 1 accounton szabályosa, attól aki 1 karakterrel trükközött. Ne feledd, hogy a jelenlegi rendszerben nem csak azt figyeli a rendszer, hogy mit vettél fel, hanem, hogy éppen ki volt ott, mivel ugye ez kell a tradeléshez is azaz gyakorlatilag perceken (adatbázis méretétől és a rendszerük gyorsaságától függően) belül szétlehetne válogatni azokat akik kijátszották a rendszert azoktól akik szabályosan játszottak. -
bendeguz76
aktív tag
Életerő nem?
-
-
marilllyo
veterán
PS4.
Egyébként ebből a szempontból ugye itt szerencsés mert csaló nincs hála az égnek. Ettől függetlenül nem lett jobb hely a DZ. Mondjuk tegnap mázlink volt mert a rouge-k is csak bújtak előlünk. 1-2 ki is kapott. Holott nincs szupergear. 168 /74 vagy 183 / 45 attól függ melyik kesztyűt rakom be.
Igazából DZ-be csak ragasztószalagnak valóért mentünk. Bolt action sniper kivételével már minden fegyverből hoztam ki de egy darab sem maradt meg.
-
Telda
addikt
válasz
marilllyo #13352 üzenetére
Jelenleg a menetrendem, hogy letolom a napikat, a napi kihivást akár 2x is. Ez után 2-3 Lexington kör és ennyiből ki is fújt. Hangulattól függően kicsit mászklok, felfedezek.
Incursion-be nem megyek, pughoz nem igazán van erőm, glitch-ből meg nem kérek.
DZ felejtős, tele van supermanként röpködő cheaterekkel, meg glitchből felhúzott játékosokkal.marilllyo: Szívesen segítek Warrengate-ben, igaz nincs 220+ glitchből felhúzott karakterem, de szerintem ide még jó lesz.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #13377 üzenetére
-
Raulblanco07
aktív tag
Ahogy pzstm is írta, 4 karakter, már 8db 240-es iteme lehet bárkinek szabályosan. Ezzel nem tudják biztosan kiszűrni, tehát nem jó.
marilllyo
Warrengate is már vicc kategória jelenlegi gearrel, végigszaladunk rajta és az idő fele alatt vége a visszaszámlálásnál is, mostmár könnyű. -
marilllyo
veterán
Látom WarrenGate a napi cselendzs. Hála égnek, hogy dolgozom így ha akarnék se tudnék nekiállni. 3x próbáltam de eddig egyszer sem sikerült. Bár randomokkal...meg gyengébb gear-rel.
" az AK-mon konkrétan kb. olyan talentek vannak, hogy egy headshot-tól eltűnik egy rojt a farmerodról, meg hogy egy testlövéstől kisüt a nap NY-ba. Szóval abból mindenképp kell pörgetnem újat. "
-napi aranyköpés. -
-
válasz
Raulblanco #13331 üzenetére
Az a gond, hogy az, hogy mindenki megkapja a heti rewardot csak mert a group leader még nem csinálta meg az hiba. Azt gondolom te sem hiszed el, hogy sokan pusztán a véletlen miatt szereztek így extra itemeket mert véletlenül egy ilyen csapattal játszottak
Szóval aki így szerezte, akár glitch-csel csinálta meg egy ilyen csapattal akár a szabályos módon az jogosulatlanul szerzett meg olyat amire várnia kellett volna.
A robbanólövedékes sebzés is bug volt ugyanis csak akkor tudtad vele sebezni ha bizonyos pontokon a földet lőtted _alatta_, ha az APC-t lőtted akkor nem sebzett. De igazából az egész arra vezethető vissza, hogy retardált módon volt leprogramozva és a jelek szerint a QA-n is nem kevés pénzt spóroltak meg (különben hogy kerülhetett be egy olyan bug ami lehetővé tette, hogy effektíve a fal másik oldaláról lődd az APC-t miközben téged meg nem tudtak sebezni. -
.LnB
titán
Arra van valami konkrét infó a fejlesztőktől, hogy nekem miért nem dob sose Juggernaut’s és Nomad itemeket? Nem feltétlenül baj mert így a maradék hármat tudom varriálni. Csak fura, hogy abból a kettőből egy sem esett még.
-
pzstm
titán
válasz
marilllyo #13366 üzenetére
Azt meg nem tapasztaltam ki pontosan. De tuti nem kis mertekben számít, mert 4000 feletti firearmsal erezhetoen kevesebb mint 1 masodperc egy 32-es mob, jelenlegi 3700 korulivel meg tobb mint 1 masodperc......4170-ig tudom felvinni, de azt csak pve csapatban vállalom be
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #13357 üzenetére
Pontosan hol ?
-
[hun] warhea
tag
válasz
Jah, Duvinak is dobott egy Socom m1a-t
Orult is neki
-
Garsza
veterán
válasz
És mennyi neked a gyűjtögetésed?
(#13358) bulikavagyok
Megköszönném. -
marilllyo
veterán
Igazából attól függ mit akarsz. Sima MOB-okat ölni... és szintet fejlődni? KB ugyanannyi xp-t ad a DZ1-es mob mint a DZ6-os. Nem? Nekem 307 xp-t adnak DZ6-ban.
Mondjuk tegnap délután annyival volt jobb DZ6, hogy egy lélek sem járt arra. Dz1-ben elveszekedtek egymással a játékosok.Btw. melyiket kell nézni. A dps-t vagy az alatta lévő 4 számjegyű számot?! Melyik emelése értékesebb.?! Ez nem világos.
-
pzstm
titán
válasz
204-esek?
-
vendingo
veterán
válasz
marilllyo #13352 üzenetére
Én annak örülnék a legjobban, ha az alap map is hasonló lenne a DZ-hez, csak nem lennének benne rúzsok.
Vagy ha az alap map nehézségét is lehetne állítani. Jelenleg ha összetalálkozok valakivel DZ-n kívül, elég mellé lőnöm, mert attól is meghal. Elég uncsi a gyors utazás, jobban élvezném, ha lenne lehetőség gyalog is eljutni úgy a küldikhez, hogy történik is valami izgalmas. -
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #13351 üzenetére
Részletesebre gondoltam. Külön a geareken is milyen talentek és bónuszok vannak.
-
marilllyo
veterán
Én mondjuk már várom, hogy legyen valami új... mert jelenleg 3 lehetőséged van.
1: Farmolod Lexi-t.
2: Incursion exploit.
3: Dz 1-2-ben ölöd a neveseket.Legalább a többi mapra is raknának challenge lehetőséget. Nem is értem miért nincs.
-
válasz
Garsza #13349 üzenetére
biztos nem striker, mert itt még szintje van a fegyvernek, nem gear scoreja. ez kizárja a 204gses fegyvert is. ez még pre 1.1 állapot. weapon damage bónuszt eddig csak tárban láttam, ennek a vectornak viszont a mag. capja és az rpmje van moddolva, szóval a tár kiesett. smart cover, pulse, dps ulti talán?
@Snip3r_HUN: ez nem az a kép.
-
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #13338 üzenetére
De itt nem 11% van az alapsebzésen henem +100% szinte. Még talán az lehet hogy feltöltött striker bónusz mellett lőtte a képet. Az ha jól tudom az alp sebzés növeli golyónként 1%.
Valaki akinek 200k körüli DPS -e van csinálna nekem egy videót a komplet geare -jéről vagy képeket. Mert én nem tudom hogy lehet olyan magas DPS -t összehozni. -
kovsol
titán
Egyébként ki milyen képességeket/talenteket használ? Mi az ami mondjuk a legjobb PvE, és mi az ami legjobb DZ-re?
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco #13339 üzenetére
Négy karakterem van, heti 4 lootra keszultem a jatek megjelenésétől.
-
a dps kijelzése a béta óta bugos a játékban. bizonyos modok fel és leszerelgetésével ennek a játékmechanikában egyébként sehol sem használt értéket lehetett felsrófolni akár félmillióig, vagy affölé. közben a valódi sebzésed nem változott. ha erre gondolt, akkor ez hazugság, mert a sebzésed, stb. nem változott.
most a striker 4darabos bónuszával lehet hasonlót elérni, de az elég lassan építi fel ezt. szólóban nagyobb esélyed van tovább tölteni ezt a buffot, csapatban túl hamar meghalnak a mobok hozzá. ha erre gondolt, akkor hazugság, mert ez nem bug.
ha meg a cheaterekre gondolt, az se nem bug, se nem glitch, hanem a windoze olyan, hogy bizonyos prioritásokkal futó alkalmazások hozzáférhetnek a memóriához, és a módosíthatják a tartalmát. nehéz ezzel mit csinálni. amit tehetsz, azzal legfeljebb pár nap haladékot nyersz minden egyes alkalommal, aztán rájönnek, és ugyanúgy visszaírják a kívánt értékeket a kérdéses memóriacímekre. a leghatékonyabb mödszer az elrettentés, amit szvsz jól csinálnak - elsőre 3 nap, másodjára pedig végleges ban.a játékról a véleményem, hogy szórakoztat, kikapcsol, és élvezem. az én pve szórakozásomat kevésbé befolyásolja, más hogyan glitchel/exploitol. van, amit én is kihasználok, van, amit nem, szóval szent semmi esetre sem vagyok.
ha csítert látok, megy a report, aztán meg ha még nem untam meg a dz-t, akkor uplay+kliens restart, és másik shardra kerülünk.
@pzstm: ez azt jelenti, hogy kliens oldalon nem patchelnek. a szerver oldali változtatásokat sosem hozták nyilvánosságra.
-
Maxtreme
addikt
Reagálva kicsit a GS-es cikkre (amibe sajnos valóban nem lehet belekötni) az a szörnyű az egészben hogy az ubi nem látja azt hogy ebben a játékban mekkora potenciál lehetne.
Ez egy kis odafigyeléssel normális fejlesztőcsapattal maga lenne az aranytojást tojó tyúk.
De nem így. Itt csak az lehet a megoldás hogy elveszik a Massive-tól az egész projectet, és lepasszolják egy jóval hozzáértőbb studiojuknak.. -
Bennyboy
őstag
a baj az, h az ubinak rohadtul nem érdeke, h bármit is tegyen. Max annyi telik tőlük, h ígérnek vmit aztán majd jön vmi infó, h bannoltak pár cheatert de minden megy tovább. Aki akarta már megvette a játékot, sokan season pass-al mint én is. Sokkal több bevételük már nem lesz és többe kerülne kijavítani ezt a mérhetetlenül sok bugot meg megoldani a cheater kérdést mint szarni az egészre és gyártani tovább a dlc-t ebbe a bugtengerbe. Egyébként nem vagyok benne biztos, h kifejezetten a fejlesztők hibája az egész mivel ha a kiadó állít elérhetetlen elvárásokat akkor ez a végeredménye. Nyilván ők is tisztában vannak vele, h amit csináltak az finoman szólva sem minőségi munka akármennyire is jók az alapok és ötletek. Csak azért sajnálom igazán mert ha elcsúsztatják mondjuk egy fél évvel, kaptunk volna egy remek játékot amiben nagy elehetőségek lettek volna. Pont tegnap kérdezte haver, h melyik az a kiadó akitől bátran lehet játékot venni. Blizzard és rockstar-on kívül nem nagyon jutott más az eszünkbe. Szégyen.
Más: vki segítene megcsinálni a lost falcont akár hard-ba? Goakulum néven megtaláltok
-
Maxtreme
addikt
válasz
Raulblanco #13339 üzenetére
Vagy ha az nem megy nekik, felvinni az APC "életerejét" akár több millióra. és a bomba sebzését is ennek megfelelően.
Vagy még egyszerűbb, befalazni a hátsó részt ahonnan glitchelnek a playerek. -
Raulblanco
aktív tag
Hehe, kár, pedig jót röhögtem rajta. Igazából annyit kellene csinálniuk csak, hogy az APC-t nem sebzi csak a bomba, és meg is van oldva, utána lehet menni glitchelni bárhova, nem mész el a 15. körig nem csinálod meg.
Igazából a lényeget, a húzóerőt megoldották, heti 1db 240-est tudsz csak kivenni jelenleg, sokan írták már tegnap hogy nincs értelme farmolni menni így hogy nem ad több 240-est a héten már. Egyszer megcsinálod valahogy a héten, utána már csak 214-est kapsz a bossból, arra meg nem mennek annyian farmolni azért.
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco #13334 üzenetére
kíváncsi vagyok majd visszajelzéseitekre. Mobile cover-t kiveszik az egy meme volt, a csúszós banán skill-t nem fogják belerakni
-
Raulblanco
aktív tag
Ezzel az x 240-es itemnél több darabja van dologgal az a gond, hogy megint lehet olyan aki teljesen szabályosan csinálta. Ugye a rendszer úgy működött múlthéten, hogy ha a leadernek nem volt teljesítve a heti reward, akkor mindneki kapott heti rewardot a csapatban, függetlenül attól, hogy ő már teljesítette korábban.
Ezt azóta patchelték, és csak azt nézi hogy te már kaptál-e.
De tegyük fel, volt egy brutál jó 3 fős csapat, akiket hívtak különféle haverok csapatba, hogy gyere már, csináljuk meg nekem is, 3 gyerek ment, megcsinálták, kapták sorra a 240-es itemet, nem csaltak.
Jó tudom, az esélye elhanyagolhatóan minimális, és inkább a gyakorlatban inkább az volt hogy glitchelő banda keresett folyamatosan chaten olyat aki még nem csinálta meg, lehet bármilyen szar játékos jöhetett csak ők is kapjanak miatta 240-est, de a lényeg, hogy lehetséges csalás nélkül is több 240-es, szóval ezt sem lehet hogy 2 hét telt el, akinek 3db 240-ese van az csalt, és ban / rollback automatikusan.A sticky megint nem megoldás. Vannak akik bemennek szabályosan, nem glitch, elkezdik lőni az ellenfelet, és közben sticky-vel sebzik az apc-t, hullámok jönnek mikor elfogynak, ha odaérnek még bombát is rátesznek, de nem megy végig mind a 15 kör, mert a sticky miatt esetleg egyel kevesebb bomba fel fogja robbantani a végén. Ez nem csalás szerintem, ha egyszer sebzi a sticky akkor had lője vele szabályosan a pályáról, sebzi a gránát is, a robbanó lövedékkel tüzelés is, meg gyakorlatilag minden robbanás, szerintem ez bőven a szabályos kereket között van így.
-
pzstm
titán
Agents,
The servers will shut down for our weekly server maintenance on Tuesday, April 19 at 09:00 AM CEST, 03:00 AM EDT, 12:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours. Please keep in mind that there will be no game changes during this maintenance.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division TeamNo game changes alatt azt jelenti, hogy semmi nem változik/javul????
aztán meg sírnak, hogy emberek glitchelni fognak.......
-
wjbhbdux
veterán
Én nem értem, hogy egy tipikus dobozos konzolos játék helyett miért hitték egyesek, hogy ez valami extra figyelemben részesített hetente updatelt MMO vagy nemtom micsoda lesz. Teljesen normális, hogy egy játék tábora megcsappan hónapokkal a megjelenés után, majd lesz DLC és akkor egy kis plusz érdeklődés, aztán ha sokat adtak el, akkor 2. rész.
-
kovsol
titán
válasz
bendeguz76 #13327 üzenetére
-
bendeguz76
aktív tag
2 db zöld hiányzik a sniper féléből.kettőt vettem kettő meg esett.maradék kettőt hol tudom megszerezni ill megvenni a teljes szetthez?ez teljesen random?
-
.LnB
titán
válasz
velizare #13320 üzenetére
Nem tudom van e benne hazugság. Nem tudom az általad felhozott dolgot sem megerősíteni, sem cáfolni. Szóval oké, akkor bele lehet kötni.
Attól még a mondandója szerintem helytálló. Te miért nem írod le a véleményedet? Nem emlékszem, hogy olvastam volna valaha bármit amiben állást foglalsz. De lehet csak átsiklottam felette, elég ha linkeled a kommentet.
-
válasz
warcat #13314 üzenetére
Ha már a realitások talaján maradásról beszélsz. Az említett szankciók _nagy része_ (pl. akik x darabnál több 240-es set itemmel rohangálnak mint ami lehetséges lenne) gyakorlatilag pár SQL query-vel megoldhatóak és ez teljesen független a platformtól.
Ha kellőképpen értelmes logolás van a rendszerben akkor az is simán kideríthető lenne, hogy pl. kik lőtték ki sticky-vel az APC-t és kik csinálták a szabályos módon. -
D.Orion
veterán
válasz
Balika23hun #13305 üzenetére
Két-három nappal a fix boss arany előtt lettem lvl 50 DZ-ben ha jól emlékszem. Folyamat 95-98% volt a gyűjtögetésem, mert úgye 100% felett az is bugos elvileg.
Napi szinten játszok a megjelenés óta, lvl12 óta vagyok dz-ben, napi 2-3 kimentés és összesen egy kibaszott MIDAS esett aranyban!Haveromnak ugyanez, összesen két arany...Az elmúlt napban az én tech karimnak kibaszott felszerelés módosítók és fegyvermódok estek. Semmi más!
Velem együtt lévő dps karinak 30% svaceng mellett atomfegyverek. Balanced karinak meg kibajó zsák, térdvédő. Ezt is nagyon gyorsan meg kéne csinálni.
Lassan nincs értelme a dz-nek és vele együtt a játéknak sem, számomra. Meg lehwt nézni feljebb a cuccaim, hogy mekkora átlag alatti vacak, ezt adja a dz. Dps kari nem is tudnék lenni. -
.LnB
titán
Nagyon korrekt cikk, nem lehet belekötni.
Én féltem a megjelenéskor, hogy milyen lesz. Aztán nem volt nagy gáz, most meg több mint egy hónappal a megjelenés után kezd szétesni az egész. És ennek baromira nem a játékosok tehetnek.Nehéz ezzel így most mit kezdeni. Rollback megoldás lehetne, de az biztos, hogy sokan abba hagynák. És a rollback mellé a dropprendszer reformja is elengedhetetlen. És az még rengeteg probléma megoldásra vár ezek mellett is.
Sokatmondó az a steam grafikon a játékosok számáról is ám. Lehet most, a szemünk láttára fog tényleg kihalni a játék. Tényleg nem látszik a fejlesztőkön, hogy tudnák mit csinálnak. Itt egy nagyon nagy fordulópontnak kellene következnie ha életben akarják sokáig tartani a játékot. Lehet jobban járnánk, ha most 3-4 hónapra félretennénk, és utána visszanéznénk. Eddig szépen fogalmaztam, de jöjjön zárásként egy szívből jövő befejező mondat. De mi az anyámat várjak olyanoktól akik egy szerencsétlen napi küldetéses rendszert nem tudnak működő formába hozni?!?! [link]
-
Pedig ez kivételesen egy értelmes cikk, nem fröcsög, nem habzik. Bár sok új nincs benne, csak leírja a tényeket. A fejlesztő stúdió alkalmatlan arra, hogy hosszútávon életben tartsa a játékot, mert teljesen rossz oldalról közelíti meg a problémákat, az Ubisoft meg szokás szerint sz*rik az egészre.
-
VGNGR
senior tag
Demmer, Recska, Anonymus! Köszönöm, hogy ma hozzásegítettetek az első Falcon küldimhez! + a zöld cuccokhoz! Lájk
-
Lefty
addikt
válasz
Balika23hun #13305 üzenetére
Na igen, meg ahhoz, hogy normalisat kapj vagy 15-szor le kell craftolni legalabb, na most az mennyi alapanyag egy 200 gear score koruli fegyvernel? Rohadt sok. Aztan mehet a veget nem ero guberalas DZ-ban.
-
Balika23hun
aktív tag
Sajnos nekem is ez a legnagyobb problémám a játékkal, 167 órával semmilyen értelmes droppom nem volt. Se nevesített fegyver se első hullám m1a, semmi. Azt reméltem hogy avval hogy minden boss aranyat dobál lesz egy minőségi ugrás is de csak annyi történt hogy a lila szemetet váltotta az arany szemét. Viszont az arany szemetet nehezebb egyedül akkora mennyiségben kiszedni ami elegendő lenne a normális krafthoz.
-
-
bunfi
őstag
A problémák, amiket vázolt léteznek. De ami tragikus, az a kommunikáció, amit folytatnak. A játékosokat hibáztatják, hogy túlgeareltek? Mégis mit kéne csinálni? És a szomorú az, hogy 230+ óra alatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor esett értelmes dolog, mert az RNGnégyzet az út, ugye. Mindent csak kraftolni lehet, és csodálkoznak, hogy a leghatékonyabb utat keresi mindenki? Ahelyett, hogy agyatlanul fenyegetőznek, talán nem ártana kicsit magukba szállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest