- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10388 üzenetére
Nem feltétlen válasz neked, de mivel épp egy Black Market AK-t linkeltél az első képen...
Érdekes stat display bugba botlottam bele, eddig egy egész jó high-end LVOA-C fegyvert meg egy Vectort használtam 169k illetve 149k dps-t írt rájuk a rendszer, kb 2750 Firearmssal. (tudom accuracy miatt nem ér semmit a szám, de akkor is miheztartás végett). Elértem a lvl50 DZ-t, shopping spree után így néz ki a karakterem. Ami gyanús, hogy már 3000 fölötti Firearmssal, és gyakorlatilag ugyanazokkal a modokkal maximum pepitában a két új fegyver alacsonyabb dps értéket mutat, holott shooting range-n bőven jobban sebeznek mint az elődök. Meglehetősen fura. Minden jól számolódik, rendesen változik az érték ha csereberélek, szóval ez nem a fals számos relogra megoldodó bug. Konstans ezt mutatja. (Sniper AK-ja is 167-et tud állítólag, miközben a damage bőven alacsonyabb mint az enyém). A slusszpoén, hogy ha az LVOA-t újra felpakolom az is ilyen 142k-t mutat.
Találkozott valaki már ilyennel, zavarni nem zavar mert látom a damot hogy eléggé rendben van, de akkor is...!?
tl;dr: Hatalmas upgradek után nevetségesen alacsony dps érték, miközben a modok nem változtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- Eredeti játékok OFF topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest