Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

válasz spooner81 #10354 üzenetére

Tegnap este majdnem hasonló érzés kerített hatalmába engem is, mondjuk más okból.

Az már csak hagyján, hogy RNGesus szeret, eddig 4+1 Challenge küldit teljesítettem, jutalmam 2 HE holster és 2 HE térdvédő ...

De tegnap este lefekvés előtt bementem megcsinálni randommal a Challenget, és a boss előtt úgy fagytam ki, hogy öröm volt nézni ...

Miután tanítottam a szomszédokkal pár kedves magyar szót, kevéssel 11 után, gondoltam megpróbálok beloggolni megint, és nagy meglepetésemre visszarakott a csapatba, és sikerült befejezni ... (ez volt a +1).

Meg is lett a jutalmam, még egy Holster ... De legalább lett elég PC-m, hogy megvegyem a Extended magazine blueprintet ...

Azért a töltőképernyő közben erősen gondolkodtam a pihin ... xD

De ha már a farmolás a téma: Elhiszem, hogy nagyban megkönnyíti az életet, de nekem pl. emiatt érdekes a játék ... A napi küldikkel tudok szépen lassan úgy haladni előre, hogy egyre jobb cuccaim legyenek ... Talán összejön egy nap alatt egy mod blueprintre, vagy 2-3 nap alatt valami gear blueprintre, és szépen lassan haladok előre ... Addig meg healerkedem, supportolgatok, és meglátjuk.

Nem mondom, hogy nem lenne jó fullos gearben szaladgálni, de pl: Diabloban ezt mindig az követte, hogy akkor kezdjünk valami másikat ...

Új hozzászólás Aktív témák