Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunner

senior tag

válasz Snip3r_HUN #10388 üzenetére

Nem feltétlen válasz neked, de mivel épp egy Black Market AK-t linkeltél az első képen...

Érdekes stat display bugba botlottam bele, eddig egy egész jó high-end LVOA-C fegyvert meg egy Vectort használtam 169k illetve 149k dps-t írt rájuk a rendszer, kb 2750 Firearmssal. (tudom accuracy miatt nem ér semmit a szám, de akkor is miheztartás végett). Elértem a lvl50 DZ-t, shopping spree után így néz ki a karakterem. Ami gyanús, hogy már 3000 fölötti Firearmssal, és gyakorlatilag ugyanazokkal a modokkal maximum pepitában a két új fegyver alacsonyabb dps értéket mutat, holott shooting range-n bőven jobban sebeznek mint az elődök. Meglehetősen fura. Minden jól számolódik, rendesen változik az érték ha csereberélek, szóval ez nem a fals számos relogra megoldodó bug. Konstans ezt mutatja. (Sniper AK-ja is 167-et tud állítólag, miközben a damage bőven alacsonyabb mint az enyém). A slusszpoén, hogy ha az LVOA-t újra felpakolom az is ilyen 142k-t mutat. :DDD Találkozott valaki már ilyennel, zavarni nem zavar mert látom a damot hogy eléggé rendben van, de akkor is...!?

tl;dr: Hatalmas upgradek után nevetségesen alacsony dps érték, miközben a modok nem változtak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés